Legjobbak között az U12-es kosarasok

Legjobbak között az U12-es kosarasok

2016. január 11. 12:00

Hátrányból felállni sohasem könnyű, tartásukról, küzdeni akarásukról tettek tanúbizonyságot a Félegyházi Térségi Sportiskola U12-es kosaras növendékei a gyermek bajnokság 4. fordulójában. A félegyháziak az utolsó pillanatig küzdve ledolgozták hátrányukat a Bajai NKK csapatával szemben és megfordítva a mérkőzést 64-63-as győzelmet arattak. A siker egyben azt jelenti, hogy az együttes bejutott az „A” csoportba a megye legjobb három gárdája közé.

Részletek
Továbbjutott az Astra Kiskunfélegyházi Bulls

Továbbjutott az Astra Kiskunfélegyházi Bulls

2016. január 9. 20:45

Sikerrel vette az első akadályt a női futsal Magyar Kupában a címvédő Astra Kiskunfélegyházi Bulls. Az együttes a második körben kapcsolódott be a kupaküzdelembe, amelynek keretében a másodosztályú Berettyóújfalu otthonába látogatott január 9-én. A két csapat közötti osztálykülönbség a pályán is megmutatkozott, az egyre jobb formába lendülő Astra 6-2-es győzelmet aratott. Az együttesből Godvár Katalin és Dikanová Dominika duplázott és a 2015-ös év legjobb női futsalosának választott Szabó Boglárka is betalált.

Részletek
Csincsák Zolira emlékeztek

Csincsák Zolira emlékeztek

2016. január 10. 19:10

Hat csapat és megannyi jó barát, korábbi csapattárs gyűlt össze a Csincsák Zoltán emlékére szervezett teremlabdarúgó tornára január 9-én, a Kész Arénában. A versenyt megelőzően a résztvevők közösen meglátogatták Csincsák Zoli sírját a Felsőtemetőben, majd a koszorúzást követően baráti mérkőzések kezdődtek a sportcsarnokban. Az eredmény másodlagos volt ezúttal, a tornát közös vacsorával zárták.

Részletek
Itthon szerepeltek az U20-as futsalosok

Itthon szerepeltek az U20-as futsalosok

2016. január 10. 09:00

A Kész Aréna Városi Sportcsarnokban rendezték meg az U20-as fiú futsal II. osztályú bajnokság közép-nyugati csoportjának 7. fordulóját január 9-én. A Félegyházi Térségi Sportiskola három mérkőzést játszott, a bajnoki éllovas Airnergy FC-vel szemben 8-2-re maradt alul, míg a PAFC-MITRE ellen szoros csatában 3-2-re kikapott. A két összecsapás között a második helyezett Váccal 4-4-es döntetlent játszottak a félegyháziak, akik a negyedik helyet foglalják el a táblázaton.

Részletek
Úszás: lemondott Kiss László szövetségi kapitány

Úszás: lemondott Kiss László szövetségi kapitány

2016. január 7. 17:25

Lemondott tisztségéről csütörtökön Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya – tájékoztatott róla a Magyar Távirati Iroda. A Prima Primissima-díjas mesteredző bő fél évvel a riói olimpia előtt távozik posztjáról. Az elhatározásra a szerdán történtek késztették, miután megalázó helyzetbe került Hosszú Katinka sajtótájékoztatóján – indokolta lépését Kiss László.

Részletek
Címvédőként a Magyar Kupában

Címvédőként a Magyar Kupában

2016. január 7. 11:00

Először lép pályára a női futsal Magyar Kupa 2015/16-os kiírásában a címvédő Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A kupaküzdelem kiemeltjeként a 2. fordulóban Berettyóújfalura látogatnak az Astrások január 9-én. A másodosztályú Berettyóújfalu jól szerepelt eddig a sorozatban, az 1. fordulóban némi meglepetésre egy góllal legyőzte, így búcsúztatta az NB I-es salgótarjáni Skorpió SE-t. A párharc esélyese az Astra, amely egy esetleges győzelemmel bejuthat a Magyar Kupa elődöntőjébe.

Részletek
Folytatódik az asztalitenisz bajnokság

Folytatódik az asztalitenisz bajnokság

2016. január 7. 09:00

Kiváló őszi szezont produkálva a második helyről várhatja a 2016-os évet az NB I. keleti csoportjában szereplő Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola férfi csapata. A bajnokság első felét a félegyháziak hét győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zárták. 15 pontot gyűjtöttek és mindössze kettő egységnyire vannak a listavezető DVTK- Volántól. A bajnokság 10. fordulójában a FASI a nyolcadik helyen álló szolnoki Jászkun Volán otthonába látogat. A mérkőzést január 9-én, 11 órától rendezik meg a Szolnoki Műszaki SZKI termében.

Részletek
Baráti torna Csincsák Zoltán emlékére

Baráti torna Csincsák Zoltán emlékére

2016. január 5. 10:00

Barátok, korábbi sporttársak, volt labdarúgók emlékeznek közösen Csincsák Zoltánra, "Csicsára" a róla elnevezett öregfiú teremlabdarúgó tornán január 9-én a kiskunfélegyházi Kész Arénában. A főszervező Fütyü Illés elsősorban azokat az egyesületeket hívta meg, amelyekben Csincsák Zoltán megfordult. A hat csapatos torna lehetne jóval nagyobb is, hiszen "Csicsát", a mindig csupa szív játékost a régió összes gárdája ismerte, elismerte. A barátok, meghívott csapatok a tornát követően közös vacsorával idézik fel Csincsák Zoltánhoz fűződő emlékeiket. A versenyen - ahogyan Fütyü Illés is fogalmaz - az eredmény másodlagos.

Részletek
Ismét Szabó Boglárka az év női futsalosa

Ismét Szabó Boglárka az év női futsalosa

2016. január 4. 17:00

Az MLSZ döntése alapján az Astra Bulls 14 szeres­ válogatott játékosa bizonyult 2015 legjobb női futsal játékosának. A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik, hogy kik sportágukban az év legjobbjai. Idén a női futsalosok között Szabó Boglárka lett a legjobb., immár harmadik alkalommal.

Részletek