Döntetlen Katymáron

Döntetlen Katymáron

2016. április 10. 16:30

Gól nélküli döntetlent játszottak Katymáron a Bács-Kiskun megyei női 2/3-ad pályás bajnokság 12. fordulójában a Kiskunmajsai Mókusok. A Mókusok nem tudták megismételni az őszi győzelmüket, amikor is fölényesen 6-0-ra győztek. Most minden lehetőség kimaradt a csapatok előtt. A Mókusok első tavaszi sikerére továbbra is várni kell, legközelebb a Szilády RFC Kiskunhalas ellen javíthatnak. A bajnokságot az Akasztói Focisuli SE és a Kiskunhalasi FC vezeti 25-25 ponttal. A Mókusok 19 egységgel a harmadik helyen állnak.

Részletek
Lépéshátrányban a kézilabdázók

Lépéshátrányban a kézilabdázók

2016. április 10. 12:10

Közel állt a győzelemhez, végül meg kellett elégednie az egy ponttal a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabda csapatának, amely április 9-én a harmadik helyezett Mezőtúr otthonába látogatott. Előzetesen szoros mérkőzésre lehetett számítani az NB II dél-keleti csoportjának rangadóján, a félegyháziak többek között abban reménykedtek, hogy megismétlik az őszi 32-22-es győzelmüket. A találkozó végig szorosan alakult, a mezőtúriak kemény védekeztek a KHTK játékosaival szemben. A szünetben 16-16-tal fordultak a csapatok. A második félidő nagy küzdelmet, de kevesebb gólt hozott. Egyik csapat sem jutott el 30 találatig. A 29-29-es döntetlen elsősorban a hazai csapatra hízelgő, akik megállították a félegyháziak tavaszi menetelését. Pontvesztésével a KHTK elveszítette vezető helyét a tabella élén, a Kunszentmárton 25-21-re legyőzte a XVI. kerületi KMSE együttesét. A félegyháziak hátránya mindössze egy pont a kunszent mögött, a bajnokság továbbra is nyílt maradt.

Részletek
Tízet számoltak a Vasutasra

Tízet számoltak a Vasutasra

2016. április 9. 21:15

A vártnál is nagyobb, 10-0-ás zakóba szaladt bele hazai pályán a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú bajnokság 22. fordulójában. A félegyháziak a veretlen és listavezető városföldieket fogadták, akik tartva jó formájukat nem kegyelmeztek ellenfelüknek. A szünetben Kiss László mesterhármasával 3-0-ra vezettek, a második félidőben további hét gólt jegyeztek. A városföldiek erejét jól mutatja, hogy átlépték a 100 gólos álomhatárt, a tabella utolsó három helyén lévő Bócsa, Bugac és Vasutas kapuját összesen 37 góllal terhelték meg az elmúlt fordulókban.

Részletek
Legyőzte a Bugacot a KHTK II. - videóval

Legyőzte a Bugacot a KHTK II. - videóval

2016. április 10. 14:00

A papírformának megfelelően magabiztos, 3-0-ás győzelmet aratott hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában. Korán megszerezték a vezetést a végig fölényben játszó félegyháziak és a hajrában tovább növelték előnyüket. A KHTK II. két vesztes mérkőzés után nyert újra és feljebb lépett a hatodik pozícióba. A Bugac továbbra is tizenötödik a tabellán.

Részletek
Halason nyert a KHTK

Halason nyert a KHTK

2016. április 9. 19:10

Hozta a kötelezőt, így megőrizte vezető helyét a tabella élén a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában. Az egyre jobb formába kerülő félegyháziak ezúttal Halason szerezték meg a három pontot. A mérkőzést kiválóan kezdte a KHTK, tíz percet követően Medgyesi László és Sándor László góljaival már 2-0-ra vezetett. Bő 20 perc játék után Medgyesi László a harmadik félegyházi találatot is megszerezte, a KHTK a mérkőzés több részében okosan őrizte előnyét és biztosan nyert. A végeredményt Makai Zoltán állította be a 90. percben (4-0). A félegyháziak riválisa a Tiszakécskei VSE Kiskunmajsáról hozta el a három pontot. A kécskeiek hátránya továbbra is egy pont a KHTK mögött.

Részletek
Könnyed győzelem az első meccsen

Könnyed győzelem az első meccsen

2016. április 9. 16:15

Sikerrel vette az első akadályt a női futsal NB I rájátszásában az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls. A negyeddöntő első mérkőzésén Debrecenbe látogattak a lányok, ahol 7-2-es győzelmet arattak. Dombó János tanítványai korán megszerezték a vezetést Szabó Boglárka révén, de a házigazda debreceniek kétszer is kiegyenlítettek. 2-2 után már csak Astra gólok születtek, a szünetig 5-2-es előnyre tett szert a bajnokcsapat, amely a második félidőben tovább növelte a különbséget. Az Astrából Szabó Boglárka, Nagy Anett és Balázs Eszter kétszer-kétszer volt eredményes, Dikanová Dominika egyszer talált be. Az ötgólos előny bizakodásra adhat okot, a párharc visszavágóját április 23-án Kiskunfélegyházán rendezik meg. A győztes a legjobb négy között folytatja.

Részletek
Dánffy Antalra emlékeztek

Dánffy Antalra emlékeztek

2016. április 10. 19:05

Sok csapat és megannyi jó barát gyűlt össze az egykori kosárlabda edző, Dánffy Antal emlékére szervezett KKC senior kosárlabda tornán április 9-én a Kész Arénában. Párhuzamosan két pályán küzdöttek a csapatok, 24 együttes 7 csoportban mérte össze kosártudását. A tornára 35 évnél idősebbek nevezhettek, külön ligában indultak az 50 év felettiek, de akadt vegyes csapat is. Elsősorban a játék szeretete, a kosárlabdázás kötötte össze a megjelenteket, akik közül többen állandó résztvevői a félegyházi senior tornának.

Részletek
Becsülettel küzdött a kadett csapat

Becsülettel küzdött a kadett csapat

2016. április 11. 18:25

A regionális fiú kadett bajnokság legerősebb együttesét fogadta a Félegyházi Térségi Sportiskola április 8-án a Kész Arénában. A Kecskeméti Kosárlabda Akadémia "A" csapatát kizárólag 2000-es születésűek alkották, míg a félegyháziaknál a jövőt építve fiatalabbak is pályára léptek. Tanulságos mérkőzést játszottak a sportiskolások, megtapasztalták a magas szinten járó ellenfél kemény, de sportszerű letámadását, ütközéseit, kizárásokat, gyors indításokat. A mérkőzés elején jelentős hátrányba kerültek, később felvéve a ritmust, helyenként szép akciókat vezettek. Simon Zoltán vezetőedző büszke volt tanítványaira, akik tisztesen helytállva a dudaszóig küzdöttek. A kadett kosarasok legközelebb ugyancsak hazai pályán a Békéscsabát látják vendégül április 15-én.

Részletek
Halason játszik a KHTK

Halason játszik a KHTK

2016. április 8. 14:00

Az első hely megtartásáért küzd a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgó csapata a megyei I. osztályban. A bajnokság 22. fordulójában Kiskunhalason szerepelnek április 9-én, szombaton 16:30-tól. A két csapat őszi mérkőzésén 3-0-ás félegyházi siker született, győzelem esetén a többi mérkőzéstől függetlenül megőrizné vezető helyét a tabella élén a KHTK. A rivális Tiszakécske ugyancsak szombaton Kiskunmajsán vendégeskedik, a harmadik helyezett Kalocsa vasárnap Soltvadkertre utazik. A Kiskunfélegyházi HTK hét közben tovább gyarapíthatja pontjai számát, a 16. fordulóból elhalasztott találkozójukat április 14-én, csütörtökön pótolják 17 órától Kiskunmajsán.

Részletek
Kezdődik a rájátszás

Kezdődik a rájátszás

2016. április 8. 12:00

Debrecenben lép pályára a női futsal NB I negyeddöntőjének első mérkőzésén az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls. A tét a legjobb négy közé jutás kerülés. A párharc első felvonását április 9-én, szombaton 14 órától rendezik meg.

Részletek