Tinik kosaraznak

Tinik kosaraznak

2015. november 3. 12:30

Utánpótlás kosárlabda mérkőzésekre kerül sor november 8-án, vasárnap 9 órától Kiskunfélegyházán, a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban. A Nemzeti Leány Tini Bajnokság 2. forduló "M" csoportjában, valamint a Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság 3. forduló "C" csoportjában a Félegyházi Térségi Sportiskola növendékei is részt vesznek.

Részletek
Lendületben a kézilabda csapat

Lendületben a kézilabda csapat

2015. november 2. 09:20

Magabiztos játékkal 28-21-es győzelmet aratott a Kiskunfélegyházi HTK kézilabda csapata november elsején az NBII délkeleti csoportjának 7. fordulójában. A százszázalékos mérleggel álló félegyháziaknak nem okozott gondot a Kiskőrös legyőzése, végig vezetve tartották itthon a kettő pontot, amivel megőrizték első helyüket a tabella élén.

Részletek
Egyre feljebb a Mókusok

Egyre feljebb a Mókusok

2015. november 1. 11:40

A bajai Schieber Pincészet csapatának legyőzésével a második helyre léptek előre a Kiskunmajsai Mókusok a megyei női 2/3-ad pályás bajnokságban. A Mókusok október 31-én a bajaiakat fogadták és rögtön a találkozó első percében előnybe kerültek Szabó Edina Éva révén. A fordulás után Szabó Edina Éva második góljával eldőlt az összecsapás, a 79. percben Vajda Anna Regina találata tette kiütésessé a siker. (3-0)

Részletek
Hátrányból nyert a KHTK II.

Hátrányból nyert a KHTK II.

2015. október 31. 17:45

Továbbra is remekel idegenben a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A 12. fordulóban Izsákon játszottak, ahol hátrányba is kerültek a 33. percben, ennek ellenére három ponttal távoztak. A második félidőben megfordították az állás. Előbb Bagi Ferenc Márton, majd Keresztesi Zoltán és Farkas Péter is betalált (1-3). Újabb sikerével a KHTK II. megőrizte hatodik pozícióját, lemaradása továbbra is öt pont a harmadik Lajosmizsével szemben.

Részletek
Nem sikerült a hajrá

Nem sikerült a hajrá

2015. október 31. 17:20

Minden mérkőzés a lefújásig tart, ezt a Kiskunfélegyházi Vasutas játékosai is megtapasztalták a megyei II. osztályú bajnokság október végi fordulójában. Kerekegyházán az első szűk félóra gólnélküli döntetlennel telt, majd a hazai csapat került előnybe (1-0). A második félidőben továbbra is a kerekegyháziak voltak eredményesebbek, elsősorban Malik Milán sziporkázott, aki az 57. percben kettőre növelte csapata előnyét, majd az utolsó percekben- beleértve a hosszabbítást- újabb két gólt szerzett (4-0). A hazai pálya előnyét élvező Kerekegyháza magabiztosan nyerte a hasonló képességű csapatok csatáját.

Részletek
Két piros lap, két gól

Két piros lap, két gól

2015. október 31. 16:40

A félegyházi Honvéd pálya karbantartási munkálatai miatt Jánoshalmán szerepeltek a Kiskunfélegyházi HTK focistái a megyei I. osztályú bajnokság 12. fordulójában. A bajnoki éllovas KHTK esélyeshez méltóan nagy csatában szerezte meg a győzelmet a középcsapat Jánoshalma otthonában. A találkozó mindkét gólját Tóth István érte el (0-2). A csapatokból Irbouh Soufiane-t és Zs. Juhász Istvánt a 45. percben kiállította a bíró. Győzelmükkel a félegyháziak megőrizték vezető helyüket a tabellán.

Részletek
Egy félidőt bírtak a kadett kosarasok

Egy félidőt bírtak a kadett kosarasok

2015. október 31. 16:15

A Szentesi KK volt az ellenfele a Félegyházi Térségi Sportiskola kadett csapatának október 30-án a bajnokság 3. fordulójában. A félegyháziak klasszikus ötös poszton játszó társ nélkül tartalékosan vették fel a harcot a szentesi fiúkkal. Tanulva az odavágó eseményeiből az első félidőben igyekeztek az ellenfél gyors indításait megakadályozni, illetve mindkét palánk alatt agresszívebben játszani. A félidő 31-40 állással zárult, ami némi bizakodásra adott okot. A harmadik negyed kezdete megpecsételte a mérkőzés sorsát. Kilenc pontos hátrányuk 25 pontra nőtt, ami után az önbizalmuk is elveszni látszott. Küzdöttek, hajtottak, de mindez kevésnek bizonyult a magasságban, súlyban előttünk járó Szentesi KK ellen.

Részletek
Sikeresen vadásztak a Fénypárducok

Sikeresen vadásztak a Fénypárducok

2015. október 29. 14:30

„Vadászat a Tisza ártérben” címmel hirdetett 3D-s vadászversenyt a Hódmezei Őrzők Íjászegyesület október utolsó hétvégéjén. A célonként kétlövéses versenyre közel száz íjász gyűlt össze, hogy összemérjék tudásukat. Kiskunfélegyházát a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály négy tagja: Papp Zoltán, Vas Bianka, Vasné Köteles Anita és Vas Tibor képviselte.

Részletek
Évtizedes ökölvívó barátság

Évtizedes ökölvívó barátság

2015. október 29. 12:30

Ladányi Endre a félegyházi ökölvívás emblematikus alakjaként, fiatalok mentoraként életének jelentős részét a sportág közelében töltötte. A hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia félegyházi szakosztályának segítőjeként jelenleg is fontos szerepet tölt be a boksz népszerűsítésében. Korábban hosszú éveken keresztül a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályát vezette, több magyar bajnok kinevelésében vett részt. Munkájának elismeréseként október 22-én a Bács-Kiskun Megyei Közgyűléstől a „Bács-Kiskun Megye Ifjúságának Neveléséért Díjat” vehette át.

Részletek
Felemás megyei kézilabda szereplés

Felemás megyei kézilabda szereplés

2015. október 26. 12:20

Hazai pályán léptek pályára a Félegyházi Kézilabda SC megyei csapatai október 25-én. A nők az utolsó helyezett Miklós KC-t fogadták. 7-7-es első játékrészt követően 19-13-ra megnyerték a mérkőzést és feljebb léptek a tabella nyolcadik helyére. A hullámvölgyben lévő férfi csapatnak ezúttal sem sikerült a pontszerzés. Kecel ellen 11-11-re álltak a félidőben, de végül három góllal, 24-21-re alulmaradtak. A férfi együttes nyeretlenül tizedik a bajnokságban.

Részletek