Pontosztozkodással zárult a rangadó

Pontosztozkodással zárult a rangadó

2016. május 22. 20:25

A játék képe alapján közelebb állt a győzelemhez, végül egy pontot szerzett hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 28. fordulójában. A félegyháziak ellenfele a második helyezett Lajosmizse volt. A vendégek kerültek előnybe, de a KHTK II. kiegyenlített, ezt követően több helyzetet alakított ki, de újabb gól már nem született (1-1). A félegyháziak két fordulóval a vége előtt továbbra is az 5. helyen állnak a bajnokságban.

Részletek
Átvették ezüstérmeiket a KHTK kézilabdázói

Átvették ezüstérmeiket a KHTK kézilabdázói

2016. május 22. 17:30

Nem csüggedtek, inkább ünnepeltek és előre tekintettek a Kiskunfélegyházi HTK kézilabdázói, akik május 21-én évzáró bál keretében kapták meg ezüstérmeiket az NB II dél-keleti csoportjában elért második helyezésért. A játékosok mellett a csapat segítőit, vezetőit, edzőit és szurkolóit is díjazták. Az érmeket Balla László alpolgármester, Isán András szakosztályvezető és Csáki Róbert, a P&P főkönyvelője adta át.

Részletek
Élen maradt a Kiskunfélegyházi HTK

Élen maradt a Kiskunfélegyházi HTK

2016. május 22. 15:05

Zsinórban a nyolcadik győzelmét aratva itthon tartotta a három pontot a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú bajnokság 28. fordulójában. A félegyháziak ezúttal az utolsó előtti Hartát verték meg 1-0-ra. A mérkőzés egyetlen gólját Golovics István jegyezte. A bajnoki éllovas KHTK mellett a Tiszakécske is nyert Halason. Az utolsó előtt fordulóban, május 28-án Tiszakécske - KHTK összecsapást rendeznek. Döntetlen esetén élen maradnak a félegyháziak. Ha nyernek, akkor Tiszakécskén ünnepelhetik meg a bajnoki címet.

Részletek
Döntetlennel kezdődött a futsaldöntő - videóval

Döntetlennel kezdődött a futsaldöntő - videóval

2016. május 23. 18:30

Az előzetes várakozásoknak megfelelően nem dőlt el semmi a női futsal NB I bajnoki fináléjának első mérkőzésén, az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls 3-3-as döntetlent játszott a győri Árkád ETO-val a Kész Arénában. A vendégek megszervezték védekezésüket, az Astra a szokottnál halványabban muzsikált támadásépítésben. Ennek ellenére kétszer is vezetettek, de a győriek 3-2-re fordítottak. Az utolsó percben Gál Tímea büntetőjével alakult 3-3-ra az állás.

Részletek
LXV. Országos Vidék Bajnokság

LXV. Országos Vidék Bajnokság

2016. május 22. 15:30

Május 12-e és 14-e között rendezték meg Kecskeméten a LXV. Országos Vidék Bajnokságot. 56 egyesület összesen 411 versenyzővel nevezett a versenyre. A Kiskunfélegyházi Úszó Egyesületből - a megadott korosztályok közül - 4 főnek sikerült megszereznie a versenykiírás szerinti szintidőket. A fiatalok szinte minden versenyszámból teljesítették a Magyar Úszó Szövetség által meghatározott - versenyzési lehetőséget biztosító – időket . A háromnapos versenyen egyéni csúcsok is születtek szép számmal. Felkészítő edzők: Vízhányó Emília, Kiss Brigitta, Luchamann Péter.

Részletek
II. Derekegyházi Kosárlabda Torna

II. Derekegyházi Kosárlabda Torna

2016. május 22. 09:30

Május 14- én rendezték meg a II. Derekegyházi Kosárlabda Tornát, 3 kenguru csapat: a Félegyházi Térségi Sport Iskola (FTSI), a Vásárhelyi cápák és a Vásárhelyi vizslák részvételével.

Részletek
Negyven éve osztják a pofonokat

Negyven éve osztják a pofonokat

2016. május 24. 10:30

A sport barátságokat szül, összeköthet egyes településeket. Kikinda és Kiskunfélegyháza közötti testvérvárosi kapcsolat mondhatni az ökölvívásnak köszönhető. A barátság 40 évre nyúlik vissza. Ebből az alkalomból a Városalapítók Hete programsorozathoz kapcsolódóan "baráti pofozkodást" szerveztek a korábbi Petőfi Sándor Iskola tornacsarnokában május 21-én. A ringben ezúttal is sok pofon elcsattant. A versenyt megelőzően ifj. Papp László a 40 éves jubileum alkalmából kupát adott át Kristóf Sándornak, a kikindai ökölvívó delegáció vezetőjének. A kikindaiak ezt követően ugyancsak megemlékeztek az elmúlt évtizedekről. A barátságot Kristóf Sándor és Ladányi Endre, a Papp László Bokszakadémia félegyházi szakosztályának segítője elevenítette fel.

Részletek
A jövő reménységei léptek szőnyegre

A jövő reménységei léptek szőnyegre

2016. május 21. 12:35

A Városalapítók Hete programsorozathoz kapcsolódóan a Kész Arénában rendezték meg a Kiskun Kupa, id. Besze László emlékversenyt május 21-én. A hagyományokhoz híven ezúttal is sok csapat, mintegy 200 gyermek lépett szőnyegre. A Kiskunfélegyházi Vasas TK birkózói mellett Erdélyből, Vajdaságból és számos egyesületből érkeztek versenyzők. A helyi csapatot közel 30 fő képviselte.

Részletek
Félegyházi kézilabda sikerek Bordányon

Félegyházi kézilabda sikerek Bordányon

2016. május 21. 08:30

Hagyományteremtő célzattal második alkalommal rendezték meg a bordányi sportcsarnokban a Börcsök József kézilabda emléktornát május közepén, ahol a nők mellett ezúttal a férfi csapatok is megmérkőztek. Izgalmas meccsek, remek hangulat övezte a tornát. A női junior csapatoknál a Félegyházi Kézilabda SC szerezte meg az aranyérmet, míg a felnőtt nőknél drámai véghajrát hozó találkozón a Domaszék nyert 17-16-ra a Martfű ellen. A férfiaknál a Bordányt 20-19-re legyőző félegyháziak diadalmaskodtak.

Részletek
Bajnoki címért játszik a futsal csapat

Bajnoki címért játszik a futsal csapat

2016. május 21. 08:00

Megvédheti elsőségét a női futsal NB I-ben az Astra Kiskunfélegyházi Bulls, amely május 21-én szombaton 20:30-kor az Árkád ETO-t látja vendégül a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. A bajnoki döntő első mérkőzése sok izgalmat tartogathat, a vendég győriek az elmúlt évek során rendszerint a dobogós helyeken végeztek, most esélyük nyílhat a bajnoki címre. Az Astra a Magyar Kupa győzelmet követően idén is duplázhat, ami hatalmas fegyverténynek számítana a megerősödött bajnokságban. Mindkét együttes nagy küzdelem árán jutott a döntőbe, az Astra a DVTK-Vénuszt, míg az ETO a Szekszárdot búcsúztatta az elődöntők során. A finálé két találkozóból áll, a visszavágót Győrben rendezik meg.

Részletek