Újra pályán az Astra Kiskunfélegyházi Bulls

Újra pályán az Astra Kiskunfélegyházi Bulls

2015. november 20. 12:00

Bő egy hónapos szünetet követően ismét mérkőzést játszik a női futsal NB I-ben az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. Az együttesre rangadó vár a 8. fordulóban. November 22-én, vasárnap 17 órától a hat győzelemmel kezdő és éllovas Tolna-Mözzsel csap össze. Az alapszakaszt közepesen kezdte az Astra Kiskunfélegyházi Bulls, a halasztások miatt mindössze négy mérkőzést játszott le, ezeken 5 pontot gyűjtött.

Részletek
Hibátlan az FTSI U14 "A" csapata

Hibátlan az FTSI U14 "A" csapata

2015. november 20. 11:30

Első helyen áll a Félegyházi Térségi Sportiskola U-14 „A” csapata a megyei bajnokság U-14-s korosztályú csapatok versenyében az őszi szezon végén. A félegyházi fiatalok remek teljesítményt nyújtottak az ősz folyamán, nagy múltú egyesületek csapatait előzték meg. Balog Hubát, a csapat edzőjét kérdeztük.

Részletek
Hátrányból győztek a kosarasok

Hátrányból győztek a kosarasok

2015. november 19. 18:25

Nagyot hajrázva az utolsó negyedben fordította meg az állást és nyerte meg a mérkőzést a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata a junior fiú bajnokság november 18-i játéknapján. A sportiskolások a Nagykőrösi Sólymokat fogadták a Kész Arénában, de nem kezdtek jól, jelentős hátrányba kerültek a nagyszünetre (27-41). Ezt követően védekezést váltottak és pontosabb dobásokkal négy pontra felzárkóztak. Az utolsó negyedben a félegyháziaknak sikerült a bravúr, megfordították a meccset. 27-11-re nyerték ezt a játékrészt, amivel megszerezték a győzelmet. (73-62)

Részletek
Koppányíjász sikerek Kétegyházán

Koppányíjász sikerek Kétegyházán

2015. november 19. 10:30

Kétegyházán versenyeztek november 14-én, szombaton a Turul Koppány íjászok. A Mudim-testvérek tiszteletére szervezett versenyt eredetileg teremben rendezték volna, de a nagy érdeklődés miatt kénytelenek voltak a szervezők két szabadtéri céllal bővíteni a megmérettetést. Az ideiglenes határ közelsége miatt több romániai íjász is csatlakozott a tornához, mely így nemzetközivé vált, kiváló sportnapot biztosítva a résztvevőknek.

Részletek
Nagyüzemben az FTSI növendékei

Nagyüzemben az FTSI növendékei

2015. november 16. 16:30

Több bajnoki mérkőzésen is részt vettek a hét végén a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) növendékei Kecskeméten és Pécsett. Az U12-es bajnokságban egy vereség és egy győzelem, az utánpótlás bajnokságban két győzelem, míg a Nemzeti Leány Serdülő Bajnokságban két vereség született.

Részletek
Döntetlen a Szeged ellen

Döntetlen a Szeged ellen

2015. november 16. 11:00

Kiélezett mérkőzésen 9:9-es döntetlent ért el a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a Szeged ellen a férfi NB I. keleti csoportjának 8. fordulójában. A bajnokságban jól szereplő félegyházi csapatból Medjugorac Marko mind a négy egyéni találkozóján győzött, mellette Korponai Zoltán és Pengő Gábor két-két sikert könyvelhetett el. Varga Károly ezúttal nem szerzett pontot. Párosban Korponai Zoltán és Pengő Gábor nyerte meg játékát. A FASI a DVTK-Volán mögött továbbra is második a bajnokságban. Öt győzelem mellett egy döntetlent és egy vereség a mérlege.

Részletek
Második helyen telelnek a Mókusok

Második helyen telelnek a Mókusok

2015. november 15. 19:55

Győzelemmel zárták az őszi szezont a Kiskunmajsai Mókusok a Bács-Kiskun megyei női 2/3-ad pályás bajnokságban. Gerecs Attila tanítványai a 9. fordulóban az Arany Bácska vendégei voltak, ahonnét Bagdi Csilla és Lévai Rebeka góljaival elhozták a három pontot. 2-0-ás sikerükkel a Mókusok szorosan tapadva a Kiskunhalas csapatára a második helyen állnak a tabellán 18 ponttal. Öt győzelem mellett három döntetlent értek el. Jól záró védelmük a ligában a legjobb, az ősz folyamán mindössze két gólt kaptak.

Részletek
Menetelnek a junior kosarasok

Menetelnek a junior kosarasok

2015. november 18. 09:00

Egy szorosabb és egy fölényes mérkőzésen győzött a Salgótarjáni KI ellen a Félegyházi Térségi Sportiskola junior fiú csapata november 15-én a Kész Arénában. Az első találkozó nagy küzdelemben dőlt el az álmosan, gyengén kezdő félegyháziak számára, akik a harmadik negyedben fordították a javukra a mérkőzést. A második meccsen összeszedett játékkal nem adott esélyt a Salgótarjánnak a Félegyházi TSI.

Részletek