Futással ünnepelték a nyarat

Futással ünnepelték a nyarat

2016. június 4. 14:00

Ragyogó napsütésben tartotta meg a Jogging Plus Szuperinfo Futóklub a 23. Kiskun Kupa utcai futóversenyt június 4-én szombaton, a Platán utcai Általános Iskolánál. A délelőtti futást a legkisebbek kezdték, 6 éves kor alatt 200 méteres táv várt rájuk. Őket az általános iskolások követték, az alsósok 400, 600 és 800 métert, a felsősök 1000 métert teljesítettek. A fő számra ezt követően került sor. A leghosszabb, 21 kilométeres kétkörös távot egyéniben, vagy váltóban teljesíthették. Lehetőség nyílt a távok rövidítésére, egy kör (10,5 km.), vagy fél kör (5 km.) megtételére.

Részletek
Ezüst hétvége a Fénypárducoknál

Ezüst hétvége a Fénypárducoknál

2016. június 2. 12:30

Május utolsó szombatján Kecskeméten és Abonyban ragadtak íjat a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai - tájékoztatta szerkesztőségünket Vas Tibor szakosztályvezető.

Részletek
Józsefes aranyeső az Országos Atlétika Diákolimpián

Józsefes aranyeső az Országos Atlétika Diákolimpián

2016. június 2. 09:00

Május 26-a és 31-e között Székesfehérváron rendezték meg az Országos Atlétika Diákolimpia döntőjét, ahol a kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola tanulói kimagasló eredményeket értek el. Három csapat-aranyérem mellett, három egyéni versenyző is Országos Diákolimpiai Bajnok lett.

Részletek
Kiskun Kupa Utcai Futóverseny

Kiskun Kupa Utcai Futóverseny

2016. június 2. 14:30

Huszonharmadik alkalommal rendezi meg Kiskunfélegyházán a Jogging Plus Szuperinfo Futóklub az utcai futóversenyt június 4-én, szombaton. Nevezni a helyszínen lehet 9 óra és 10.45 között. Nevezési díj felnőtt kategóriában 1000 forint személyenként. Minden célba érkező ajándékot kap a szervezőktől. Érdeklődni Németh Lászlónál lehet a 30/371-62-67-es telefonszámon, vagy e-mailben: [email protected].

Részletek
Együtt ünnepelhetnek a szurkolók

Együtt ünnepelhetnek a szurkolók

2016. június 4. 10:30

Mindhárom félegyházi csapatnak június 4-én, szombaton zárul a megyei nagypályás labdarúgó bajnokság. A megyei I. osztályt megnyerő Kiskunfélegyházi HTK hazai környezetben játssza utolsó találkozóját. Június 4-én, szombaton 15:30-kor a Kecel együttesét fogadják. A már tét nélküli összecsapást követően a félegyházi játékosok és csapatvezetők ünnepélyes keretek között vehetik át a bajnoki aranyérmeket a hazai szurkolók előtt. A megyei II. osztályban érdekelt Kiskunfélegyházi HTK II., valamint a Kiskunfélegyházi Vasutas egyaránt idegenben fejezi be a szezont. Az 5. helyen záró KHTK II. a harmadik helyezett Hetényegyháza vendégként szerepel 14 órától, míg a Vasutas játékosai a második helyezett Lajosmizse otthonában lépnek pályára 17 órakor.

Részletek
Nemzetközi kenguru kosársiker

Nemzetközi kenguru kosársiker

2016. május 31. 13:30

Május 29-én rendezték meg Szabadkán az V. Petar Vucelic Kosárlabda Emléktornát, négy csapat részvételével: OKK Spartak- Szabadka (Szerbia), Petrovgrad-Nagybecskerek (Szerbia), SZEDEÁK Sasok- Szeged, FTSI- Kiskunfélegyháza. A gyerekek sok értékes tapasztalatot gyűjtöttek, parázs hangulatú meccseket játszottak, a nemzetközi tornát a 3. helyen zárták - tájékoztatta szerkesztőségünket Simon Zoltán edző.

Részletek
Bajnok lett Győrben az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls

Bajnok lett Győrben az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls

2016. május 29. 22:20

Zsinórban negyedszer ülhetett fel a női futsal NB I trónjára az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls, amely a bajnoki döntő visszavágóján a győri Árkád ETO otthonában szerezte meg az aranyérmet május 29-én. Az esti finálén már az első percben előnybe került az Astra, a lélektanilag fontos gól a továbbiak nézve önbizalmat adott. A védelem átjátszhatatlannak bizonyult az ETO számára, támadásban az első mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is Gál Tímea remekelt, újfent két gólt szerzett, amivel bajnoki címhez segítette csapatát. (3-0)

Részletek
Kiütéssel búcsúzott hazai pályán a Loki

Kiütéssel búcsúzott hazai pályán a Loki

2016. május 29. 13:00

Utolsó hazai mérkőzését játszotta a 2015/16-os szezonban a Kiskunfélegyházi Vasutas május 28-án a megyei II. osztály 29. fordulójában. Kellemetlen ellenfél várt a félegyháziakra, a vendég izsákiak ősszel 5-1-re legyőzték a Lokit hazai pályán. A mostani találkozó sem alakult fényesen a félegyháziak számára, a második félidőben látványosan összezuhantak, így nem kerülték el a nagy vereséget (2-10). A Vasutas mindkét gólját a veterán csatár, Seres János szerezte. A bajnokságot június 4-én a második helyezett Lajosmizse otthonában zárják a félegyháziak.

Részletek
Városalapítók Kupa sakkverseny

Városalapítók Kupa sakkverseny

2016. május 29. 11:30

Május 28-án nemzetközi sakkversenyt rendeztek a Városalapítók Hetéhez kapcsolódóan a művelődési központban. A nemzetközi minősítő csoportban a szegedi Papp Balázsé lett a bajnoki serleg, a legeredményesebb félegyházi versenyző címet Karsai István szerezte meg. A B csoportban Tanács István győzött, megelőzve egy hódmezővásárhelyi, egy kecskeméti és a legjobb hazai ifjúsági játékost, Hideg Gábort - tájékoztatta szerkesztőségünket Seres László versenybíró, a KHTK tagja.

Részletek