Kiütéssel nyert a KHTK

Kiütéssel nyert a KHTK

2016. augusztus 28. 09:00

Magabiztos játékot mutatva 5-1-re legyőzte a Kiskőröst, így megszerezte első győzelmét a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 2016/17-es szezonjában. Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés, szűk egy óra alatt ötgólos előny alakult ki. A mutatott játék alapján megérdemelt az ilyen arányú siker.

Részletek
Szakmai nappal segítették a pedagógusok felkészülését

Szakmai nappal segítették a pedagógusok felkészülését

2016. augusztus 27. 14:15

A mindennapos testnevelésben dolgozó tanítók, pedagógusok, edzők és sportvezetők részére szakmai napot szervezett augusztus 26-án a Félegyházi Térségi Sportiskola Kosárlabda Szakosztálya. A foglalkozásokat a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban tartották meg gyermekek, iskolások bevonásával. A program célja, hogy minden szakmához szükséges tananyag, segédlet biztosítva legyen a testnevelést tartók számára, illetve még hasznosabban tudják megtölteni a magasabb óraszámot.

Részletek
Strandröplabda bajnokság lesz szeptemberben

Strandröplabda bajnokság lesz szeptemberben

2016. augusztus 26. 09:30

Aranyhomok amatőr strandröplabda bajnokságot szerveznek Kiskunfélegyházán, a városi strand területén szeptember 4-én, vasárnap 9.30-tól. A versenyen négy fős csapatok indulhatnak, amelyek szeptember 1-jéig nevezhetnek. A mérkőzések két nyert játszmáig tartanak, amelyek 21 pontig, illetve 2 pont különbségig tartanak. A harmadik szett 15 pontig, illetve 2 pont különbségig. A mérkőzésen kosárérintéssel való fogadás és az ellenfél terére történő átadás megengedett. Az első helyezett csapat serleget és érmeket, a második és harmadik pedig csapatérmeket kap. További információ kérhető Ónodi Lászlótól, a 06-20-462-9433-as telefonszámon.

Részletek
Megszavazták a bajnokság legjobbjait

Megszavazták a bajnokság legjobbjait

2016. augusztus 25. 13:30

A Magyar Labdarúgó Szövetség a 2015-2016 évi férfi és női NB I-es futsal bajnokságainak versenykiírása szerint szavaztak a következő díjakra a résztvevő csapatok edzői: A bajnokság legjobb mezőnyjátékosa, a bajnokság legjobb kapusa, a bajnokság vezetőedzője, a bajnokság játékvezetője.

Részletek
Edzőtáborral készülnek a bajnoki nyitányra

Edzőtáborral készülnek a bajnoki nyitányra

2016. augusztus 25. 17:40

Napi három edzéssel, erőnléti és technikai tréningekkel egyhetes edzőtábort tart augusztus 22-e és 26-a között a Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület a félegyházi strandon. Az edzések a bajnoki felkészülést szolgálják. A korábbi évekhez hasonlóan az egyesület ezúttal is több korosztályos csapatot indít az Országos Vidék Bajnokságban.

Részletek
Asztalitenisszel készültek a tanévre

Asztalitenisszel készültek a tanévre

2016. augusztus 25. 11:00

A nyár vége sem telhetett el tábor nélkül, a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola jóvoltából egyhetes napközis táborba várták a gyermekeket augusztus 22-e és 26-a között az egyesület Kossuth utcai edzőtermébe. A foglalkozásokon elsősorban haladó szintű fiatalok vettek részt 8-tól 13 éves korig. A tábort Bene Györgyi szakedző vezette, a szervezésben és a gyermekek felügyeletében Pengő-Mura Renáta és Nádasdi Péter segédkezett.

Részletek
Szakmai nap, tanároknak

Szakmai nap, tanároknak

2016. augusztus 25. 10:00

Szakmai napot tart augusztus 26-án, pénteken a Félegyházi Térségi Sportiskola Kosárlabda Szakosztálya a Kiskunfélegyházán dolgozó tanítók, tanárok, edzők, sportvezetők számára. A KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban tartandó rendezvény célja, hogy minden, a szakmához szükséges tananyag, segédlet biztosított legyen számukra, valamint a mindennapos testnevelésórák által a magasabb óraszámot még hasznosabban tudják megtölteni - tájékoztatta szerkesztőségünket Simon Zoltán, a rendezvény főszervezője.

Részletek
Itthon javíthat a Kiskunfélegyházi HTK

Itthon javíthat a Kiskunfélegyházi HTK

2016. augusztus 26. 12:30

Ismét hazai környezetben játszik a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A 3. fordulóban a Kiskőrös LC-t látják vendégül a félegyháziak augusztus 27-én, szombaton 17 órakor. Mindkét csapat egy-egy mérkőzést játszott a 2016/17-es szezonban. A KHTK az előző körben hazai pályán szenvedett balszerencsés vereséget a Bácsalmástól, míg a kiskőrösiek a Soltvadkertet győzték le 4-1-re az idénynyitón. A megyei I. osztály mellett a megyei II-es csapatok is pályára lépnek. A Kiskunfélegyházi Vasutas a Kerekegyházát fogadja, míg a KHTK II. Jakabszállásra látogat. Mindkét találkozót vasárnap 17 órától rendezik meg.

Részletek
Balszerencsés mérkőzésen kapott ki a KHTK

Balszerencsés mérkőzésen kapott ki a KHTK

2016. augusztus 21. 20:50

Idény eleji formát mutatva hazai pályán szenvedett vereséget a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A vendég bácsalmásiak szervett védekezéssel kevés teret hagytak a némileg pontatlanul játszó KHTK-nak. A találkozón két büntető is esett, a vendégek kihasználták a 11-est, a félegyháziak azonban nem. A KHTK játékának javulnia kell a bajnokság további szakaszára.

Részletek