A Halast is legyűrte a KHTK

A Halast is legyűrte a KHTK

2015. szeptember 26. 19:40

Hozta a papírformát és magabiztos, háromgólos győzelmet aratott a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztály 7. fordulójában. A félegyháziak szeptember 26-án a Kiskunhalast verték meg hazai pályán, így továbbra is hibátlanok a bajnokságban.

Részletek
Kosárlabdákat adományoztak az általános iskoláknak

Kosárlabdákat adományoztak az általános iskoláknak

2015. szeptember 26. 16:00

A „Kiskunfélegyházi Kosárlabdázók Clubja Baráti Kör 2010” az idei tanévben is sportszerekkel támogatta a kiskunfélegyházi általános iskolákat. A Magyar Diáksport Napja és a Magyar Kosárlabdázás Napja eseményeihez kapcsolódóan szeptember első heteiben sportszereket juttattak el az oktatási intézményekbe, amit az iskolák vezetői és a diákok egyaránt nagy örömmel fogadtak. A kosárlabdákat jelképesen az iskolák nevében dr. Kása Zsuzsanna, a KLIK Kiskunfélegyházai Tankerületének igazgatója vette át.

Részletek
Mozgásra fel!

Mozgásra fel!

2015. szeptember 26. 15:00

Sokrétű programokkal, három és fél órás intenzív gyakorlatokkal várták az érdeklődőket szeptember 26-án a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban megrendezett első „Fitness Dayra”. Ruha nem maradt szárazon, 15-20 perces blokkokban gyakorlott oktatók mozgatták meg a jelenlévőket.

Részletek
Kalandos hónap a Turul Koppányoknál

Kalandos hónap a Turul Koppányoknál

2015. szeptember 26. 17:00

Eseményekben gazdag napok vannak a kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászok mögött. Jártak Lajosmizsén, Békéscsabán, de a félegyházi versenynap után megmérettették magukat a a Történelmi Íjász Országos Bajnokságon, Budapesten is.

Részletek
A Tiszakécske nyerte a bajnokaspiránsok csatáját a kupában

A Tiszakécske nyerte a bajnokaspiránsok csatáját a kupában

2015. szeptember 23. 18:45

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság két százszázalékos csapata, a tiszakécskei Duna Aszfalt TVSE és a Kiskunfélegyházi HTK nézett farkasszemet a Bács Megyei Kupa 3. fordulójában. Az összecsapást Tiszakécskén rendezték meg szeptember 23-án. A találkozón kécskeiek kerültek előnybe a 15. percben, amire Polgár Szabolcs a 22. minutumban válaszolt (1-1). A szünetben döntetlenre álltak a felek, azonban a második játékrész rögtön tiszakécskei góllal kezdődött, majd Dos Reis Teixeira révén már kettőre nőtt a különbség (3-1). A félegyháziak a mérkőzés hátralévő részében nem tudtak közelebb lopózni ellenfelükhöz, így a kécskeiek szerezték meg a győzelmet és jutották tovább a Bács Megyei Kupa 4. fordulójába.

Részletek
Idegenben kezdtek a megyei kézilabda csapatok

Idegenben kezdtek a megyei kézilabda csapatok

2015. szeptember 21. 10:30

A Félegyházi Kézilabda SC női és férfi együttese számára is elindult a megyei bajnokság szeptember 20-án. A nők Kiskunhalason léptek pályára, ahol az esélyesebb KB Autoteam SE 34-8-as kiütéses győzelmet aratott. A férfiak már jóval szorosabb csatát vívtak Pakson. A szünetben háromgólos hátrányban voltak (10-7), végül két góllal maradtak alul. (26-24)

Részletek
Győzelemmel rajtoltak az NBII-es kézisek

Győzelemmel rajtoltak az NBII-es kézisek

2015. szeptember 21. 10:00

Jól sikerült az 1. forduló az NBII délkeleti csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi HTK számára. Az együttes szeptember 20-án a XVI. Kerületi KMSE otthonába látogatott, ahol hatgólos győzelmet aratott. A mérkőzést az erősebb félegyháziak uralták, a szünetben 18-15-re vezettek és előnyüket a második félidőben tovább növelték (37-31). A KHTK a 2. fordulóban hazai pályán játszik, szeptember 27-én vasárnap 17 órakor az ugyancsak győzelemmel rajtoló Újkígyóst fogadja.

Részletek
Második mérkőzésüket is megnyerték

Második mérkőzésüket is megnyerték

2015. szeptember 24. 10:00

Jól kezdte az NBI-es férfi asztalitenisz bajnokságot a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. A Jászkun Volán legyőzését követően a 2. fordulóban a Szerva ASE II. csapatát is megverték 11-7 arányban szeptember 20-án. Párosban Korponai Zoltán és Pengő Gábor győzött. Egyéniben Korponai Zoltán négy, Pengő Gábor és Erdélyi Szabolcs három-három játékot nyert. Varga Károly ezúttal nem szerzett pontot.

Részletek
Sérülés is hátráltatta az alakuló serdülő kosaras csapatot

Sérülés is hátráltatta az alakuló serdülő kosaras csapatot

2015. szeptember 20. 17:30

Nagykőrösön rendezték meg a nemzeti fiú serdülő bajnokság 1. fordulóját szeptember 20-án. A Félegyházi Térségi Sportiskola a Pityke KSE és a Békéscsabai KK ellen lépett parkettre. Simon Zoltán edző tanítványai rövid ideje készülnek együtt, az összeszokottság hiánya a pályán is megmutatkozott. Az együttesből Németh Donát a Nagykőrös elleni mérkőzésen megsérült, rá 4 hetes kényszerpihenő vár.

Részletek
Döntetlennel kezdtek a Mókusok

Döntetlennel kezdtek a Mókusok

2015. szeptember 20. 12:00

A Mókusok számára is elindult a szezon a Bács- Kiskun megyei női 2/3-ad pályás bajnokságban. Szeptember 19-én az Akasztói Focisuli otthonában vendégeskedtek, ahol a 11. percben Gál Kira góljával a vezetést is megszerezték (0-1). A hazaiak részéről egy perccel később Csehi Leila kiegyenlített, így pontosztozkodással zártak a felek. (1-1)

Részletek