Az időjárás sem hiúsította meg a KHTK győzelmét

Az időjárás sem hiúsította meg a KHTK győzelmét

2016. május 15. 12:15

A nagy esőzés miatt nem az előzetesen kiírt Honvéd Sporttelepen, hanem a kecskeméti műfüves pályán fogadta a Jánoshalmát a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 27. fordulójában. A helyszínváltozás nem zavarta meg a jó formában lévő félegyháziakat, a papírformának megfelelően 2-0-ás győzelmet arattak. A KHTK góljait Dobosi Zsolt és Katona Balázs szerezte. Zsinórban a hatodik sikerét érte el az együttes, amely továbbra is első. A második helyezett Tiszakécske ugyancsak győzött, a sereghajtó Soltvadkertet verte meg 11-0-ra. A bajnokságból még három forduló van hátra, az első helyért folyó küzdelem továbbra is nyitott.

Részletek
Döntőbe jutott az Astra (videóval)

Döntőbe jutott az Astra (videóval)

2016. május 17. 16:15

Nem kegyelmezett ellenfelének, 7-2-re legyőzte a Miskolci-Vénuszt, így bejutott a női futsal NB I fináléjába az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls. A sikerből Nagy Anett négy találattal vette ki részét. Mellette Balázs Eszter, Dikanová Dominika és Szabó Nóra zörgette meg a vendégek hálóját. Az Astra esélyt sem adott ellenfelének, bő 10 perc után 3-0-ra vezetett, a miskolciak csupán 6-0-át követően szépítettek. A döntőben a győri Árkád ETO vár az Astrára, az első mérkőzést Kiskunfélegyházán rendezik meg.

Részletek
Három győzelem hazai pályán

Három győzelem hazai pályán

2016. május 18. 09:00

Kiskunfélegyházán rendezték meg az U14-es leány futsal bajnokság nyugati csoportjának 8. fordulóját, amelynek keretében az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls a Tolna-Mözs, a Zalaegerszeg és a Szekszárd korosztályos csapataival találkozott. Az Astra mindhárom mérkőzését megnyerte. A csoportelső Tolnát 5-3-ra múlta felül, a Szekszárddal szemben 4-0-ra, míg a Zalaegerszeg ellen 2-1-re győzött. A csapat megőrizte harmadik helyét csoportjában a Tolna-Mözs és a Zalaegerszeg mögött.

Részletek
Hetet lőtt a KHTK II.

Hetet lőtt a KHTK II.

2016. május 16. 11:00

Fölényes, 7-1-es győzelmet aratott az Izsáki SE felett a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 27. fordulójában. Jól kezdték a mérkőzést a félegyháziak, már a 3. percben előnybe kerültek Valkovics Gábor góljával. A szünetig háromgólos előnyre tettek szert és a második játékrészben is folytatták a hengerelést. A csapatból Valkovics Gábor és Farkas Péter egyaránt duplázott; Mizsei Adrián, Marsa Levente és Borsi Sándor egyszer-egyszer talált be. Zsinórban a harmadik sikerét érte el a KHTK II., amely őrzi ötödik helyét a bajnoki táblázaton.

Részletek
Döntetlen Baján

Döntetlen Baján

2016. május 14. 21:10

Izgalmas mérkőzésen 2-2-es döntetlent értek el Baján a Schieber Pincészet BLSE otthonában a Kiskunmajsai Mókusok a megyei női 2/3-ad pályás bajnokság 17. fordulójában. Kétszer is vezettek a hazaiak, de a Mókusok mindkét alkalommal kiegyenlítettek. Az együttes góljait Bagdi Csilla és Dobák Szabina szerezték. A Mókusok legrosszabb esetben is a harmadik helyen végeznek a tabellán, az élen a Kiskunhalasi FC áll az Akasztói Focisulit megelőzve. A szezont Kiskunmajsán zárják, május 21-én az utolsó helyezett Arany Bácskát fogadják.

Részletek
Négyet kapott a Loki

Négyet kapott a Loki

2016. május 14. 20:25

Az őszi mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is 4-0-ra maradt alul a Kerekegyházával szemben a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 27. fordulójában. A két csapat más-más célokért küzd idén, a félegyháziak az alsóházban tanyáznak, velük szemben a kerekegyháziak az élmezőny tagjai. Az erőbeli különbség a pályán is meglátszódott, a szünetig kétgólos előnyre tettek szert a vendégek, amit a második félidőben tovább növeltek (0-4). A bajnokságból még három forduló van hátra, a félegyháziak legjobb esetben a 12. pozíciót szerezhetik meg, reálisan nézve a 13. hely megtartására lehet esélyük.

Részletek
Kiskunfélegyházán folytatódott a Vidék Bajnokság

Kiskunfélegyházán folytatódott a Vidék Bajnokság

2016. május 18. 12:00

A Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület rendezte meg a IV. korcsoportos Vidék Bajnokság 5. fordulóját május 14-én és 15-én. A kétnapos tornán a legfiatalabb, 2004-es születésűek vettek részt. Az időjárás nem fogadta kegyeibe a csapatokat, igaz az esőzés kevésbé zavarta a vízilabdázókat. Az első napon szoros mérkőzéseket játszottak a félegyháziak, közel álltak a Hódmezővásárhely legyőzéséhez, végül 5-7-re maradtak alul. Ezt követően az Octopus ellen szálltak vízre, bravúrnak számított volna a pontszerzés, a találkozón 11-6-ra a vendégek nyertek. A második napon a csoportból kiemelkedő első két helyezett várt a félegyháziakra. A Csongrád és a Gyula ezúttal is kemény ellenfélnek bizonyult. A "kék csoport" alapszakaszának küzdelmei június 10-12-e között a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub otthonában zárulnak.

Részletek
Több mint 40 fő ragadott horgászbotot

Több mint 40 fő ragadott horgászbotot

2016. május 14. 09:55

Maximális létszámmal, a tó adottságait kihasználva 41 fő részvételével rendezte meg a Kiskunsági Sporthorgász Egyesület a hagyományos egyéni versenyét május 14-én. Jó hangulatban dudaszóra gyülekeztek a pecások, akiket Dienes Károly titkár és Forgó István egyesületi elnök köszöntött. A versenyre Kiskunság Horgászegyesületi tagok nevezhettek, a szabályok szerint egy bottal, úszós készséggel, egy darab egyágú horoggal. Forgó István a horgászszabályok betartása mellett a környezet megóvására, a tisztaság megőrzésére hívta fel a figyelmet. A versenyzők a sorsolást megelőzően két nemrég elhunyt társukról is megemlékeztek. A megmérettetést ezúttal is haltelepítés előzte meg, jó fogásra lehetett számítani.

Részletek
Kiszurkolhatjuk a döntőbe jutást

Kiszurkolhatjuk a döntőbe jutást

2016. május 13. 15:20

Hazai pályán harcolhatja ki a fináléba kerülést az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls, amely a női futsal NB I elődöntőjének első mérkőzésén 3-3-as döntetlent játszott a Miskolci-Vénusz NFSE otthonában. A futsal bajnokság rájátszása meglehetősen izgalmasan alakult, minden párharc tartogatott meglepetést, így szükség lesz a félegyházi szurkolók biztatására május 14-én, szombaton 18 órától a Kész Arénában. Az első mérkőzésen már három góllal vezettek a miskolciak, innen állt fel végül az Astra (3-3). A másik elődöntőben a győri Árkád ETO jutott tovább, 5-4-es összesítéssel győzte le a Szekszárdi UFC-t.

Részletek
XXI. NSI Regionális Aquatlon  Döntő Hódmezővásárhelyen

XXI. NSI Regionális Aquatlon Döntő Hódmezővásárhelyen

2016. május 13. 11:30

Hódmezővásárhelyre látogattak a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub utánpótlás versenyzői egy olyan Aquatlon-versenyre, ami a triatlonra felkészülési verseny. Három megye, Bács-Kiskun, Csongrád és Jász-Nagykun-Szolnok legjobb triatlonosai, atlétái, úszói mérték össze tudásukat. A versenyszámok úszással kezdődtek. A 8 sávos, 50m hosszú medencében sávonként 3 gyermekkel indult egy futam. A futáshoz egy sorban kellett felállni és az úszásban szerzett időhátránnyal rajtoltak a versenyzők. A futást mindenki izgalommal várta, mivel nem az első időket úszták. Futásnál a 4-7. helyről akár 20-25 másodperc hátránnyal indulva is tudtak dobogós helyezéseket szerezni. A csapatversenyekben két csapatuk indult és kiváló helyezéseket szereztek - tájékoztatta szerkesztőségünket Németh László, a futóklub vezetője.

Részletek