Győzelemmel kezdtek az asztaliteniszezők

Győzelemmel kezdtek az asztaliteniszezők

2015. szeptember 9. 11:00

Megnyerte első mérkőzését az NBI-es bajnokság keleti csoportjában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. Az együttes szeptember 6-án a Jászkun Volán Sport Clubot múlta felül a félegyházi edzőteremben. A találkozót Korponai Zoltán, Pengő Gábor, Erdélyi Szabolcs, Varga Károly összeállításban vívta meg a FASI. A párosok során mindkét csapat 1-1- pontot szerzett. Ezt követően egyéniben végig a félegyháziak domináltak és 14-4-re megverték ellenfelüket.

Részletek
Nyerni jár Félegyházára a Pálmonostora

Nyerni jár Félegyházára a Pálmonostora

2015. szeptember 5. 19:30

A Kiskunfélegyházi HTK II. legyőzését követően a Kiskunfélegyházi Vasutast is megverte idegenben a Pálmonostora csapata a megyei II. osztályban. A 4.. fordulóbeli összecsapáson már az első percben vezetést szerzett a Pálmonostora és a szünetig további két góllal terhelte meg a Vasutas kapuját (0-3). A játék képe a második félidőben sem változott, újabb találatot csak a vendégek értek el (0-4). A félegyháziak zsinórban a harmadik bajnoki mérkőzésüket veszítették el és visszaestek a tabella hátsó régiójába. Velük szemben a Pálmonostora veretlenül immár második a bajnokságban.

Részletek
Továbbra sem megy hazai pályán

Továbbra sem megy hazai pályán

2015. szeptember 5. 19:00

A Nyárlőrinc csapatát fogadta szeptember 5-én a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 4. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK II. A felázott talajú pályán mindkét együttes sok hibával játszott. A gól nélküli első félidőt követően a második játékrész elején megszerezték a vezetést a vendégek (0-1). Ezt követően több félegyházi lehetőség adódott, de újabb gólt ismét a nyárlőrinciek értek el a hajrában kitámadó KHTK II. ellen - ezzel eldöntve a találkozót (0-2). A félegyháziak zsinórban a második hazai mérkőzésüket veszítették el.

Részletek
Sikeresen zárult a Kalász Kázmér emlékverseny

Sikeresen zárult a Kalász Kázmér emlékverseny

2015. szeptember 8. 12:00

Az asztaliteniszé volt a főszerep szeptember 5-én a Kalász Kázmér nemzetközi versenyen a Kész Arénában. A Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola első alkalommal rendezte meg az emléktornát, amelyen felnőttek és utánpótláskorúak külön kategóriákban mérkőztek meg az érmekért.

Részletek
Véglegesség vált az NBII-es kézilabda sorsolás

Véglegesség vált az NBII-es kézilabda sorsolás

2015. szeptember 4. 14:00

Szeptember 20-án, vasárnap 16:30-kor a XVI. kerületi KMSE otthonában kezdi az NBII-es kézilabda bajnokságot a Kiskunfélegyházi HTK. A 12 csapatos bajnokságban a 2. fordulóban játszik először hazai környezetben a KHTK. Szeptember 27-én, vasárnap 17 órától az Újkígyósi KC-t fogadja a Kész Arénában. A bajnoki címre is esélyes félegyháziaknak fontos a jó rajt, amely lendületet adhat a szezon további szakaszában.

Részletek
Eredményesen képviselték városunkat Olaszországban

Eredményesen képviselték városunkat Olaszországban

2015. szeptember 4. 13:00

Olasz testvérvárosunkban, Feltrében 15-ödik alkalommal került megrendezésre a nemzetközi „Falkörüli futóverseny”, melyen felnőttek és fiatalok is részt vehetnek. Városunkat 4 felnőtt és 6 fiatal képviselte, akik kiutazása a Kiskunfélegyházi Önkormányzat támogatásával jöhetett létre. A rendezvényt Feltre és Belluno városok Tűzoltóságai szervezik, akik mindent megtettek azért, hogy a résztvevők a lehető legjobban érezzék magukat. A verseny 2015. augusztus 29-én szombaton este került megrendezésre.

Részletek
Két hazai mérkőzés szombaton, egy idegenben

Két hazai mérkőzés szombaton, egy idegenben

2015. szeptember 4. 10:25

Mindkét megyei II. osztályú félegyházi labdarúgó csapat hazai környezetben lép pályára szeptember 5-én, szombaton 16:30-tól. A hatodik helyezett Kiskunfélegyházi HTK II. a tabella hetedik helyén álló Nyárlőrincet fogadja. Ezzel egy időben a hullámvölgyben lévő Kiskunfélegyházi Vasutas a bajnokságot jól kezdő Pálmonostorát látja vendégül. Szeptember 6-án, vasárnap 16:30-kor a megyei I. osztályt három győzelemmel kezdő Kiskunfélegyházi HTK a középmezőnyben tanyázó Kunszállás otthonába látogat.

Részletek
NBI-es kosártorna a Kész Arénában

NBI-es kosártorna a Kész Arénában

2015. szeptember 6. 21:00

Felkészülési tornának ad otthont szeptember 11-én és 12-én a kiskunfélegyházi Kész Aréna. A Félegyházi Pékség Kosárlabda Kupán NBI-es férfi kosárlabda csapatok lépnek parkettre. Összeméri erejét a tavalyi szezonban leghosszabb győzelmi sorozatot produkáló, harmadik helyen záró Atomerőmű SE, a megújult JP-Top Cop Jászberény, az ezüstérmes KTE-Duna Aszfalt és a nyolcadik helyen végzett Naturtex-SZTE-Szedeák. A mérkőzéseket a Félegyházi Térségi Sportiskola bemutatója előzi meg. A tervezet szerint szeptember 11-én az elődöntőket bonyolítják le. A döntőt szeptember 12-én, 18:30-kor rendezik meg.

Részletek
Itthon kezd a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola

Itthon kezd a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola

2015. szeptember 3. 16:30

Szeptember első hétvégéjén rendezik meg az NBI-es férfi asztalitenisz bajnokság nyitó fordulóját. A tavaly még Extra Ligás Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola ezúttal egy osztállyal lejjebb, az NBI Keleti csoportjában szerepel. Első körben a félegyháziak szeptember 6-án 11 órától a Jászkun Volán Sport Clubot fogadják a Kossuth Lajos Szakiskolában. A tíz csapatos bajnokság összesen 18 fordulóból áll.

Részletek
Esélyesek győzelmével kezdődött a női futsal

Esélyesek győzelmével kezdődött a női futsal

2015. szeptember 2. 19:35

A győri Rába ETO, a miskolci DVTK- Vénusz és a salgótarjáni Skorpió is győzni tudott a női futsal NBI első fordulójában. A bajnoki címvédő Astra Kiskunfélegyházi Bulls a Hajdúböszörmény otthonában szerepelt volna, de ezt a találkozót november végére halasztották. A 2. fordulóban hazai pályán mutatkozik be az Astra. Szeptember 12-én szombaton 13 órától a vereséggel kezdő DEAC csapatát fogadja a Kész Arénában.

Részletek