Lezárult az alapszakasz

Lezárult az alapszakasz

2016. március 20. 14:35

Szekszárdon játszotta le utolsó alapszakaszbeli mérkőzését az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls a női futsal NB I-ben március 20-án. Az Astra számára tétnélküli találkozó sok gólt hozott. Az első félidőben kétszer is vezettek a hazaiak, de a szünetben 3-2-re a félegyháziak álltak nyerésre. A fordulás után Balázs Eszter és Godvár Katalin mesterhármasának köszönhetően eldőlni látszott a mérkőzés, de a Szekszárd 2-5-ös, majd 4-6-os hátrányból pontot mentett (6-6). A forduló előtt már biztossá vált, hogy az Astra a rájátszásban a Debrecennel csap össze a legjobb négybe kerülésért.

Részletek
Halason is átrobogtak a kézisek - videóval

Halason is átrobogtak a kézisek - videóval

2016. március 20. 12:30

Fontos győzelmet aratott Kiskunhalason a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabda csapata az NB II-es bajnokság dél-keleti csoportjának 16. fordulójában. A listavezető félegyháziakra előzetesen nem várt könnyű feladat, ősszel 15-15-ös félidőt követően 31-27-re nyertek. A mostani találkozón korán magukhoz ragadták az irányítást, előbb három, majd négy-öt góllal vezettek. A szünetet követően tovább nőtt az előny, tíz perccel a vége előtt már nyolc gól volt a különbség. A hajrában felzárkóztak ugyan a halasiak, de nem veszélyeztették a félegyháziak győzelmét (31-29).

Részletek
Egy félidőt bírt a Loki

Egy félidőt bírt a Loki

2016. március 19. 19:00

A vártnál nehezebb mérkőzésen, de otthon tartotta a három pontot a Pálmonostora, amely a Kiskunfélegyházi Vasutast győzte le a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában. Hősiesen védekezve az első félidőben nem kaptak gólt a félegyháziak, a hazaiak az 55. percben találtak be először Pozsár János révén (1-0). Az újabb pálmonostori gólra egészen a 90. percig kellett várni, Kátai Tamás ekkor döntötte el véglegesen a mérkőzést. Vereségével a Vasutas maradt a 13. helyen, a Pálmonostora továbbra is harmadik.

Részletek
Félegyháziak nyerték a rangadót

Félegyháziak nyerték a rangadót

2016. március 20. 14:00

Az NB I-es bajnokság két élcsapata, a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola és a miskolci DVTK – Volán csapott össze március 19-én, a 14. fordulóból elhalasztott mérkőzésen. Mindkét együttes nagy erőkkel készült a találkozóra, a fordulót megelőzően a félegyháziak a második helyen, míg a miskolciak az első helyen álltak a tabellán. Ősszel hazai környezetben a DVTK győzött, most sikerült a visszavágás, ugyanolyan arányban, 11-7-re a félegyháziak diadalmaskodtak. A párosok során Korponai Zoltán - Pengő Gábor nyerni tudott. Egyéniben három-három partin győztek. Mellettük Erdélyi Szabolcs és Medjugorac Marko két-két mérkőzést nyert. A DVTK – Volán szezonbeli első vereségét szenvedte el Kiskunfélegyházán.

Részletek
László Jenőre emlékeztek a sakkozók

László Jenőre emlékeztek a sakkozók

2016. március 19. 13:25

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg március 19-én a László Jenő Sakk Emlékversenyt a Kossuth Lajos Szakiskolában. Az elmúlt évekhez képest kicsivel kevesebb, de annál lelkesebb sakkozó gyűlt össze, több mint 20 felnőtt és 10 ifjúsági korú mérte össze tudását a tábláknál.

Részletek
Félegyházán játszanak a KHTK labdarúgói

Félegyházán játszanak a KHTK labdarúgói

2016. március 17. 20:30

Első alkalommal játszik hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgó csapata a 2016-os esztendőben. A mérkőzést a Honvéd Sporttelepen rendezik meg, ahol a pálya eddigi rossz állapota miatt nem focizhattak a játékosok. A bajnoki éllovas félegyháziak március 19-én, szombaton 15 órától a Kunszállást fogadják. A kistérségi derbire az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is sok szurkolót várnak. A KHTK-nak szüksége van a biztatásra, hiszen a bajnoki címért folyó versengés rendkívül szoros. Ősszel nem okozott gondot a Kunszállás legyőzése, idegenben 5-0-ra nyert az együttes. A félegyháziak riválisai közül a Tiszakécske Hartára látogat, míg a Kalocsa a Bácsalmást fogadja a 19. fordulóban.

Részletek
Négy helyszínen versenyeztek a Fénypárducok

Négy helyszínen versenyeztek a Fénypárducok

2016. március 18. 09:30

Március 6-án, Kiskunhalason a Perka-kupán két fővel vettek részt a Fénypárducok. A Star Wars témájú versenyt szakadó eső nehezítette. A találkozón Vasné Köteles Anita a felnőtt nők között 3. , Vas Tibor a vadászreflexes férfiak között 4., a „Darts Vader” nevű íjászjátékban pedig a 2. helyet szerezte meg.

Részletek
Makón osztották a pofonokat

Makón osztották a pofonokat

2016. március 17. 18:45

A diákolimpiát megelőzően a felkészülés jegyében pofon partin vettek részt a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának tagjai. Varga István és Mihály János tanítványai közül Lantos Olivér, Lantos Dominik, Sándor Olivér, Lőrincz Róbert és Mátrai Klaudia utazott el a megmérettetésre, ahol 27 egyesület 100 versenyzője ragadott bokszkesztyűt. Az öt fiatalból négyen szorítóba léptek és mindannyian megnyerték mérkőzésüket.

Részletek
Kifogott a Gödöllő a félegyháziakon

Kifogott a Gödöllő a félegyháziakon

2016. március 15. 16:10

Megszakadt a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola jó sorozata az NB I-es bajnokság keleti csoportjában. A 15. fordulóban a Gödöllői Egyetemi AC otthonába látogattak, ahol némi meglepetésre 10-8-as vereséget szenvedtek. Elsősorban az egyéni partik során gyengélkedtek a félegyháziak, a párosok megnyerését követően csupán Pengő Gábor nyert három játékot. Erdélyi Szabolcs, Varga Károly és Korponai Zoltán ezúttal egy-egy egyéni mérkőzésen győzött a négyből, ami nem volt elegendő a pontszerzéshez. A Gödöllő visszavágott az őszi 13–5-ös vereségért. A félegyháziak maradtak a második helyen és legközelebb március 19-én 11 órától a veretlen és listavezető DVTK – Volán fogadják hazai pályán.

Részletek
Hódmezővásárhelyen játszottak a gyerekek

Hódmezővásárhelyen játszottak a gyerekek

2016. március 15. 15:40

A 3. fordulóval folytatódott a IV. korcsoportos gyermek Vidék Bajnokság, amelynek a kék csoportbeli küzdelmeit Hódmezővásárhelyen rendezték meg március 12-én és 13-án. A házigazda Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club mellett a Csongrád, a Gyula, a Szentes II., az Octopus Búvár – és Vízilabda Egyesület, valamint a Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület csapatai találkoztak. A félegyháziak négy mérkőzést játszottak; a bajnoki éllovas Csongrádtól, valamint a Szentes II. és az Octopus ellen alulmaradtak, a házigazda Hódmezővásárhelyt 14-5-re legyőzték. Az együttes három fordulót követően továbbra is ötödik a tabellán.

Részletek