Ismét Szabó Boglárka az év női futsalosa

Ismét Szabó Boglárka az év női futsalosa

2016. január 4. 17:00

Az MLSZ döntése alapján az Astra Bulls 14 szeres­ válogatott játékosa bizonyult 2015 legjobb női futsal játékosának. A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik, hogy kik sportágukban az év legjobbjai. Idén a női futsalosok között Szabó Boglárka lett a legjobb., immár harmadik alkalommal.

Részletek
Remek évet zárt a félegyházi uszonyos úszó

Remek évet zárt a félegyházi uszonyos úszó

2016. január 3. 14:45

Kiválóan fejezte be a 2015-ös esztendőt a kiskunfélegyházi lakosú, ám a Kecskeméti Bácsvíz KVSC színében versenyző 14 éves Kocsis Marcell. Ebben az évben hat országos bajnoki címet szerzett és mindegyik számát új korosztályos országos csúccsal nyerte meg. Idei eredményeivel összesen már 16-szoros országos bajnok, valamint 11 országos csúcs fűződik a nevéhez. 2015-ben ezen felül ötszörös osztrák bajnok lett, hét második és tizennégy harmadik helyet ért el.

Részletek
Több százan futottak szilveszter napján

Több százan futottak szilveszter napján

2015. december 31. 13:25

Napsütés, de hideg télies idő várta a futni vágyókat az év utolsó napján a 24. alkalommal megtartott szilveszteri futáson. A városháza alatt több száz fős tömeg gyűlt össze, akik mozgással búcsúztatták a 2015-ös esztendőt. A legkisebbek 200 métert teljesítettek, őket követték az alsó tagozatos általános iskolások 600 méteres futással. A 11 év felettiek a felnőttek mezőnyében indulhattak el. A teljes 2200 méteres távot meggyőző fölénnyel Magony László nyerte. 16 évesen megvédte tavalyi címét és több mint 200 métert vert a teljes mezőnyre.

Részletek
Győzelemmel zárták az évet

Győzelemmel zárták az évet

2015. december 29. 16:10

Salgótarjánban fejezte be a 2015-ös esztendőt a női futsal NB I-ben szereplő Astra Kiskunfélegyházi Bulls. Az együttesnek nem okozott nagy gondot az utolsó helyezett Skorpió SE legyőzése, a szünetben már 4-0-ra vezetett és végül meg sem állt kilenc találatig (9-0). Az Astrában Dikanová Dominika sziporkázott, összesen négy gólig jutott, de Szabó Nóra is kétszer vette be a salgótarjáni kaput. Az együttes zsinórban a második győzelmét aratta és három pontra megközelítette a dobogós Rába ETO csapatát.

Részletek
Évet értékeltek a Koppányok

Évet értékeltek a Koppányok

2015. december 30. 14:00

Kiskunfélegyházán már hatodik éve működik a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesület. Minden évben szerveznek versenyeket Kiskunfélegyházán, melyre az ország számos településéről, valamint külföldről is érkeznek íjászok. Idén sem volt másképp, sokak örömére két versenynek is helyt adott a város. Az egyesület 6 éve a Magyar Íjász Szövetség tagja, több versenyző is a szövetség által kiadott versenyzői jogosultsággal rendelkezik.

Részletek
Jubilált a Kosárlabda Gála

Jubilált a Kosárlabda Gála

2015. december 29. 18:05

Kicsik és nagyok, felnőttek és szeniorok egyaránt parkettre léptek a KKC és a Félegyházi Térségi Sportiskola 25. Kosárlabda Gáláján december 28-án. A hagyományokhoz híven ezúttal és két pályán küzdöttek a csapatok és nem maradt el a gálamérkőzés sem, amelyen az önkormányzat „válogatottja” 23-13-ra páholta el a médiásokat. Az elmúlt 25 évről közös fotózással emlékeztek meg a szervezők.

Részletek
Intelligens játék, tisztes helytállás

Intelligens játék, tisztes helytállás

2015. december 21. 18:00

Sűrű programja volt a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) kosarasainak az elmúlt hétvégén. A félegyháziak a ceglédiekkel, kecskemétiekkel, nagykőrösiekkel, békésiekkel és bajaiakkal mérkőztek meg. Az edzők beszámolója szerint noha több meccs is a vártnál nehezebben indult, a játék végére minden csapat összeszedte magát, amiből szép eredmények születtek.

Részletek