IV. Félegyházi Utcák és Terek Bajnokság

IV. Félegyházi Utcák és Terek Bajnokság

2016. május 25. 18:00

Negyedik alkalommal rendezik meg május 28-án, szombaton 9 órától Kiskunfélegyházán az Utcák és Terek kispályás labdarúgó bajnokságot a Honvéd sporttelepen lévő Bulls pályán. A tornán a gyerekekből és felnőttekből álló csapatok körmérkőzéseken küzdhetnek meg a vándorkupáért.

Részletek
Futsalsikerek utánpótlásban

Futsalsikerek utánpótlásban

2016. május 24. 23:47

Mind az U16-os, mind pedig az U18-os leány futsal döntőben szép sikereket értek el az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls, valamint a Kiskunfélegyházi Mókusok utánpótláscsapatai. Az U16-os fináléban harmadik helyen zártak az Astrás lányok, az elődöntőben a későbbi győztes Ferencvárossal szemben maradtak alul. Az U18-os döntőben az Astra és a Mókusok együttese egyaránt érdekelt volt. Az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls nagy csatában védte meg címét, az elődöntőben az Airnergy csapatával 3:3 mérkőzést játszott, majd hosszabbítást követően büntetőkkel jutott a döntőbe, ahol a Mókusokat búcsúztató Tolnát győzte le 3:0-ra.

Részletek
Győzelemmel zártak a Mókusok

Győzelemmel zártak a Mókusok

2016. május 24. 10:00

Harmadik helyen fejezték be a Bács-Kiskun megyei női 2/3-ad pályás bajnokságot a Kiskunmajsai Mókusok. A záró fordulóban, május 21-én az Arany Bácskát győzték le meglehetősen gólgazdag mérkőzésen 5-3-ra. Zsadányi Szilvia szerezte meg a Mókusok vezető gólját, a második félidő során Dobák Szabina mesternégyesig jutott (5-3). A némileg gyengébb, sérülésekkel teli tavasz ellenére bronzérmes helyen végeztek a Mókusok a megyében. 16 mérkőzésükből 9-et megnyertek 5 döntetlen és 2 vereség mellett.

Részletek
Négy gól esett Lakiteleken

Négy gól esett Lakiteleken

2016. május 24. 08:30

Nem termett sok babér Lakiteleken a Kiskunfélegyházi Vasutasnak május 22-én a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 28. fordulójában. Ősszel 3-1-re a lalkitelekiek győztek, akik ezúttal is otthon tartották a három pontot. A szünetben csupán egygólos hátrányban volt a Vasutas, de a második félidő további három hazai találatot hozott (4-0). A fordulót követően biztossá vált, hogy a félegyháziak nem végezhetnek a 14. helynél hátrább a tabellán. Előrelépésre minimális esélyük adódhat, ehhez május 28-án az Izsákot kellene legyőzniük utolsó hazai mérkőzésükön.

Részletek
Ifjú kosárpalánták játszottak

Ifjú kosárpalánták játszottak

2016. május 23. 15:30

Május 20-án a Constantinum Sportcentrumban rendezték meg a Kosárpalánta program kelet-magyarországi játékos napját, aminek szervezője Rádi Dezső testnevelő. Mintegy 200 óvodás és általános iskolás gyerek vett részt a rendezvényen, akik közül nagyon sokan a szomszédos megyékből érkeztek. A program célja a gyerekek sportolási lehetőségének biztosítása, valamint a kosárlabda népszerűsítése.

Részletek
Pontosztozkodással zárult a rangadó

Pontosztozkodással zárult a rangadó

2016. május 22. 20:25

A játék képe alapján közelebb állt a győzelemhez, végül egy pontot szerzett hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 28. fordulójában. A félegyháziak ellenfele a második helyezett Lajosmizse volt. A vendégek kerültek előnybe, de a KHTK II. kiegyenlített, ezt követően több helyzetet alakított ki, de újabb gól már nem született (1-1). A félegyháziak két fordulóval a vége előtt továbbra is az 5. helyen állnak a bajnokságban.

Részletek
Átvették ezüstérmeiket a KHTK kézilabdázói

Átvették ezüstérmeiket a KHTK kézilabdázói

2016. május 22. 17:30

Nem csüggedtek, inkább ünnepeltek és előre tekintettek a Kiskunfélegyházi HTK kézilabdázói, akik május 21-én évzáró bál keretében kapták meg ezüstérmeiket az NB II dél-keleti csoportjában elért második helyezésért. A játékosok mellett a csapat segítőit, vezetőit, edzőit és szurkolóit is díjazták. Az érmeket Balla László alpolgármester, Isán András szakosztályvezető és Csáki Róbert, a P&P főkönyvelője adta át.

Részletek
Élen maradt a Kiskunfélegyházi HTK

Élen maradt a Kiskunfélegyházi HTK

2016. május 22. 15:05

Zsinórban a nyolcadik győzelmét aratva itthon tartotta a három pontot a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú bajnokság 28. fordulójában. A félegyháziak ezúttal az utolsó előtti Hartát verték meg 1-0-ra. A mérkőzés egyetlen gólját Golovics István jegyezte. A bajnoki éllovas KHTK mellett a Tiszakécske is nyert Halason. Az utolsó előtt fordulóban, május 28-án Tiszakécske - KHTK összecsapást rendeznek. Döntetlen esetén élen maradnak a félegyháziak. Ha nyernek, akkor Tiszakécskén ünnepelhetik meg a bajnoki címet.

Részletek
Döntetlennel kezdődött a futsaldöntő - videóval

Döntetlennel kezdődött a futsaldöntő - videóval

2016. május 23. 18:30

Az előzetes várakozásoknak megfelelően nem dőlt el semmi a női futsal NB I bajnoki fináléjának első mérkőzésén, az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls 3-3-as döntetlent játszott a győri Árkád ETO-val a Kész Arénában. A vendégek megszervezték védekezésüket, az Astra a szokottnál halványabban muzsikált támadásépítésben. Ennek ellenére kétszer is vezetettek, de a győriek 3-2-re fordítottak. Az utolsó percben Gál Tímea büntetőjével alakult 3-3-ra az állás.

Részletek