Nemzetközi kenguru kosársiker

Nemzetközi kenguru kosársiker

2016. május 31. 13:30

Május 29-én rendezték meg Szabadkán az V. Petar Vucelic Kosárlabda Emléktornát, négy csapat részvételével: OKK Spartak- Szabadka (Szerbia), Petrovgrad-Nagybecskerek (Szerbia), SZEDEÁK Sasok- Szeged, FTSI- Kiskunfélegyháza. A gyerekek sok értékes tapasztalatot gyűjtöttek, parázs hangulatú meccseket játszottak, a nemzetközi tornát a 3. helyen zárták - tájékoztatta szerkesztőségünket Simon Zoltán edző.

Részletek
Bajnok lett Győrben az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls

Bajnok lett Győrben az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls

2016. május 29. 22:20

Zsinórban negyedszer ülhetett fel a női futsal NB I trónjára az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls, amely a bajnoki döntő visszavágóján a győri Árkád ETO otthonában szerezte meg az aranyérmet május 29-én. Az esti finálén már az első percben előnybe került az Astra, a lélektanilag fontos gól a továbbiak nézve önbizalmat adott. A védelem átjátszhatatlannak bizonyult az ETO számára, támadásban az első mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is Gál Tímea remekelt, újfent két gólt szerzett, amivel bajnoki címhez segítette csapatát. (3-0)

Részletek
Kiütéssel búcsúzott hazai pályán a Loki

Kiütéssel búcsúzott hazai pályán a Loki

2016. május 29. 13:00

Utolsó hazai mérkőzését játszotta a 2015/16-os szezonban a Kiskunfélegyházi Vasutas május 28-án a megyei II. osztály 29. fordulójában. Kellemetlen ellenfél várt a félegyháziakra, a vendég izsákiak ősszel 5-1-re legyőzték a Lokit hazai pályán. A mostani találkozó sem alakult fényesen a félegyháziak számára, a második félidőben látványosan összezuhantak, így nem kerülték el a nagy vereséget (2-10). A Vasutas mindkét gólját a veterán csatár, Seres János szerezte. A bajnokságot június 4-én a második helyezett Lajosmizse otthonában zárják a félegyháziak.

Részletek
Városalapítók Kupa sakkverseny

Városalapítók Kupa sakkverseny

2016. május 29. 11:30

Május 28-án nemzetközi sakkversenyt rendeztek a Városalapítók Hetéhez kapcsolódóan a művelődési központban. A nemzetközi minősítő csoportban a szegedi Papp Balázsé lett a bajnoki serleg, a legeredményesebb félegyházi versenyző címet Karsai István szerezte meg. A B csoportban Tanács István győzött, megelőzve egy hódmezővásárhelyi, egy kecskeméti és a legjobb hazai ifjúsági játékost, Hideg Gábort - tájékoztatta szerkesztőségünket Seres László versenybíró, a KHTK tagja.

Részletek
Tiszakécskén lett bajnok a KHTK!

Tiszakécskén lett bajnok a KHTK!

2016. május 28. 17:55

Szenzációs mérkőzésen, a rivális otthonában, Tiszakécskén szerezte meg a bajnoki címet a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgó csapata május 28-án a megyei I. osztályban. A szokottnál is nagyobb figyelem kísérte a rangadót, a találkozóra kilátogató szurkolók mellett a közmédia jóvoltából interneten is nyomon követhették a nézők. Az összecsapáson két 11-est és egy piros lapot is kiosztott a bíró, a félegyháziak emberhátrányban győztek, amivel újfent, immár zsinórban negyedszerre nyerték meg a megyei I. osztályú bajnokságot.

Részletek
A "kettes" csapatok csatáját is a félegyháziak nyerték

A "kettes" csapatok csatáját is a félegyháziak nyerték

2016. május 28. 19:15

A megyei I. osztály rangadója mellett a Kiskunfélegyházi HTK és a Duna Aszfalt TVSE második számú csapatai is egymással találkoztak a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A 29. fordulóbeli mérkőzést május 28-án kora délután rendezték meg. A KHTK II. jobbnak bizonyult ellenfelénél, magabiztos játékkal 2-0-ra győzött.

Részletek
„Utcák és Terek” legjobbjai léptek pályára

„Utcák és Terek” legjobbjai léptek pályára

2016. május 29. 18:20

Kicsik és nagyok, amatőrök és veterán öreg „rókák” rúgták a bőrt a IV. Utcák és Terek bajnokságon május 28-án a félegyházi Bulls pályán. Az idei versenyre 14 felnőtt csapat nevezett, három csoportba osztva körmérkőzéseket játszva küzdöttek meg a vándorkupáért. A felnőttek mellett a gyermekeknek is szerveztek tornát.

Részletek
Vásárosnamény „kolimpikonjai” hódították el a vándorkupát

Vásárosnamény „kolimpikonjai” hódították el a vándorkupát

2016. május 29. 20:55

Idén is nagy sikerrel zárult a VIII. Kollégiumi Olimpia, amit hagyományosan a KSZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Középiskolája, Szakiskolája, Speciális Szakiskolája és Kollégiuma rendezett meg az Arany János Szakiskolai Programban résztvevő intézményeknek május 27-e 29-e között. 11 iskola közel 300 diákja mérte össze tudását 6 sportágban. A három nap mozgalmasan telt a tanulók számára. Elsőként streetball, íjászat, asztalitenisz és zenés gimnasztika, majd pedig kispályás labdarúgás és kézilabda versenyek vártak rájuk. Összesítésben a vásárosnaményi Babus Jolán Középiskolai Kollégium tanulói végeztek az élen megelőzve a félegyházi és a salgótarjáni csapatokat.

Részletek
Címvédésre készülnek a félegyházi „kolimpikonok”

Címvédésre készülnek a félegyházi „kolimpikonok”

2016. május 27. 15:40

Hagyományosan, immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Kollégiumi Olimpiát a KSZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Középiskolája, Szakiskolája, Speciális Szakiskolája és Kollégiuma május végén. Május 27-e és 29-e között 11 Arany János Szakiskolai Programban résztvevő intézmény közel 300 diákja méri össze ügyességét, tudását hat sportágban. Pénteken a streetball, az íjászat, az asztalitenisz és a zenés gimnasztika versenyszámait tartják meg. Szombaton labdarúgás, vasárnap kézilabda vár a résztvevőkre. A félegyháziak ezúttal is címvédésre készülnek, tavaly egy ponttal előzték meg a hajdúböszörményi és a vásárosnaményi diákokat.

Részletek
"Szeretnénk nyerni, de döntetlen esetén sem leszünk csalódottak"

"Szeretnénk nyerni, de döntetlen esetén sem leszünk csalódottak"

2016. május 27. 11:00

A bajnokság 29. fordulójában nagy csata várható az aranyéremért Tiszakécskén. A KHTK egypontos előnnyel utazik riválisához. Szombaton várhatóan nézőcsúcs születik a Tisza-parti stadionban. A mérkőzést 15 órától az M4 Sport csatorna online felületén (m4sport.hu) is nyomon követhetik.

Részletek