Nyolc gólt rúgott a KHTK II.

Nyolc gólt rúgott a KHTK II.

2016. április 17. 08:00

Nem úszta meg nagy vereség nélkül a félegyházi vendégjátékot a tabella utolsó helyén álló Bócsai BLSE április 16-án a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójában. A Kiskunfélegyházi HTK II. ősszel 7-0-ra nyert a Bócsán, most 8-1-re győzött és feljebb lépett az ötödik helyre a tabellán.

Részletek
Kiszenvedett győzelem - videóval

Kiszenvedett győzelem - videóval

2016. április 18. 19:30

Fontos győzelmet aratott a bajnokság szempontjából Kiskőrösön a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabda csapata az NB II dél-keleti csoportjának 18. fordulójában. A hajrát kivéve végig gólhátrányban játszottak a félegyháziak, csupán hét perccel a lefújás előtt szerezték meg a vezetést. Az utolsó pillanatok izgalmasan teltek, a hazaiaknak esélyük nyílt az egyenlítésre, de a KHTK megtartotta minimális előnyét. (26-25)

Részletek
Két verseny, egy napon

Két verseny, egy napon

2016. április 15. 15:30

A Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület versenyzői április 9-én Baján ugrottak vízbe a hagyományos IX. EMEL Kupa Nemzetközi Úszóversenyen. 5 utánpótlás korú fiatal képviselte a félegyházi színeket, jó eredménnyel. 13 hazai és 4 külföldi csapat 284 fővel vett részt a kellemes hangulatú küzdelemben. Az érmes helyezések mellett a versenyzők javítottak versenyeredményeiken, egyéni csúcsokat úsztak majdnem minden versenyszámból.  Felkészítő edzők: Vízhányó Emília, Kiss Brigitta, Luchmann Péter.

Részletek
Elhalasztott mérkőzést nyert meg a KHTK

Elhalasztott mérkőzést nyert meg a KHTK

2016. április 14. 20:00

Ideiglenesen 4 pontra növelte előnyét a bajnokság élén a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgó csapata a megyei I. osztályban. A félegyháziak április 14-én egy február végéről elhalasztott találkozót nyertek meg Kiskunmajsán. Az összecsapáson egy gól született, a mindent eldöntő találatot Medgyesi László az első félidő hajrájában szerezte. A KHTK a gyenge tavaszkezdet után visszatalált a győzelem útjára, zsinórban a harmadik mérkőzésén nyert. Hétvégén szabadnap vár a csapatra, így a második helyezett Tiszakécske faraghat a hátrányából. Ehhez a 23. fordulóban a Kiskőröst kell felülmúlniuk. A félegyháziak legközelebb hazai környezetben lépnek pályára, április 23-án a harmadik pozícióban lévő Kalocsát fogadják.

Részletek
Csongrádon vízilabdáztak a gyerekek

Csongrádon vízilabdáztak a gyerekek

2016. április 14. 09:00

A Csongrádi Városi Vízilabda Sport Egyesület rendezte meg a IV. korcsoportos gyermek Vidék Bajnokság 4. fordulóját, amelynek keretében a Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület csapata is vízre szállt. Az együttes négy találkozót játszott. A házigazda és éllovas Csongrád ellen, valamint a második helyezett Gyula ellen alulmaradt. A Hódmezővásárhely ellen ugyancsak nem termett babér a félegyháziaknak, egyedül a Szentes II. csapatát tudták megszorítani, tőlük szoros mérkőzésen 8-5-re kaptak ki. Az alapszakasz 5. fordulóját május 14-én és 15-én Kiskunfélegyházán tartják meg.

Részletek
Judo klub Bugacon

Judo klub Bugacon

2016. április 14. 11:30

Az elmúlt időszakban Bugacon hozták létre azt a sportklubot, amelyben a helyi és a félegyházi gyerekek vesznek részt. Az edző elmondása szerint alapsportként tanít a gyerekeknek judo-t, 14 év felett pedig jiu-jitsut. További célja szélesebb körben megismertetni a sportágat, versenyrendszerét. Április 2-án rendezték meg Veszprémben a Global Grappling 4. évi bajnoki forduló 6. versenyét, amelyre meghívást kapott a bugaci Judo Klub 11 versenyzője. A találkozón 34 egyesület több mint 180 versenyzővel lépett küzdőtérre.

Részletek
31. „Becsületmentő” íjásznap a Dinnyés tanyán

31. „Becsületmentő” íjásznap a Dinnyés tanyán

2016. április 13. 08:30

Családias hangulatú örömíjász-napot szerveznek április 17-én, vasárnap Pálmonostorán a Dinnyés tanyán. A verseny helyszínén 13 célállomás lesz, amit 3 vesszővel, két körben kell teljesíteni. A dobogós helyezettek oklevélben részesülnek.

Részletek
Szalontán jártak az ökölvívók

Szalontán jártak az ökölvívók

2016. április 12. 09:00

Nicolae Talpos emlékére meghívásos boksz gálát rendeztek április 9-én a romániai Szalontán, ahol a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályából hárman is ringbe léptek. A diákolimpiát éremmel záró Mátrai Klaudia, Lőrincz Róbert, valamint Provics Gergő vett részt a pofon partin, mindannyian győzelemmel tértek haza.

Részletek
A második félidő hozta a megyei kézisek vesztét

A második félidő hozta a megyei kézisek vesztét

2016. április 12. 19:50

A Félegyházi Kézilabda SC új néven, DÉL-100 Kiskunfélegyházaként folytatta a megyei kézilabda bajnokságot. A női és a férfi csapatok egyaránt visszaköltöztek a Kész Aréna Városi Sportcsarnokba, ahol a 18. forduló keretében április 10-én fogadták ellenfeleiket. A nők közel álltak a pontszerzéshez a Kalocsa ellen, a szünetig 9-9-es döntetlent harcoltak ki. Ezt követően fokozatosan elhúztak a vendégek, elsősorban a támadások befejezésénél tűnt erőtlennek a félegyházi együttes (17-24). A férfiak ősszel idegenben győztek a Kecskeméti FS DSE U23 ellen és most is sikerült előnyt szerezniük (11-9). A kétgólos fór nem tartott ki a találkozó végéig, a női együtteshez hasonlóan a férfiak is alul maradtak a második játékrészben (20-24).

Részletek