Örömíjász verseny Pálmonostorán

Örömíjász verseny Pálmonostorán

2016. március 15. 09:30

Március 13-án, vasárnap rendezte meg a Huszka József HE Pálmonostorán a második Toportyántúra örömíjász versenyét. A Koppányok 10 fővel vettek részt a megmérettetésen, ahol összesen hét érmet szereztek. Makány Mátyás köszöntő szavai után Héjja Bella tárogatón adta elő a Himnuszt, majd elkezdődött a verseny.

Részletek
Rangadót nyertek a kézisek (videóval)

Rangadót nyertek a kézisek (videóval)

2016. március 14. 19:50

A tavaszi szezon legnehezebb mérkőzését játszotta a Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabda csapata, amely az NB II-es bajnokság 15. fordulójában a Köröstarcsát fogadta március 13-án. Fej-fej melletti küzdelmet láthattak a nézők, a vendégek többször is felzárkóztak egy gólra, csupán az utolsó percekben alakult ki 4-5 fórnyi előny a félegyháziak javára. 32-28-as sikerével a KHTK megőrizte vezető helyét a bajnokság élén.

Részletek
Elhunyt Verebes József

Elhunyt Verebes József

2016. március 13. 16:45

Hetvennégy éves korában elhunyt Verebes József, a nyolcvanas évek legendás győri sikercsapatának vezetőedzője. A magyar labdarúgás egyik kivételes egyénisége edzőként alkotott maradandót. A nevesebb magyar klubok közül irányíthatta a Videotont, a Rába ETO-t, az MTK-t, a Honvédot, a Vasast és a Diósgyőrt. 1987-ben először lehetett szövetségi kapitány, majd 1993 szeptembere és 1994 júniusa között másodszor. A szakember egy ideje már súlyos beteg volt, ma fél háromkor otthonában hunyt el.

Részletek
Hátrányból fordított a KHTK

Hátrányból fordított a KHTK

2016. március 13. 19:10

Megőrizte vezető helyét a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK, amely március 13-án Bácsalmáson szerezte meg a három pontot. A Bácsalmás mindig kellemetlen ellenfél, Florin Nenad tanítványai az elmúlt évek során többször is megnehezítették a félegyháziak dolgát. Ez most sem volt másként, a KHTK a 30. percben hátrányba került, innen azonban a második félidőben fordított. A 67. percben előbb Medgyesi László egalizált, majd négy perccel később Tóth István megszerezte a győztes gólt (2-1). A félegyháziak előnye továbbra is egy pont a Tiszakécske előtt, amely a Jánoshalmát verte meg, a harmadik helyezett Kalocsa Kiskőrösön győzött.

Részletek
Kevés siker idegenben

Kevés siker idegenben

2016. március 13. 13:00

Egyik félegyházi csapat sem szerzett pontot a megyei kézilabda bajnokság 15. fordulójában. A Félegyházi Kézilabda SC felnőtt női együttese az első helyért küzdő Bácsbokod otthonába látogatott, ahol nagy arányú vereséget szenvedett. Az első félidő rosszul alakult a lányoknak, mindössze 3 gólt dobtak, amivel el is dőlt a találkozó. A férfiak ugyancsak március 12-én Bácsalmáson szerepeltek, jóval szorosabb csatában, de alulmaradtak. A félegyházi csapatból Tóth Viktor 10 gólig jutott.

Részletek
Három pont műfüvön

Három pont műfüvön

2016. március 12. 20:25

A Honvéd Sporttelep nagypályájának állapota miatt ezúttal is műfüves pályán játszott a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú bajnokság 18. fordulójában. A Soltvadkerti pályán villanyfényben 18 órától fogadta a Jakabszállást, akiket ha nehezen is, de Fodor Ferenc 66. percben szerzett góljával legyőzött. A KHTK II. a tizedik találkozóját nyerte meg a szezonban és őrzi hetedik helyét a bajnokságban. A Jakabszállás maradt a tizennegyedik.

Részletek
Véget ér az alapszakasz - videóval

Véget ér az alapszakasz - videóval

2016. március 13. 16:40

Két különböző ambíciókkal rendelkező együttes csapott össze a női futsal NB I alapszakásznak utolsó előtti fordulójában, a biztos negyedik helyen végző Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls az alapszakasz első helyéért küzdő Tolna-Mözst fogadta a Kész Arénában. Az Astra meglehetősen tartalékosan állt fel, mindössze öt mezőnyjátékossal. A vendégek élve az eséllyel fölényes győzelmet arattak és megszerezték az alapszakasz első helyét. A Tolnában a korábbi Astrás lányok, Vincze Anikó és Megyes Ágnes is pályára léptek.

Részletek
Rossz szériában a „Loki”

Rossz szériában a „Loki”

2016. március 12. 16:40

Mind védekezésben, mind támadásban javulnia kell a Kiskunfélegyházi Vasutasnak, amely a megyei II. osztály 18. fordulójában is pont nélkül marad. Ezúttal a Helvéciától kaptak ki hazai pályán 5-0-ra, így továbbra sem szerezték meg első pontjaikat tavasszal. A védelem most sem remekelt, a három tavaszi meccs során összesen 17 alkalommal kapitulált, emellett a góllövés sem megy a félegyháziaknak, idén még egyszer sem vették be az ellenfelek kapuját.

Részletek
A pályán a Mókusok győztek, az élen az Astra áll

A pályán a Mókusok győztek, az élen az Astra áll

2016. március 12. 17:25

Kiélezett Mókusok-Astra csatára lehetett számítani az U18-as női futsal bajnokság keleti csoportjának 7. fordulójában a Kész Arénában. A két együttes kiemelkedik csoportjából, a március 12-i játéknapon egyaránt legyőzték a deszki ST. Mihály FC-t, valamint a Debreceni EAC-ot. A slágermérkőzést ezúttal a Kiskunfélegyházi Mókusok nyerték, izgalmas találkozón 3-2-re megverték az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bullst, így pontszámban utolérték riválisukat. A két csapatnak egyaránt 42 pontja van a március 20-i forduló előtt, a csoportküzdelmek március végén érnek véget.

Részletek
Kézilabda a Kiskun TV-n

Kézilabda a Kiskun TV-n

2016. március 11. 12:20

Kötelező győzelemre készül az NB II dél-keleti csoportjának éllovasa, a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabda csapata, amely március 13-án, vasárnap 17 órától a Köröstarcsát látja vendégül a Constantinum Sportcentrumban. Ősszel 29-21-re idegenben is győztek a félegyháziak, akik kiváló formának örvendenek. Az eddig lejátszott 14 mérkőzésből 13-at megnyertek. A találkozó teljes felvételét a Kiskun TV hírvideó portálon megtekinthetik nézőink.

Részletek