Majsán ragadtak labdát a serdülő kézisek

Majsán ragadtak labdát a serdülő kézisek

2016. február 7. 12:00

A 3. fordulóval folytatódott a Keszi Géza Megyei Serdülő Bajnokság, amelynek keretében a Kiskunfélegyházi HTK korosztályos fiú csapata Kiskunmajsán csapott össze a Tiszakécske, a Paks és a házigazda Majsa együttesével. A félegyháziak jól szerepelve 26-18-ra legyőzték a Tiszakécskét és a Kiskunmajsát is megverték 26-20-ra. A bajnoki éllovas Paks ezúttal is nagy falatnak bizonyult a KHTK számára, a listavezető paksiak 24-17-re megnyerték a találkozót. A Keszi Géza Megyei Serdülő Bajnokság március 20-án a 4. fordulóval zárul.

Részletek
Ezüstérem a felkészülési tornán

Ezüstérem a felkészülési tornán

2016. február 1. 09:00

Izgalmas mérkőzéseket és gyors tempójú színvonalas döntőt hozott a Constantinum Sportcentrumában megrendezett Téli Kézilabda Kupa, amelyen a Kiskunfélegyházi HTK mellett további két NB II-es csapat és az NB/I B-s Orosháza U23-as együttese vett részt január 31-én. A felkészülési torna elődöntőjét magabiztosan nyerték a félegyháziak, a fináléban gólokban gazdag mérkőzésen 39-34-re az Orosháza fiataljai győztek.

Részletek
Tovább menetel az Astra

Tovább menetel az Astra

2016. január 31. 17:20

Meggyőző fölénnyel, nyolc gólt szerezve tartotta itthon a három pontot az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a női futsal NB I 14. fordulójában. Az Astra ellenfele a szintén 15 pontos miskolci DVTK- Vénusz volt. A Kész Arénában megrendezett összecsapás nyílt játékot hozott, már a 10. másodpercben előnybe került az Astra, innen ugyan kiegyenlítettek a vendégek, de nem tudták megállítani a hazai csapat támadóit. 8-2-es győzelmével az Astra megőrizte negyedik pozícióját a bajnokságban.

Részletek
Békéscsabán szerepeltek a vízilabdázók

Békéscsabán szerepeltek a vízilabdázók

2016. január 31. 10:00

A második fordulóval folytatódtak a Vidék Bajnokság gyerek II. korcsoportjának küzdelmei, aminek a Kék csoportjában a Kiskunfélegyházi Vízilabda Sportegyesület Békéscsabán szerepelt. A félegyháziak két mérkőzést játszottak, a Csabai Csirkefogók ellen három gólig jutottak, míg a nyíregyházi Aqua SE ellen öt gólt szereztek. A bajnokságot a békéscsabaiak vezetik százszázalékos teljesítménnyel, a félegyháziak az ötödik helyen állnak.

Részletek
Kiskőrösi játékvezetők nyerték a tornát

Kiskőrösi játékvezetők nyerték a tornát

2016. január 31. 09:00

Némileg szokatlan szerepkörben, ezúttal játéktudásukról adtak tanúbizonyságot a megyei sípmesterek a 8. Boronkay László Emléktornán január 30-án a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. A játékvezetők hat csoportja csapatokba verbuválódva küzdött a kupáért. A tornát a Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának Játékvezetői Bizottsága szervezte meg azzal a céllal, hogy segítse a sípmesterek felkészülését a téli időszakban. A bíráskodásra nem lehetett panasz. A versenyt a kiskőrösi sípmesterek nyerték, a félegyháziak lelkesen játszva ugyan, de mindössze egy pontot szereztek.

Részletek
A DVTK-Vénuszt fogadja az Astra

A DVTK-Vénuszt fogadja az Astra

2016. január 30. 20:25

Megőrizheti lendületét a női futsal NB I-ben az Astra Kiskunfélegyházi Bulls, amely január 31-én az ugyancsak 15 pontos miskolci DVTK-Vénuszt látja vendégül a Kiskunfélegyházi Kész Arénában 14 órától. Az Astra az elmúlt fordulók során meggyőzően szerepelt és elérhető közelségbe jutott a dobogóhoz az alapszakaszban. A cél eléréshez mindenképpen nyerniük kell. A két csapat októberi találkozóján 3-3-as döntetlen született Miskolcon.

Részletek
Kiskunfélegyházi Téli Kézilabda Kupa

Kiskunfélegyházi Téli Kézilabda Kupa

2016. január 29. 13:30

Gazdag program vár a kézilabda kedvelőire. Január 31-én, vasárnap rendezik meg Kiskunfélegyházán, a Constantinum sportcsarnokban a Kiskunfélegyházi Téli Kézilabda Kupát, melyre a belépés díjtalan. A tornán részt vesz a Köröstarcsai KSK, a Makói KC, az Orosházi U23 és a házigazda Kiskunfélegyházi HTK csapata.

Részletek
Diákolimpián úsztak a fiatalok

Diákolimpián úsztak a fiatalok

2016. január 29. 10:25

A félegyházi uszodában rendezték meg január 27-én az úszók városi diákolimpiai döntőjét, amelyen az általános- és középiskolás tanulók indultak el. Az alsós tanulók A és B kategóriában álltak rajthoz, a legjobbak között igazolt versenyzők is részt vehettek. A harmadik korcsoporttól fölfelé már csak a B kategóriások, az egyesületi keretek között nem versenyzők nevezhettek. A legjobbak a megyei döntőben folytatják, amit február 10-én Kecskeméten tartanak meg.

Részletek
Korondon jártak a félegyházi birkózók

Korondon jártak a félegyházi birkózók

2016. január 28. 07:30

Ismét nagyszerűen sikerült az a korondi kirándulás, amelyen a Kiskunfélegyházi Vasas TK birkózói - közülük hatan a kunszállási csoportból - vettek részt január 22-e és 26-a között erdélyi testvértelepülésünkön. Korond szülöttjének emlékére idén már XVI. alkalommal rendeztek szabadfogású emlékversenyt az utódok. A nagyszerű birkózó, Lőrincz Márton 1936-ban szerzett olimpiai bajnoki címet hazánknak.

Részletek
Út a címvédés felé

Út a címvédés felé

2016. január 27. 12:00

A Győri ETO-val került szembe a női futsal Magyar Kupa elődöntőjében a kiírás címvédője, az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls. A nőknél első alkalommal rendeznek négyes döntőt, amelynek helyszíne ezúttal a gyöngyösi városi sportcsarnok lesz február 20-án és 21-én. Az elődöntő másik ágán a bajnokság első két helyezettje, a Tolna-Mözs és a Hajdúböszörményi TE találkozik, így arra is van esély, hogy megismétlődjön a tavalyi finálé. 2015-ben a kupadöntőt az Astra nyerte 5-2-re a Hajdúböszörmény ellen a Kiskunfélegyházi Kész Arénában.

Részletek