"Szeretnénk nyerni, de döntetlen esetén sem leszünk csalódottak"

"Szeretnénk nyerni, de döntetlen esetén sem leszünk csalódottak"

2016. május 27. 11:00

A bajnokság 29. fordulójában nagy csata várható az aranyéremért Tiszakécskén. A KHTK egypontos előnnyel utazik riválisához. Szombaton várhatóan nézőcsúcs születik a Tisza-parti stadionban. A mérkőzést 15 órától az M4 Sport csatorna online felületén (m4sport.hu) is nyomon követhetik.

Részletek
Győrben dől el a bajnoki cím sorsa

Győrben dől el a bajnoki cím sorsa

2016. május 27. 12:00

Május 29-én vasárnap 20 órakor Győrben rendezik meg a női futsal NB I bajnoki döntőjének visszavágóját. Az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls és az Árkád ETO első összecsapása 3-3-as döntetlennel zárult, így nyílt maradt a visszavágó, egyik csapat sem került előnybe. A győriek hazai pályán trónfosztásra készülnek, míg az Astra ezúttal is megvédené címét. A párharc visszavágója háromesélyesnek tűnik, sokat számíthat az aktuális forma. A helyzetek kihasználásában, játékban javulnia kell az Astrának, Dombó János tanítványai nagy meccsre készülnek a Győr otthonában.

Részletek
Erős mezőnyben is bizonyítottak

Erős mezőnyben is bizonyítottak

2016. május 26. 13:30

Az elmúlt hétvégén két versenyhelyszínen szerepeltek kiválóan versenyzőink. Május 21-én Izsákon rendezték meg a hagyományos Kolon Kupa futóversenyt. Másnap a félegyházi triatlonisták Tiszaújvárosba látogattak a 25. Tisza Triatlon Országos ranglista versenyre. Az idény egyik legerősebb mezőnyt felvonultató versenyén 4 éremmel gazdagították az érempalettát - tájékoztatta szerkesztőségünket Németh László, a Jogging Plus Szuperinfo Futóklub vezetője.

Részletek
Remekeltek a félegyházi tornászok Szentesen

Remekeltek a félegyházi tornászok Szentesen

2016. május 26. 10:00

Május 21-én rendezték meg az I. Szentes Kupát a Dr. Papp László Sportcsarnokban, ahol számos egyesület tornásza mérte össze tudását. A Félegyházi Térségi Sport Iskola (FTSI) növendékei többek között a házigazda Szentest, Szegedet és Szegvárt is megelőzve az I. és III. korcsoportban is a dobogó legfelső fokára állhattak fel, valamint Palásti Enikő 1. korcsoportban az aranyérmet, míg Szabó Róza az ezüstérmet vehette át. Az idősebbek között 3. korcsoportban Siber Szófia a dobogó 2. fokára állhatott fel, így Kiskunfélegyháza a legeredményesebb csapatként zárta az I. Szentes Kupát.

Részletek
Az Európa-bajnokság küszöbén Lőrincz Róbert

Az Európa-bajnokság küszöbén Lőrincz Róbert

2016. május 26. 15:00

Sikerrel vette az egyik utolsó akadályt és megnyerte az id. Süllős Gyula Emlékversenyt Lőrincz Róbert, a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának serdülő korú bokszolója. Róbert a diákolimpiai aranyérmet követően újabb fontos győzelmet aratott, 12 évesen -nagy valószínűséggel- ő képviselheti Magyarországot, egyben Kiskunfélegyházát a korosztályos serdülő Európa-bajnokságon.

Részletek
IV. Félegyházi Utcák és Terek Bajnokság

IV. Félegyházi Utcák és Terek Bajnokság

2016. május 25. 18:00

Negyedik alkalommal rendezik meg május 28-án, szombaton 9 órától Kiskunfélegyházán az Utcák és Terek kispályás labdarúgó bajnokságot a Honvéd sporttelepen lévő Bulls pályán. A tornán a gyerekekből és felnőttekből álló csapatok körmérkőzéseken küzdhetnek meg a vándorkupáért.

Részletek
Futsalsikerek utánpótlásban

Futsalsikerek utánpótlásban

2016. május 24. 23:47

Mind az U16-os, mind pedig az U18-os leány futsal döntőben szép sikereket értek el az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls, valamint a Kiskunfélegyházi Mókusok utánpótláscsapatai. Az U16-os fináléban harmadik helyen zártak az Astrás lányok, az elődöntőben a későbbi győztes Ferencvárossal szemben maradtak alul. Az U18-os döntőben az Astra és a Mókusok együttese egyaránt érdekelt volt. Az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls nagy csatában védte meg címét, az elődöntőben az Airnergy csapatával 3:3 mérkőzést játszott, majd hosszabbítást követően büntetőkkel jutott a döntőbe, ahol a Mókusokat búcsúztató Tolnát győzte le 3:0-ra.

Részletek
Győzelemmel zártak a Mókusok

Győzelemmel zártak a Mókusok

2016. május 24. 10:00

Harmadik helyen fejezték be a Bács-Kiskun megyei női 2/3-ad pályás bajnokságot a Kiskunmajsai Mókusok. A záró fordulóban, május 21-én az Arany Bácskát győzték le meglehetősen gólgazdag mérkőzésen 5-3-ra. Zsadányi Szilvia szerezte meg a Mókusok vezető gólját, a második félidő során Dobák Szabina mesternégyesig jutott (5-3). A némileg gyengébb, sérülésekkel teli tavasz ellenére bronzérmes helyen végeztek a Mókusok a megyében. 16 mérkőzésükből 9-et megnyertek 5 döntetlen és 2 vereség mellett.

Részletek
Négy gól esett Lakiteleken

Négy gól esett Lakiteleken

2016. május 24. 08:30

Nem termett sok babér Lakiteleken a Kiskunfélegyházi Vasutasnak május 22-én a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 28. fordulójában. Ősszel 3-1-re a lalkitelekiek győztek, akik ezúttal is otthon tartották a három pontot. A szünetben csupán egygólos hátrányban volt a Vasutas, de a második félidő további három hazai találatot hozott (4-0). A fordulót követően biztossá vált, hogy a félegyháziak nem végezhetnek a 14. helynél hátrább a tabellán. Előrelépésre minimális esélyük adódhat, ehhez május 28-án az Izsákot kellene legyőzniük utolsó hazai mérkőzésükön.

Részletek