Hatalmas küzdelemben győzelemmel zártak a tini lányok

Hatalmas küzdelemben győzelemmel zártak a tini lányok

2016. április 28. 09:00

A két héttel ezelőtti 38 pontos vereség után nagyon várták a visszavágót a Félegyházi Térségi Sportiskola játékosai a Szeged utánpótlás csapata ellen. Sajnos a félegyháziak közül Zámbó Sugi törés miatt nem tudott pályára lépni, ennek ellenére hihetetlen küzdelmet hozott mindenki számára a találkozó. Összerendezetten, mindenki erőn felül játszva felvette a kesztyűt, aminek meg is lett az eredménye. Igaz, a kipontozódás szélén, de lelkesen fogtak hozzá a sportiskolások a hosszabbításhoz, ott azonban nem volt szerencséjük. Ennek ellenére igazi csapatként, a nézőtéren ülőket is maximálisan kiszolgálva játszottak, amiért hatalmas elismerés járt minden játékosnak. A Kisújszállás elleni mérkőzésen az volt a cél, hogy mindenki lehetőséget kapjon, természetesen a győzelem fénye mellett. Jó hangulatban, felszabadult játékkal fejezték be a félegyháziak az évet.

Részletek
Mind a négy pontot elvitte a Kiskunmajsa

Mind a négy pontot elvitte a Kiskunmajsa

2016. április 24. 13:15

Nem termett sok babér a Kiskunmajsai KC ellen a megyei kézilabda bajnokságban szereplő Dél-100 Kiskunfélegyháza női -és férfi csapatának a 20. fordulóban. Elsőként a nők fogadták a majsaiakat a Kész Arénában. A tabellán meglévő különbség a pályán is megmutatkozott, a szünetig jelentős hátrányba kerültek a félegyháziak (6-22) és a második félidőben sem tudtak lépést tartani a vendégekkel (17-41). A férfiaknak még nehezebb dolguk volt, hiszen a Kiskunmajsai KC férfi együttese százszázalékos mérleggel vezeti a bajnokságot. A vendégek most sem hullajtottak pontokat, már az első félidőben eldöntötték az összecsapást (11-22). A félegyháziak többek között védekezésben maradtak alul a majsai támadásokkal szemben (27-46).

Részletek
Kalocsán nyertek a Mókusok

Kalocsán nyertek a Mókusok

2016. április 24. 10:40

A múlt heti győzelmüket követően újabb sikert arattak a Kiskunmajsai Mókusok a megyei női 2/3-ad pályás bajnokság 14. fordulójában. A Mókusok április 23-án a Méhecskék SE Kalocsa otthonába látogattak. Ősszel 2-0-ra megverték ellenfelüket, most 4-1-re nyertek. A sérülésekkel tizedelt Mókusok a 7. percben szerezték meg a vezetést Bagdi Csilla góljával, az előnyt Sütő Eszter duplázta meg a 26. percben (2-0). A fordulást követően Dobák Szabina is betalált, a kalocsaiak csupán szépítésig jutottak Mészáros Csilla révén. Az utolsó gólt Bagdi Csilla jegyezte a 79. percben (4-1). A Mókusok zsinórban két mérkőzést nyertek meg és az Akasztói Focisuli SE botlását kihasználva négy pontra csökkentették hátrányukat az első helyezetthez képest.

Részletek
Kiütéses győzelem a rangadón - videóval

Kiütéses győzelem a rangadón - videóval

2016. április 25. 18:45

A vártánál könnyedebb mérkőzésen 4-0-ás győzelmet aratott a Kiskunfélegyházi HTK a harmadik helyezett Kalocsai FC felett a megyei I. osztályú bajnokság 24. fordulójában. A találkozó már az első félidőben eldőlt, a KHTK három gólos előnyre tett szert és a mérkőzés második szakaszát is uralva fölényesen nyert (4-0). Sikerükkel a félegyháziak leszakították a kalocsaiakat a bajnoki címért folyó versenyfutásban és továbbra is elsők a tabellán.

Részletek
Döntetlen a városi derbin

Döntetlen a városi derbin

2016. április 23. 19:10

Izgalmas, helyenként látványos mérkőzésen 1-1-es döntetlen született a Kiskunfélegyházi HTK II. és a Kiskunfélegyházi Vasutas összecsapásán. Némi meglepetésre az esélytelenebb Vasutas szerzett vezetést, de előnyét nem tudta megtartani. A KHTK II. emberhátrányban egyenlített, a találkozót 9 fővel fejezte be.

Részletek
Kettős győzelemmel zártak a „kenguru lányok”

Kettős győzelemmel zártak a „kenguru lányok”

2016. április 27. 19:50

Jól fejezte be a szezont az U11-es bajnokságban szereplő Félegyházi Térségi Sportiskola kosárcsapata a Kész Arénában. A kenguru lányok mindkét találkozójukat megnyerték. Az edzéseken gyakorolt lefutásokat és lepattanószedést meg tudták valósítani éles helyzetben is. Mellettük az U11-es vegyes csapat is lezárta a bajnokságot, a játékosok nagyot küzdöttek a pályán.

Részletek
Évet értékeltek a félegyházi úszók

Évet értékeltek a félegyházi úszók

2016. április 22. 18:30

Mintegy 184 érmet szereztek összesen 21, a Magyar Úszó Szövetség által kiírt versenyen a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület sportolói: 58 aranyat, 61 ezüstöt és 65 bronzérmet gyűjtöttek be. Eredményeik közt szerepel továbbá hét megyei bajnoki cím, melyet a versenyzők a 2015. évi megyei Utánpótlás Bajnokságon értek el. Országos Bajnokságon Vízhányó András két versenyszámban vívta ki a 11. helyezést.

Részletek
Rangadóval egybekötött városi derbi

Rangadóval egybekötött városi derbi

2016. április 22. 15:00

Két rangadóra is várják a félegyházi szurkolókat április 23-án, szombat délután a Honvéd Sporttelepen. 14:45-kor a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskunfélegyházi HTK II. és a Kiskunfélegyházi Vasutas csap össze. A városi derbi esélyese a KHTK II., amely legutóbbi két találkozóját megnyerve az 5. helyen áll a tabellán. Az alsóházban tanyázó Kiskunfélegyházi Vasutasnak bravúrra lenne szüksége a pontszerzéshez. Ősszel a két együttes mérkőzését a KHTK II. nyerte 2-0-ra. Ezt követően a Kiskunfélegyházi HTK első csapata a Kalocsát fogadja 17 órától. A bajnoki címre esélyes KHTK jelenleg vezeti a bajnokságot, előnye egy pont a második helyezett Tiszakécskével szemben. A Kalocsa szorosan tapadva az élbolyhoz a harmadik helyen áll, belátható 4 pontnyi távolságra a félegyháziaktól. A „hatpontos” mérkőzés jelentősen befolyásolhatja a bajnokság végkimenetelét. Ha a KHTK győz, akkor leszakíthatja riválisát az első helyért folyó versenyfutásban. Ősszel a két csapat találkozója 1-1-es pontosztozkodással ért véget.

Részletek
Négy közé juthatnak a futsalosok

Négy közé juthatnak a futsalosok

2016. április 22. 09:00

Jó helyzetből várja a női futsal NB I negyeddöntőjének visszavágóját az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls, amely az első találkozón 7-2-re győzött a Debrecen otthonában. Az ötgólos előny bizakodásra adhat okot, a párharc visszavágóját április 24-én vasárnap 16 órától a Kész Arénában rendezik meg. A nyertes a legjobb négy között folytatja. A félegyháziak mellett várhatóan az alapszakasz győztes Tolna-Mözs, valamint a Hajdúböszörményi TE és a győri Árkád-ETO lesz ott az elődöntőben. Az Astrához hasonlóan mindhárom együttes előnyről folytatja a visszavágót.

Részletek