Háromgólos hátrányból állt fel a futsal csapat

Háromgólos hátrányból állt fel a futsal csapat

2016. május 1. 21:30

A sírból hozta vissza a mérkőzést, így megőrizte esélyét a bajnoki döntőre az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls, amely a női futsal NB I elődöntőjének első összecsapásán a Miskolci-Vénusz NFSE otthonában ért el 3-3-as döntetlent. A hazaiak már 3-0-ra vezettek, de az Astra nem adta fel és a hajrában kiegyenlített. A másik elődöntő is nyílt maradt, a Szekszárdi UFC 1-1-es döntetlent játszott a győri Árkád ETO-val.

Részletek
Kiütötték az Akasztót a KHTK focistái

Kiütötték az Akasztót a KHTK focistái

2016. május 1. 19:40

Könnyed, 5-0-ás győzelmet ért el Akasztón a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában. A félegyháziaknak ezúttal sem okozott gondot a házigazdák megverése, ősszel ugyancsak alaposan elpáholták ellenfelüket (6-0). A gólok sorát az 5. percben Palásti Sándor nyitotta, majd a 47. percben Tóth István is betalált (2-0). A hajrában újabb gólokban mutatkozott meg a KHTK fölénye, ekkor Zs. Juhász István, Makai Zoltán és Tóth István zörgette meg a hálót (5-0). A tabellát továbbra is a félegyháziak vezetik egy ponttal a Tiszakécske előtt, amely a Kunszállást győzte le a forduló során (4-0).

Részletek
Távolabb a céloktól

Távolabb a céloktól

2016. május 1. 17:05

Nem sikerült a felzárkózás, hat pontos hátrányba kerültek az elsőhöz képest a Kiskunmajsai Mókusok a megyei női 2/3-ad pályás bajnokságban. Az együttes tagjai május elsején a Kiskunhalasi FC otthonába látogattak. A 15. forduló rangadóján csak a hazaiak szereztek gólt, az őszi 0-0-ás mérkőzéshez képest ezúttal háromszor is megzördült a háló (3-0). Győzelmével a Kiskunhalasi FC ugrott a tabella élére, amit 31 ponttal vezet a 29 pontos Akasztói Focisuli előtt. A Mókusok 25 ponttal a harmadik helyen állnak. A szezonból még három találkozó van hátra.

Részletek
Őrzi ötödik helyét a KHTK II.

Őrzi ötödik helyét a KHTK II.

2016. április 30. 20:30

Egy-egy büntető, egy-egy kapufa - a végeredmény mégis 3-0 lett a Kiskunfélegyházi HTK II. javára a Kerekegyházi SE ellen a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A mérkőzés felsőházi rangadónak számított, mindkét együttes azonos pontszámmal állt a tabellán, a végén azonban a félegyháziak örülhettek, akik a hajrában tették fölényesség a győzelmet, amivel megtartották ötödik helyüket a bajnokságban.

Részletek
Regionális döntőbe jutottak a mórás lányok

Regionális döntőbe jutottak a mórás lányok

2016. április 30. 09:00

Kecskeméten rendezték meg a Fair Play Cup megyei döntőjét március 27-én, ahol a Móra Ferenc Gimnázium fiú- és leány csapata is elindult. A fiúk a csoportmérkőzések során az 5. helyezést érték el, míg a lányok hatalmas küzdelemben a döntőig meneteltek, amit megnyertek. Csoportjukból másodikként jutottak tovább, köztük három 7. osztályos tanulóval, majd az elődöntőben a Kiskunhalasi II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Gimnázium együttesét győzték le 1-0-ra. A fináléban a kiskunhalasi Szilády lányok csapatával találkoztak, akiket 5-1-re megvertek, így első helyen végeztek. A győzelem egyben kvalifikációt jelent a regionális döntőre, ahol Pest- és Csongrád megye legjobbjaival találkoznak. (Felkészítők: Nagy Ferenc, Abonyi Péter)

Részletek
Egy kicsi mozgás senkinek sem árt

Egy kicsi mozgás senkinek sem árt

2016. április 29. 11:30

A Platán iskola 2011 óta hívja egy kis testmozgásra, utcai futóversenyre a város valamennyi tanulóját. Április 27-én, a 6. Platán-futásra is szép számmal jelentkeztek a sportos kedvű fiatalok. A nemes vetélkedésben végül a József Attila Általános Iskola futói bizonyultak a legeredményesebbnek, maguk mögé utasítva a platánosokat és a batthyányisokat.

Részletek
Ördögh Csaba emlék-íjászverseny

Ördögh Csaba emlék-íjászverseny

2016. április 26. 09:00

A közelmúltban elhunyt Ördögh Csabára emlékeztek az íjászok a Szegeden megrendezett emlékversenyen, melynek bevételét a család megsegítésére ajánlották fel. A Szegedi Szittyák alapító tagja halálhíre megrendítette az íjászokat hiszen egy közkedvelt, szeretett és aktív íjászt veszítettek el.  Csabának mindig volt egy jó szava az emberekhez és évtizedekig a dobogó valamelyik fokán fejezte be a versenyt.

Részletek
Gálázott a kézilabdacsapat - videóval

Gálázott a kézilabdacsapat - videóval

2016. április 27. 19:15

Nem kegyelmeztek hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabdázói, kiütéses 42-23-as győzelmet értek el a Hajdúszoboszlói KSKE ellen az NB II dél-keleti csoportjának 19. fordulójában. A mérkőzést már az első félidőben eldöntötték, jelentős előnyre szert téve végig utalták a játékot. A KHTK továbbra is egy pontnyi hátrányból követi a listavezető Kunszentmártont, a hátralévő két forduló még sok izgalmat tartogat.

Részletek
Négy között a futsal csapat, a legjobbak búcsúztak

Négy között a futsal csapat, a legjobbak búcsúztak

2016. április 24. 20:25

Hatalmas meglepetésre a női futsal NB I alapszakaszának első két helyezettje, a Tolna-Mözs és a Hajdúböszörményi TE is kiesett a negyeddöntőben, így a miskolci DVTK-Vénusszal találkozik az elődöntőben az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls. Az Astra teljesítve a papírformát nem hagyott esélyt a Debrecennek a negyeddöntő visszavágóján, az idegenbeli 7-2-es győzelem után hazai pályán 12-1-re nyert, így kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé. Az Astrában Nagy Anett nyolc gólt szerzett.

Részletek
Hatalmas küzdelemben győzelemmel zártak a tini lányok

Hatalmas küzdelemben győzelemmel zártak a tini lányok

2016. április 28. 09:00

A két héttel ezelőtti 38 pontos vereség után nagyon várták a visszavágót a Félegyházi Térségi Sportiskola játékosai a Szeged utánpótlás csapata ellen. Sajnos a félegyháziak közül Zámbó Sugi törés miatt nem tudott pályára lépni, ennek ellenére hihetetlen küzdelmet hozott mindenki számára a találkozó. Összerendezetten, mindenki erőn felül játszva felvette a kesztyűt, aminek meg is lett az eredménye. Igaz, a kipontozódás szélén, de lelkesen fogtak hozzá a sportiskolások a hosszabbításhoz, ott azonban nem volt szerencséjük. Ennek ellenére igazi csapatként, a nézőtéren ülőket is maximálisan kiszolgálva játszottak, amiért hatalmas elismerés járt minden játékosnak. A Kisújszállás elleni mérkőzésen az volt a cél, hogy mindenki lehetőséget kapjon, természetesen a győzelem fénye mellett. Jó hangulatban, felszabadult játékkal fejezték be a félegyháziak az évet.

Részletek