Szomszédvári rangadó a megyei I. osztályban

Szomszédvári rangadó a megyei I. osztályban

2015. szeptember 11. 11:40

Két százszázalékos csapat találkozik a megyei I. osztályú bajnokság 5. fordulójában szeptember 12-én, szombaton 16:30-kor. A négy győzelemmel rajtoló tavalyi bajnok Kiskunfélegyházi HTK a három sikerrel kezdő Kecskeméti LC KTE SI együttesét fogadja a Honvéd pályán. A két gárda nem titkolt célja a bajnoki cím megszerzése és a párharc után az is biztossá válik, hogy legalább egyiküknek megszakad a hibátlan mérlege.

Részletek
Szeptember 12-én kezdődik a női 2/3-ad pályás bajnokság

Szeptember 12-én kezdődik a női 2/3-ad pályás bajnokság

2015. szeptember 10. 10:35

Amint arról már beszámoltunk, megváltozott a Bács- Kiskun megyei női keresztfélpályás bajnokság szabályzata, a 2015/16-os szezontól az eddigi keresztfélpálya helyett háromnegyed pályán játszanak a csapatok. A Kiskunmajsai Mókusok az előző idényben a harmadik helyen végeztek a bajnokságban, az együttes irányítását a nyáron Gerecs Attila vette át. A 8 csapatos bajnokság szeptember 12-én rajtol, a Mókusok szeptember 19-én 16 órától az Akasztói Focisuli otthonában lépnek elsőként pályára.

Részletek
Nem léptek pályára a kupában

Nem léptek pályára a kupában

2015. szeptember 10. 09:10

Játék nélkül jutott tovább a Kiskunfélegyházi HTK a Bács Megyei Kupa 2. fordulójából szeptember 9-én. A félegyháziak ellenfele a Hetényegyházi SC lett volna, amely azonban lemondta a találkozót, így a KHTK 3-0-ás eredménnyel a 3. fordulóba került. A Kiskunfélegyházi Vasutas ugyancsak pályára lépett volna a 2. körben, de nem álltak ki a Nyárlőrinc otthonában. Ebből a párharcból a Nyárlőrinc 3-0-ás összesítéssel jutott a 3. fordulóba.

Részletek
A bajnokcsapat is elkezdi a futsal szezont

A bajnokcsapat is elkezdi a futsal szezont

2015. szeptember 10. 18:50

Először lép pályára a női futsal NB I 2015/16-os idényében az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A bajnok- és kupagyőztes csapat a 2. fordulóban a DEAC gárdáját fogadja szeptember 12-én, szombaton 13 órától a Kész Arénában. Az Astra riválisai, a győri Rába ETO, a miskolci DVTK- Vénusz és a salgótarjáni Skorpió egyaránt győzött az 1. fordulóban, míg az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a Hajdúböszörmény otthonában szerepelt volna, de ezt a találkozót november végére halasztották.

Részletek
Kunszálláson is átrobogott a KHTK

Kunszálláson is átrobogott a KHTK

2015. szeptember 6. 19:30

Zsinórban a negyedik mérkőzését nyerte meg a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A félegyháziak szeptember 6-án a középmezőnyben tanyázó Kunszállás otthonába látogattak. A találkozó már a legelején eldőlt, Katona Balázs az első hét percben kétszer is bevette a hazai kaput (0-2). Ezt követően Csurka Ádám, majd a fordulás után Mizsei Adrián és Palásti Sándor is gólt szerzett, fölényesség téve a KHTK győzelmét (0-5). A félegyháziak az ugyancsak 12 pontos Tiszakécskével karöltve a tabella élén állnak. Mellettük a három győzelemmel rajtoló Kecskeméti LC KTE SI is százszázalékos a bajnokságban.

Részletek
A sakktáblára is felkerült a sült liba

A sakktáblára is felkerült a sült liba

2015. szeptember 7. 11:55

Egy sült libát tálaltak fel a libafesztivál V. Ludas Matyi sakkversenyén a díjkiosztás után. Amikor a gyönyörű, sakktáblára elhelyezett libát meglátták, mindenki arra gondolt, hogy a főzőmesterek kemencében sült ínyencségéről van szó. Meglepődtek azonban, amikor a szeletelésre került sor, ugyanis a kés a vágódeszkán és a sakktáblán is könnyedén áthaladt. Ekkor derült ki, hogy egy marcipános tortáról van szó. Csalódás azonban nem volt érzékelhető, minden szelet gazdára talált.

Részletek
Győzelemmel kezdtek az asztaliteniszezők

Győzelemmel kezdtek az asztaliteniszezők

2015. szeptember 9. 11:00

Megnyerte első mérkőzését az NBI-es bajnokság keleti csoportjában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. Az együttes szeptember 6-án a Jászkun Volán Sport Clubot múlta felül a félegyházi edzőteremben. A találkozót Korponai Zoltán, Pengő Gábor, Erdélyi Szabolcs, Varga Károly összeállításban vívta meg a FASI. A párosok során mindkét csapat 1-1- pontot szerzett. Ezt követően egyéniben végig a félegyháziak domináltak és 14-4-re megverték ellenfelüket.

Részletek
Nyerni jár Félegyházára a Pálmonostora

Nyerni jár Félegyházára a Pálmonostora

2015. szeptember 5. 19:30

A Kiskunfélegyházi HTK II. legyőzését követően a Kiskunfélegyházi Vasutast is megverte idegenben a Pálmonostora csapata a megyei II. osztályban. A 4.. fordulóbeli összecsapáson már az első percben vezetést szerzett a Pálmonostora és a szünetig további két góllal terhelte meg a Vasutas kapuját (0-3). A játék képe a második félidőben sem változott, újabb találatot csak a vendégek értek el (0-4). A félegyháziak zsinórban a harmadik bajnoki mérkőzésüket veszítették el és visszaestek a tabella hátsó régiójába. Velük szemben a Pálmonostora veretlenül immár második a bajnokságban.

Részletek
Továbbra sem megy hazai pályán

Továbbra sem megy hazai pályán

2015. szeptember 5. 19:00

A Nyárlőrinc csapatát fogadta szeptember 5-én a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 4. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK II. A felázott talajú pályán mindkét együttes sok hibával játszott. A gól nélküli első félidőt követően a második játékrész elején megszerezték a vezetést a vendégek (0-1). Ezt követően több félegyházi lehetőség adódott, de újabb gólt ismét a nyárlőrinciek értek el a hajrában kitámadó KHTK II. ellen - ezzel eldöntve a találkozót (0-2). A félegyháziak zsinórban a második hazai mérkőzésüket veszítették el.

Részletek
Sikeresen zárult a Kalász Kázmér emlékverseny

Sikeresen zárult a Kalász Kázmér emlékverseny

2015. szeptember 8. 12:00

Az asztaliteniszé volt a főszerep szeptember 5-én a Kalász Kázmér nemzetközi versenyen a Kész Arénában. A Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola első alkalommal rendezte meg az emléktornát, amelyen felnőttek és utánpótláskorúak külön kategóriákban mérkőztek meg az érmekért.

Részletek