Gólzáport kapott a Békéscsaba - videóval

Gólzáport kapott a Békéscsaba - videóval

2016. március 7. 09:00

Megerőltetés nélkül, félgőzzel is fölényesen nyert a Békéscsaba ellen a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabdacsapata az NB II-es bajnokság dél-keleti csoportjának 14. fordulójában. A félegyháziak a megszokottnál több hibával ugyan, de végig vezetve 41-23-ra győztek. A második félidőben egy sajnálatos baleset is történt, a csabaiak egyik játékosát térdsérülés miatt kórházba vitték a mentők, emiatt percekig állt a játék. Sikerével a KHTK megőrizte első helyét a tabellán a szintén 26 pontos Kunszentmárton előtt.

Részletek
Hazai vereség – komoly áldozatokkal

Hazai vereség – komoly áldozatokkal

2016. március 9. 08:15

Nem tudta megállítani a Szentes csapatát a regionális junior bajnokságban szereplő Félegyházi Térségi Sportiskola kosárcsapata, amely küzdelmes mérkőzésen 83-61-es vereséget szenvedett a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban március 4-én. A vendégek agresszíven és jobban védekeztek a hazaiaknál, ami döntőnek bizonyult. A szerencse sem segítette a félegyháziakat, Klinkó Benedek és Faragó Ákos egyaránt megsérült.

Részletek
Őrzik harmadik helyüket az U17-es futsalosok

Őrzik harmadik helyüket az U17-es futsalosok

2016. március 4. 11:00

A budapesti /Népliget/ Építők Sportcsarnok adott otthont az U17-es futsal bajnokság közép csoportjának 8. fordulójának, amelyen a Félegyházi Térségi Sportiskola három mérkőzést játszott. A csoportból kiemelkedő Airnergy FC és az ELTE-BEAC ellen ezúttal sem volt esélyük Abonyi Péter tanítványainak, de a Magyar Máltai Sz. SE gárdáját magabiztos játékkal 8-3-ra legyőzték. Sikerükkel a félegyháziak megerősítették harmadik helyüket a táblázaton.

Részletek
Nem termett babér Vácott a futsalosoknak

Nem termett babér Vácott a futsalosoknak

2016. március 4. 10:00

Vácra látogatott a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata az U20-as fiú futsal II. osztályú bajnokság közép-nyugati csoportjának 10. fordulójában, ahol három találkozót játszott. Nem vártak könnyű ellenfelek a félegyháziakra, a csoportelső Airnergy FC mellett a házigazda Vác Futsal SE-vel és a Romhány SE-vel mérkőztek meg. Fütyü Illés tanítványai nem tudtak bravúrt elérni, a listavezetőtől 6-1-re kaptak ki, a Vác ellen 4-1-re maradtak alul és a Romhány SE-től is vereséget szenvedtek.

Részletek
Békéscsabán folytatódott a gyermekbajnokság

Békéscsabán folytatódott a gyermekbajnokság

2016. március 4. 09:00

A Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub otthonába rendezték meg a Vidék Bajnokság gyermek II. korcsoportjának 3. fordulóját, amelyen a Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület csapata is vízre szállt. A félegyháziak ezúttal is két mérkőzést játszottak, az Aqua SE ellen 25-10-re maradtak alul, míg a Kolozsvártól gól gazdag találkozón 21-14-re kikaptak. A bajnokságot továbbra is a Csabai Csirkefogók vezetik százszázalékos mérleggel, a félegyháziak 3 ponttal az ötödik helyen állnak. A gyermek bajnokság következő fordulóját május 7-én Kiskunfélegyházán tartják meg.

Részletek
Bejutott az országos úszódöntőbe Vörös Luca és Faragó Dorka

Bejutott az országos úszódöntőbe Vörös Luca és Faragó Dorka

2016. március 3. 11:30

Februárban rendezték meg a 2015/2016. tanév Bács-Kiskun Megyei Úszás Diákolimpia megyei döntőjét Kecskeméten. A népes mezőnyben a városi döntőből bejutott diákok képviselték Kiskunfélegyházát. Országos döntőbe jutott Vörös Luca (Szent Benedek Gimnázium és Szakiskola) 100 méter mellúszásban és 100 m hátúszásban, valamint Faragó Dorka (Móra Ferenc Gimnázium) 100 m gyorsúszásban.

Részletek
Bajnoki formában Astra

Bajnoki formában Astra

2016. március 2. 10:00

Megőrizte lendületét a női futsal NB I-ben a Magyar Kupát megnyerő Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls, amely az alapszakasz 15. fordulójában 9-2-re legyőzte a salgótarjáni Skorpiókat. A mérkőzést ezúttal Budapesten a Soroksári Sportcsarnokban rendezték meg március elsején. A két csapat legutóbbi találkozóját 9-0-ra az Astra nyerte és most is hasonló különbség alakult ki. A gólok sorát Szabó Nóra nyitotta az 5. percben, majd az első félidőben Godvár Katalin, Gál Tímea és Dikanová Dominika is betalált (4-0). A fordulás után rövid időre felzárkóztak a salgótarjániak (4-2), de az Astra ismét ritmust váltott és elsősorban Dikanová Dominika mesterhármasának köszönhetően kiütötte ellenfelét (9-2). A bajnoki győzelem sokat jelenthet az Astrának, amely beérte a Győri ETO-t a tabellán. Legközelebb e két csapat egymás ellen játszik Győrben március 5-én.

Részletek
Három és fél pont a Makó ellen

Három és fél pont a Makó ellen

2016. március 2. 09:00

A középmezőnyhöz tartozó ASS - Makói SVSE II. játékosaival ültek asztalhoz a Félegyháza - Csongrád sakkozói a NB II. Tóth László csoportjának 8. fordulójában. A makóiak magasabban rangsorolt tagokból álltak, így a félegyháziaknak egy céljuk lehetett, a minél több pontszerzés. Az első táblán Kemény Csaba sikerrel vette az akadályt, Restás Péter ellen megnyerte partiját. Rajta kívül Nagy József győzedelmeskedett, míg Szekeres Sebestyén, Kelemen Sándor és Nagy Noémi döntetlent ért el. A félegyháziak három és fél pontot gyűjtöttek és továbbra is a 11. helyen állnak a Röszkei SK-t megelőzve.

Részletek
Sikeres volt a Classic Winter Kiskőrösön

Sikeres volt a Classic Winter Kiskőrösön

2016. március 2. 11:30

Negyedik alkalommal rendezte meg a HC Kiskőrös a Classic Winter Nemzetközi Jégkorong Tornát a Rajz Attila Jégpályán. Szekeres Károly egyesületi elnök és László Károly, a mintegy 10 fős segítő stábbal február 26-a és 28-a között 8 csapat mérkőzését koordinálta, valamint a többszáz fős közönségről gondoskodott profi szinten.

Részletek