Kiütötte a Bácsalmást a KHTK

Kiütötte a Bácsalmást a KHTK

2015. augusztus 29. 20:00

Tovább folytatta kiváló szereplését a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK. Az együttesre nem várt könnyű feladat, a vendég bácsalmásiak az elmúlt évek során mindig megnehezítették a félegyháziak dolgát. A küzdelmes mérkőzésen öngóllal került előnybe a KHTK, majd két szögletből talált be, míg a hajrában további két bombagólt jegyzett (5-1). A félegyháziak ilyen arányban is megérdemelten győztek a második félidőre teljesen széteső vendégekkel szemben.

Részletek
KHTK - osztrák csata a kézilabda emléktorna döntőjében

KHTK - osztrák csata a kézilabda emléktorna döntőjében

2015. augusztus 29. 21:05

Hat csapat részvételével a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban rendezik meg idén a Czagány Károly Emléktornát. A versenyt a Bács- Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség szervezte meg. A kétnapos tornán a megyei NBII-es együttesek mellett az osztrák SK Keplinger Traun is részt vesz. A harmadik ligás osztrák csapat egészen a döntőig menetelt, ahol a Kiskunfélegyházi HTK NBII-es gárdájával találkozik augusztus 30-án, vasárnap 11:30-kor.

Részletek
Sorsolásos páros teniszverseny kicsiknek és nagyoknak

Sorsolásos páros teniszverseny kicsiknek és nagyoknak

2015. augusztus 29. 13:55

Amatőrök ragadtak ütőt augusztus 29-én a Honvéd pálya melletti teniszpályákon, ahol a Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub sorsolásos páros versenyt rendezett. A tornán hét gyermek és tizenkét felnőtt indult el. A kiírás szerint egyszerre négy pályán folytak a mérkőzések. A résztvevők fejenként öt találkozót játszottak. Mindenki egyénileg nevezett és fordulóról- fordulóra új párt kapott.

Részletek
Bácsalmást fogadja a KHTK

Bácsalmást fogadja a KHTK

2015. augusztus 28. 15:00

Rangadóval folytatja a megyei I. osztályú bajnokságot a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata. Az együttes augusztus 29-én szombaton 17 órakor a még nyeretlen Bácsalmást látja vendégül. Florin Nenad tanítványai rosszul kezdték a szezont, legutóbb a Kiskunhalastól kaptak ki hazai pályán. Velük szemben a KHTK két győzelemmel rajtolt. A megyei II. osztályban is folytatódik a bajnokság. A Kiskunfélegyházi Vasutas Helvéciára látogat, míg a KHTK II. Jakabszálláson lép pályára.

Részletek
Augusztus 29-én rajtol a futsal szezon

Augusztus 29-én rajtol a futsal szezon

2015. augusztus 28. 14:30

Nyolc csapat részvételével augusztus 29-én veszi kezdetét a női futsal NBI 2015/16-os idénye. A bajnoki címvédő Astra Kiskunfélegyházi Bulls az első fordulóban a Hajdúböszörménnyel találkozik. E mérkőzést azonban november 29-ére halasztották. A bajnokságban az Astra játékosai elsőként a 2. fordulóban lépnek pályára. Szeptember 12-én szombaton 13 órától a DEAC csapatát fogadják a Kész Arénában.

Részletek
Október közepéig elkészül a műfüves pálya

Október közepéig elkészül a műfüves pálya

2015. szeptember 2. 12:30

Elkezdődtek a munkálatok a Honvéd Sporttelep első pályája és a hátsó pálya közötti részen, ahol műfüves labdarúgó félpályát alakítanak ki. A 64*44 méteres területet augusztus végén kimérték, ezt követően az első munkagép is megjelent a tarackos, füves felső réteg felszedéséhez. A műfüves pályát október végén adják át. A tervek szerint 5 méter magas labdafogó háló épül és kialakítanak egy összekötő folyosót a Honvéd Sporttelepen lévő öltözők és a pálya között. A játéktér 60*40 méteres lesz, amely köré térburkolatos közlekedőt épül.

Részletek
Továbbjutott a Vasutas a kupában

Továbbjutott a Vasutas a kupában

2015. augusztus 27. 11:50

Győzelemmel kezdett a Bács Megyei Kupa 1. fordulójában a megyei II. osztályú Kiskunfélegyházi Vasutas. Az együttes augusztus 26-án a Kaskantyúi FSE vendégeként lépett pályára. A találkozón a 35. percben Fodor Ferenc góljával a Vasutas szerezte meg a vezetést és a szünet előtt Konkoly Gábor révén kettőre növelte előnyét (0-2). A fordulás után a hazaiak szépítettek, de érkezett Kürtösi Szabolcs, aki két találatot jegyezve eldöntötte a mérkőzést a félegyháziak javára (2-4).

Részletek
EB ezüstérmes lett Endre Krisztina

EB ezüstérmes lett Endre Krisztina

2015. augusztus 25. 10:00

Nagyszerűen sikerült a Keszthelyen megrendezett női junior Európa-bajnokság a Kiskunfélegyházi HTK ökölvívója Endre Krisztina számára, aki 54 kilogrammban ezüstérmet szerzett. A félegyházi versenyző három mérkőzést vívott, a fináléban egy orosz bokszolóval szemben maradt alul a háromszor két perces menetek során.

Részletek
Kiskőrösön nyert a Kiskunfélegyházi HTK

Kiskőrösön nyert a Kiskunfélegyházi HTK

2015. augusztus 23. 20:40

Jó rajtot vett a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság címvédője, a Kiskunfélegyházi HTK a 2015/16-os szezonban. Az előző heti győzelmet követően az együttes augusztus 23-án a 2. fordulóban Kiskőrösön is nyerni tudott. A mérkőzésen két gól született, mindkettőt a félegyháziak szerezték. Előbb a 38. percben Szabó Attila, majd a 74. percben Katona Balázs vette be a kiskőrösi kaput. A KHTK két kör után 6 ponttal hármas holtversenyben vezeti a bajnokságot.

Részletek
Négy továbbjutó a Hírös Vágtán

Négy továbbjutó a Hírös Vágtán

2015. augusztus 24. 10:20

A rossz idő miatt sokat kellett küzdeni a pálya rendbetételével a szombati kecskeméti Hírös Vágtán, így a döntőre nem maradt idő, a négy előfutam győztese mind továbbjutott a szeptemberi Nemzeti Vágtára.

Részletek