Véglegesség vált az NBII-es kézilabda sorsolás

Véglegesség vált az NBII-es kézilabda sorsolás

2015. szeptember 4. 14:00

Szeptember 20-án, vasárnap 16:30-kor a XVI. kerületi KMSE otthonában kezdi az NBII-es kézilabda bajnokságot a Kiskunfélegyházi HTK. A 12 csapatos bajnokságban a 2. fordulóban játszik először hazai környezetben a KHTK. Szeptember 27-én, vasárnap 17 órától az Újkígyósi KC-t fogadja a Kész Arénában. A bajnoki címre is esélyes félegyháziaknak fontos a jó rajt, amely lendületet adhat a szezon további szakaszában.

Részletek
Eredményesen képviselték városunkat Olaszországban

Eredményesen képviselték városunkat Olaszországban

2015. szeptember 4. 13:00

Olasz testvérvárosunkban, Feltrében 15-ödik alkalommal került megrendezésre a nemzetközi „Falkörüli futóverseny”, melyen felnőttek és fiatalok is részt vehetnek. Városunkat 4 felnőtt és 6 fiatal képviselte, akik kiutazása a Kiskunfélegyházi Önkormányzat támogatásával jöhetett létre. A rendezvényt Feltre és Belluno városok Tűzoltóságai szervezik, akik mindent megtettek azért, hogy a résztvevők a lehető legjobban érezzék magukat. A verseny 2015. augusztus 29-én szombaton este került megrendezésre.

Részletek
Két hazai mérkőzés szombaton, egy idegenben

Két hazai mérkőzés szombaton, egy idegenben

2015. szeptember 4. 10:25

Mindkét megyei II. osztályú félegyházi labdarúgó csapat hazai környezetben lép pályára szeptember 5-én, szombaton 16:30-tól. A hatodik helyezett Kiskunfélegyházi HTK II. a tabella hetedik helyén álló Nyárlőrincet fogadja. Ezzel egy időben a hullámvölgyben lévő Kiskunfélegyházi Vasutas a bajnokságot jól kezdő Pálmonostorát látja vendégül. Szeptember 6-án, vasárnap 16:30-kor a megyei I. osztályt három győzelemmel kezdő Kiskunfélegyházi HTK a középmezőnyben tanyázó Kunszállás otthonába látogat.

Részletek
NBI-es kosártorna a Kész Arénában

NBI-es kosártorna a Kész Arénában

2015. szeptember 6. 21:00

Felkészülési tornának ad otthont szeptember 11-én és 12-én a kiskunfélegyházi Kész Aréna. A Félegyházi Pékség Kosárlabda Kupán NBI-es férfi kosárlabda csapatok lépnek parkettre. Összeméri erejét a tavalyi szezonban leghosszabb győzelmi sorozatot produkáló, harmadik helyen záró Atomerőmű SE, a megújult JP-Top Cop Jászberény, az ezüstérmes KTE-Duna Aszfalt és a nyolcadik helyen végzett Naturtex-SZTE-Szedeák. A mérkőzéseket a Félegyházi Térségi Sportiskola bemutatója előzi meg. A tervezet szerint szeptember 11-én az elődöntőket bonyolítják le. A döntőt szeptember 12-én, 18:30-kor rendezik meg.

Részletek
Itthon kezd a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola

Itthon kezd a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola

2015. szeptember 3. 16:30

Szeptember első hétvégéjén rendezik meg az NBI-es férfi asztalitenisz bajnokság nyitó fordulóját. A tavaly még Extra Ligás Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola ezúttal egy osztállyal lejjebb, az NBI Keleti csoportjában szerepel. Első körben a félegyháziak szeptember 6-án 11 órától a Jászkun Volán Sport Clubot fogadják a Kossuth Lajos Szakiskolában. A tíz csapatos bajnokság összesen 18 fordulóból áll.

Részletek
Esélyesek győzelmével kezdődött a női futsal

Esélyesek győzelmével kezdődött a női futsal

2015. szeptember 2. 19:35

A győri Rába ETO, a miskolci DVTK- Vénusz és a salgótarjáni Skorpió is győzni tudott a női futsal NBI első fordulójában. A bajnoki címvédő Astra Kiskunfélegyházi Bulls a Hajdúböszörmény otthonában szerepelt volna, de ezt a találkozót november végére halasztották. A 2. fordulóban hazai pályán mutatkozik be az Astra. Szeptember 12-én szombaton 13 órától a vereséggel kezdő DEAC csapatát fogadja a Kész Arénában.

Részletek
Baráti íjásztalálkozó Kiskunfélegyházán

Baráti íjásztalálkozó Kiskunfélegyházán

2015. szeptember 3. 13:30

A Huszka József Hagyományőrző Egyesület Íjásztagozata és a KHTK - Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai idén nyáron már második alkalommal tartottak meghívásos íjászversenyt, ezúttal Kiskunfélegyházán.

Részletek
Öt gólt rúgott idegenben a KHTK II.

Öt gólt rúgott idegenben a KHTK II.

2015. augusztus 30. 21:25

Sikerült javítania a Pálmonostora elleni vereséget követően a Kiskunfélegyházi HTK II. csapatának a megyei II. osztály északi csoportjában. A félegyháziak a 3. fordulóban a nulla pontos Jakabszállás otthonában vendégeskedtek augusztus 30-án. A találkozón Terjék Ákos duplázni tudott és a hajrában Busa Imre is betalált, fölényessé téve a KHTK II. győzelmét (5-0).

Részletek
Hatalmas zakóba szaladt bele a Vasutas

Hatalmas zakóba szaladt bele a Vasutas

2015. augusztus 30. 20:05

Második vereségét is elszenvedte a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztály északi csoportjának 3. fordulójában. Az együttes a forduló előtt az ugyancsak három ponttal álló Helvécia otthonában kapott ki 9-0-ra. A félegyháziak már 10 perc után kétgólos hátrányban voltak, a szünetben 4-0-ás vesztésre álltak és az utolsó 10 percben további 3 gólt szedtek be.

Részletek
Osztrák csapat nyerte a kézilabda emléktornát

Osztrák csapat nyerte a kézilabda emléktornát

2015. augusztus 31. 20:10

Izgalmas döntőt, színvonalas mérkőzéseket hozott az augusztus 29- 30-án megrendezett Czagány Károly Emléktorna a Kész Arénában. A versenyt a Bács- Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség szervezte meg, amelyen a megyei NBII-es együttesek mellett az osztrák SK Keplinger Traun is részt vett. Az ugyancsak harmadik ligás „sógorok” nem vették félvállról a tornát. A döntőben végig vezetve, minimális különbséggel 27-26-ra legyőzték a Kiskunfélegyházi HTK csapatát, így elhódították a kupát. Búslakodásra a félegyháziaknak sincs okuk, a felkészülési torna mindenképpen hasznos volt a bajnoki rajt előtt.

Részletek