Tovább gyűjtögetnek a Mókusok

Tovább gyűjtögetnek a Mókusok

2015. október 11. 19:05

Őrzik jó formájukat a Kiskunmajsai Mókusok, akik október 10-én a Méhecskék SE Kalocsát győzték le a megyei női 2/3-ad pályás bajnokságban. Az 5. fordulóbeli találkozón sokáig döntetlenre álltak a csapatok, a 62. percben Bagdi Csilla szerezte meg a vezetést a Mókusoknak, majd a 72. percben Szabó Edina Éva növelte kettőre az előnyt, beállítva ezzel a mérkőzés végeredményét (2-0). A Mókusok veretlenül már a 3. helyen állnak a tabellán.

Részletek
Egy pont itthon a megyei kézilabdában

Egy pont itthon a megyei kézilabdában

2015. október 12. 09:00

Egy döntetlent és egy vereséget értek el a Félegyházi Kézilabda SC csapatai október 11-én, a megyei bajnokság 4. fordulójában. A nők a még hibátlan Bácskodot fogadták, akikkel szemben 37-15-re alulmaradtak. A férfiak megszerezték első pontjukat a bajnokságban. A Bácsalmás ellen a második félidőben három gólos hátrányt dolgoztak le és 22-22-re mentették az összecsapást.

Részletek
Élen maradt a KHTK

Élen maradt a KHTK

2015. október 11. 17:20

Megszakadt ugyan a Kiskunfélegyházi HTK győzelmi sorozata, de fontos pontot szerzett a Kalocsa otthonában a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 9. fordulójában. A félegyháziak egyik legfőbb riválisukkal ikszeltek és továbbra is vezetik a bajnokságot. A találkozón két gól született, a 75. percben Vuits Viktor révén a hazaiak kerültek előnybe, majd a csereként pályára lépő Némedi Norbert a 84. percben kiegyenlített (1-1). A Kiskunfélegyházi HTK előnye egy pont a Tiszakécskével szemben. A harmadik helyen a Kiskőrös áll 18 egységgel.

Részletek
Köröstarcsán nyertek a KHTK kézisei

Köröstarcsán nyertek a KHTK kézisei

2015. október 11. 10:50

Negyedik mérkőzésén is győzött, így továbbra is hibátlan az NBII délkeleti csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabdacsapata. A Köröstarcsa otthonában ezúttal 29-21-re diadalmaskodtak, értékes két pontot szerezve. A találkozó félidejében 14-11-re vezettek a félegyháziak, előnyük a második játékrészben még tovább nőtt. A csapatból Berta Róbert és Fodor Tamás Szilveszter 7-7 gólt szerzett, Ignácz Vilmos 5 találatig jutott. A menetelő Kiskunfélegyházi HTK legközelebb október 18-án, vasárnap 17 órától a Kiskunhalast fogadja a Kész Arénában.

Részletek
Utolsó percben bukott pontokat az Astra

Utolsó percben bukott pontokat az Astra

2015. október 10. 18:55

Kétgólos előnyben is volt, végül 3-3-as döntetlen játszott Miskolcon a DVTK- Vénusz otthonában az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a női futsal NB I 5. fordulójában. A találkozón Rondzik Júlia és Nagy Anett gólpárbaját láthatta a publikum, mindketten mesterhármasig jutottak. Nagy Anett révén a szünetben egy góllal, a 26. percben már két találattal vezetett az Astra, de a miskolciak a 32. percre kiegyenlítették az állást (2-2). Szintén a 32. percben Nagy Anett újra előnyhöz juttatta csapatát, de 40 másodperccel a lefújás előtt Rondzik Júlia góljával a DVTK- Vénusz ismét egalizált, amivel pontot mentett. (3-3)

Részletek
A Kiskunfélegyházi HTK II. nyerte a városi derbit

A Kiskunfélegyházi HTK II. nyerte a városi derbit

2015. október 10. 18:15

Parázs hangulatú mérkőzésen a Kiskunfélegyházi HTK II. szerezte meg a győzelmet a Kiskunfélegyházi Vasutas otthonában október 10-én, a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 9. fordulójában. A küzdelmes, nyílt találkozón Farkas Péter és Vidéki Ferenc vette be a Vasutas kapuját. A Loki csupán helyzetekig jutott.

Részletek
Szeles időjárás nehezítette a fogásokat

Szeles időjárás nehezítette a fogásokat

2015. október 13. 16:05

Nem fogadta kegyeibe az időjárás a horgászokat október 10-én a Balog Tanyán megtartott idényzáró versenyen. A 6 órás megmérettetésen a szélfúvás ellenére több mint 40-en ragadtak pecabotot. A fogások is elmaradtak a várttól. Az első helyet Lévai Sándor szerezte meg 10,68 kilogrammal. A legnagyobb halat ugyancsak ő mérte ki, 5,48 kilogrammos ponty akadt a horgára.

Részletek
„Röpködtek a gyerekek” a birkózó szőnyegen

„Röpködtek a gyerekek” a birkózó szőnyegen

2015. október 11. 12:30

Fiatalok fejlődését szolgáló birkózóversenynek adott otthont a Constantinum Sportcentruma október 10-én, amit a Kiskunfélegyházi Vasas TK rendezett meg. A résztvevő 13 birkózóegyesület tanoncai izgalmas csatákat vívtak, nagy részük kezdőnek számított a sportágban. Több fiatal biztatásra szorult a torna során és akadt lány - fiú vegyes mérkőzés is. A versenyen a 6-12 év közötti fiatalok indultak el.

Részletek
Egészségük megőrzéséért futottak

Egészségük megőrzéséért futottak

2015. október 10. 15:35

Több mint százan ragadtak futócipőt október 10-én a „Mozdulj Bács- Kiskun” mottóval megrendezett parkerdei futáson. Az óvodások 300 métert, az általános iskolások 950 métert, míg a felnőttek 5700 métert teljesítettek. A hűvös időjárás ellenére izgalmas futamokat bonyolítottak le. A felnőtteknél Galamb Csaba, a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub versenyzője ért elsőként célba.

Részletek
Szimultán versennyel népszerűsítik a sakkot

Szimultán versennyel népszerűsítik a sakkot

2015. október 10. 08:30

Sakk szimultán versenyt rendez október 15-én, csütörtökön 16 órától a Kiskunfélegyházi HTK Sakkszakosztálya a József Attila Általános Iskolában. A tanulók a KHTK NB II-es sakkcsapatának első táblás játékosa, Kemény Csaba ellen mérhetik össze tudásukat 30 táblánál. A verseny célja a sakk népszerűsítése a diákság körében. Nevezni a helyszínen, vagy előzetesen Tanács Istvánnál, a KHTK Sakkszakosztályának vezetőjénél lehet a 06/70-337-3354-es számon. A nevezés díjtalan.

Részletek