Fejlődőképes gyermekcsapat

Fejlődőképes gyermekcsapat

2016. április 21. 12:00

Két tanulságokkal teli mérkőzést játszott az U12-es gyermek bajnokság VII. régiójának alsóházi 4. fordulójában a Félegyházi Térségi Sportiskola április 17-én. Az "A" csoportban elsőként a Bajai Bácskával, majd pedig a Pityke Tigrisekkel találkoztak a gyerekek. A félegyháziak javuló játékot mutattak, a bajaiak ellen gyengén játszva kaptak ki, a második mérkőzésen hátrányból felállva izgalmakkal teli végjátékot vívtak a Kész Arénában.

Részletek
Kapaszkodnak a Mókusok

Kapaszkodnak a Mókusok

2016. április 17. 11:00

Első tavaszi sikerüket aratták a Kiskunmajsai Mókusok, akik április 16-án a Szilády RFC Kiskunhalast múlták felül 2-0-ra a megyei női 2/3-ad pályás bajnokság 13. fordulójában. A Mókusok két nyeretlen mérkőzés után győztek újra Bagdi Csilla és Szabó Edina Éva góljaival. Gerecs Attila vezetőedző csapatát sérülések hátráltatták az elmúlt hetekben, így fontos volt a győzelem a bajnoki versenyfutás szempontjából. A Mókusok az Akasztói Focisuli SE mögött hatpontos hátránnyal a harmadik helyet foglalják el a tabellán.

Részletek
Heroikus győzelem a kadettektől

Heroikus győzelem a kadettektől

2016. április 18. 09:00

Hit, remény, munka, fegyelem - Simon Zoltán edző szerint ez jellemezte a Félegyházi Térségi Sportiskola fiú kadett csapatát április 15-én, a békéscsabaiak elleni hazai mérkőzésen. A vendégek az első negyed utolsó percétől egy 21-0-ás szériával 38-21-re megléptek a félegyháziaktól, de az együttes nem adta fel és az utolsó sípszóig küzdve csapatként megfordítva a mérkőzést 76-74-re nyert. A gratuláció jár a kadetteknek, akik április 18-án Szentesen zárják a bajnokság eme szakaszát.

Részletek
Visszavágott a Tiszaalpár

Visszavágott a Tiszaalpár

2016. április 17. 10:00

Otthon tartotta a három pontot a Tiszaalpár SE, amely a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójában a Kiskunfélegyházi Vasutast múlta felül 3-0-ra. A tiszaalpáriak ősszel 1-0-ra kikaptak Félegyházán, így visszavágtak a vereségért április 16-án. Az Alpárnak jól megy a félegyházi csapatok ellen, a tavasz folyamán a Kiskunfélegyházi HTK II. ellen ugyancsak győztek egy góllal. A Vasutas elleni találkozón a 27. percben kerültek előnybe, majd a második félidő első szakaszában további két gólt szereztek (3-0). A Tiszaalpár a 10., míg a Vasutas a 14. helyen áll a tabellán.

Részletek
Nyolc gólt rúgott a KHTK II.

Nyolc gólt rúgott a KHTK II.

2016. április 17. 08:00

Nem úszta meg nagy vereség nélkül a félegyházi vendégjátékot a tabella utolsó helyén álló Bócsai BLSE április 16-án a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójában. A Kiskunfélegyházi HTK II. ősszel 7-0-ra nyert a Bócsán, most 8-1-re győzött és feljebb lépett az ötödik helyre a tabellán.

Részletek
Kiszenvedett győzelem - videóval

Kiszenvedett győzelem - videóval

2016. április 18. 19:30

Fontos győzelmet aratott a bajnokság szempontjából Kiskőrösön a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabda csapata az NB II dél-keleti csoportjának 18. fordulójában. A hajrát kivéve végig gólhátrányban játszottak a félegyháziak, csupán hét perccel a lefújás előtt szerezték meg a vezetést. Az utolsó pillanatok izgalmasan teltek, a hazaiaknak esélyük nyílt az egyenlítésre, de a KHTK megtartotta minimális előnyét. (26-25)

Részletek
Két verseny, egy napon

Két verseny, egy napon

2016. április 15. 15:30

A Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület versenyzői április 9-én Baján ugrottak vízbe a hagyományos IX. EMEL Kupa Nemzetközi Úszóversenyen. 5 utánpótlás korú fiatal képviselte a félegyházi színeket, jó eredménnyel. 13 hazai és 4 külföldi csapat 284 fővel vett részt a kellemes hangulatú küzdelemben. Az érmes helyezések mellett a versenyzők javítottak versenyeredményeiken, egyéni csúcsokat úsztak majdnem minden versenyszámból.  Felkészítő edzők: Vízhányó Emília, Kiss Brigitta, Luchmann Péter.

Részletek
Elhalasztott mérkőzést nyert meg a KHTK

Elhalasztott mérkőzést nyert meg a KHTK

2016. április 14. 20:00

Ideiglenesen 4 pontra növelte előnyét a bajnokság élén a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgó csapata a megyei I. osztályban. A félegyháziak április 14-én egy február végéről elhalasztott találkozót nyertek meg Kiskunmajsán. Az összecsapáson egy gól született, a mindent eldöntő találatot Medgyesi László az első félidő hajrájában szerezte. A KHTK a gyenge tavaszkezdet után visszatalált a győzelem útjára, zsinórban a harmadik mérkőzésén nyert. Hétvégén szabadnap vár a csapatra, így a második helyezett Tiszakécske faraghat a hátrányából. Ehhez a 23. fordulóban a Kiskőröst kell felülmúlniuk. A félegyháziak legközelebb hazai környezetben lépnek pályára, április 23-án a harmadik pozícióban lévő Kalocsát fogadják.

Részletek
Csongrádon vízilabdáztak a gyerekek

Csongrádon vízilabdáztak a gyerekek

2016. április 14. 09:00

A Csongrádi Városi Vízilabda Sport Egyesület rendezte meg a IV. korcsoportos gyermek Vidék Bajnokság 4. fordulóját, amelynek keretében a Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület csapata is vízre szállt. Az együttes négy találkozót játszott. A házigazda és éllovas Csongrád ellen, valamint a második helyezett Gyula ellen alulmaradt. A Hódmezővásárhely ellen ugyancsak nem termett babér a félegyháziaknak, egyedül a Szentes II. csapatát tudták megszorítani, tőlük szoros mérkőzésen 8-5-re kaptak ki. Az alapszakasz 5. fordulóját május 14-én és 15-én Kiskunfélegyházán tartják meg.

Részletek
Judo klub Bugacon

Judo klub Bugacon

2016. április 14. 11:30

Az elmúlt időszakban Bugacon hozták létre azt a sportklubot, amelyben a helyi és a félegyházi gyerekek vesznek részt. Az edző elmondása szerint alapsportként tanít a gyerekeknek judo-t, 14 év felett pedig jiu-jitsut. További célja szélesebb körben megismertetni a sportágat, versenyrendszerét. Április 2-án rendezték meg Veszprémben a Global Grappling 4. évi bajnoki forduló 6. versenyét, amelyre meghívást kapott a bugaci Judo Klub 11 versenyzője. A találkozón 34 egyesület több mint 180 versenyzővel lépett küzdőtérre.

Részletek