Itthon szerepeltek az U20-as futsalosok

Itthon szerepeltek az U20-as futsalosok

2016. január 10. 09:00

A Kész Aréna Városi Sportcsarnokban rendezték meg az U20-as fiú futsal II. osztályú bajnokság közép-nyugati csoportjának 7. fordulóját január 9-én. A Félegyházi Térségi Sportiskola három mérkőzést játszott, a bajnoki éllovas Airnergy FC-vel szemben 8-2-re maradt alul, míg a PAFC-MITRE ellen szoros csatában 3-2-re kikapott. A két összecsapás között a második helyezett Váccal 4-4-es döntetlent játszottak a félegyháziak, akik a negyedik helyet foglalják el a táblázaton.

Részletek
Úszás: lemondott Kiss László szövetségi kapitány

Úszás: lemondott Kiss László szövetségi kapitány

2016. január 7. 17:25

Lemondott tisztségéről csütörtökön Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya – tájékoztatott róla a Magyar Távirati Iroda. A Prima Primissima-díjas mesteredző bő fél évvel a riói olimpia előtt távozik posztjáról. Az elhatározásra a szerdán történtek késztették, miután megalázó helyzetbe került Hosszú Katinka sajtótájékoztatóján – indokolta lépését Kiss László.

Részletek
Címvédőként a Magyar Kupában

Címvédőként a Magyar Kupában

2016. január 7. 11:00

Először lép pályára a női futsal Magyar Kupa 2015/16-os kiírásában a címvédő Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A kupaküzdelem kiemeltjeként a 2. fordulóban Berettyóújfalura látogatnak az Astrások január 9-én. A másodosztályú Berettyóújfalu jól szerepelt eddig a sorozatban, az 1. fordulóban némi meglepetésre egy góllal legyőzte, így búcsúztatta az NB I-es salgótarjáni Skorpió SE-t. A párharc esélyese az Astra, amely egy esetleges győzelemmel bejuthat a Magyar Kupa elődöntőjébe.

Részletek
Folytatódik az asztalitenisz bajnokság

Folytatódik az asztalitenisz bajnokság

2016. január 7. 09:00

Kiváló őszi szezont produkálva a második helyről várhatja a 2016-os évet az NB I. keleti csoportjában szereplő Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola férfi csapata. A bajnokság első felét a félegyháziak hét győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zárták. 15 pontot gyűjtöttek és mindössze kettő egységnyire vannak a listavezető DVTK- Volántól. A bajnokság 10. fordulójában a FASI a nyolcadik helyen álló szolnoki Jászkun Volán otthonába látogat. A mérkőzést január 9-én, 11 órától rendezik meg a Szolnoki Műszaki SZKI termében.

Részletek
Baráti torna Csincsák Zoltán emlékére

Baráti torna Csincsák Zoltán emlékére

2016. január 5. 10:00

Barátok, korábbi sporttársak, volt labdarúgók emlékeznek közösen Csincsák Zoltánra, "Csicsára" a róla elnevezett öregfiú teremlabdarúgó tornán január 9-én a kiskunfélegyházi Kész Arénában. A főszervező Fütyü Illés elsősorban azokat az egyesületeket hívta meg, amelyekben Csincsák Zoltán megfordult. A hat csapatos torna lehetne jóval nagyobb is, hiszen "Csicsát", a mindig csupa szív játékost a régió összes gárdája ismerte, elismerte. A barátok, meghívott csapatok a tornát követően közös vacsorával idézik fel Csincsák Zoltánhoz fűződő emlékeiket. A versenyen - ahogyan Fütyü Illés is fogalmaz - az eredmény másodlagos.

Részletek
Ismét Szabó Boglárka az év női futsalosa

Ismét Szabó Boglárka az év női futsalosa

2016. január 4. 17:00

Az MLSZ döntése alapján az Astra Bulls 14 szeres­ válogatott játékosa bizonyult 2015 legjobb női futsal játékosának. A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik, hogy kik sportágukban az év legjobbjai. Idén a női futsalosok között Szabó Boglárka lett a legjobb., immár harmadik alkalommal.

Részletek
Remek évet zárt a félegyházi uszonyos úszó

Remek évet zárt a félegyházi uszonyos úszó

2016. január 3. 14:45

Kiválóan fejezte be a 2015-ös esztendőt a kiskunfélegyházi lakosú, ám a Kecskeméti Bácsvíz KVSC színében versenyző 14 éves Kocsis Marcell. Ebben az évben hat országos bajnoki címet szerzett és mindegyik számát új korosztályos országos csúccsal nyerte meg. Idei eredményeivel összesen már 16-szoros országos bajnok, valamint 11 országos csúcs fűződik a nevéhez. 2015-ben ezen felül ötszörös osztrák bajnok lett, hét második és tizennégy harmadik helyet ért el.

Részletek
Több százan futottak szilveszter napján

Több százan futottak szilveszter napján

2015. december 31. 13:25

Napsütés, de hideg télies idő várta a futni vágyókat az év utolsó napján a 24. alkalommal megtartott szilveszteri futáson. A városháza alatt több száz fős tömeg gyűlt össze, akik mozgással búcsúztatták a 2015-ös esztendőt. A legkisebbek 200 métert teljesítettek, őket követték az alsó tagozatos általános iskolások 600 méteres futással. A 11 év felettiek a felnőttek mezőnyében indulhattak el. A teljes 2200 méteres távot meggyőző fölénnyel Magony László nyerte. 16 évesen megvédte tavalyi címét és több mint 200 métert vert a teljes mezőnyre.

Részletek