Folytatódik a női futsal NB I

Folytatódik a női futsal NB I

2015. november 5. 18:10

Közel egy hónapos szünet után ismét útjára indul a labda a női futsal NB I alapszakaszában. November 8-án a bajnokság 6. fordulóját bonyolítják le, amelyben az eddig százszázalékos mérleggel rendelkező Tolna- Mözs az Univerzum Sport Clubot fogadja. A bajnoki címvédő Astra Kiskunfélegyházi Bulls a salgótarjáni Skorpió SE vendégeként szerepelt volna, e találkozót azonban december 29-ére halasztották.

Részletek
Tisztes helytállás Kecskeméten

Tisztes helytállás Kecskeméten

2015. november 4. 13:30

A fiú regionális kadett bajnokság 4. fordulóját rendezték meg Kecskeméten, ahol a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) növendékei a Kecskeméti KA csapatával találkoztak. A mérkőzést 80:55 arányban a hírös városiak nyerték meg.

Részletek
Rollsped Squash-kupa

Rollsped Squash-kupa

2015. november 11. 14:30

Fallabda versenyt rendez a Mozdulj Félegyháza SE a kiskunfélegyházi pályán egy női, és két férfi kategóriában november 14-én, szombaton 9 órakor. Nevezési határidő: november 12-e, 21 óra. Nevezési díj: 2.500 Ft. Nevezéseket maximum 40 főig tudnak fogadni, ezért jelentkezésnél az időrendet veszik figyelembe.

Részletek
Tinik kosaraznak

Tinik kosaraznak

2015. november 3. 12:30

Utánpótlás kosárlabda mérkőzésekre kerül sor november 8-án, vasárnap 9 órától Kiskunfélegyházán, a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban. A Nemzeti Leány Tini Bajnokság 2. forduló "M" csoportjában, valamint a Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság 3. forduló "C" csoportjában a Félegyházi Térségi Sportiskola növendékei is részt vesznek.

Részletek
Lendületben a kézilabda csapat

Lendületben a kézilabda csapat

2015. november 2. 09:20

Magabiztos játékkal 28-21-es győzelmet aratott a Kiskunfélegyházi HTK kézilabda csapata november elsején az NBII délkeleti csoportjának 7. fordulójában. A százszázalékos mérleggel álló félegyháziaknak nem okozott gondot a Kiskőrös legyőzése, végig vezetve tartották itthon a kettő pontot, amivel megőrizték első helyüket a tabella élén.

Részletek
Egyre feljebb a Mókusok

Egyre feljebb a Mókusok

2015. november 1. 11:40

A bajai Schieber Pincészet csapatának legyőzésével a második helyre léptek előre a Kiskunmajsai Mókusok a megyei női 2/3-ad pályás bajnokságban. A Mókusok október 31-én a bajaiakat fogadták és rögtön a találkozó első percében előnybe kerültek Szabó Edina Éva révén. A fordulás után Szabó Edina Éva második góljával eldőlt az összecsapás, a 79. percben Vajda Anna Regina találata tette kiütésessé a siker. (3-0)

Részletek
Hátrányból nyert a KHTK II.

Hátrányból nyert a KHTK II.

2015. október 31. 17:45

Továbbra is remekel idegenben a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A 12. fordulóban Izsákon játszottak, ahol hátrányba is kerültek a 33. percben, ennek ellenére három ponttal távoztak. A második félidőben megfordították az állás. Előbb Bagi Ferenc Márton, majd Keresztesi Zoltán és Farkas Péter is betalált (1-3). Újabb sikerével a KHTK II. megőrizte hatodik pozícióját, lemaradása továbbra is öt pont a harmadik Lajosmizsével szemben.

Részletek
Nem sikerült a hajrá

Nem sikerült a hajrá

2015. október 31. 17:20

Minden mérkőzés a lefújásig tart, ezt a Kiskunfélegyházi Vasutas játékosai is megtapasztalták a megyei II. osztályú bajnokság október végi fordulójában. Kerekegyházán az első szűk félóra gólnélküli döntetlennel telt, majd a hazai csapat került előnybe (1-0). A második félidőben továbbra is a kerekegyháziak voltak eredményesebbek, elsősorban Malik Milán sziporkázott, aki az 57. percben kettőre növelte csapata előnyét, majd az utolsó percekben- beleértve a hosszabbítást- újabb két gólt szerzett (4-0). A hazai pálya előnyét élvező Kerekegyháza magabiztosan nyerte a hasonló képességű csapatok csatáját.

Részletek
Két piros lap, két gól

Két piros lap, két gól

2015. október 31. 16:40

A félegyházi Honvéd pálya karbantartási munkálatai miatt Jánoshalmán szerepeltek a Kiskunfélegyházi HTK focistái a megyei I. osztályú bajnokság 12. fordulójában. A bajnoki éllovas KHTK esélyeshez méltóan nagy csatában szerezte meg a győzelmet a középcsapat Jánoshalma otthonában. A találkozó mindkét gólját Tóth István érte el (0-2). A csapatokból Irbouh Soufiane-t és Zs. Juhász Istvánt a 45. percben kiállította a bíró. Győzelmükkel a félegyháziak megőrizték vezető helyüket a tabellán.

Részletek
Egy félidőt bírtak a kadett kosarasok

Egy félidőt bírtak a kadett kosarasok

2015. október 31. 16:15

A Szentesi KK volt az ellenfele a Félegyházi Térségi Sportiskola kadett csapatának október 30-án a bajnokság 3. fordulójában. A félegyháziak klasszikus ötös poszton játszó társ nélkül tartalékosan vették fel a harcot a szentesi fiúkkal. Tanulva az odavágó eseményeiből az első félidőben igyekeztek az ellenfél gyors indításait megakadályozni, illetve mindkét palánk alatt agresszívebben játszani. A félidő 31-40 állással zárult, ami némi bizakodásra adott okot. A harmadik negyed kezdete megpecsételte a mérkőzés sorsát. Kilenc pontos hátrányuk 25 pontra nőtt, ami után az önbizalmuk is elveszni látszott. Küzdöttek, hajtottak, de mindez kevésnek bizonyult a magasságban, súlyban előttünk járó Szentesi KK ellen.

Részletek