A fiúk győztek, a lányok vesztettek

A fiúk győztek, a lányok vesztettek

2015. december 7. 12:30

Nehéz mérkőzéseken van túl a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) kosárlabda szakosztálya. A fiúk visszavágtak a nagykőrösiek ellen, a lányok viszont két fővárosi csapattól is kikaptak. Az edzők értékelése szerint az év utolsó meccsein a félegyházi fiatalok tisztesen helytálltak.

Részletek
Kiskunfélegyházi magyar bajnok

Kiskunfélegyházi magyar bajnok

2015. december 7. 11:30

Nagyszerűen zárták a hazai versenyidényt a kiskunfélegyházi birkózók. Kaposváron rendezték a szabadfogású diák magyar bajnokságot december 5-én, ahol Szécsényi Ádám a nehézsúlyúak között minden ellenfelét legyőzve nagy fölénnyel szerzett bajnoki aranyérmet.

Részletek
Veszélyzónához közel a sakkozók

Veszélyzónához közel a sakkozók

2015. december 7. 10:25

Négy pontot szerzett és visszaesett a bajnoki tabellán a Félegyháza- Csongrád sakkcsapata az NB II. Tóth László csoportjának december 6-án lejátszott 6. fordulójában. A félegyháziak a Maróczy SE II. játékosaival ültek asztalhoz. A partik során Kelemen Sándor és Nagy József győzött. Kemény Csaba, Palásti Ferenc, Bankós Henrietta és Hideg Ferenc Bendegúz döntetlent ért el. Az együttes az évet 26 ponttal a 11. helyen zárta, így közel került kiesőzónához. A bajnokság február 14-én folytatódik tovább.

Részletek
Nem volt esély a győzelemre

Nem volt esély a győzelemre

2015. december 6. 22:05

Megszakadt a győzelmi sorozat, elszenvedte első vereségét a 2015/16-os szezonban a Kiskunfélegyházi HTK az NB II dél-keleti csoportjának idei utolsó fordulójában. A félegyháziak a második helyezett Kunszentmártontól kaptak ki ellentétes félidőt követően 37-26-ra. A KHTK a szünetben még két góllal vezetett, de a második félidőben mind támadójátékban, mind pedig védekezésben szétesett. A tabella élén a Kunszentmárton és a félegyházi csapat 20-20 ponttal telel, várhatóan kettőjük között dől el tavasszal a bajnoki cím sorsa.

Részletek
Sokan ragadtak ütőt a II. Mikulás Kupán

Sokan ragadtak ütőt a II. Mikulás Kupán

2015. december 6. 16:55

Második alkalommal rendezett Mikulás Kupát december 5-én a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola, amelyre a félegyházi amatőrök mellett a környező településekről is érkeztek versenyzők. A résztvevők több korosztályban álltak asztalhoz és a pingpongozás mellett csocsózásban és egyéb ügyességi játékban is összemérték tudásukat.

Részletek
Kunszállásra került a Mikulás Kupa

Kunszállásra került a Mikulás Kupa

2015. december 8. 18:30

A vidéki amatőr focicsapatok dominanciáját hozta a december 5-én és 6-án megrendezett hagyományos Mikulás Kupa teremtorna a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. Összesen nyolc egyesület nevezett, a lebonyolítás értelmében két csoportba osztva körmérkőzéseket játszottak. Az első nap tartogatott meglepetéseket, de az egyenes kieséses szakaszban érvényesült a papírforma. Az egyik fő esélyes Kunszállás csapata hódította el a kupát. A torna legjobb játékosa és a gólkirály is közülük került ki.

Részletek
Rekord résztvevő a megyei versenyen

Rekord résztvevő a megyei versenyen

2015. december 7. 13:50

Több, mint 260 versenyző állt rajtkőre december 6-án a kiskunfélegyházi uszodában megrendezett megyei utánpótlás rövidpályás bajnokságon. A Bács-Kiskun Megyei Úszó Szövetség és a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület közös eseményén a félegyháziak mellett kecskeméti, kalocsai, bácsalmási, kiskunhalasi és bajai úszók indultak el. A helyi csapatot 20 fő képviselte.

Részletek
Kevés gól az évadzárón

Kevés gól az évadzárón

2015. december 5. 20:30

Továbbra sem sikerült kilábalnia a hullámvölgyből a Félegyházi Kézilabda SC férfi csapatának a megyei bajnokságban. A 11. fordulóban Soltvadkertre utaztak, ahol szoros csatában ugyan, de 20-16-os vereséget szenvedtek. A félegyháziak kevés gólt szereztek, ami nem bizonyult elegendőnek a pontszerzéshez. Az együttes a 2015/16-os szezonban mindössze egy mérkőzést nyert meg, egy találkozón ért el döntetlent. A bajnokságot 2016 februárjában folytatják a Paks ellen a Kész Arénában.

Részletek
Négy gól is kevés volt a pontszerzéshez

Négy gól is kevés volt a pontszerzéshez

2015. december 5. 15:40

Izgalmas, élvezetes találkozót játszott az Astra Kiskunfélegyházi Bulls az NB I-es futsal alapszakasz 9. fordulójában. A Budapesten megtartott mérkőzésen a még nyeretlen Szekszárddal csaptak össze az Astrás lányok december 5-én. A sok gólos találkozót a vendég szekszárdiak nyerték 7-4-re, így megszakították rossz sorozatukat. A mérkőzésen végig a Szekszárd vezetett, az Astra az eredmény után rohant. A szünetben már 4-1 volt a vendégek előnye. Az Astra legközelebb a 38. percben állt a pontszerzéshez, de 6-4 után a szekszárdiak szereztek újabb gólt.

Részletek
Mikulás-kupán rúgják a bőrt

Mikulás-kupán rúgják a bőrt

2015. december 4. 16:00

Bőrgolyóval ünneplik a Mikulást az amatőr focisták a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban december 5-én és és 6-án. Az idei teremlabdarúgó tornára nyolc csapat nevezett, a lebonyolítás értelmében két csoportban körmérkőzéseket vívnak. December 6-án vasárnap 11 órától az egyenes kiesési szakasz kezdődik el, a döntőt délután rendezik meg. A tavalyi Mikulás-kupát a Fortuna együttese nyerte, másodikként a Kunszállás, harmadikként a Spílerek végeztek.

Részletek