Menetel az asztalitenisz csapat

Menetel az asztalitenisz csapat

2016. február 8. 15:50

Papírforma győzelmet aratott a tabella alsó régiójába tartozó Nyírbátori ASE felett a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola, amely az NB I keleti csoportjának 12. fordulójában hazai pályán győzte le 11-7-re ellenfelét február 6-án. A félegyházi együttesből a Korponai Zoltán – Pengő Gábor páros duó ezúttal is megnyerte partiját. Az egyéni játszmák során Pengő Gábor négy, Erdélyi Szabolcs három, Korponai Zoltán kettő, míg Varga Károly egy sikert ért el. A bajnokságot továbbra is a miskolci DVTK- Volán vezeti, a félegyháziak őket követve a második helyen állnak.

Részletek
Utánpótlástorna „Csiki” Csikós József emlékére

Utánpótlástorna „Csiki” Csikós József emlékére

2016. február 5. 18:25

2016-ban immár negyedik alkalommal rendezi meg a Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya a Csikós József „Csiki” utánpótlás emléktornát. A tornasorozat keretében az egyesület összes utánpótlás csapata pályára lép. A korosztályos versenynek a mezgé tornaterme, valamint a Constantinum Sportcentruma ad otthont. Elsőként február 6-án az U19-es csapatok mérkőznek meg, majd február 7-én az U16-os korosztály tornáját bonyolítják le a mezgé termében. A versenysorozat egészen márciusig eltart, hétvégente más-más korosztályok részvételével.

Részletek
Elverték a Sólymokat a félegyházi kosarasok

Elverték a Sólymokat a félegyházi kosarasok

2016. február 5. 17:30

Nagykőrösön, az U14-es felkészülési mérkőzésen szerepelt a jövő hétvégi bajnoki tornára felkészülve a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) serdülő fiú csapata február 4-én. A mérkőzésen minden játékos kiemelkedő teljesítmény nyújtott a tudásához képest.

Részletek
Felkészülési mérkőzést játszott a KHTK

Felkészülési mérkőzést játszott a KHTK

2016. február 4. 17:30

Szerdán a Pest megyei első osztály 5. helyezettjével a Pilis csapatával játszott a KHTK felnőtt labdarúgó csapata. A zord időjárás ellenére kifejezetten jó iramú mérkőzést játszott a gárda. Az első félidőben a több helyzetet kidolgozó félegyháziak megérdemelten szereztek vezetést, a második félidő kiegyenlített játékot hozott és egy szerencsés Pilisi góllal lett döntetlen.

Részletek
Gyöngyösön lesz a Futsal Kupa döntő

Gyöngyösön lesz a Futsal Kupa döntő

2016. február 3. 09:30

Története során először rendez az MLSZ közös Magyar kupa Final Fourt a nők és férfiak számára. Idén a Gyöngyös Városi Sport- és Rendezvénycsarnokában lesz a dupla négyes döntő. A 2010-es EB csoport meccseit, a VB és EB pótselejtezők és Szuperkupa, Magyar Kupa döntők korábbi helyszíne sok nagy csatát látott már, így szinte biztos, hogy most is varázslatos hangulat lesz várhatóan telt ház előtt Gyöngyösön.

Részletek
Egyéni csúcsok az Aranyhomok Kupán

Egyéni csúcsok az Aranyhomok Kupán

2016. február 2. 11:30

Ötödik alkalommal rendezték meg a múlt hétvégén az Aranyhomok Kupa Úszóversenyt Kecskeméten. Az idei megmérettetés rendhagyó volt, ugyanis nem két fordulóban, hanem egymást követő versenynapokon bonyolították le.

Részletek
Két győzelem, két vereség

Két győzelem, két vereség

2016. február 1. 18:00

Kecskeméten és Kiskunhalason léptek pályára a múlt hét végén a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) növendékei. Az U12-es gyermekbajnokságban a fiúk, valamint a Bács-Kiskun Megyei Női Felnőtt Kosárlabda Bajnokság 2. fordulójában a kadett-junior lányok egy-egy győzelmet és egy-egy vereséget könyvelhettek el.

Részletek
Birkózó siker Mezőfalván

Birkózó siker Mezőfalván

2016. február 1. 11:30

Mezőfalván jártak a Kiskunfélegyházi Vasas TK sportolói. A birkózóversenyt a dunaújvárosi klub szervezte, melynek célja az volt, hogy a kezdők minél több tapasztalatot és sikerélményt szerezzenek. A félegyháziak nagyszerű mérkőzéseket vívtak, minden versenyző több alkalommal is szőnyegre lépett, érem nélkül senki sem távozott.

Részletek
Majsán ragadtak labdát a serdülő kézisek

Majsán ragadtak labdát a serdülő kézisek

2016. február 7. 12:00

A 3. fordulóval folytatódott a Keszi Géza Megyei Serdülő Bajnokság, amelynek keretében a Kiskunfélegyházi HTK korosztályos fiú csapata Kiskunmajsán csapott össze a Tiszakécske, a Paks és a házigazda Majsa együttesével. A félegyháziak jól szerepelve 26-18-ra legyőzték a Tiszakécskét és a Kiskunmajsát is megverték 26-20-ra. A bajnoki éllovas Paks ezúttal is nagy falatnak bizonyult a KHTK számára, a listavezető paksiak 24-17-re megnyerték a találkozót. A Keszi Géza Megyei Serdülő Bajnokság március 20-án a 4. fordulóval zárul.

Részletek
Ezüstérem a felkészülési tornán

Ezüstérem a felkészülési tornán

2016. február 1. 09:00

Izgalmas mérkőzéseket és gyors tempójú színvonalas döntőt hozott a Constantinum Sportcentrumában megrendezett Téli Kézilabda Kupa, amelyen a Kiskunfélegyházi HTK mellett további két NB II-es csapat és az NB/I B-s Orosháza U23-as együttese vett részt január 31-én. A felkészülési torna elődöntőjét magabiztosan nyerték a félegyháziak, a fináléban gólokban gazdag mérkőzésen 39-34-re az Orosháza fiataljai győztek.

Részletek