Újra itthon a nagy csapat

Újra itthon a nagy csapat

2015. november 10. 17:10

Hosszú szünetet követően ismét hazai környezetben játszhat a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgó csapata, amely a megyei I. osztály címvédőjeként, egyben listavezetőjeként november 14-én 13:30-kor fogadja a második helyezett Tiszakécske együttesét. Mindkét csapat kiemelkedik a mezőnyből, a Kiskunfélegyházi HTK tizenkét mérkőzéséből tizenegyet megnyert, csupán egy találkozón végzett döntetlenre. A vendégként pályára lépő tiszakécskeiek szintén tizenegy mérkőzést vettek sikerrel, egy találkozón azonban legyőzőre találtak. A tabellát 34 ponttal vezetik a félegyháziak a 33 pontos Tiszakécske előtt és egy esetleges győzelemmel őszi bajnoknak tekinthetők.

Részletek
Megtört a jég a megyei férfi kéziseknél

Megtört a jég a megyei férfi kéziseknél

2015. november 8. 20:10

Megszerezte első győzelmét a megyei kézilabda bajnokságban a Félegyházi KSC férfi csapata. Erre az együttesnek egészen a 7. fordulóig kellett várni. A szenvedő fél ezúttal a Kecskeméti FS DSE U23 volt, amelynek otthonából a félegyháziak hozták el a kettő pontot. A női együttes ugyancsak idegenben, Kalocsán vendégeskedett, ahol szoros első félidőt követően 26-16-ra maradt alul. Az FKSC legeredményesebb játékosa Tarjányi Petra volt, aki hat gólt szerzett.

Részletek
Öt és fél pont a szentesiek ellen

Öt és fél pont a szentesiek ellen

2015. november 8. 17:45

Alsóházi rangadó várt a Félegyháza- Csongrád sakkcsapatára az NBII Tóth László csoportjának 4. fordulójában. Az együttes játékosai november 8-án a Szentesi Integrál SE tagjaival ültek asztalhoz. A várakozásokat igazolva szorosan alakult a tizenkét tábla összesített állása, a félegyháziak 5 és fél, míg a szentesiek 6 és fél pontot gyűjtöttek. A csapatból Bor Ferenc, Bankós Henrietta és Hideg Ferenc Bendegúz megnyerte partiját. Kemény Csaba, Karsai István, Kelemen Sándor, Nagy József és Hideg Gergő Benedek remizett. A félegyháziak négy kört követően a kilencedik helyen állnak a tabellán.

Részletek
Gólarány javító győzelem a szuper rangadó előtt

Gólarány javító győzelem a szuper rangadó előtt

2015. november 8. 16:20

Kiütéses, 11-0-ás győzelmet ért el Hartán a megyei I. osztály éllovasa, a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgó csapata. A 13. fordulóbeli összecsapáson a 14. percben kerültek előnybe a félegyháziak. A szünetig négy gólig jutottak, végül meg sem álltak tizenegyig. Az együttesből Csurka Ádám triplázni tudott; Némedi Norbert és Szabó Attila két-két gólt jegyzett. Mellettük Katona Balázs, Palásti Sándor, Valkai Tamás és Mizsei Adrián vette be a hartai kaput. Fölényes sikerével a KHTK megőrizte egy pontos előnyét a Tiszakécske előtt, valamint a gólarányát is jobbra javította legfőbb riválisával szemben. E két csapat a következő fordulóban, november 14-én, szombaton 13:30-kor egymás ellen lép pályára.

Részletek
Sikeres serdülő és kadett szereplés

Sikeres serdülő és kadett szereplés

2015. november 9. 11:10

A Kész Aréna Városi Sportcsarnokban rendezték meg a nemzeti fiú serdülő bajnokság 3. fordulóját, amelynek keretében a Félegyházi Térségi Sportiskola kosárcsapata a SZEDEÁK „B” és a Vásárhelyi KS „B” ellen lépett pályára. A SZEDEÁK „B” ellen magabiztos, 102-18-as győzelmet arattak, míg a vásárhelyiekkel szemben szoros csatában, 80-69-re maradtak alul. A kadett korosztály eközben Szegeden a SZEDEÁK „C” vendége volt, ahol 83-65-re nyert.

Részletek
Hazai környezetben nyertek a tini lányok

Hazai környezetben nyertek a tini lányok

2015. november 9. 10:00

Két mérkőzést játszott itthon a nemzeti leány tini bajnokság 2. fordulójában a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata. A november 8-án megrendezett fordulóban a Ceglédi EKK és a Kisújszállási SE együttesével találkoztak a Kész Arénában. Mindkét mérkőzést sikerrel vették a sportiskolások; a Ceglédet 70-45-re, míg a Kisújszállást 91-23-ra győzték le.

Részletek
Megszakadt a jó idegenbeli sorozat

Megszakadt a jó idegenbeli sorozat

2015. november 7. 17:20

Elveszítette idegenbeli veretlenségét a 2015/16-os szezonban a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú bajnokság soros fordulójában. A félegyháziak a bajnoki címre is esélyes Lajosmizse otthonában vizitáltak, ahol szoros mérkőzésen ugyan, de egy góllal alulmaradtak (1-0). A KHTK II. mérlege a vereség ellenére továbbra is pozitív, hét győzelem mellett egy döntetlent és öt vereséget könyveltek el, amivel a hatodik helyen állnak a tabellán.

Részletek
Nyolc percig vezetett a Vasutas

Nyolc percig vezetett a Vasutas

2015. november 7. 16:50

Középcsapatok találkoztak november 7-én a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójában. A Kiskunfélegyházi Vasutas a Lakiteleket fogadta hazai pályán. A hasonló erejű felek mérkőzésén a félegyháziak szerezték meg a vezetést Fodor Ferenc 11-es góljával, előnyüket azonban nem tudták megtartani. A 23. percben előbb Tóth Sándor kiegyenlített, majd a 25. percben Hencz Viktor révén meg is fordult az állást (1-2). A Vasutas hátrányból egy újabb bekapott góllal kezdte a második félidőt, a 48. percben Szabó Ádám Attila vette be a kapujukat (1-3). Több találat már nem született, így a Lakitelek három ponttal távozott Félegyházáról. A Vasutas maradt a 12. helyen a tabellán.

Részletek
 Izgalmas csatákat hozott a serdülő kézi torna

Izgalmas csatákat hozott a serdülő kézi torna

2015. november 8. 11:20

A Kész Aréna Városi Sportcsarnokban rendezték meg november 7-én a Keszi Géza megyei fiú serdülő bajnokság soros fordulóját. A Kiskunfélegyházi HTK korosztályos csapata mellett a Tiszakécske, a Paks és a Kiskunmajsa együttese lépett parkettre. A félegyháziak szoros találkozókat játszottak, a Tiszakécskét 35-26-ra legyőzték, míg a Pakssal szemben két góllal, a Majsával szemben öt góllal maradtak alul. A többfordulós bajnokság december 13-án Pakson folytatódik.

Részletek