XIII. Sébi-kupa

XIII. Sébi-kupa

2015. december 11. 08:30

A 13. Sébi-kupa fekvenyomó versenyt (III. Szabó József emlékverseny) rendezik meg december 12-én, szombaton 10 órától Kiskunfélegyházán a Darvas József Általános Iskola aulájában. A résztvevők, ahogyan az már megszokott, súlykategóriánként mérhetik össze tudásukat. Kategóriák: női vegyes; -70kg; 70-85kg; 85-100kg; +100kg. Az abszolút kiskunfélegyházi nyertes birtokolhatja majd a Szabó József vándorkupát.

Részletek
Megléphet riválistól a KHTK

Megléphet riválistól a KHTK

2015. november 21. 12:00

Fontos rangadón erősítheti meg vezető helyét a férfi NB II-es kézilabda bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK. A bajnoki éllovas félegyháziak november 21-én, szombaton 18 órától a harmadik helyezett Mezőtúrt fogadják a Kész Arénában. A csapatokat 4 pont választja el a tabellán. A KHTK nyolc győzelemmel, hibátlan mérleggel vezet, míg a Mezőtúr hat sikert könyvelhetett eddig el. Győzelmük esetén a félegyháziak biztosan megőrzik első helyüket és leszakíthatják riválisukat a bajnoki címért folyó küzdelemben.

Részletek
Korosztályos kézilabda tornát rendeztek

Korosztályos kézilabda tornát rendeztek

2015. november 24. 09:00

Nyolc csapat részvételével kétszer 20 perces mérkőzéseket játszva tartották meg az U14-es gyermekbajnokság soros fordulóját november 21-én a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. A korosztályos együttesek két találkozót vívtak. A Kiskunfélegyházi HTK a Kiskunmajsával és a Kecellel találkozott. A Majsa ellen fölényes, míg a Kecel ellen szorosabb csatában maradt alul. A lebonyolítás értelmében minden fordulót más-más csapat otthonában rendeznek meg.

Részletek
Kecskeméten nyert az asztalitenisz csapat

Kecskeméten nyert az asztalitenisz csapat

2015. november 20. 17:50

Őrzi második helyét a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola az NBI. keleti csoportjában. Az együttes Kecskeméten az Univer- Sport Kft. otthonában nyert 11-7-re. A párosok közül Korponai Zoltán-Pengő Gábor győzött. Egyéniben Pengő Gábor és Korponai Zoltán mind a négy játékát hozta. Medjugorac Marko kétszer nyert, míg Varga Károly ezúttal nem szerzett pontot. Nyolc fordulót követően a FASI hatszor győzött, emellett egy döntetlent és egy vereséget ért el.

Részletek
Véget ér az őszi szezon

Véget ér az őszi szezon

2015. november 20. 12:30

Idei utolsó fordulójához érkezett a megyei labdarúgó bajnokság 2015/16-os idénye. A 15. játéknapon mindhárom félegyházi csapat pályára lép. Legkönnyebb dolga előzetesen a Kiskunfélegyházi HTK-nak lesz, amely a megyei I. osztály éllovasaként a 7. helyezett Kecel otthonában vendégeskedik november 22-én, vasárnap 13 órától. A forduló előtt már eldőlt, hogy a KHTK őszi bajnok, előnye 4 pont a második helyezett Tiszakécskével szemben. A megyei II. osztály északi csoportjában mindkét félegyházi együttes itthon zárja az őszt. A Kiskunfélegyházi Vasutas a második Lajosmizsét, míg a KHTK II. a harmadik Hetényegyházát fogadja. E találkozókat november 21-én, szombaton 13 órakor rendezik meg.

Részletek
Újra pályán az Astra Kiskunfélegyházi Bulls

Újra pályán az Astra Kiskunfélegyházi Bulls

2015. november 20. 12:00

Bő egy hónapos szünetet követően ismét mérkőzést játszik a női futsal NB I-ben az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. Az együttesre rangadó vár a 8. fordulóban. November 22-én, vasárnap 17 órától a hat győzelemmel kezdő és éllovas Tolna-Mözzsel csap össze. Az alapszakaszt közepesen kezdte az Astra Kiskunfélegyházi Bulls, a halasztások miatt mindössze négy mérkőzést játszott le, ezeken 5 pontot gyűjtött.

Részletek
Hibátlan az FTSI U14 "A" csapata

Hibátlan az FTSI U14 "A" csapata

2015. november 20. 11:30

Első helyen áll a Félegyházi Térségi Sportiskola U-14 „A” csapata a megyei bajnokság U-14-s korosztályú csapatok versenyében az őszi szezon végén. A félegyházi fiatalok remek teljesítményt nyújtottak az ősz folyamán, nagy múltú egyesületek csapatait előzték meg. Balog Hubát, a csapat edzőjét kérdeztük.

Részletek
Hátrányból győztek a kosarasok

Hátrányból győztek a kosarasok

2015. november 19. 18:25

Nagyot hajrázva az utolsó negyedben fordította meg az állást és nyerte meg a mérkőzést a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata a junior fiú bajnokság november 18-i játéknapján. A sportiskolások a Nagykőrösi Sólymokat fogadták a Kész Arénában, de nem kezdtek jól, jelentős hátrányba kerültek a nagyszünetre (27-41). Ezt követően védekezést váltottak és pontosabb dobásokkal négy pontra felzárkóztak. Az utolsó negyedben a félegyháziaknak sikerült a bravúr, megfordították a meccset. 27-11-re nyerték ezt a játékrészt, amivel megszerezték a győzelmet. (73-62)

Részletek
Koppányíjász sikerek Kétegyházán

Koppányíjász sikerek Kétegyházán

2015. november 19. 10:30

Kétegyházán versenyeztek november 14-én, szombaton a Turul Koppány íjászok. A Mudim-testvérek tiszteletére szervezett versenyt eredetileg teremben rendezték volna, de a nagy érdeklődés miatt kénytelenek voltak a szervezők két szabadtéri céllal bővíteni a megmérettetést. Az ideiglenes határ közelsége miatt több romániai íjász is csatlakozott a tornához, mely így nemzetközivé vált, kiváló sportnapot biztosítva a résztvevőknek.

Részletek