Profikkal bunyózhattak a félegyházi gyerekek

Profikkal bunyózhattak a félegyházi gyerekek

2014. április 27. 17:27

Profi bokszolók várták a gyerekeket április 25-én a városi sportcsarnokban. Bedák Zsolt Európa- és Erdei Zsolt világbajnok a Félegyházi Ökölvívó Tehetséggondozó Alapítvány és a Jövő Bajnokai Egyesület meghívására érkezett egy bemutatóra. A zsúfolásig telt csarnokban előbb a helyi versenyzők tartottak bemutatót. Ezt követően a vendégeket ismerhették meg a fiatalok. Erdei és Bedák nem csak beszélt a ringben, hanem lehetőséget biztosítottak mindenkinek egy ütésváltásra is. A fiúk és lányok eleinte félve közelítettek a szorítóhoz, egy óra múlva viszont már alig lehetett véget vetni az eseménynek.

Részletek
Eredményes hétvégi kosárszereplés

Eredményes hétvégi kosárszereplés

2014. április 27. 10:04

Három Jövő Bajnokai DSE csapat is szép eredményeket ért el a hétvégén. Az U-11-es, kenguru csoportban szereplő lányok mindkét mérkőzésüket megnyerték, míg a fiúk ugyancsak két sikert aratva elsők lettek az alsóági bajnokságban. A serdülőbajnokság eközben Kecelen folytatódott, ahol a Jövő Bajnokai újabb két győzelmet arattak.

Részletek
Egy félidőig élt a „Vasutas-remény”

Egy félidőig élt a „Vasutas-remény”

2014. április 27. 09:46

A Tiszaalpár együttesét látta vendégül április 26-án, a megyei II. osztály 22. fordulójában a Kiskunfélegyházi Vasutas. A gyenge formában lévő félegyháziak részéről bravúrnak számított volna a pontszerzés, amire az első félidőben esélyük is adódott, de a vendégek a második félidőben végül megfordították az állást. A Vasutas újabb vereségével továbbra is sereghajtó a bajnokságban.

Részletek
Gólarányt javított a Kiskunfélegyházi HTK

Gólarányt javított a Kiskunfélegyházi HTK

2014. április 26. 19:58

Magabiztosan játszva, hét gólt rúgva ütötte ki ellenfelét a megyei I. osztály 24. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK. A bajnoki címre is esélyes félegyháziak ezúttal a Harta csapatát múlták felül. A KHTK pontszámban, ha időlegesen is, de beérte az első helyen álló Híd SC gárdáját.

Részletek
Több mint 20 kiló hal kellett a győzelemhez

Több mint 20 kiló hal kellett a győzelemhez

2014. április 26. 17:26

Az év első egyéni horgászversenyét rendezték meg április 26-án, a Balog Tanyán. Az időjárás sajnos nem kedvezett a horgászoknak a reggeli eső, majd a melegedő párás idő miatt. Ennek ellenére akadtak szép fogások. A hálókból több három kilós ponty is előkerült.

Részletek
Eger várában ragadtak íjat

Eger várában ragadtak íjat

2014. április 22. 15:05

Történelmi íjászversenynek adott otthont Eger vára április 19-én, melyen a félegyházi Turul Koppány Íjászok két fővel vettek részt. A megmérettetésre 240 fős „íjászsereg” gyűlt össze. A versenyzők 20 célnál bizonyíthatták tudásukat.

Részletek
Fél tucat gólt kapott a Vasutas

Fél tucat gólt kapott a Vasutas

2014. április 20. 13:10

Az esélytelenek nyugalmával látogatott el a bajnoki éllovas Városföld otthonába április 19-én, a tabella utolsó helyén álló Kiskunfélegyházi Vasutas. A megyei II. osztály 22. fordulójában érvényesült a papírforma. A hazaiak 6-0-ás győzelmet arattak, míg a félegyháziak tovább nyújtották vereség szériájukat.

Részletek
Orosházán győztek az NBII-es kézisek

Orosházán győztek az NBII-es kézisek

2014. április 19. 20:27

Orosházára látogatott április 19-én, az NBII Dél-keleti csoportjának 19. fordulójában a P&P Félegyháza kézilabdacsapata. A félegyháziak ősszel 37-27-re megverték ellenfelüket, így idegenben is esélyesnek számítottak. A mérkőzésen végig vezetve 34-26 arányban most is jobbnak bizonyultak. Sikerüknek köszönhetően egy pontra megközelítették a listavezető Algyő csapatát.

Részletek
Két perc alatt döntötte el a mérkőzést a KHTK

Két perc alatt döntötte el a mérkőzést a KHTK

2014. április 19. 19:50

A Kiskunmajsa együttesét fogadta április 19-én, a Bács-Kiskun Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK. A második helyezett félegyháziak számára ezúttal is létfontosságú volt a győzelem a bajnoki reményeik életben tartása érdekében. A mérkőzést a 2. félidő elején eldöntve végül értékes három pontra tettek szert, így tovább üldözik a Híd SC csapatát.

Részletek