Bajnokok lettek a Kutyaütők

Bajnokok lettek a Kutyaütők

2015. november 27. 13:30

November 26-án rendezték meg a Bolyai Gimnázium sportcsarnokában a B33 kosárlabda megyei döntőjét. Az általános iskolások fiú versenyében a kiskunfélegyházi Dózsa György Általános Iskola "Kutyaütők" nevű csapata aranyérmes lett, így bejutott az Országos Elődöntőbe.

Részletek
Az élről várja a tavaszi szezont a KHTK

Az élről várja a tavaszi szezont a KHTK

2015. november 25. 17:30

Az elmúlt négy év legeredményesebb őszét zárta a Kiskunfélegyházi HTK csapata a megyei I. osztályban. Ebben a szezonban, magasabb osztályban is megfordult együttesekkel igen erős bajnokság alakult ki. A KHTK vezetőedzőjét és játékosát, Némedi Norbertet kérdeztük az őszi szezon befejezése után.

Részletek
Izgalmas, nehéz mérkőzéseket vívtak az FTSI kosarasai

Izgalmas, nehéz mérkőzéseket vívtak az FTSI kosarasai

2015. november 24. 17:00

Ismét mozgalmas hétvégén vannak túl a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) növendékei. Szép eredmény született a regionális fiú kadett bajnokságban és a nemzeti fiú serdülő bajnokságban is. A fiú kenguru korosztályú gárda jelentős pontszámmal lépett meg ellenfelétől, míg a lányok kikaptak a KKC Kenguruktól. A legkisebbek is szépen küzdöttek, kedvüket nem vesztve játszottak végig két mérkőzést.

Részletek
Rangadót veszített az Astra Kiskunfélegyházi Bulls

Rangadót veszített az Astra Kiskunfélegyházi Bulls

2015. november 22. 19:00

Az Astra Kiskunfélegyházi Bulls sem tudta megállítani a női futsal NB I alapszakaszában remeklő Tolna- Mözs csapatát a bajnokság 8. fordulójában. A november 22-én megtartott mérkőzésen ismerős játékosokkal néztek farkasszemet az Astra tagjai. Az ellenfél kapuját korábbi játékosuk, Vincze Anikó védte és Megyes Ágnes is tagja volt a Tolna kezdőjének.

Részletek
Kiskunmajsán szerepeltek a megyei kézisek

Kiskunmajsán szerepeltek a megyei kézisek

2015. november 22. 17:15

Sikerélmény nélkül távoztak Kiskunmajsáról a Félegyházi Kézilabda SC női és férfi felnőtt csapatai november 21-én, a megyei kézilabda bajnokság 9. játéknapján. Az FKSC női együttese 15-6-os félidőt követően 31-13-ra maradt alul. A férfiak ennél jóval szorosabb csatát vívtak, 17-11-es szünetet követően 35-23-ra kaptak ki. A Félegyházi Kézilabda SC mindkét csapata egyaránt a kilencedik helyen áll a bajnokságban. A nők idén még két mérkőzést, míg a férfiak egy találkozót játszanak.

Részletek
Négy pontos előnyben a KHTK

Négy pontos előnyben a KHTK

2015. november 22. 15:15

Jó pozícióból várhatja a tavaszt a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgó csapata, amely a megyei I. osztály őszi záró fordulójában Kecelen szerezte meg a győzelmet november 22-én. A mérkőzést már az első félidőben dűlőre vitték a félegyháziak, a 30. percben Szabó Attila talált be, majd a szünet előtt Csurka Ádám volt eredményes (2-0). A gólok sorát a második félidőben Palásti Sándor, Katona Balázs és Mizsei Adrián folytatta (5-0). A hazaiak erejéből ezt követően csupán a szépítésre futotta. A Kiskunfélegyházi HTK magabiztos játékkal szerezte meg a győzelmet (5-1). A félegyháziak az őszt 13 győzelemmel és egy döntetlennel, veretlenül zárták. Előnyük 4 pont a második Tiszakécskével szemben.

Részletek
Gyerekek rúgták a bőrt

Gyerekek rúgták a bőrt

2015. november 23. 12:00

Félegyháza adott otthont az U14-es leány futsal bajnokság 4. fordulójának november 22-én. A nyugati csoportban az Astra Kiskunfélegyházi Bulls mellett a Tolna-Mözs, a Szekszárd és a Zalaegerszeg korosztályos csapatai szerepelnek. A félegyháziak megszerezték első győzelmüket a bajnokságban, a Zalaegerszeget győzték le 4-3-ra, emellett a Szekszárddal 1-1-es döntetlent játszottak. Az első helyezett Tolna-Mözzsel szemben 6-1-re maradtak alul, míg a ZTE elleni második mérkőzésen szoros csatában kaptak ki 4-3-ra. A bajnokságot a Tolna-Mözs vezeti. Az Astra Kiskunfélegyházi Bulls negyedik helyen áll a tabellán.

Részletek
Rangadót nyerve maradtak elsők a kézisek

Rangadót nyerve maradtak elsők a kézisek

2015. november 22. 12:40

A vártnál könnyedebb mérkőzésen, 32-22-re győzött a Kiskunfélegyházi HTK a Mezőtúr ellen az NB II dél-keleti csoportjának 9. fordulójában. A félegyháziak bajnoki éllovasként őrizték meg hibátlan mérlegüket, így továbbra is elsők, emellett hat pontra növelték előnyüket a harmadik Mezőtúrral szemben.

Részletek
Összeomlás a második félidőben

Összeomlás a második félidőben

2015. november 21. 17:05

Rosszul zárta az őszt a megyei II. osztály északi csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi Vasutas. Hazai pályán a jóval esélyesebb Lajosmizsét fogadták, akik ellen az első félidőben még tartották a gól nélküli állást, végül azonban kiütéses, 7-1-es vereségbe szaladtak bele. A tabella alsó régiójában álló félegyháziak a tizenharmadik helyről várhatják a tavaszt, a Lajosmizse a második helyen telel. A Vasutas egyetlen gólját Fütyü Illés szerezte a 74. percben.

Részletek
Egy teljes ősz kellett a hazai győzelemhez

Egy teljes ősz kellett a hazai győzelemhez

2015. november 21. 16:20

A harmadik helyezett Hetényegyháza skalpjának begyűjtésével szakította meg rossz sorozatát és szerezte meg első győzelmét a Honvéd pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság őszi záró fordulójában. A félegyháziaknak hátrányból sikerült felállniuk, a mindent eldöntő gólt a 81. percben Zs. Juhász István büntetőből lőtte. (2-1)

Részletek