Szécsényben nyert az asztalitenisz csapat

Szécsényben nyert az asztalitenisz csapat

2016. január 18. 11:00

Rangadóval folytatta a bajnokságot az NB I keleti csoportjában szereplő Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola, amely a harmadik helyezett SZERVA ASE II. otthonában vendégszerepelt a 11. fordulóban. A félegyháziak a vártnál könnyedebb győzelmet értek el Szécsényben január 16-án. A 12-6-os sikerből Pengő Gábor és Korponai Zoltán oroszlánrészt vállalt, a páros megnyerését követően mind a négy egyéni találkozójukat abszolválták. Mellettük Erdélyi Szabolcs háromszor nyert, míg Varga Károly ezúttal nem szerzett pontot. A FASI 11 fordulót követően továbbra is második a bajnokságban.

Részletek
Taktikus mérkőzésen győzött az Astra

Taktikus mérkőzésen győzött az Astra

2016. január 18. 09:00

Izgalmas, sok helyzetet hozó találkozón 7-1-re nyert az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls az Univerzum Sport Club ellen a női futsal NB I 12. fordulójában. Az eredmény ellenére az utolsó perceket leszámítva szorosan alakult az állás, öt perccel a lefújás előtt még 2-1 állt az eredményjelző táblán. A hajrában az Astra kihasználta az Univerzum kitámadását, amivel fölényesség tette győzelmét. A Magyar Kupa továbbjutás mellett a bajnokságban is egyre előkelőbb helyen áll az Astra, amely már negyedik a tabellán.

Részletek
Jól szerepeltek a térségi sportiskola kosarasai

Jól szerepeltek a térségi sportiskola kosarasai

2016. január 19. 09:00

Meccsdömping várt a hétvégén a Félegyházi Térségi Sportiskola kosárcsapataira, amelyek közül az U11-es bajnokságban szereplő FTSI "Vegyes" és az FTSI "Leány" a Kész Arénában, míg a nemzeti tini leány ligában lévő csapat Mezőberényben, az U11-es fiú "kenguru" együttes Kecskeméten lépett pályára. A kenguru leányok hibátlan mérleggel zártak és a tini lányok is hozták a kötelezőt, emellett a kenguru fiú csapat is megverte ellenfeleit.

Részletek
Megkezdi a felkészülést a KHTK

Megkezdi a felkészülést a KHTK

2016. január 17. 18:00

Január 18-án, hétfőn kezdi a felkészülést a megyei I. osztály listavezetője. Nincs könnyű helyzetben az együttes, mivel több játékos is távozott, sőt az elmúlt három szezon sikeres játékos-edzője, Némedi Norbert visszatért Kecskemétre, és a KLC vezetőedzője lett. Hétfőn, az első tréningen mutatják be a csapat új vezetőedzőjét.

Részletek
Feljebb léphet az Astra

Feljebb léphet az Astra

2016. január 16. 09:00

Hazai pályán folytatja a női futsal NB I-es bajnokságot az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls, amely január 17-én vasárnap 16 órától az Univerzum Sport Clubot fogadja a Kész Arénában. Az Astra az elmúlt mérkőzések során egyre jobb formába lendült, a bajnokság mellett a Magyar Kupában is győzött. Az Univerzum két alapemberét is elveszítette Ganczer Hajnalka és Hargas Annamária személyében, viszont a félegyházi Bagdi Csilla pályára léphet. A mérkőzés esélyese az Astra, amely egy győzelemmel közvetlenül az élbolyba kerülhet. A kezdő sípszót megelőzően a 2015-ös esztendő legjobb női futsalosának választott Szabó Boglárkát ünnepélyes keretek között köszöntik.

Részletek
Nagy gondot fordítanak az utánpótlásképzésre

Nagy gondot fordítanak az utánpótlásképzésre

2016. január 16. 11:30

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a KHTK utánpótlás csapatai a Félegyházi Térségi Sportiskolához kerültek. Minden korosztályban megvannak a csapatok, felkészült edzők irányításával folyik a munka. Gerecs Attilát az U-11-s csapat edzőjét kértük fel, hogy értékelje a csapat tevékenységét, eredményeit az őszi szezon után.

Részletek
Megmérettették magukat a sípmesterek

Megmérettették magukat a sípmesterek

2016. január 15. 08:15

Kaposváron rendezték meg a XI. Országos Sípmester Fesztivál, ahol minden megye, köztük Bács-Kiskun megye játékvezetői is képviseltették magukat. A kiírás szerint nem lehetett nevezni azokat a játékvezetőket, akik bármilyen osztályban érvényes igazolással rendelkeztek, így az előző évekhez képest jelentősen átalakult a Bács-megyei keret.

Részletek
Játékvezetők rúgják a bőrt

Játékvezetők rúgják a bőrt

2016. január 29. 14:30

„A játékvezetőnek mindig igaza van, ha nem akkor is”- ezzel a mottóval rendezik meg 8. alkalommal a Boronkay László Emléktornát január 30-án szombaton a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. A kispályás versenyt a Bács-Kiskun megyei Játékvezetői Bizottság egykori sípmesteréről, titkáráról, „Laci bácsiról” nevezték el. A tornát a Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának Játékvezetői Bizottsága szervezi meg azzal a céllal, hogy segítse a sípmesterek felkészülését a téli időszakban. A játékvezetők hat csapatban (Baja, Kalocsa, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Kiskőrös, Kecskemét) küzdenek meg egymással, remélhetőleg korrekt bíráskodás mellett.

Részletek
Győzelemmel kezdett az asztalitenisz csapat

Győzelemmel kezdett az asztalitenisz csapat

2016. január 11. 09:00

Szolnokon, a Jászkun Volán Sport Club otthonában szerezte meg újabb győzelmét (12-6) a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola az NB I. keleti csoportjának évnyitó fordulójában. A Korponai Zoltán - Pengő Gábor összetételű páros 3-2-re győzött, ami után Pengő Gábor mind a négy egyéni találkozóját megnyerte. Mellette Korponai Zoltán és Erdélyi Szabolcs három-három sikert ért el, míg Varga Károly egy mérkőzésen nyert. A Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola tíz fordulót követően továbbra is második a bajnokságban.

Részletek