Kilenc országos bajnoki cím a kecskeméti uszonyosúszóknál

Kilenc országos bajnoki cím a kecskeméti uszonyosúszóknál

2015. december 10. 13:20

December 5-én és 6-án rendezték meg a Kecskeméti Fürdőben az uszonyosúszók Rövidpályás Országos Bajnokságát. A hazai csapat versenyzői összesen 36 alkalommal álltak fel a dobogóra, kilencszer a legmagasabb fokára. Három új országos csúcs is született a kecskemétiek részéről.

Részletek
Rossz napot fogtak ki a kadett kosarasok

Rossz napot fogtak ki a kadett kosarasok

2015. december 10. 15:15

Nem várt nagyarányú vereséget szenvedett hazai pályán a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata a Kecskeméti KA ellen a fiú kadett bajnokság december 9-ei játéknapján. A félegyháziaknak ezúttal semmi sem sikerült hazai pályán, messze tudásuk alatt szerepeltek. A kecskemétiek gyors játékot bemutatva könnyű pontokat szereztek, amivel már korán eldöntötték az összecsapást. Az együttes december 11-én, pénteken 19 órától a SZEDEÁK „B” ellen javíthat.

Részletek
Emelt fővel búcsúzott a válogatott

Emelt fővel búcsúzott a válogatott

2015. december 8. 12:30

A Hajdú-Bihar elleni sikert követően, szombat délután 2-1-es vereséget szenvedett a Bács megyei válogatott Szabolcs-Szatmár-Beregtől, így búcsúzott az országos döntőtől.

Részletek
„Emberhátrányban” nyertek az asztaliteniszezők

„Emberhátrányban” nyertek az asztaliteniszezők

2015. december 7. 18:10

Őrzi második helyét az NB I. keleti csoportjában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola, amely december 5-én az ATSK Szeged vendégeként győzött 10-8-ra. A 9. fordulóbeli találkozón a félegyháziak mindössze három fővel vettek részt, emiatt eleve 5-0-ás hátrányból indultak. A küzdeni akarásukat jól bizonyítja, hogy a lejátszott páros megnyerése után Pengő Gábor mind a négy mérkőzését megnyerte, Korponai Zoltán három, míg Varga Károly két sikert könyvelhetett el. Ez végül elégnek bizonyult a győzelemhez.

Részletek
A fiúk győztek, a lányok vesztettek

A fiúk győztek, a lányok vesztettek

2015. december 7. 12:30

Nehéz mérkőzéseken van túl a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) kosárlabda szakosztálya. A fiúk visszavágtak a nagykőrösiek ellen, a lányok viszont két fővárosi csapattól is kikaptak. Az edzők értékelése szerint az év utolsó meccsein a félegyházi fiatalok tisztesen helytálltak.

Részletek
Kiskunfélegyházi magyar bajnok

Kiskunfélegyházi magyar bajnok

2015. december 7. 11:30

Nagyszerűen zárták a hazai versenyidényt a kiskunfélegyházi birkózók. Kaposváron rendezték a szabadfogású diák magyar bajnokságot december 5-én, ahol Szécsényi Ádám a nehézsúlyúak között minden ellenfelét legyőzve nagy fölénnyel szerzett bajnoki aranyérmet.

Részletek
Veszélyzónához közel a sakkozók

Veszélyzónához közel a sakkozók

2015. december 7. 10:25

Négy pontot szerzett és visszaesett a bajnoki tabellán a Félegyháza- Csongrád sakkcsapata az NB II. Tóth László csoportjának december 6-án lejátszott 6. fordulójában. A félegyháziak a Maróczy SE II. játékosaival ültek asztalhoz. A partik során Kelemen Sándor és Nagy József győzött. Kemény Csaba, Palásti Ferenc, Bankós Henrietta és Hideg Ferenc Bendegúz döntetlent ért el. Az együttes az évet 26 ponttal a 11. helyen zárta, így közel került kiesőzónához. A bajnokság február 14-én folytatódik tovább.

Részletek
Nem volt esély a győzelemre

Nem volt esély a győzelemre

2015. december 6. 22:05

Megszakadt a győzelmi sorozat, elszenvedte első vereségét a 2015/16-os szezonban a Kiskunfélegyházi HTK az NB II dél-keleti csoportjának idei utolsó fordulójában. A félegyháziak a második helyezett Kunszentmártontól kaptak ki ellentétes félidőt követően 37-26-ra. A KHTK a szünetben még két góllal vezetett, de a második félidőben mind támadójátékban, mind pedig védekezésben szétesett. A tabella élén a Kunszentmárton és a félegyházi csapat 20-20 ponttal telel, várhatóan kettőjük között dől el tavasszal a bajnoki cím sorsa.

Részletek
Sokan ragadtak ütőt a II. Mikulás Kupán

Sokan ragadtak ütőt a II. Mikulás Kupán

2015. december 6. 16:55

Második alkalommal rendezett Mikulás Kupát december 5-én a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola, amelyre a félegyházi amatőrök mellett a környező településekről is érkeztek versenyzők. A résztvevők több korosztályban álltak asztalhoz és a pingpongozás mellett csocsózásban és egyéb ügyességi játékban is összemérték tudásukat.

Részletek
Kunszállásra került a Mikulás Kupa

Kunszállásra került a Mikulás Kupa

2015. december 8. 18:30

A vidéki amatőr focicsapatok dominanciáját hozta a december 5-én és 6-án megrendezett hagyományos Mikulás Kupa teremtorna a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. Összesen nyolc egyesület nevezett, a lebonyolítás értelmében két csoportba osztva körmérkőzéseket játszottak. Az első nap tartogatott meglepetéseket, de az egyenes kieséses szakaszban érvényesült a papírforma. Az egyik fő esélyes Kunszállás csapata hódította el a kupát. A torna legjobb játékosa és a gólkirály is közülük került ki.

Részletek