Jubilált a Kosárlabda Gála

Jubilált a Kosárlabda Gála

2015. december 29. 18:05

Kicsik és nagyok, felnőttek és szeniorok egyaránt parkettre léptek a KKC és a Félegyházi Térségi Sportiskola 25. Kosárlabda Gáláján december 28-án. A hagyományokhoz híven ezúttal és két pályán küzdöttek a csapatok és nem maradt el a gálamérkőzés sem, amelyen az önkormányzat „válogatottja” 23-13-ra páholta el a médiásokat. Az elmúlt 25 évről közös fotózással emlékeztek meg a szervezők.

Részletek
Intelligens játék, tisztes helytállás

Intelligens játék, tisztes helytállás

2015. december 21. 18:00

Sűrű programja volt a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) kosarasainak az elmúlt hétvégén. A félegyháziak a ceglédiekkel, kecskemétiekkel, nagykőrösiekkel, békésiekkel és bajaiakkal mérkőztek meg. Az edzők beszámolója szerint noha több meccs is a vártnál nehezebben indult, a játék végére minden csapat összeszedte magát, amiből szép eredmények születtek.

Részletek
Debrecenben nyert az Astra Kiskunfélegyházi Bulls

Debrecenben nyert az Astra Kiskunfélegyházi Bulls

2015. december 21. 18:30

Mindhárom pontot elhozta Debrecenből az Astra Kiskunfélegyházi Bulls női futsal csapata az NB I-es bajnokság 11. fordulójában. Az összecsapáson mindössze két cserével állt fel az Astra, ennek ellenére magabiztos, 5-0-ás győzelmet aratott. A gólokat az első félidőben Szabó Boglárka és Gál Tímea szállította, majd a második játékrészben Szabó Nóra percei következtek, aki előbb a 26. percben, majd a 38. minutumban vette be a debreceni kaput. Fölényes sikerével az Astra továbbra is hatodik a bajnokságban.

Részletek
Kunszállás hódította el a karácsonyi kupát

Kunszállás hódította el a karácsonyi kupát

2015. december 29. 09:15

Két napon keresztül játszottak a csapatok a hagyományos karácsonyi kupán a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban, amelyen két hatos csoportba osztva összesen 12 együttes vett részt. A teremlabdarúgó torna ezúttal is izgalmasan alakult, a gyors játék sok helyzetet eredményezett. A karácsonyi kupát végül a Kunszállás csapata hódította el a Gyakadémia és a Fortuna Silver Step Táncstúdió előtt. A legjobb kapusnak Oroszi Tibort választották, a legjobb játékos Hatvani László lett. A gólkirályi címet Novák Balázs szerezte meg.

Részletek
Elkezdődött a karácsonyi teremfoci kupa

Elkezdődött a karácsonyi teremfoci kupa

2015. december 19. 19:25

Folyamatosan pattogott a labda december 19-én 12 órától a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban a hagyományos karácsonyi teremlabdarúgó tornán. Az első játéknapon hat csapat körmérkőzéses rendszerben tizenöt mérkőzést vívott, december 20-án ugyancsak hat csapat reggel hét órától kezdi a játékot. A legjobbak egyenes kieséses rendszerben folytatják, amit követően délutánra derül ki, hogy ki nyeri a karácsonyi kupát.

Részletek
Pofonokat osztottak karácsonyra

Pofonokat osztottak karácsonyra

2015. december 19. 14:45

Nemcsak pofonokat, mikulás csomagot is kaptak a ringbe lépő gyermekek december 19-én az évadzáró „karácsonyi pofon partin” a Honvéd Sporttelepen. A verseny nagy népszerűségnek örvend, ezúttal több mint 80 fiatal bokszoló érkezett, akik közül 26 pár, 52 ökölvívója lépett ringbe. A pofon partira lelkes szurkolósereg gyűlt össze, kiváló hangulatot teremtetve a mérkőzéseknek. A Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának tagjait nagy ováció várta, sok biztatást kaptak, ami nem egyszer átsegítette őket a holtponton. A félegyháziak jól teljesítve, nagyot harcolva, sokszor nemes csatában győzték le ellenfeleiket a három menetes mérkőzések során. A találkozók végkimenetelétől függetlenül minden fiatal bokszoló érmet és mikulás csomagot vehetett át.

Részletek
Évet zártak a fallabdázók

Évet zártak a fallabdázók

2015. december 21. 12:15

Idei utolsó versenyét rendezte meg a Mozdulj Félegyháza SE december 19-én a félegyházi fallabda pályán. A „Magyar Zsolt Squash Kupáért” ezúttal három kategóriában húszan szálltak harcba. A nőknél Kovács Ágnes győzött, a férfiak egyes osztályát Jenei Szabolcs nyerte, a férfiak kettes kategóriájában Katona Tamás diadalmaskodott.

Részletek
Májusra kész lehet a motocross pálya

Májusra kész lehet a motocross pálya

2015. december 19. 09:00

Több éves engedélyeztetési huzavona után zöld utat kapott a félegyházi motocross pálya, így minden akadály elhárult a pálya kiépítése, használata elöl. A Kiskunfélegyházi Motoros Sport Egyesület vezetője, Szabó János elmondta, terveik szerint tavaszra kiépítik a pályát és május elsején a parkerdei rendezvényhez kapcsolódva regionális versenyt is lebonyolítanak.

Részletek
Gloriett kupán rúgták a bőrt

Gloriett kupán rúgták a bőrt

2015. december 17. 18:45

Több korosztállyal képviselte Kiskunfélegyházát a Félegyházi Térségi Sportiskola a hagyományos Gloriett Karácsony Kupán. A tornán jól szerepeltek a félegyházi focisták, a 2005-ös korosztály többek között az Újpesti TE legyőzésével második lett. A 2006-os születésűek és a 2007-es korosztály szoros csatában negyedik helyen végzett.

Részletek