Súlyokat a magasba!

Súlyokat a magasba!

2015. december 16. 09:30

December 12-én a Darvas iskolában rendezték meg a XIII. Sébi-kupa fekvenyomó versenyt. Az évzáró megmérettetés egyben a III. Szabó József emlékverseny is volt. A verseny megkezdése előtt a fiatalon elhunyt sportoló, Szabó József nagypapája Feri József kupát adott át a világkupa győztes Szabó Tamásnak és Séberger Györgynek, a fiatalok sportolásának segítéséért.

Részletek
Kupával búcsúztatják az évet

Kupával búcsúztatják az évet

2015. december 12. 13:45

Komolyabb tét nélkül feszültek egymásnak a csapatok a III. Karácsonyi Női Futsal Kupa első játéknapján. A házigazda és címvédő Astra Elios Kiskunfélegyházi Bulls mellett az Univerzum NFC, a Debreceni EAC és a DVTK-Vénusz lépett pályára a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. Az Astra Kiskunfélegyházi Bulls december 12-én előbb az Univerzummal, majd a miskolci DVTK-Vénusszal találkozott. A gólzárpóros mérkőzéseket mindkét esetben a vendégek nyerték.

Részletek
Könnyed győzelem

Könnyed győzelem

2015. december 13. 12:00

A 2015-ös esztendő utolsó hazai meccsét játszotta december 11-én az Félegyházi Térségi Sportiskola kadett kosárcsapata. Az elmúlt hetek gyengébb teljesítménye alapján szoros találkozóra volt kilátás. A játék képe alapján megérdemelt félegyházi siker született, amelyen az eddig kevesebb lehetőséghez jutó fiatalok is pályára léptek. A kadett kosarasok idei utolsó mérkőzésüket december 16-án a Nagykőrösi Sólymok ellen játsszák.

Részletek
36 érmet gyűjtöttek az utánpótlás-úszók

36 érmet gyűjtöttek az utánpótlás-úszók

2015. december 11. 18:00

December 6-án rendezték meg a Kiskunfélegyházi Városi Strand és Uszodában a Bács-Kiskun megyei utánpótlás úszó rövidpályás bajnokságot. A Bács-Kiskun Megyei Úszó Szövetség és a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület által rendezett versenyen hat csapat (Kecskemét, Bácsalmás, Baja, Kiskunhalas, Kalocsa, Kiskunfélegyháza) több mint 100 versenyzővel nevezett 16 versenyszámban. Ezúttal szakmai alapkövetelmény-vizsgát is tehettek a fiatalok, mely mindenkinek sikerült. A Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület 12 aranyérmet, 11 ezüst és 13 bronzérmet szerzett. Felkészítő edzők: Vízhányó Emília, Kiss Brigitta, Luchmann Péter.

Részletek
Futsal fesztiválra várják a sportbarátokat

Futsal fesztiválra várják a sportbarátokat

2015. december 10. 17:05

Neves csapatok részvételével immár a III. Karácsonyi Női Futsal Kupát rendezik meg december 12-én 13-án a kiskunfélegyházi Kész Arénában. A házigazda és címvédő Astra Elios Kiskunfélegyházi Bulls mellett az Univerzum NFC, a Debreceni EAC és a DVTK-Vénusz lép pályára. A futsal gála első mérkőzését december 12-én, szombaton 9 órakor tartják meg, ekkor az Astra az Univerzummal csap össze. A kétszer 20 perces mérkőzések kora délutánig eltartanak, majd vasárnap délben a DVTK-Vénusz és az Univerzum bajnoki találkozóval folytatódnak. A mérkőzések sorát vasárnap 15:30-kor az Astra a Debreceni EAC ellen zárja. Ezt követően 17 órától látványos díjkiosztó gála keretében díjazzák a csapatokat.

Részletek
Kilenc országos bajnoki cím a kecskeméti uszonyosúszóknál

Kilenc országos bajnoki cím a kecskeméti uszonyosúszóknál

2015. december 10. 13:20

December 5-én és 6-án rendezték meg a Kecskeméti Fürdőben az uszonyosúszók Rövidpályás Országos Bajnokságát. A hazai csapat versenyzői összesen 36 alkalommal álltak fel a dobogóra, kilencszer a legmagasabb fokára. Három új országos csúcs is született a kecskemétiek részéről.

Részletek
Rossz napot fogtak ki a kadett kosarasok

Rossz napot fogtak ki a kadett kosarasok

2015. december 10. 15:15

Nem várt nagyarányú vereséget szenvedett hazai pályán a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata a Kecskeméti KA ellen a fiú kadett bajnokság december 9-ei játéknapján. A félegyháziaknak ezúttal semmi sem sikerült hazai pályán, messze tudásuk alatt szerepeltek. A kecskemétiek gyors játékot bemutatva könnyű pontokat szereztek, amivel már korán eldöntötték az összecsapást. Az együttes december 11-én, pénteken 19 órától a SZEDEÁK „B” ellen javíthat.

Részletek
Emelt fővel búcsúzott a válogatott

Emelt fővel búcsúzott a válogatott

2015. december 8. 12:30

A Hajdú-Bihar elleni sikert követően, szombat délután 2-1-es vereséget szenvedett a Bács megyei válogatott Szabolcs-Szatmár-Beregtől, így búcsúzott az országos döntőtől.

Részletek
„Emberhátrányban” nyertek az asztaliteniszezők

„Emberhátrányban” nyertek az asztaliteniszezők

2015. december 7. 18:10

Őrzi második helyét az NB I. keleti csoportjában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola, amely december 5-én az ATSK Szeged vendégeként győzött 10-8-ra. A 9. fordulóbeli találkozón a félegyháziak mindössze három fővel vettek részt, emiatt eleve 5-0-ás hátrányból indultak. A küzdeni akarásukat jól bizonyítja, hogy a lejátszott páros megnyerése után Pengő Gábor mind a négy mérkőzését megnyerte, Korponai Zoltán három, míg Varga Károly két sikert könyvelhetett el. Ez végül elégnek bizonyult a győzelemhez.

Részletek
A fiúk győztek, a lányok vesztettek

A fiúk győztek, a lányok vesztettek

2015. december 7. 12:30

Nehéz mérkőzéseken van túl a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) kosárlabda szakosztálya. A fiúk visszavágtak a nagykőrösiek ellen, a lányok viszont két fővárosi csapattól is kikaptak. Az edzők értékelése szerint az év utolsó meccsein a félegyházi fiatalok tisztesen helytálltak.

Részletek