Városi rangadóval rajtol a megyei labdarúgó bajnokság

Városi rangadóval rajtol a megyei labdarúgó bajnokság

2015. február 25. 12:20

Az előzetes tervekkel ellentétben nem a Honvéd sporttelepen, hanem a kecskeméti műkertvárosi műfüves pályán játssza első idei bajnokiját a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A félegyháziak szombaton 14:30-tól a Kiskunhalasi FC-vel találkoznak. A két csapat őszi mérkőzésén 7-0-ás KHTK győzelem született. Február 28-án, szombaton 14:30-kor városi rangadót rendeznek a megyei II. osztályban, a Kiskunfélegyházi Vasutas a Kiskunfélegyházi HTK II. együttesét fogadja. Tavaly izgalmas mérkőzést vívott a két csapat, amit a hajrában a KHTK II. nyert meg 2-0-ra.

Részletek
Sport-képletek

Sport-képletek

2015. február 25. 11:10

A győztesek soha nem adják fel, akik feladják azok soha nem győzhetnek. Vallja Szentirmay Tamás sportújságíró, a Petőfi Népe munkatársa, akinek fotóiból Sport-képletek címmel nyílt kiállítás a tiszakécskei művelődési központban.

Részletek
Víz alá nyomtuk az oroszokat

Víz alá nyomtuk az oroszokat

2015. február 25. 09:45

Izgalmas küzdelmet hozott a magyar női vízilabda-válogatott orosz nemzeti együttes elleni küzdelme a Kecskeméti Fürdőben. A hálás magyar közönség végül a győztes mérkőzés végén elégedetten távozhatott a világliga európai selejtezőről, a vízipóló szövetség pedig nem csak a játékkal, hanem a remek kecskeméti rendezéssel is maradéktalanul elégedett volt.

Részletek
Fogynak a belépők a futsal döntőre

Fogynak a belépők a futsal döntőre

2015. február 24. 17:45

Limitált mennyiségben lehet elővételben hozzájutni a futsal Magyar Kupa és Gála belépőihez. A KÉSZ Arénában megrendezendő hétvégi sporteseményre telt házat várnak a szervezők. Jegyek elővételben -a készlet erejéig- a KÉSZ Aréna portáján kaphatók.

Részletek
Megyei asztalitenisz ranglista verseny márciusban

Megyei asztalitenisz ranglista verseny márciusban

2015. február 25. 17:50

A női és a férfi amatőrök számára rendeznek megyei ranglista versenyt március 14-én, a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola edzőtermében. Nevezni a helyszínen 8:30-tól lehet. 9 órától a férfiak ragadnak ütőt, 13 órától a nők küzdenek meg egymással.

Részletek
Szentesen remekeltek a teniszezők

Szentesen remekeltek a teniszezők

2015. február 24. 12:10

Országos korosztályos tenisz versenyt rendeztek Szentesen a hétvégén, ahol kiemelkedően szerepeltek a Jövő Bajnokai Diák Sport Egyesület versenyzői. A fiatalok több első helyezést szereztek a 2005-ös, 2006-os és a 2007-es korosztályban.

Részletek
A férfiak győztek, a nők kikaptak a megyei kéziben

A férfiak győztek, a nők kikaptak a megyei kéziben

2015. február 23. 11:25

Sikeresen kezdte a megyei bajnokság tavaszi szezonját a Félegyházi KSC férfi csapata. Az együttes február 22-én Pakson vendégeskedett a 10. fordulóban, ahol nagy csatában 24-23-ra győzni tudott. A férfiak lendületesen kezdték az évet és továbbra is a második helyen állnak a tabellán. A nők ugyancsak február 22-én léptek pályára. A harmadik helyezett kiskunhalasi KB Autoteam SE otthonában 30-14-es vereséget szenvedtek.

Részletek
Gólarány döntött a hármas holtversenyről

Gólarány döntött a hármas holtversenyről

2015. február 24. 15:50

Február 22-én az U14-es korosztályú csapatok küzdöttek meg egymással a III. Csikós József „Csiki” Emléktornán. A Mezőgazdasági Szakközépiskola tornatermében öt együttes találkozott. A kiegyenlített torna szoros végjátékot hozott, az első három csapat ugyanannyi pontot szerzett, ezért a gólarány számított a végső sorrendnél.

Részletek
20 éves a „Pince 72” Sakk Klub

20 éves a „Pince 72” Sakk Klub

2015. február 23. 09:00

Jubileumi sakkversennyel ünnepelte megalakulásának 20. évfordulóját február 21-én a „Pince 72” Sakk Klub. A Móra Ferenc Művelődési Központban negyvenen ültek a táblák elé, hogy megszerezhessék az évfordulós elsőséget. A félegyházi sakkozók mellett a környékbeli településekről és a székelyföldi testvértelepülésünkről, Korondról érkezett fiatalok és felnőttek dolgoztak nagy elmélyültséggel a pontszerzésen.

Részletek
Két korosztályban is remekeltek a Jövő Bajnokai

Két korosztályban is remekeltek a Jövő Bajnokai

2015. február 22. 20:20

Három csapata is pályára lépett a Jövő Bajnokai DSE kosárszakosztályának a hétvégén. Az U12-es bajnokság 6. fordulójában a Jövő Bajnokai "Józsefes" fiú együttese két győzelmet ért el február 21-én. A Jövő Bajnokai "Constis" lányai ezzel egy időben a Jászberényi KSE és a KKA Amazonok ellen maradtak alul. A serdülőcsapat a megyei bajnokság 2. fordulójában folytatta sikerrel szereplését. A jászberényi forduló alkalmával a Jövő Bajnokai a Megaprofil KKC és a Kiskunsági KSE Kecel együttesét múlták felül.

Részletek