Rangadó a női futsal NB I-ben

Rangadó a női futsal NB I-ben

2016. február 13. 14:00

Presztízs mérkőzést játszik a Magyar Kupa négyes döntője előtt egy héttel az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls, amely a listavezető Hajdúböszörményt fogadja a női futsal NB I alapszakaszában február 14-én. A 10. fordulóból elhalasztott találkozót a budapesti Kruj István Sportcsarnokban rendezik meg vasárnap 16 órakor. Az Astra számára jó erőpróba lesz a mérkőzés, a riválisával szemben értékes pontokat szerezhet. A Magyar Kupa sorsolásának köszönhetően az is előfordulhat, hogy ez a két csapat kerül szembe a jövő heti fináléban, ehhez az Astrának a Győri ETO-t, míg a Hajdúböszörménynek a Tolna-Mözst kell felülmúlnia a kupa elődöntőjében.

Részletek
2 arany, 2 ezüst, 2 bronz

2 arany, 2 ezüst, 2 bronz

2016. február 12. 16:30

Február 6-án és 7-én, a Szegedi Úszó Egylet rendezésében, a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Uszodában tartották VIII. TYR Kupa nemzetközi úszóversenyt. A nyolcadik alkalommal kiírt TYR Kupán 22 egyesület mintegy 330 fiatalja küzdött a két nap során, köztük a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület 5 fővel képviseltette magát a népes mezőnyben, Vízhány Blanka, Kis Boglárka, Vízhányó András, Endre Barna és Szekeres Norbert állt rajtkőre. A fiatalok a 14. helyet vívták ki a csapatverseny rangsorában. A nemzetközi rangot a szerb és román versenyzők biztosították.

Részletek
Kenguruk és tinik versenyeztek

Kenguruk és tinik versenyeztek

2016. február 12. 11:30

Kecskeméten és Szegeden játszottak a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) csapatai az elmúlt hétvégén. Az U11-es fiú kenguruk Kecskeméten, míg a lányok Szegeden játszottak.

Részletek
OB éremmel kezdték az évet a Fénypárducok

OB éremmel kezdték az évet a Fénypárducok

2016. február 9. 10:30

Kecskemét adott otthont a II. Történelmi Terem Országos Bajnokságnak a KIE és a HISZE közös szervezésében. A 21 célos versenyen a történelmi szabályzatnak megfelelően 3D-s, lőlapos és ügyességi célokat kellett leküzdeniük a versenyzőknek. A megmérettetésen mintegy százötven íjász vett részt, akik pusztai és vadászreflex kategóriában mérhették össze tudásukat.

Részletek
Megyei Sakk Diákolimpia Soltvadkerten

Megyei Sakk Diákolimpia Soltvadkerten

2016. február 9. 12:30

Február 6-án, Soltvadkerten rendezték meg a Bács-Kiskun Megyei Sakk Diákolimpia Egyéni döntőjét. A versenyre Kiskunfélegyházán kívül többek között Bugacról, Kunszállásról és Fülöpjakabról is érkeztek játékosok.

Részletek
Második helyről folytatják a Mókusok

Második helyről folytatják a Mókusok

2016. február 8. 09:00

Elkészült a Bács-Kiskun megyei női 2/3-ad pályás bajnokság tavaszi időbeosztása, amely szerint március 26-án folytatódik a 2015/16-os szezon. A Kiskunmajsai Mókusok nagyszerű őszt zárva a Kiskunhalasi FC mögött a második helyen állnak és a mezőnyben a legkevesebb, mindössze két gólt kaptak nyolc találkozón. A Mókusok a tavaszi szezon első fordulójában szabadnaposok lesznek, április 2-án a Akasztói Focisuli SE ellen játsszák első tétmérkőzésüket.

Részletek
Idősebbek ellen sem vallottak szégyent

Idősebbek ellen sem vallottak szégyent

2016. február 7. 12:35

Egy évvel idősebb fiatalok ellen lépett pályára a Félegyházi Térségi Sportiskola „B” 2006-os korosztályú csapata február elején a Kerekegyházán megrendezett megyei futsal bajnokság 2. fordulójában. A 2006-os születésű félegyháziak nagyszerűen helytálltak a 2005-ös korosztályú csapatokkal szemben, jóval szorosabb mérkőzéseket játszottak az első fordulóhoz képest, sőt két találkozójukat megnyerték a Jászszentlászló és a Soltvadkert ellen.

Részletek
Fortunának hozott szerencsét a Farsangi Kupa

Fortunának hozott szerencsét a Farsangi Kupa

2016. február 8. 13:50

Izgalmas, sok gólos mérkőzésekre került sor a február 6-án megrendezett Farsangi Kupán, amely végül a Fortuna Silver Step Táncstúdió sikerével zárult a Kossuth Szakiskola tornacsarnokában. A nyolc csapatos tornán a Fortuna mellett, a Titánok, az Atletico, a Bulls, a Kuning, a Grund2010, a B. oldal és Spílerek vettek részt. Az első elődöntőben a Titánok büntetőkkel győzték le 3-2-re a Spílereket, míg a másik ágon a Fortuna 3-2-re nyert a Bulls ellen. A harmadik helyet a Spílerek szerezték meg a Bulls 7-6-os megverésével, a döntőben pedig a Fortuna bizonyult jobbnak 5-4-re a Titánokkal szemben. A legjobb játékosnak Tóth Tibort, a Titánok tagját választották. A gólkirály Mellár Zsolt (Spílerek) lett. A legjobb kapusnak járó díjat Kovács László (Fortuna) vehette át.

Részletek
Menetel az asztalitenisz csapat

Menetel az asztalitenisz csapat

2016. február 8. 15:50

Papírforma győzelmet aratott a tabella alsó régiójába tartozó Nyírbátori ASE felett a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola, amely az NB I keleti csoportjának 12. fordulójában hazai pályán győzte le 11-7-re ellenfelét február 6-án. A félegyházi együttesből a Korponai Zoltán – Pengő Gábor páros duó ezúttal is megnyerte partiját. Az egyéni játszmák során Pengő Gábor négy, Erdélyi Szabolcs három, Korponai Zoltán kettő, míg Varga Károly egy sikert ért el. A bajnokságot továbbra is a miskolci DVTK- Volán vezeti, a félegyháziak őket követve a második helyen állnak.

Részletek
Utánpótlástorna „Csiki” Csikós József emlékére

Utánpótlástorna „Csiki” Csikós József emlékére

2016. február 5. 18:25

2016-ban immár negyedik alkalommal rendezi meg a Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya a Csikós József „Csiki” utánpótlás emléktornát. A tornasorozat keretében az egyesület összes utánpótlás csapata pályára lép. A korosztályos versenynek a mezgé tornaterme, valamint a Constantinum Sportcentruma ad otthont. Elsőként február 6-án az U19-es csapatok mérkőznek meg, majd február 7-én az U16-os korosztály tornáját bonyolítják le a mezgé termében. A versenysorozat egészen márciusig eltart, hétvégente más-más korosztályok részvételével.

Részletek