Januári véradások

Januári véradások

2020. január 17. 16:00

Januárban is szervez véradást a Vöröskereszt Kiskunfélegyházi Szervezete. Vért adhat minden egészséges ember, aki már betöltötte 18. életévét, de még nincs 65 éves, testsúlya pedig meghaladja az 50 kg-ot. Ezen kívül érdemes tudni, hogy férfiak akár ötször, nők viszont maximum háromszor adhatnak vért egy évben. A két véradás között pedig legkevesebb 56 napnak el kell telnie.

Részletek
Jótékony tetkósok a kórházban

Jótékony tetkósok a kórházban

2020. január 5. 16:00

Átadták a Bács-Kiskun Megyei Kórház kecskeméti újszülött részlegének azt a 850.000 forint támogatást, amelyet a 2019. októberben, Kiskunfélegyházán megrendezett jótékonysági tetoválófesztiválon gyűjtöttek. Az összegből – kiegészítve azt – 1, 6 millió forint értékű, tűszúrás nélkül működő, sárgaságmérő készüléket vásárolt az intézmény.

Részletek
Hasmenést okozó sajtot hív vissza a Lidl

Hasmenést okozó sajtot hív vissza a Lidl

2019. december 30. 12:00

A fogyasztók egészségének védelme érdekében a Jermi Käsewerk GmbH elővigyázatosságból visszahívja a 100 grammos kiszerelésű Milbona Selection Brie de Nangis francia lágy sajt termékét, adta hírül honlapján a vállalat.

Részletek
Háromszintes parkolóház épül a megyei kórháznál

Háromszintes parkolóház épül a megyei kórháznál

2019. december 16. 13:00

Hamarosan új, háromszintes, összesen 382 férőhelyes parkolóház építése indul meg a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti, Nyíri úti székhelye mellett. A fejlesztés a jelenlegi Nyíri úti külső parkoló területén, a kecskeméti székhelyű VER-BAU Parking Kft. beruházásában valósul meg.

Részletek
Kérdőíves felmérés az Egészségközpontban

Kérdőíves felmérés az Egészségközpontban

2019. december 4. 12:00

Kérdőíves betegelégedettségi vizsgálatot végeznek a kiskunfélegyházi Egészségközpontban. Arra kérnek mindenkit, hogy a várókban kihelyezett kérdőíveket töltsék ki, és az erre a célra szánt zöld színű dobozokba helyezzék el. A felmérés célja, hogy az intézményben folyó betegellátás körülményeiről és szolgáltatásokról kialakult vélemények, javaslatok figyelembevételével javíthassák az ellátás színvonalát. Minden betegnek és hozzátartozónak köszönik a kérdőívek kitöltését!

Részletek
Hírek az Egészségközpontból

Hírek az Egészségközpontból

2019. november 25. 17:30

A kiskunfélegyházi Egészségközpont tájékoztatja a betegeket, hogy dr. Szolnoki Beáta gyermekorvost november 29-éig dr. Rádi Erika, dr. Hegedűs Éva gyermekorvost november 28-án, csütörtökön és 29-én, pénteken pedig dr. Ikladi Klára helyettesíti a saját rendelési idejében.

Részletek