Ballagások Kiskunfélegyházán

Ballagások Kiskunfélegyházán

2015. április 27. 15:10

Április 30-án, május elsején és másodikán ballagnak középiskoláikból a kiskunfélegyházi végzős diákok. Az alábbiakban olvashatók az intézmények ballagási ünnepségének időpontjai.

Részletek
NAV: érkeznek a bevallási ajánlatok

NAV: érkeznek a bevallási ajánlatok

2015. április 27. 11:15

Több mint 375 ezer adózó kérte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közreműködését a személyijövedelemadó-bevallás elkészítésében az idén, a hivatal az adózóknak a bevallási ajánlatot április 30-áig postázza, illetve az ügyfélkapuval rendelkezőknek elektronikusan küldi meg - tájékoztatott a NAV hétfőn.

Részletek
Jön a vonat, fut a vonat…

Jön a vonat, fut a vonat…

2015. április 24. 17:25

Vidámságot, derültséget hozott a városnéző kisvonat Félegyházára. A gyerekek örömmel, énekelve utazták körbe a várost, a járókelők pedig szeretettel integettek nekik. A Kossuthvárosi Óvoda csoportjai a városnézést összekapcsolták a nemrég felavatott Herman Ottó emlékmű megtekintésével is, ahol Meizl Ferenc, a Madárbarát Klub vezetője tartott rövid előadást a tudós, ornitológus munkásságáról, és környezetünk jellegzetes madarairól. Kár, hogy a kisvonat holnap már nem járja a várost.

Részletek
Saját készítésű tésztával hálálta meg a köszöntést

Saját készítésű tésztával hálálta meg a köszöntést

2015. április 24. 14:40

A napokban köszöntötte 90. születésnapján Balla László alpolgármester és Bense Zoltán önkormányzati képviselő a város nevében Palotás Lászlónét. A szépkorú hölgy úgy gondolta, viszonozza a látogatást és ma bekopogtatott a polgármesteri hivatal ajtaján, hogy az önkormányzat figyelmességét saját készítésű csigatésztával hálálja meg. No, meg egy kis beszélgetésre is vágyott, ami természetesen nem maradt el. Felidéződött az életút, előkerültek a családi fotók is. Veronka néni most is kifejtette, hogy mindenképpen szeretné megélni a századik esztendőt, huncutul kifejezve, hogy a köszöntésével járó oklevél és pénzecske akkor sem jön majd rosszul.

Részletek