Csincsák Zoltán mellett Bagdi Istvánról is megemlékeznek

Csincsák Zoltán mellett Bagdi Istvánról is megemlékeznek

2017. január 7. 11:30

Második alkalommal rendezik meg a Csincsák Zoltán Emléktornát január 14-én szombaton a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. A "Csicsáról" elnevezett öregfiú teremlabdarúgó tornán barátok, korábbi sporttársak, volt labdarúgók vesznek részt. Az emléktornát megelőzően Bagdi Istvánról is megemlékeznek a jelenlévők, mindketten sokat tettek a félegyházi sporttért, a labdarúgásért. Fütyü Illés főszervező elmondta, elsősorban azokat az egyesületeket hívták meg, amelyekben Csincsák Zoltán megfordult. A tavalyi hatfős csapatlétszám hétre bővül, valamint a "színészválogatott" is pályára lép a torna első meccsén.

Részletek
Régiós döntőbe jutott a kadett fiúcsapat

Régiós döntőbe jutott a kadett fiúcsapat

2016. december 24. 09:30

Amire oly sok éve, vagy évtizede vártak Kiskunfélegyházán, az december 21-én bekövetkezett: Kialakult a Fiú Regionális Kadett Bajnokság Régiós Döntőjének mezőnye. A tornán a csoportgyőztesek mellett, legjobb másodikként, a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) vehet részt.

Részletek
Játékosan zárt évet a Félegyházi Kézilabda SC (Dél-100 Kiskunfélegyháza)

Játékosan zárt évet a Félegyházi Kézilabda SC (Dél-100 Kiskunfélegyháza)

2016. december 21. 09:30

Évzáró játékos vetélkedőt, sorversenyt szervezett egyesületi tagok számára a Félegyházi Kézilabda SC december 21-én, a Kész Arénában. A versenyen az óvodásoktól kezdve a felnőtt játékosokig minden korosztály képviselte magát. A jó hangulatú évzáró célja a csapatszellem megerősítése, a játékosok összekovácsolása, valamint a korcsoportok megismertetése volt.

Részletek
Kadett fiúk: tökéletes előadás!

Kadett fiúk: tökéletes előadás!

2016. december 20. 15:30

A regionális kadett fiú bajnokság, 10. fordulóját rendezték meg Nagykőrösön az elmúlt hétvégén. Betegségek, sérülések és egyéb gondok nehezítették a csapat reményeit, hiszen ezúttal is a győzelem reményével utaztak a nagykőrösi sporttársakhoz – tájékoztatta szerkesztőségünket Simon Zoltán edző.

Részletek
Büntetőkkel dőlt el a Karácsonyi Kupa sorsa

Büntetőkkel dőlt el a Karácsonyi Kupa sorsa

2016. december 18. 18:00

Izgalmas, kemény, harcos mérkőzéseket hozott a SCITEC Karácsony Kupa, amelynek döntője, csakúgy mint a bronzmérkőzés büntetőrúgásokkal dőlt el. A kétnapos tornára 14 csapat nevezet, a harmadik helyet a „Derby” szerezte meg a „Surprise” legyőzésével. A fináléban a „Spílerek” és a „Bulls” találkozott. Gyors gólváltást követően 1-1-re végeztek a csapatok. Hétméteres rúgások után végül a „Spílerek” diadalmaskodtak.

Részletek
Útjára indult a labda a SCITEC Karácsony Kupán

Útjára indult a labda a SCITEC Karácsony Kupán

2016. december 17. 14:50

Nagy népszerűségnek örvendenek a Patyi Zoltán által szervezett teremlabdarúgó tornák Kiskunfélegyházán. A Mikulás Kupán 17 félegyházi és vidéki amatőr focicsapat rúgta a bőrt, míg a Karácsonyi Kupára 14 együttes nevezett. A csapatokat négy csoportba osztották, a csoportmérkőzéseket egyenes kieséses rendszer követi. A döntőt a tervek szerint december 18-án, vasárnap 15:30-kor rendezik meg a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. Ez előző tornához hasonlóan a csapatok mellett most is díjazzák a sípmestereket, a gólkirályt, a legjobb kapust és a legjobb játékost.

Részletek
 Versennyel zárták az évet a fallabdázók

Versennyel zárták az évet a fallabdázók

2016. december 19. 12:00

A 2016-os esztendő utolsó helyi fallabda versenyét rendezte meg a Mozdulj Félegyháza SE december 17-én. Három kategóriában tizenhatan ragadtak ütőt, a legtöbben a kezdők között mérték össze tudásukat. A nőknél kétszemélyes helyi döntőt tartottak, az aranyérmet Bali Cintia szerezte meg Nagy Zsókát legyőzve. A férfiak kezdő kategóriájában Kis István bizonyult a legügyesebbnek, a haladó kategóriát Csikós Péter nyerte.

Részletek
Monoron folytatódott a vízilabda gyermekbajnokság

Monoron folytatódott a vízilabda gyermekbajnokság

2016. december 18. 19:15

Monoron a Bujka Úszó és Vízilabda Sport Egyesület rendezte meg a III. korcsoportos Vidék Bajnokság „Sárga” csoportjának 2. fordulóját december 17-én és 18-án. A Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület a kétnapos forduló során négy találkozót játszott. Görög Imre tanítványai értékes tapasztalatokat gyűjtve gólokban gazdag mérkőzéseket vívtak. A bajnokságban legközelebb február 4-én és 5-én Baján indul útjára ismét a labda, a fordulót a Sugovica Vízilabda Sportegyesület rendezi meg.

Részletek
Miskolcon gálázott a női futsal csapat

Miskolcon gálázott a női futsal csapat

2016. december 18. 20:05

Visszavágott a novemberi 7-3-as vereségért, kiütötte a DVTK-Vénuszt Miskolcon az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB I 12. fordulójában. Jól kezdte a mérkőzést az Astra, Görög Zsófia és Nagy Anett góljai után a DVTK csak szépíteni tudott. A szünetben 2-1-es Astra vezetéssel fordultak a csapatok, a második félidőben pedig beindult a nagyüzemi gólgyártás. Nagy Anett négy találatig jutott és Görög Zsófia is háromszor megzörgette a miskolci hálót. Mellettük Szabó Boglárka vette be a hazai kaput. Bernáth Csilla révén ugyan szépített a DVTK, de nem kerülte el a nagyarányú vereséget (8-2). Fölényes győzelmével az Astra feljebb zárkózott a bajnokságban.

Részletek