Fölényesen nyertek a kiskőrösiek

Fölényesen nyertek a kiskőrösiek

2016. október 30. 12:55

Nem tudta megszorítani a Kiskőrösi NKSZSE-t a Dél-100 Kiskunfélegyháza leány serdülő kézilabda csapata az OSB G csoportjának 8. fordulójában október 29-én. Egyoldalú mérkőzést hozott a Kész Arénában megrendezett összecsapás, a félegyháziak kevés gólt dobtak és védekezésben sem vették fel a versenyt a kiskőrösiekkel. A Dél-100 Kiskunfélegyháza korosztályos együttese nyolcadik vereségét szenvedte el a szezon során.

Részletek
Győzelemmel fejezték be az őszt a Mókusok

Győzelemmel fejezték be az őszt a Mókusok

2016. október 30. 10:45

Pótolták a női megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban elmaradt mérkőzésüket a Kiskunmajsai Mókusok. Október 29-én a Bajai LSE-t látták vendégül. Mindkét csapat 7-7 ponttal állt a találkozót megelőzően, feljebb zárkózniuk a Mókusoknak sikerült. Sütő Eszter duplájával az első félidő hajrájában kétgólos előnyre tettek szert, majd a második játékrészben Dobák Szabina is bevette a bajai kaput (3-0). Az őszi szezont a Mókusok 10 ponttal a negyedik helyen zárták, a tabellát 14 ponttal a még veretlen Arany Bácska és az Akasztói Focisuli SE vezeti.

Részletek
Kevesen múlott a pontszerzés

Kevesen múlott a pontszerzés

2016. október 30. 12:00

Mindkét félegyházi kézilabda csapat vereséget szenvedett a megyei felnőtt bajnokságban. A férfiak az eddig százszázalékos Bácsalmás otthonába látogattak, ahol megnehezítették erősebb riválisuk dolgát. A szünetben mindössze 3 gólos hátrányban voltak és szoros csatában 37-30-ra maradtak alul. A Dél-100 Kiskunfélegyháza felnőtt férfi együttese második alkalommal kapott ki a szezon során. A felnőtt női csapat a tiszakécskei Balogh Tészta-TVSE otthonában vendégszerepelt, ahol némi meglepetésre a szünetben 7-4-re vezetett. A második félidő a kécskeieknek sikerült jobban, megfordítva az állást 17-15-re nyertek.

Részletek
Kadett bravúr kosárlabdában

Kadett bravúr kosárlabdában

2016. október 31. 13:05

Megszerezte első győzelmét a Félegyházi Térségi Sportiskola U16-os csapata a regionális fiú kadett bajnokság második fordulójában. Október 28-án a Vásárhelyi Kosársulit győzték le a félegyháziak 81-66-ra a Kész Arénában. Az első, valamint az utolsó negyedben kerekedtek ellenfelük fölé.

Részletek
Békésen, Torockón és Pálmonostorán versengtek

Békésen, Torockón és Pálmonostorán versengtek

2016. október 26. 16:30

Október 8-án a Békésen megrendezett 3D íjászversenyen a kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai HE két tagja vett részt. Szeibert Imre felnőtt férfi kategóriában 5. lett, Dinnyés Gyula senior kategóriában első helyen zárta a versenyt.

Részletek
Új lendületet kaphat az úszás

Új lendületet kaphat az úszás

2016. október 26. 13:30

Újabb szakosztállyal bővült a félegyházi Jogging Plus Szuperinfo Futóklub. A triatlon szakosztályon belül futás, kerékpározás, úszás, valamint paralimpia sportág tartozik a klubhoz. Nemrég az úszó szakosztály is elindult, ahová a mai napig 53 fő jelentkezett, mondta el Németh László egyesületi elnök. A helyi fiatalok a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesületből igazolnak át a Jogging Plus Szuperinfo Futóklub Úszó Szakosztályába. A hivatalos átigazolási szezon 2017 januárjában kezdődik, addig az úszók beadhatják jelentkezésüket a klub felé. Az új úszó szakosztályhoz a gyermekek mellett edzők is érkezhetnek a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesülettől.

Részletek
Sakkozó magyarok Lakiteleken

Sakkozó magyarok Lakiteleken

2016. október 25. 09:30

A Kárpát-medencében Sakkozó Magyarok XXI. Találkozóját rendezték meg október 15-e és 22-e között Lakiteleken, a Népfőiskola Kölcsey Házában. Az 1996-ban kezdődött eseménysorozat, nem szakadt meg, igaz, a szokásos nyári időpont helyett csak ősszel sikerült megrendezni a nemzetközi bajnokságot - tájékoztatta szerkesztőségünket Seres László programvezető.

Részletek
Mindenki győzött a bajnokságon

Mindenki győzött a bajnokságon

2016. október 24. 15:30

Kiemelkedő eredményeket értek el a Kiskunfélegyházi Vasas TK versenyzői szombaton, a Szentesen rendezett Női Országos Bajnokságon. Az öt birkózó lány közül mindegyik szerzett legalább két győzelmet az év legerősebb hazai versenyén és mindenki az első hat között tudott végezni.

Részletek
Ultrafutó Eb: A félegyházi Kádár Kitti a 28. helyen végzett

Ultrafutó Eb: A félegyházi Kádár Kitti a 28. helyen végzett

2016. október 24. 08:30

A hölgyek között Lubics Szilvia érte el a legjobb eredményt 224.106 kilométerrel, a 9. helyet szerezte meg elszánt versenyzéssel. Húga, Vágó Boglárka végig stabil futással, 211.037 kilométerrel a 20. lett, Kádár Kitti is több mint 200 kilométerig jutott, ő a 28. helyen végzett 203.532 kilométerrel. Makai Viktória gyomorgondok és térdsérülés miatt sajnos nem tudta befejezni a versenyt, 182.457 kilométert tett meg, Elek Dóra pedig 179.474 kilométerével a 47. helyen zárta a 24 órás Eb-t.

Részletek
 Sikerek a diáksportban, elismerték eredményességét

Sikerek a diáksportban, elismerték eredményességét

2016. október 24. 11:30

Hosszú évek pedagógiai, testnevelői, edzői munkáját ismerték el Rekedt-Nagy Zoltánnak, aki a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésen a „Bács-Kiskun Megye Sport Díjat” vehette át október 21-én. Rekedt-Nagy Zoltán 20 éve dolgozik testnevelőként Kiskunfélegyházán, korábban a Bankfalui Általános Iskolában, 8 éve pedig a József Attila Általános Iskolában tanít. A díjjal elsősorban testnevelői munkásságát, az atlétika, illetve a tenisz terén diákokkal elért eredményeit köszönték meg.

Részletek