Ezüstérmet szerzett Mátrai Klaudia az országos magyar bajnokságon

Ezüstérmet szerzett Mátrai Klaudia az országos magyar bajnokságon

2016. november 10. 09:00

Az ezüstérem is szépen csillog, kiváló bokszolással második lett Mátrai Klaudia az Érden megrendezett (11.02-05.) junior női országos magyar bajnokságon. A Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának 16 éves versenyzője 52 kilogrammban lépett ringbe. Előbb egy ceglédi, majd egy egri bokszolót búcsúztatott. A fináléban véleményes ítélet után egy vecsési versenyzővel szemben maradt alul.

Részletek
Óvodások és kisiskolások ismerkedtek a Bozsik-programmal

Óvodások és kisiskolások ismerkedtek a Bozsik-programmal

2016. november 10. 15:30

A 2016/17-es tanév első intézményi fesztiválját szervezték meg a Bozsik-program keretein belül november 9-én és 10-én a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. A gyerekek előre meghatározott edzésterv alapján labdaérzék fejlesztő feladatokon vettek részt. A játékos gyakorlatokat a mindennapos testnevelési órákba építik be - mondta el Siber Rita szervező.

Részletek
Kocsis Marcell győzelme Lengyelországban

Kocsis Marcell győzelme Lengyelországban

2016. november 9. 13:30

November 5-én és 6-án, a lengyelországi Gliwice adott otthont a Junior Uszonyos Úszók Európa Kupájának. A Bácsvíz-KVSC uszonyos szakosztályát a kiskunfélegyházi Kocsis Marcell képviselte a versenyen, aki három versenyszámából mindháromban érmet tudott nyerni.

Részletek
Öt gól három perc alatt

Öt gól három perc alatt

2016. november 9. 11:00

Tízgólos mérkőzésen 7-3-ra győzött Budapesten a Soroksári Sportcsarnokban az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB I 7. fordulójában. Az Astra november 8-án az Airnergy FC-t múlta felül. Szorosan alakult az első félidő, az Airnergy szerezte meg a vezetést, amire a 20. percben Görög Zsófia találatával válaszolt az Astra (1-1). A második játékrész elején ismét az Airnergy került előnybe, de egy percen belül újfent érkezett válasz (2-2). A mérkőzés a második félidő közepén dőlt el, az Astra három perc leforgása alatt ötször talált a hálóba, a tekintélyes 7-2-es vezetés az utolsó percig kitartott, az Airnergy a lefújás előtt nem sokkal Fehér Vivien góljával csupán szépíteni tudott (7-3).

Részletek
Hajrában mentett pontot a Dél-100 Kiskunfélegyháza

Hajrában mentett pontot a Dél-100 Kiskunfélegyháza

2016. november 7. 09:00

Döntetlennel zárult a Dél-100 Kiskunfélegyháza és a tiszakécskei Balogh Tészta-TVSE találkozója a megyei férfi felnőtt kézilabda bajnokság 7. fordulójában. Kiegyenlített játékot hozott a mérkőzés, azonban a félegyházaik szinte az egész találkozón futottak az eredmény után. A szünetben meglévő kétgólos hátrány (12-14) az utolsó tíz percig nem csökkent, csupán négy perccel a lefújás előtt alakult döntetlenre állás (23-23). Az utolsó percek sok izgalmat tartogattak, mindkét együttes megszerezhette volna a győzelmet, ez végül egyiknek sem sikerült (24-24). Harcos, magas színvonalú mérkőzésen rászolgált az egy pontra a Dél-100 Kiskunfélegyháza. A megyei női felnőtt csapat ezt megelőzően ugyancsak a 7. fordulóban a Kiskunmajsai KC ellen maradt alul 15-22-re hazai pályán a Kész Arénában.

Részletek
Peches mérkőzésen veszített pontokat a KHTK

Peches mérkőzésen veszített pontokat a KHTK

2016. november 5. 17:20

Emberelőny, számtalan kihagyott helyzet és mellé rúgott büntető vezetett a Kiskunfélegyházi HTK pontvesztéséhez a Kiskunhalasi FC ellen a Bács-Kiskun megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójában. A vendégek hamar emberhátrányba kerültek, ennek ellenére egy védelmi hiba után megszerezték a vezetést (0-1). A KHTK nagy erőket mozgósított a fordítás érdekében, a második félidőben kapuja elé szegezte ellenfelét. Az egyenlítés még sikerült, de a győzelmet jelentő gól nem született meg. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget.

Részletek
Rendőrlányokat "vertek” az Astrások

Rendőrlányokat "vertek” az Astrások

2016. november 5. 12:00

A Készenléti Rendőrség Sportegyesületével találkozott a női futsal Magyar Kupa 2. fordulójában a címvédő Astra-Selector Kiskunfélegyháza FC. A rendőrlányok az NB II nyugati csoportjában szerepelnek, az osztálykülönbség ellenére helytálltak az NB I-es Astrásokkal szemben. Némi meglepetésre a vezetést is megszereztek, de a szünetig fordított az Astra (2-1). A második játékrészben gólokban is meglátszódott az Astra fölénye, Görög Zsófia és Horváth Hanna duplázott, míg Krascsenics Csilla és Balázs Eszter egyszer-egyszer talált be (6-2). Győzelmével az Astra bejutott a Magyar Kupa 3. fordulójába.

Részletek
Három gólt rúgott a KHTK II.

Három gólt rúgott a KHTK II.

2016. november 6. 10:00

Esélyeshez méltóan fölényesen győzött Szabadszálláson a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójában. A hazai pályán játszó Szabadszállási SE legutóbbi három találkozóját elveszítette és ezúttal sem tudott pontot szerezni az élmezőnyhöz tartozó félegyháziakkal szemben. A gólok sorát Borsi Sándor nyitotta a 18. percben, majd a 71. minutumban Magony László növelte kettőre az előnyt. A 3-0-ás végeredményt négy perccel később Valkovics Gábor állította be. Győzelmével a KHTK II. megőrizte ötödik helyét a táblázaton.

Részletek
Szépítés után vereség

Szépítés után vereség

2016. november 6. 09:00

Két nyeretlen csapat találkozott a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 13. fordulójában november 5-én. A hazai pályán játszó Helvéciai SE egy ponttal, míg a Kiskunfélegyházi Vasutas pont nélkül állt a tabellán. Az alsóházi rangadó négy gólt, két piros lapot, valamint helvéciai győzelmet hozott (3-1). A hazaiak szerezték meg a vezetést a 37. percben, majd az 55. minutumban megduplázták előnyüket (2-0). A félegyháziak a 63.percben Rácz Tamás révén szépítettek, amit két perccel később páros kiállítás követett (2-1). A helvéciai oldalon a második gólt szerző Gartner Walter, míg vendég oldalon Fütyü Illés kapott piros lapot. Tíz-tíz ember ellen mindkét együttes szerezhetett volna újabb gólt, ez végül a hazaiaknak sikerült, a 89. percben Tamás Richárd találatával eldöntötték a három pont sorsát (3-1).

Részletek
Bosszantó vereség

Bosszantó vereség

2016. november 3. 10:05

Megnyert mérkőzést veszített el az Astra-Selector Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB I november 2-án lejátszott mérkőzésén a DVTK-Vénusz ellen. A félidőben még az Astra vezetett, sőt a második félidő elején kétgólos előnyre tett szert (3-1), ezt követően azonban megváltozott a játék képe, a vendégek kihasználták a védekezési hibákat és megfordították a mérkőzést. (3-7)

Részletek