Hiánypótló rendezvénnyé nőtte ki magát a Constantinum Kupa

Hiánypótló rendezvénnyé nőtte ki magát a Constantinum Kupa

2016. november 24. 10:00

Ötödik alkalommal rendezték meg november 23-án a Constantinum Kupát, amelyen nyolc általános iskola több mint kétszáz diákja indult el. Idén öt versenyszámban, helyből távolugrásban, 30 méteres síkfutásban, súlylökésben, kötélmászásban, valamint váltófutásban hirdettek győztest.

Részletek
Magabiztosan nyert a P&P KHTK

Magabiztosan nyert a P&P KHTK

2016. november 21. 09:30

Küzdelmes mérkőzésen, közepes játékkal is biztosan győzött a P&P Kiskunfélegyházi HTK a férfi felnőtt kézilabda bajnokság NB II dél-keleti csoportjának 8. fordulójában. November 20-án, az ötödik helyezett Kiskunhalasi UKSC-t látogatott a Kész Arénába, 15-11-es félidőt követően 29-25-re nyert a KHTK. A bajnokságot továbbra is a Kunszentmárton vezeti, a félegyháziak őrzik második helyüket a tabellán.

Részletek
Szoros mérkőzésen kaptak ki a megyei férfi kézisek

Szoros mérkőzésen kaptak ki a megyei férfi kézisek

2016. november 20. 12:10

Két hatpontos csapat találkozott a Bács-Kiskun megyei férfi felnőtt kézilabda bajnokság 9. fordulójában a Kész Arénában. A Dél-100 Kiskunfélegyháza a Kecskeméti FS DSE U23-as együttesét látta vendégül november 19-én. Jobban kezdték a mérkőzést a vendégek a szünetig ötgólos előnyre tettek szert (12-17). A második félidő nagy részében tartották a különbséget, csupán a hajrában vált szorosabbá a találkozó, de a félegyháziak három gólnál közelebb nem tudtak lopózni ellenfelükhöz (26-29). A Dél-100 Kiskunfélegyháza megyei női felnőtt csapata ugyancsak november 19-én a bajnoki címre is esélyes Soltvadkerti TE otthonában vendégeskedett. A papírformát igazolva a hazai csapat könnyed győzelmet aratott (42-14).

Részletek
Kecskemét nyerte a derbit - videóval

Kecskemét nyerte a derbit - videóval

2016. november 20. 09:30

Vérbeli rangadóval zárult a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi szezonja. A bajnoki címvédő Kiskunfélegyházi HTK a szomszédvári rivális Kecskeméti LC-t fogadta november 19-én. A várakozásnak megfelelően kiélezett csata alakult ki. Az első félidőben a jobban játszó Kecskemét kétgólos előnyre tett szert (1-3). A második játékrészben hiába dolgozott ki több helyzetet a KHTK, nem sikerült kiegyenlítenie.

Részletek
Fontos győzelmet aratott a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola

Fontos győzelmet aratott a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola

2016. november 20. 12:50

Szoros mérkőzésen 10-8-ra nyert hazai környezetben a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a férfi NB I. keleti csoportjának 8. fordulójában. A FASI játékosai november 19-én a Nyírbátori ASE tagjaival álltak asztalhoz. A párosok során Korponai Zoltán és Pengő Gábor ezúttal is győzött, Erdélyi Szabolcs és dr. Francia Balázs döntő játszmában maradt alul. Egyéniben Pengő Gábor mind a négy játékát megnyerte, Erdélyi Szabolcs és Korponai Zoltán két-két győzelmet ért el, míg dr. Francia Balázs egy partit abszolvált sikerrel.

Részletek
Fél óráig élt a remény a pontszerzésre

Fél óráig élt a remény a pontszerzésre

2016. november 19. 16:35

Az esélytelenek nyugalmával látogatott Kiskunmajsára a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztály északi csoportjának őszi zárófordulójában november 19-én. A majsaiak az élmezőnyhöz tartoztak, míg a félegyháziak még nem szereztek pontot a labdarúgó bajnokságban. Ennek tükrében némileg váratlanul a félegyháziak kerültek előnybe, az 5. percben Seres János talált a majsai kapuba. Az első félidő közepéig tartott a Vasutas előnye, a 24. percben kiegyenlítettek a majsaiak (1-1). A hazai gólt újabb találatok követték, a szünetig jelentősre nőtt a különbség (5-1). A hazai csapatból Nyerges Zoltán mesterhármasig jutott, az 53. percben állította be a 6-1-es végeredményt. A majsaiak a negyedik helyen, a félegyháziak az utolsó pozícióban fejezték be az őszi szezont.

Részletek
 Nyolcgólos mérkőzésen veszített a KHTK II.

Nyolcgólos mérkőzésen veszített a KHTK II.

2016. november 19. 15:55

Rangadóval fejezte be az őszi szezont a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK II. November 19-én a harmadik helyezett Kerekegyháza otthonában gólgazdag mérkőzésen 6-2-re maradtak alul. Intenzív első tízpercet láthatott a publikum, amely során három találat született. A kerekegyháziak kétszer, míg a félegyháziak egyszer vették be a kaput (2-1). A vendéglátók lendülete a későbbiek során sem tört meg, a második félidőben tovább növelték góljaik számát (3-1). A hajrá a mérkőzés elejéhez hasonlóan sok gólt hozott; a 85. és a 88. perc között négyszer zördült meg a háló. Kádár Tamás szépítő találatára még két hazai válasz érkezett, amivel kialakult a 6-2-es végeredmény. A rangadót megnyerő kerekegyháziak a dobogón, a félegyháziak az ötödik helyen zárták az őszi szezont.

Részletek
Kosárgálát rendeznek Kiskunfélegyházán

Kosárgálát rendeznek Kiskunfélegyházán

2016. december 26. 11:30

Kicsik és nagyok, felnőttek és szeniorok egyaránt parkettre lépnek a KKC és a Félegyházi Térségi Sportiskola 26. Kosárlabda Gáláján december 27-én, kedden a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban. A hagyományokhoz híven ezúttal is két pályán küzdenek a csapatok és nem marad el a gálamérkőzés sem.

Részletek
Mikulás Úszó Kupa

Mikulás Úszó Kupa

2016. december 2. 13:00

Mikulás úszóversenyt rendez a Kiskun Vízi és Szabadidős Sportegyesület december 3-án, szombaton 9 és 13 óra között a városi uszodában. A versenyen részt vehetnek a város és környéke óvodásai és iskolásai, akik már biztonsággal úsznak. Azok az óvodások, akik még bizonytalanok, a tanmedencében versenyezhetnek. Nevezni november 30-áig lehet a [email protected] e-mail címen. Nevezést korlátozott számban a helyszínen is elfogadnak.

Részletek
Harmadik hely csapatversenyben

Harmadik hely csapatversenyben

2016. november 18. 09:30

November 13-án rendezték meg a Kalocsa Kupa Úszó Emlékversenyt. A Jogging Plusz Szuperinfó Futóklub Úszó Szakosztálya 15 fővel vett részt a versenyen, ahol 11 csapat 176 úszóval vett részt. A kiskunfélegyháziak csapatversenyben a 3. helyet szerezték meg, ezen kívül egyéni csúcsok és kimagaslóan jó eredmények születtek minden versenyszámban. Felkészítő edzők: Vízhányó Emília és Kornokovics Györgyi.

Részletek