Három pontot gyűjtöttek a sakkozók

Három pontot gyűjtöttek a sakkozók

2016. november 14. 09:00

Karcagon folytatták bajnoki szereplésüket a Félegyháza-Csongrád sakkozói az NB II. Tóth László csoportjának 4. fordulójában. Tizenkét partiból négy végződött félegyházi pontszerzéssel. A harmadik és a negyedik táblán Szekeres Sebestyén és Kelemen Sándor győzött. A második és a tizenegyedik táblán Gyugyi Péter, valamint Hideg Ferenc Bendegúz remizett ellenfelével. Az együttes játékosai 12 pontból mindössze 3-at gyűjtöttek, így visszacsúsztak két helyet a bajnoki táblázaton.

Részletek
Értékes skalpot gyűjtöttek a kézilabdázók

Értékes skalpot gyűjtöttek a kézilabdázók

2016. november 14. 10:00

Az ugyancsak 10 ponttal álló Orosházi FKSE U23-as együtteséhez látogattak az NB II dél-keleti csoportjának rangadóján a P&P Kiskunfélegyházi HTK kézilabdázói november 13-án. A második és a harmadik helyezett csatája a várakozásnak megfelelően izgalmasan alakult, a szünetig fej-fej mellett haladtak a csapatok (12-12). A második játékrészben mindkét együttes nagyobb fordulatszámra kapcsolt, ami a gólok számában is megmutatkozott. A félegyháziak nagy küzdelemben 31-29-re kerekedtek felül, értékes két pontot szerezve megőrizték második helyüket a bajnokságban. A tabellát továbbra is a hibátlan mérleggel álló Kunszentmárton vezeti. A félegyháziak hátránya két pont a listavezetővel szemben.

Részletek
Gólözön Soltvadkerten

Gólözön Soltvadkerten

2016. november 13. 17:00

Fölényes győzelemmel hangolt a Kecskeméti LC elleni rangadóra a Kiskunfélegyházi HTK, amely a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában Soltvadkerten nyert 4-0-ra. A soltvadkertiek bő fél órán keresztül őrizték meg kapujukat a góltól, a 32. percben Marsa Levente juttatta előnyhöz a KHTK-t (1-0). A fordulás után nem sokkal Katona Balázs növelte kettőre a különbséget, majd a csereként pályára lépő Medgyesi László is megvillant. Előbb a 65. percben, majd a 77. minutumban vette be a hazai kaput (4-0). Értékes győzelmet arattak a félegyháziak, így bizakodva várhatják a szomszédvári rangadót. (Időpont: November 19. Szombat: 13:00 Kiskunfélegyházi HTK – Kecskeméti LC)

Részletek
Pont nélkül maradtak a megyei kézisek

Pont nélkül maradtak a megyei kézisek

2016. november 13. 16:25

Nem sikerült pontot szerezniük a megyei kézilabda bajnokság 8. fordulójában a Dél-100 Kiskunfélegyháza felnőtt csapatainak. November 12-én a nők az élmezőnyhöz tartozó Jánoshalmát fogadták a Kész Arénában. Szoros első félidőt követően végül 15-23-ra alulmaradtak. A férfiak idegenben a Kecskeméti FS DSE II. otthonában léptek pályára. Az első félidőben nagy küzdelem alakult ki, döntetlenre álltak a felek (12-12). A második félidőben a hazaiak maguk javára fordították a mérkőzést és 26-21-re nyertek.

Részletek
Izsák ellen sem termett babér

Izsák ellen sem termett babér

2016. november 13. 11:05

Két rossz formában lévő együttes találkozott november 12-én a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában. A házigazda Kiskunfélegyházi Vasutas még nem szerzett pontot a bajnokságban, a vendég Izsáki Sárfehér SE legutóbbi öt mérkőzését elveszítette. A gyenge szériából a vendégeknek sikerült kitörniük, a vártnál könnyedebben 8-1-re győztek. A szünetben már 3-0-ra vezettek, a Vasutas csupán a hajrában szépített. A félegyháziak az őszi szezont november 19-én Kiskunmajsán fejezik be.

Részletek
Helyszínváltás után győzött a KHTK II.

Helyszínváltás után győzött a KHTK II.

2016. november 13. 10:25

A nagy esőzés miatt nem a Honvéd Sporttelepen, hanem a kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban fogadta a Kiskunfélegyházi HTK II. a Nyárlőrinc focicsapatát a megyei II. osztály 14. fordulójában. Idei utolsó "itthoni" mérkőzésén megszerezte a győzelmet a KHTK II. november 12-én. A mindent eldöntő, egyben a találkozó egyetlen gólját Magony László érte el a 14. percben (1-0). Sikerükkel a félegyháziak megőrizték ötödik pozíciójukat a tabellán. Az őszi szezon utolsó fordulójában november 19-én Kerekegyházára látogatnak.

Részletek
Felemás eredmény a dupla fordulóban

Felemás eredmény a dupla fordulóban

2016. november 14. 16:30

Két fordulót is megrendeztek a férfi NB I. keleti csoportjában, amely során a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosai hazai pályán és idegenben is ütőt ragadtak. November 12-én a megerősödött SZERVA Asztalitenisz SE-t fogadták, szoros küzdelemben 8-10-re alulmaradtak. Párosban Korponai Zoltán-Pengő Gábor nyerni tudott. Egyéniben Korponai Zoltán háromszor, míg Pengő Gábor és Erdélyi Szabolcs két-két alkalommal győzött. November 13-án a bajnokság 7. fordulójában Szegedre látogattak a FASI játékosai, a Szeged AC Probart II. otthonában 11-7-es győzelmet arattak. Párosban ezúttal is nyerőnek bizonyult Korponai Zoltán és Pengő Gábor. Egyéniben mindketten négy-négy partit abszolváltak. Mellettük Erdélyi Szabolcs kétszer győzött.

Részletek
Összekötötték a bajszukat a fallabdázók

Összekötötték a bajszukat a fallabdázók

2016. november 14. 17:00

"Valódi játék, több szőr kell", a november a bajusz hónapja, ennek jegyében hirdetett helyi versenyt a Mozdulj Félegyháza SE Squash Team november 12-én. Három kategóriában 26 fő nevezett. A nőknél Bali Cintia győzött, a férfiak kezdő kategóriáját Pugner Gábor nyerte Kis Józsefet megelőzve. A férfi haladóknál Pocsai Ákos szerezte meg az aranyérmet.

Részletek
Hazai pályán robogtak tovább az U14-es kézisek

Hazai pályán robogtak tovább az U14-es kézisek

2016. november 13. 14:05

Kiskunfélegyházán a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban rendezték meg az U14-es gyermekbajnokság Badó László régiójának (B csoport) 4. fordulóját november 12-én. A házigazda Kiskunfélegyházi HTK korosztályos csapata mellett a Kiskőrösi KS, a Csongrádi UKE, a Bácsalmási PVSE, a Szentesi FKC és a Kecel KC tagja a bajnokságnak. Az elmúlt fordulókhoz hasonlóan fölényes győzelmeket aratott a KHTK. A Kiskőrösi KS-t 22-6-ra verte meg, míg a Bácsalmási PVSE ellen 40-5-re győzött. Fekete Krisztián tanítványai hét győzelem mellett csupán egyszer szenvedtek vereséget, a Csongrádi UKE mögött a második helyen állnak a tabellán. Az U14-es korosztályos bajnokság november 26-án Szentesen folytatódik.

Részletek
Szárnyukat szegték a "Sólymoknak"

Szárnyukat szegték a "Sólymoknak"

2016. november 13. 11:55

Koncentrált jó játékkal nem hagyott esélyt a Nagykőrösi Sólymoknak a Félegyházi Térségi Sportiskola fiú kadett csapata a regionális bajnokság 4. fordulójában november 11-én. Simon Zoltán tanítványai végig irányították a mérkőzést és 93-62-re győztek. Négy fordulót követően három siker mellett csupán egyszer szenvedtek vereséget. Legközelebb egyetlen legyőzőjüket, a SZEDEÁK Szegedet fogadják november 16-án 17:30-kor a Constantinum Sportcentrumban.

Részletek