Rendőrlányokat "vertek” az Astrások

Rendőrlányokat "vertek” az Astrások

2016. november 5. 12:00

A Készenléti Rendőrség Sportegyesületével találkozott a női futsal Magyar Kupa 2. fordulójában a címvédő Astra-Selector Kiskunfélegyháza FC. A rendőrlányok az NB II nyugati csoportjában szerepelnek, az osztálykülönbség ellenére helytálltak az NB I-es Astrásokkal szemben. Némi meglepetésre a vezetést is megszereztek, de a szünetig fordított az Astra (2-1). A második játékrészben gólokban is meglátszódott az Astra fölénye, Görög Zsófia és Horváth Hanna duplázott, míg Krascsenics Csilla és Balázs Eszter egyszer-egyszer talált be (6-2). Győzelmével az Astra bejutott a Magyar Kupa 3. fordulójába.

Részletek
Három gólt rúgott a KHTK II.

Három gólt rúgott a KHTK II.

2016. november 6. 10:00

Esélyeshez méltóan fölényesen győzött Szabadszálláson a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójában. A hazai pályán játszó Szabadszállási SE legutóbbi három találkozóját elveszítette és ezúttal sem tudott pontot szerezni az élmezőnyhöz tartozó félegyháziakkal szemben. A gólok sorát Borsi Sándor nyitotta a 18. percben, majd a 71. minutumban Magony László növelte kettőre az előnyt. A 3-0-ás végeredményt négy perccel később Valkovics Gábor állította be. Győzelmével a KHTK II. megőrizte ötödik helyét a táblázaton.

Részletek
Szépítés után vereség

Szépítés után vereség

2016. november 6. 09:00

Két nyeretlen csapat találkozott a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 13. fordulójában november 5-én. A hazai pályán játszó Helvéciai SE egy ponttal, míg a Kiskunfélegyházi Vasutas pont nélkül állt a tabellán. Az alsóházi rangadó négy gólt, két piros lapot, valamint helvéciai győzelmet hozott (3-1). A hazaiak szerezték meg a vezetést a 37. percben, majd az 55. minutumban megduplázták előnyüket (2-0). A félegyháziak a 63.percben Rácz Tamás révén szépítettek, amit két perccel később páros kiállítás követett (2-1). A helvéciai oldalon a második gólt szerző Gartner Walter, míg vendég oldalon Fütyü Illés kapott piros lapot. Tíz-tíz ember ellen mindkét együttes szerezhetett volna újabb gólt, ez végül a hazaiaknak sikerült, a 89. percben Tamás Richárd találatával eldöntötték a három pont sorsát (3-1).

Részletek
Bosszantó vereség

Bosszantó vereség

2016. november 3. 10:05

Megnyert mérkőzést veszített el az Astra-Selector Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB I november 2-án lejátszott mérkőzésén a DVTK-Vénusz ellen. A félidőben még az Astra vezetett, sőt a második félidő elején kétgólos előnyre tett szert (3-1), ezt követően azonban megváltozott a játék képe, a vendégek kihasználták a védekezési hibákat és megfordították a mérkőzést. (3-7)

Részletek
Feljebb kapaszkodtak a sakkozók

Feljebb kapaszkodtak a sakkozók

2016. október 31. 17:20

Értékes 7 és fél pontot szereztek alsóházi riválisuk ellen a Félegyháza-Csongrád sakkozói az NB II. Tóth László csoportjának 3. fordulójában október 30-án. Az együttes sakkozói a Gyulai SE játékosaival ültek asztalhoz. Tizenkét táblán csupán kettő gyulai siker született, öt alkalommal félegyháziak nyerték a partit, ugyancsak öt játék döntetlennel zárult. A sakkcsapat a szentesieket és a gyulaiakat megelőzve két helyet előre lépve 15 és fél ponttal a 9. helyen áll a tabellán.

Részletek
Kunszentmártoni öröm, félegyházi bánat

Kunszentmártoni öröm, félegyházi bánat

2016. október 31. 11:15

Nem sikerült a visszavágás, alulmaradt a P&P Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata az előző szezon bajnoka, a Kunszentmárton KSK ellen az NB II dél-keleti csoportjának rangadóján. A félegyháziak hazai pályán szenvedtek vereséget október 30-án. Végig hátrányban játszva, görcsösen, pontatlanul esélyük sem volt a pontszerzésre (20-24).

Részletek
Fordulatos meccsen ikszelt az Astra

Fordulatos meccsen ikszelt az Astra

2016. október 30. 19:45

Kétszer is vezetett a Tolna-Mözs otthonában, végül 3-3-as döntetlent játszott az Astra-Selector Kiskunfélegyháza FC a női futsal NBI 6. fordulójában. A még veretlen Tolna otthonában nehéz mérkőzésre számított az Astra, de Nagy Anett találatával a 13. percben előnybe került. Csupán egy percig örülhetett a vezetésnek, mert Shulha Anna gyorsan kiegyenlített (1-1). A második félidő továbbra is nyílt játékot hozott, négy perc alatt négy gólt láthatott a hazai publikum. Előbb Shulha Anna második találatával a Tolna vezetett 2-1-re, majd Görög Zsófia és Halászi Kinga góljaival két perc alatt fordított az Astra. Az Astra vezetése ekkor sem tartott sokáig, egy perccel később Polischuk Mária beállította a 3-3-as végeredményt. Értékes egy pontot szerzett az Astra az ukrán játékosokkal megerősített Tolna otthonában.

Részletek
Kalocsán győzött a KHTK

Kalocsán győzött a KHTK

2016. október 30. 16:20

Megőrizte harmadik pozícióját, rangadót nyert a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában. Az október 30-i játéknapon a mindig veszélyes Kalocsa otthonába utaztak a félegyháziak, ahol gól nélküli első félidőt követően a 65. percben szerezték meg a vezetést Valkai Tamás találatával (1-0). Az utolsó tíz perc mozgalmasan telt, előbb Pék Richárd góljával kettőre nőtt a KHTK-előny, majd pedig a 87. percben szépített a hazai csapat (2-1). Az egyenlítés elmaradt, így Félegyházára került a 3 pont. A félegyháziak mellett minden éllovas nyert, a bajnokságot továbbra is a tiszakécskeiek vezetik egy ponttal a kecskemétiek előtt.

Részletek
Érvényesült a papírforma

Érvényesült a papírforma

2016. október 29. 17:05

A bajnoki címre is esélyes Kecskeméti LC KTE SI-t fogadta a tabella utolsó helyén álló Kiskunfélegyházi Vasutas október 29-én a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában. A félegyháziak a védekezés mellett a góllövéssel is hadilábon állnak a szezon során, ezúttal sem sikerült a kapuba találniuk. A kecskemétiek már a 13. percben megszerezték a vezetést Stein Csaba révén, majd Bende Ádám duplájával és Bozsik Máté góljával eldöntötték a mérkőzést, magabiztos 4-0-s győzelmet arattak. A kecskemétiek egy pontra leszakadva a Városföldi SE mögött a harmadik helyen, míg a félegyházaik pont nélkül az utolsó pozícióban állnak a bajnokságban.

Részletek
Az akarat egy pontot eredményezett

Az akarat egy pontot eredményezett

2016. október 29. 20:25

Rangadót játszott a megyei II. osztály északi csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK II., a negyedik helyezett Kiskunmajsa FC-t fogadta október 29-én. A két élcsapat mérkőzésén nyílt játékot láthatott a publikum, a majsaiak kevés helyzetből egyet gólra váltottak, a félegyháziak nagy erőket mozgósítva a második félidőben kiegyenlítettek (1-1). A KHTK II. a második játékrészben büntetőt is hibázott, a mezőnyfölény ellenére nem szerezte meg a három pontot.

Részletek