Három és fél pontot gyűjtöttek a sakkozók

Három és fél pontot gyűjtöttek a sakkozók

2016. november 27. 18:00

A Békési TE játékosaival ültek asztalhoz a Félegyháza-Csongrád sakkozói az NB II. Tóth László csoportjának 5. fordulójában november 27-én. Az előkelőbb helyen álló békésiekkel szemben három és fél pontot szereztek a félegyházi játékosok. Tizenkét partiból csupán egy végződött félegyházi győzelemmel, az ötös táblán Gyugyi Péter nyert. Mellette Pacal Mihály, Világos Nándor, Karsai István, dr. Kádár Judit és Kelemen Sándor egyaránt remizett.

Részletek
Bravúrt értek el a KHTK U14-es kézilabdázói

Bravúrt értek el a KHTK U14-es kézilabdázói

2016. november 27. 16:55

Szentesen rendezték meg az U14-es gyermekbajnokság Badó László régiójának (B csoport) 5. fordulóját november 26-án. A csoportelsőségért a csongrádi "Tigrisek" mellett a Kiskunfélegyházi HTK utánpótláscsapata is harcban áll. Fekete Krisztián vezetőedző tanítványai könnyedén vették az első akadályt, a házigazda szentesieket 20-13-ra múlták felül. Ezt követően a csoport rangadóján a csongrádi "Tigrisekkel" néztek farkasszemet, akik ellen látványos, küzdelmes mérkőzésen a hét gólig jutó Bíró Marcell utolsó pillanatban értékesített büntetőjével pontot szereztek (12-12). A csongrádiak hibátlan mérlege megszakadt, a félegyháziak bravúros teljesítménnyel értek el döntetlent. A bajnokság december 11-én Csongrádon folytatódik.

Részletek
Idegenben hibátlan a P&P KHTK

Idegenben hibátlan a P&P KHTK

2016. november 27. 10:30

Újkígyóson vendégszerepelt a P&P Kiskunfélegyházi HTK férfi felnőtt kézilabda csapata az NB II dél-keleti csoportjának 9. fordulójában. A mérkőzés esélyesének a félegyháziak számítottak, ennek ellenére nehéz összecsapásra volt kilátás a hazai pályán mindig veszélyes Újkígyósi KC otthonában. Nem bízták a véletlenre a győzelmet a KHTK játékosai, a szünetig négygólos előnyt építettek ki (16-12). Ezt követően a lelkesen játszó hazaiak visszajöttek a mérkőzésbe, a vártnál nehezebben ugyan, de Félegyházára került a 2 pont (29-26). Győzelmével a KHTK megőrizte második helyét a bajnokságban, hátránya továbbra is kettő pont a Makói KC-t legyőző Kunszentmárton mögött. Az őszi szezonból még két forduló van hátra, a 2016-os esztendő utolsó hazai mérkőzésén a KHTK a Pick-Szeged második csapatát fogadja december 4-én, vasárnap 17 órától a Constantinum Sportcentrumban.

Részletek
Megszakadt a megyei kézisek rossz sorozata

Megszakadt a megyei kézisek rossz sorozata

2016. november 29. 09:00

Négy mérkőzést követően újra nyert a Dél-100 Kiskunfélegyháza megyei felnőtt férfi csapata a kézilabda bajnokság 10. fordulójában. A Paks ellen esélyesként léptek pályára a félegyháziak november 26-án. A Kész Arénában megvívott összecsapás hazai fölényt és tízgólos győzelmet hozott (28-18). A férficsapat sikerével visszakapaszkodott a középmezőnybe, 8 ponttal a 7. pozícióban található. A felnőtt női megyei csapat ugyancsak november 26-án alsóházi rangadót játszott a Bácsbokod ellen. A találkozón Gács-Kiss Gerda a félegyháziak színében 12 gól jegyzett, a vendégoldalon Bennarik Petra 14 gólig jutott. A szoros mérkőzés 22-21-es bácsbokodi sikerrel zárult.

Részletek
Nemcsak a húszéveseké a világ

Nemcsak a húszéveseké a világ

2016. november 26. 12:15

Évtizedes rutinnal rendelkező játékosok mérték össze tudásukat november 26-án az öregfiúk részére rendezett labdarúgó tornán a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. A félegyházi senior csapat mellett Budapestről, Szegedről és Nyíregyházáról érkeztek tapasztalt játékosok. A jó hangulatú torna célja a testmozgás mellett a sportbarátságok kiépítése, ápolása.

Részletek
Hiánypótló rendezvénnyé nőtte ki magát a Constantinum Kupa

Hiánypótló rendezvénnyé nőtte ki magát a Constantinum Kupa

2016. november 24. 10:00

Ötödik alkalommal rendezték meg november 23-án a Constantinum Kupát, amelyen nyolc általános iskola több mint kétszáz diákja indult el. Idén öt versenyszámban, helyből távolugrásban, 30 méteres síkfutásban, súlylökésben, kötélmászásban, valamint váltófutásban hirdettek győztest.

Részletek
Magabiztosan nyert a P&P KHTK

Magabiztosan nyert a P&P KHTK

2016. november 21. 09:30

Küzdelmes mérkőzésen, közepes játékkal is biztosan győzött a P&P Kiskunfélegyházi HTK a férfi felnőtt kézilabda bajnokság NB II dél-keleti csoportjának 8. fordulójában. November 20-án, az ötödik helyezett Kiskunhalasi UKSC-t látogatott a Kész Arénába, 15-11-es félidőt követően 29-25-re nyert a KHTK. A bajnokságot továbbra is a Kunszentmárton vezeti, a félegyháziak őrzik második helyüket a tabellán.

Részletek
Szoros mérkőzésen kaptak ki a megyei férfi kézisek

Szoros mérkőzésen kaptak ki a megyei férfi kézisek

2016. november 20. 12:10

Két hatpontos csapat találkozott a Bács-Kiskun megyei férfi felnőtt kézilabda bajnokság 9. fordulójában a Kész Arénában. A Dél-100 Kiskunfélegyháza a Kecskeméti FS DSE U23-as együttesét látta vendégül november 19-én. Jobban kezdték a mérkőzést a vendégek a szünetig ötgólos előnyre tettek szert (12-17). A második félidő nagy részében tartották a különbséget, csupán a hajrában vált szorosabbá a találkozó, de a félegyháziak három gólnál közelebb nem tudtak lopózni ellenfelükhöz (26-29). A Dél-100 Kiskunfélegyháza megyei női felnőtt csapata ugyancsak november 19-én a bajnoki címre is esélyes Soltvadkerti TE otthonában vendégeskedett. A papírformát igazolva a hazai csapat könnyed győzelmet aratott (42-14).

Részletek
Kecskemét nyerte a derbit - videóval

Kecskemét nyerte a derbit - videóval

2016. november 20. 09:30

Vérbeli rangadóval zárult a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi szezonja. A bajnoki címvédő Kiskunfélegyházi HTK a szomszédvári rivális Kecskeméti LC-t fogadta november 19-én. A várakozásnak megfelelően kiélezett csata alakult ki. Az első félidőben a jobban játszó Kecskemét kétgólos előnyre tett szert (1-3). A második játékrészben hiába dolgozott ki több helyzetet a KHTK, nem sikerült kiegyenlítenie.

Részletek