Felemás eredmény a dupla fordulóban

Felemás eredmény a dupla fordulóban

2016. november 14. 16:30

Két fordulót is megrendeztek a férfi NB I. keleti csoportjában, amely során a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosai hazai pályán és idegenben is ütőt ragadtak. November 12-én a megerősödött SZERVA Asztalitenisz SE-t fogadták, szoros küzdelemben 8-10-re alulmaradtak. Párosban Korponai Zoltán-Pengő Gábor nyerni tudott. Egyéniben Korponai Zoltán háromszor, míg Pengő Gábor és Erdélyi Szabolcs két-két alkalommal győzött. November 13-án a bajnokság 7. fordulójában Szegedre látogattak a FASI játékosai, a Szeged AC Probart II. otthonában 11-7-es győzelmet arattak. Párosban ezúttal is nyerőnek bizonyult Korponai Zoltán és Pengő Gábor. Egyéniben mindketten négy-négy partit abszolváltak. Mellettük Erdélyi Szabolcs kétszer győzött.

Részletek
Összekötötték a bajszukat a fallabdázók

Összekötötték a bajszukat a fallabdázók

2016. november 14. 17:00

"Valódi játék, több szőr kell", a november a bajusz hónapja, ennek jegyében hirdetett helyi versenyt a Mozdulj Félegyháza SE Squash Team november 12-én. Három kategóriában 26 fő nevezett. A nőknél Bali Cintia győzött, a férfiak kezdő kategóriáját Pugner Gábor nyerte Kis Józsefet megelőzve. A férfi haladóknál Pocsai Ákos szerezte meg az aranyérmet.

Részletek
Hazai pályán robogtak tovább az U14-es kézisek

Hazai pályán robogtak tovább az U14-es kézisek

2016. november 13. 14:05

Kiskunfélegyházán a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban rendezték meg az U14-es gyermekbajnokság Badó László régiójának (B csoport) 4. fordulóját november 12-én. A házigazda Kiskunfélegyházi HTK korosztályos csapata mellett a Kiskőrösi KS, a Csongrádi UKE, a Bácsalmási PVSE, a Szentesi FKC és a Kecel KC tagja a bajnokságnak. Az elmúlt fordulókhoz hasonlóan fölényes győzelmeket aratott a KHTK. A Kiskőrösi KS-t 22-6-ra verte meg, míg a Bácsalmási PVSE ellen 40-5-re győzött. Fekete Krisztián tanítványai hét győzelem mellett csupán egyszer szenvedtek vereséget, a Csongrádi UKE mögött a második helyen állnak a tabellán. Az U14-es korosztályos bajnokság november 26-án Szentesen folytatódik.

Részletek
Szárnyukat szegték a "Sólymoknak"

Szárnyukat szegték a "Sólymoknak"

2016. november 13. 11:55

Koncentrált jó játékkal nem hagyott esélyt a Nagykőrösi Sólymoknak a Félegyházi Térségi Sportiskola fiú kadett csapata a regionális bajnokság 4. fordulójában november 11-én. Simon Zoltán tanítványai végig irányították a mérkőzést és 93-62-re győztek. Négy fordulót követően három siker mellett csupán egyszer szenvedtek vereséget. Legközelebb egyetlen legyőzőjüket, a SZEDEÁK Szegedet fogadják november 16-án 17:30-kor a Constantinum Sportcentrumban.

Részletek
Ezüstérmet szerzett Mátrai Klaudia az országos magyar bajnokságon

Ezüstérmet szerzett Mátrai Klaudia az országos magyar bajnokságon

2016. november 10. 09:00

Az ezüstérem is szépen csillog, kiváló bokszolással második lett Mátrai Klaudia az Érden megrendezett (11.02-05.) junior női országos magyar bajnokságon. A Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának 16 éves versenyzője 52 kilogrammban lépett ringbe. Előbb egy ceglédi, majd egy egri bokszolót búcsúztatott. A fináléban véleményes ítélet után egy vecsési versenyzővel szemben maradt alul.

Részletek
Óvodások és kisiskolások ismerkedtek a Bozsik-programmal

Óvodások és kisiskolások ismerkedtek a Bozsik-programmal

2016. november 10. 15:30

A 2016/17-es tanév első intézményi fesztiválját szervezték meg a Bozsik-program keretein belül november 9-én és 10-én a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. A gyerekek előre meghatározott edzésterv alapján labdaérzék fejlesztő feladatokon vettek részt. A játékos gyakorlatokat a mindennapos testnevelési órákba építik be - mondta el Siber Rita szervező.

Részletek
Kocsis Marcell győzelme Lengyelországban

Kocsis Marcell győzelme Lengyelországban

2016. november 9. 13:30

November 5-én és 6-án, a lengyelországi Gliwice adott otthont a Junior Uszonyos Úszók Európa Kupájának. A Bácsvíz-KVSC uszonyos szakosztályát a kiskunfélegyházi Kocsis Marcell képviselte a versenyen, aki három versenyszámából mindháromban érmet tudott nyerni.

Részletek
Öt gól három perc alatt

Öt gól három perc alatt

2016. november 9. 11:00

Tízgólos mérkőzésen 7-3-ra győzött Budapesten a Soroksári Sportcsarnokban az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB I 7. fordulójában. Az Astra november 8-án az Airnergy FC-t múlta felül. Szorosan alakult az első félidő, az Airnergy szerezte meg a vezetést, amire a 20. percben Görög Zsófia találatával válaszolt az Astra (1-1). A második játékrész elején ismét az Airnergy került előnybe, de egy percen belül újfent érkezett válasz (2-2). A mérkőzés a második félidő közepén dőlt el, az Astra három perc leforgása alatt ötször talált a hálóba, a tekintélyes 7-2-es vezetés az utolsó percig kitartott, az Airnergy a lefújás előtt nem sokkal Fehér Vivien góljával csupán szépíteni tudott (7-3).

Részletek
Hajrában mentett pontot a Dél-100 Kiskunfélegyháza

Hajrában mentett pontot a Dél-100 Kiskunfélegyháza

2016. november 7. 09:00

Döntetlennel zárult a Dél-100 Kiskunfélegyháza és a tiszakécskei Balogh Tészta-TVSE találkozója a megyei férfi felnőtt kézilabda bajnokság 7. fordulójában. Kiegyenlített játékot hozott a mérkőzés, azonban a félegyházaik szinte az egész találkozón futottak az eredmény után. A szünetben meglévő kétgólos hátrány (12-14) az utolsó tíz percig nem csökkent, csupán négy perccel a lefújás előtt alakult döntetlenre állás (23-23). Az utolsó percek sok izgalmat tartogattak, mindkét együttes megszerezhette volna a győzelmet, ez végül egyiknek sem sikerült (24-24). Harcos, magas színvonalú mérkőzésen rászolgált az egy pontra a Dél-100 Kiskunfélegyháza. A megyei női felnőtt csapat ezt megelőzően ugyancsak a 7. fordulóban a Kiskunmajsai KC ellen maradt alul 15-22-re hazai pályán a Kész Arénában.

Részletek
Peches mérkőzésen veszített pontokat a KHTK

Peches mérkőzésen veszített pontokat a KHTK

2016. november 5. 17:20

Emberelőny, számtalan kihagyott helyzet és mellé rúgott büntető vezetett a Kiskunfélegyházi HTK pontvesztéséhez a Kiskunhalasi FC ellen a Bács-Kiskun megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójában. A vendégek hamar emberhátrányba kerültek, ennek ellenére egy védelmi hiba után megszerezték a vezetést (0-1). A KHTK nagy erőket mozgósított a fordítás érdekében, a második félidőben kapuja elé szegezte ellenfelét. Az egyenlítés még sikerült, de a győzelmet jelentő gól nem született meg. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget.

Részletek