Fontos győzelmet aratott a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola

Fontos győzelmet aratott a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola

2016. november 20. 12:50

Szoros mérkőzésen 10-8-ra nyert hazai környezetben a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a férfi NB I. keleti csoportjának 8. fordulójában. A FASI játékosai november 19-én a Nyírbátori ASE tagjaival álltak asztalhoz. A párosok során Korponai Zoltán és Pengő Gábor ezúttal is győzött, Erdélyi Szabolcs és dr. Francia Balázs döntő játszmában maradt alul. Egyéniben Pengő Gábor mind a négy játékát megnyerte, Erdélyi Szabolcs és Korponai Zoltán két-két győzelmet ért el, míg dr. Francia Balázs egy partit abszolvált sikerrel.

Részletek
Fél óráig élt a remény a pontszerzésre

Fél óráig élt a remény a pontszerzésre

2016. november 19. 16:35

Az esélytelenek nyugalmával látogatott Kiskunmajsára a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztály északi csoportjának őszi zárófordulójában november 19-én. A majsaiak az élmezőnyhöz tartoztak, míg a félegyháziak még nem szereztek pontot a labdarúgó bajnokságban. Ennek tükrében némileg váratlanul a félegyháziak kerültek előnybe, az 5. percben Seres János talált a majsai kapuba. Az első félidő közepéig tartott a Vasutas előnye, a 24. percben kiegyenlítettek a majsaiak (1-1). A hazai gólt újabb találatok követték, a szünetig jelentősre nőtt a különbség (5-1). A hazai csapatból Nyerges Zoltán mesterhármasig jutott, az 53. percben állította be a 6-1-es végeredményt. A majsaiak a negyedik helyen, a félegyháziak az utolsó pozícióban fejezték be az őszi szezont.

Részletek
 Nyolcgólos mérkőzésen veszített a KHTK II.

Nyolcgólos mérkőzésen veszített a KHTK II.

2016. november 19. 15:55

Rangadóval fejezte be az őszi szezont a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK II. November 19-én a harmadik helyezett Kerekegyháza otthonában gólgazdag mérkőzésen 6-2-re maradtak alul. Intenzív első tízpercet láthatott a publikum, amely során három találat született. A kerekegyháziak kétszer, míg a félegyháziak egyszer vették be a kaput (2-1). A vendéglátók lendülete a későbbiek során sem tört meg, a második félidőben tovább növelték góljaik számát (3-1). A hajrá a mérkőzés elejéhez hasonlóan sok gólt hozott; a 85. és a 88. perc között négyszer zördült meg a háló. Kádár Tamás szépítő találatára még két hazai válasz érkezett, amivel kialakult a 6-2-es végeredmény. A rangadót megnyerő kerekegyháziak a dobogón, a félegyháziak az ötödik helyen zárták az őszi szezont.

Részletek
Kosárgálát rendeznek Kiskunfélegyházán

Kosárgálát rendeznek Kiskunfélegyházán

2016. december 26. 11:30

Kicsik és nagyok, felnőttek és szeniorok egyaránt parkettre lépnek a KKC és a Félegyházi Térségi Sportiskola 26. Kosárlabda Gáláján december 27-én, kedden a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban. A hagyományokhoz híven ezúttal is két pályán küzdenek a csapatok és nem marad el a gálamérkőzés sem.

Részletek
Mikulás Úszó Kupa

Mikulás Úszó Kupa

2016. december 2. 13:00

Mikulás úszóversenyt rendez a Kiskun Vízi és Szabadidős Sportegyesület december 3-án, szombaton 9 és 13 óra között a városi uszodában. A versenyen részt vehetnek a város és környéke óvodásai és iskolásai, akik már biztonsággal úsznak. Azok az óvodások, akik még bizonytalanok, a tanmedencében versenyezhetnek. Nevezni november 30-áig lehet a [email protected] e-mail címen. Nevezést korlátozott számban a helyszínen is elfogadnak.

Részletek
Harmadik hely csapatversenyben

Harmadik hely csapatversenyben

2016. november 18. 09:30

November 13-án rendezték meg a Kalocsa Kupa Úszó Emlékversenyt. A Jogging Plusz Szuperinfó Futóklub Úszó Szakosztálya 15 fővel vett részt a versenyen, ahol 11 csapat 176 úszóval vett részt. A kiskunfélegyháziak csapatversenyben a 3. helyet szerezték meg, ezen kívül egyéni csúcsok és kimagaslóan jó eredmények születtek minden versenyszámban. Felkészítő edzők: Vízhányó Emília és Kornokovics Györgyi.

Részletek
Két vereség Katonatelepen

Két vereség Katonatelepen

2016. november 17. 17:00

Katonatelepen lépett pályára az elmúlt hétvégén a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) U 12-es fiúcsapata. A félegyháziak ezúttal mindkét meccsükön kikaptak ellenfelüktől – tájékoztatta szerkesztőségünket Simon Zoltán edző.

Részletek
Aranyérmes félegyházi váltó

Aranyérmes félegyházi váltó

2016. november 17. 13:30

Nemzetközi úszóversenyt rendeztek november 12-én és 13-án Hódmezővásárhelyen, ahol Kiskunfélegyházát nyolcan képviselték. Az eseményen mintegy 350-en vettek részt, köztük Németország, Ausztria, Románia, Szlovénia és Szerbia is elküldte senior úszóit. Ezen kívül több válogatott magyar bajnok és helyezett is részt vett a magas színvonalú megmérettetésen.

Részletek
Szeretnénk bizonyítani a Kecskemét ellen

Szeretnénk bizonyítani a Kecskemét ellen

2016. november 17. 11:30

Az őszi szezon utolsó fordulójában a Kecskemét együttesét fogadja a Kiskunfélegyházi HTK november 19-én, szombaton 13 órakor a Honvéd pályán. Szabó Istvánt, a csapat vezetőedzőjét kérdeztük a fontos rangadó előtt.

Részletek
Sikerült a visszavágás

Sikerült a visszavágás

2016. november 17. 10:30

Az ötcsapatos fiú regionális kadett bajnokság 5. fordulóját rendezték meg november 16-án a Constantinum Sportcentrumban. A Félegyházi Térségi Sportiskola korosztályos csapata az első négy fordulóban három győzelmet szerzett, egyedüli legyőzőjének a SZEDEÁK „B”-nek is visszavágott a játéknapon. A fegyelmezetten, jól játszó félegyháziak magabiztos, 85-50-es sikert arattak.

Részletek