Nem kegyelmeztek Pálmonostorán a Lokinak

Nem kegyelmeztek Pálmonostorán a Lokinak

2016. október 8. 17:30

Szezonbeli legnagyobb vereségébe szaladt bele Pálmonostorán a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 9. fordulójában. A még pont nélkül álló félegyháziak 11-0-ra kaptak ki idegenben. Gyorsan eldöntötte a mérkőzést a Pálmonostora, hat percet követően már 2-0-ra vezetett. A Vasutas védelme ezúttal sem állt a helyzet magaslatán, a szünetig hat alkalommal kapitulált. A hazai csapatból Gera Ádám öt gólig, Barta Mihály mesterhármasig jutott.

Részletek
Könnyed játékkal nyert a KHTK

Könnyed játékkal nyert a KHTK

2016. október 8. 19:50

Zsinórban a harmadik győzelmét aratva magabiztos játékkal 3-1-re legyőzte a Kunszállást a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 9. fordulójában. A félegyháziak végig irányítva a mérkőzést jó iramú első félidőt produkáltak, a fordulás után biztosan őrizték előnyüket.

Részletek
Debrecenben hengereltek a futsalos lányok

Debrecenben hengereltek a futsalos lányok

2016. október 8. 15:50

Megszerezte első győzelmét a női futsal NB I. 2016/17-es szezonjában az Astra-Selector Kiskunfélegyháza FC. A 4. fordulóban, október 8-án a szintén nyeretlen Debreceni Egyetemi AC otthonába látogattak. Az Astrában újra pályára lépett Szabó Boglárka és Gál Tímea, ami meg is látszódott a csapat teljesítményén. Gyorsan dűlőre vitték a mérkőzést, bő tíz percet követően már 5-0-ra vezettek. A szünetig Fogl Katalin mesternégyesének köszönhetően hétre nőtt a különbség és a második félidőben Szabó Boglárka is megtalálta góllövő cipőjét. Fogl Katalin mellett Gál Tímea és Szabó Boglárka is négy-négy találatig jutott, Horváth Hanna és Görög Zsófia Réka egyszer-egyszer vette be a debreceni kaput. (14-0)

Részletek
A térség legjobb atlétái mérték össze tudásukat

A térség legjobb atlétái mérték össze tudásukat

2016. október 8. 15:00

A Darvas Kupát követően október 8-án rendezték meg a Mészáros Gyula Atlétikai Emlékversenyt a Darvas Általános Iskolában. A nagy hagyományokra visszatekintő tornára előzetesen kecskeméti, soltvadkerti, kiskunhalasi és szolnoki csapatok jelentkeztek a félegyháziak mellett. A tanulók 60 és 800 méteres síkfutásban, távolugrásban és 4 x 200 méteres váltóban álltak rajthoz.

Részletek
Szomszédvári rangadó következik

Szomszédvári rangadó következik

2016. október 8. 12:00

A megyei I. osztályú bajnokság 9. fordulójában a Kunszállás csapatát fogadja a KHTK. A két együttes általában mindig parázs hangulatú, kiélezett mérkőzéseket játszott egymással. A vendég Kunszállás az előző fordulóban 1-0-ra legyőzte a Harta csapatát. A félegyházi csapat idegenben Jánoshalmán nyert 4-1-re.

Részletek
Magyar válogatottként érhet el újabb teniszsikereket Dinnyés Lili

Magyar válogatottként érhet el újabb teniszsikereket Dinnyés Lili

2016. október 11. 16:30

A mindössze 10 éves Dinnyés Lili 5 évesen ragadott először teniszütőt. Tehetségének, valamint szülei támogatásának köszönhetően korosztálya egyik legjobbjaként tartják számon. 10 éves kora ellenére a 12 évesek között az országos ranglista 5. helyén áll és bekerült a magyar válogatott keretébe. Példaképe Szávay Ágnes, és reméli, hogy a nyomdokaiba léphet.

Részletek
Remekeltek a Józsefes atléták 

Remekeltek a Józsefes atléták 

2016. október 6. 11:30

Nagy létszámban vettek részt Bács-Kiskun megye általános iskoláinak felső tagozatos diákjai a Megyei Atlétika Ügyességi Csapatbajnokságon. A versenyt Kecskeméten a Lánchíd Utcai Általános Iskola sportudvarán rendezték meg szeptember 28-án. A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola csapata öt arany, egy ezüst és egy bronzéremmel a verseny legeredményesebb csapata lett.

Részletek
Uniós futás a Kossuth utcán

Uniós futás a Kossuth utcán

2016. október 5. 17:00

Több száz diák állt rajthoz a városháza előtt szeptember 30-án déli 12 órakor. A főutcán megtett 2011 méteres futással Félegyháza iskolái csatlakoztak az Európai Diáksport Napjához. A fiatalok ezen a napon nem csak futottak, hanem iskoláikban 11 és 14 óra között számos sportvetélkedőn is részt vettek. A szervezők a programhoz csatlakozó gyerekek iskoláit sportszerekkel jutalmazzák.

Részletek
Az Ulti Bajnoki Címért versengtek

Az Ulti Bajnoki Címért versengtek

2016. október 3. 15:30

Szeptember 24-én, 13. alkalommal rendezték meg a Strand Teniszpályán a dr. Fehérvári László Félkezes Színlicites Ulti Emlékversenyt - tájékoztatta szerkesztőségünket Rekedt Zoltán.

Részletek