Gólözön zúdult a Békéscsabára - videóval

Gólözön zúdult a Békéscsabára - videóval

2016. október 17. 09:10

A szezon eddigi legjobb játékát nyújtva 45-27-re kiütötte a Békéscsabát a P&P Kiskunfélegyházi HTK az NB II-es felnőtt férfi kézilabda bajnokság 5. fordulójában. Támadásban megállíthatatlannak bizonyultak a félegyháziak, minden játékelemben felülmúlták a gyenge napot kifogó Békéscsabát. Öt fordulót követően a KHTK továbbra is százszázalékos, a bajnokságot az ugyancsak hibátlan Kunszentmárton KSK-vel közösen, pontazonossággal vezeti.

Részletek
Megerőltetés nélkül nyert a KHTK II.

Megerőltetés nélkül nyert a KHTK II.

2016. október 16. 20:25

Könnyed játékkal 3-0-ra megverte a Helvéciát a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztály északi csoportjának 10. fordulójában. Nem hagytak esélyt gyengébb ellenfelüknek a félegyháziak, szűk félóra alatt eldöntötték a mérkőzést. A végeredmény hízelgő a vendégek számára, a KHTK II. számtalan kihagyott helyzet mellett büntetőt is hibázott.

Részletek
Egyre közelebb a dobogó

Egyre közelebb a dobogó

2016. október 16. 17:30

Sorrendben negyedik mérkőzését nyerte meg a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK. Ezúttal Lajosmizsén győzött 3-1-re október 16-án. Kötelező három pontot szereztek a félegyháziak gyengébb ellenfelükkel szemben, már a 3. percben előnybe kerültek Tóth István góljával (1-0). Ezt követően a második félidő elejéig nem változott az állás, ekkor Palásti Sándor vette be a lajosmizsei kaput (2-0). A hazaiak nem sokkal később ugyan szépítettek, de a hosszabbítás perceiben Katona Balázs végleg eldöntötte a három pont sorsát (3-1). A KHTK kihasználva a Baja botlását feljebb zárkózott a tabellán. A forduló rangadóját a Tiszakécske nyerte, amely Kecskeméten győzött, így átvette a vezetést a bajnokságban. A félegyháziak hátránya 6 pont a listavezetővel szemben.

Részletek
Tíz emberrel kaptak ki

Tíz emberrel kaptak ki

2016. október 16. 19:25

Közel állt a pontszerzéshez, de a hajrában alulmaradt a Kiskunfélegyházi Vasutas labdarúgó csapata a megyei II. osztály északi csoportjában. A bajnokság 10. fordulójában a Lakiteleki TE-t fogadták a félegyháziak, akik ellen bravúrnak számított volna a pontszerzés. A vendégek már a 15. percben előnybe kerültek, de a félegyháziak Seres János góljával a 63. percben kiegyenlítettek (1-1). A találat után nem sokkal 10 emberre fogyatkozott a Vasutas, Suciu Viorelt állította ki a bíró. Tíz percre rá a mindent eldöntő győztes gól is megszületett, Győri Sándor 76. percben szerzett találata lakiteleki 3 pontot eredményezett (1-2).

Részletek
Egy félidőnyi előnyt adtak

Egy félidőnyi előnyt adtak

2016. október 16. 12:05

Két középmezőnyben található csapat nézett egymással farkasszemet október 15-én a megyei női felnőtt kézilabda bajnokság 5. fordulójában. A hazai pályán játszó Dél-100 Kiskunfélegyháza és a vendégként érkező Bácsalmási PVSE két-két ponttal a hetedik, illetve az ötödik helyen állt a tabellán. A vendégeknek sikerült jobban a mérkőzés, az első félidőben megléptek a góllövéssel is hadilábon álló félegyháziaktól (1-11). A második játékrész már kiegyenlítetté vált, de a tíz gólos különbség ebben az időszakban sem csökkent (13-24).

Részletek
Kézilabdázni akaró lányokat keresnek

Kézilabdázni akaró lányokat keresnek

2016. október 15. 09:30

Toborzót hirdet a Félegyházi Kézilabda Sport Club. Olyan 2001. január 1-je és 2004. december 31-e között született lányokat keresnek, akik kézilabdázni szeretnének. Olyan fiatalokat várnak, akik teljesen kezdők, illetve kevés sporttapasztalattal rendelkeznek, szeretnék elsajátítani és megtanulni ezt a sportágat.

Részletek
Elveszítette veretlenségét az asztalitenisz csapat

Elveszítette veretlenségét az asztalitenisz csapat

2016. október 12. 09:00

Alulmaradt a Ceglédi VSE otthonában, első alkalommal kapott ki a férfi NB I. keleti csoportjában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola október 9-én. A bajnokságot jól kezdték a félegyháziak, négy kört követően két győzelemmel és két döntetlennel az élmezőnyben álltak. Cegléden szoros csatában, minimális különbséggel maradtak alul 10-8-ra. Ezúttal egyik párost sem sikerült megnyerniük, egyéniben Pengő Gábor és Korponai Zoltán három-három mérkőzésen győzött, Erdélyi Szabolcs két játékot abszolvált, míg Varga Károly nem szerzett pontot.

Részletek
Nehéz kezdés, kiváló folytatás

Nehéz kezdés, kiváló folytatás

2016. október 11. 13:30

Idegenben és hazai pályán is fontos mérkőzéseket játszott az elmúlt hétvégén a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) U12-es és serdülő kosárlabda csapata. Október 8-án, szombaton a kisebbek a kecskeméti és a nagykőrösi gárdával mérkőztek meg. Másnap a serdülőkre két győzelem várt: a Kecskeméti KA "B" és a Békési SZSK játékosait látták vendégül a Constantinum Sportcentrumban.

Részletek
Három és fél pont Újszászon

Három és fél pont Újszászon

2016. október 10. 10:30

A jó erőkből álló Újszászi VVSE otthonában vendégszerepeltek a Félegyháza-Csongrád sakkozói az NB II. Tóth László csoportjának 2. fordulójában október 9-én. Minden pontért megküzdöttek a sakkozók, a félegyházi csapatból egyedül a négyes táblán játszó rutinos Karsai István győzött. Pacal Mihály, Világos Nándor, Szekeres Sebestyén, Kelemen Sándor és Cs. Kovács László döntetlenre hozta a mérkőzést (3,5-8,5). A félegyháziak két kört követően 8 ponttal a 11. helyen állnak a tabellán, az újszásziak 16 és fél ponttal holtversenyben vezetik a bajnokságot.

Részletek
Rangadót veszített a KHTK II.

Rangadót veszített a KHTK II.

2016. október 10. 09:10

Elmaradt a bravúr, 2-0-ra kikapott a Kecskeméti LC KTE SI otthonában a Kiskunfélegyházi HTK második számú csapata a megyei II. osztály 9. fordulójában. Az összecsapást a kecskemétiek a második helyről, a KHTK II. az ötödik pozícióból várta. Nem ment a góllövés a félegyháziaknak, a hazaiak a 14. percben kerültek előnybe Bozsik Máté találatával, majd a második félidő hajrájához közeledve Pap Szabolcs góljával eldöntötték a mérkőzést (2-0). A KHTK II. veresége ellenére megőrizte ötödik helyét a tabellán.

Részletek