Egy aranyat és két ezüstérmet szerzett a kecskeméti gokartos a vébén

Egy aranyat és két ezüstérmet szerzett a kecskeméti gokartos a vébén

2016. augusztus 4. 11:30

Július 27-e és 31-e között tartották izgalomban a Kart World Championship (teremgokart-világbajnokság) egyéni futamai a versenyzőket és a szurkolókat egyaránt a martinsicurói pályán. A kecskeméti Janecskó Adrián összetettben a 24. helyen végzett, háromszor állt a dobogón: egyszer arany-, kétszer ezüstérmet akasztottak a nyakába.

Részletek
Bajnoki címre tör a KHTK kézilabda csapata

Bajnoki címre tör a KHTK kézilabda csapata

2016. augusztus 2. 13:00

Megkezdte a felkészülést a 2016/17-es szezonra az NB II dél-keleti csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabda csapata. Az elmúlt két bajnokságot egyaránt második helyen záró félegyháziak az új idényben az aranyéremre törnek, a keretet több játékossal megerősítették. A felnőtt együttes mellett a juniorok, az U14-es fiatalok, valamint az újonnan alakult U12-es csapat is elkezdi a tréningeket Fekete Krisztián és Árvai Zoltán edzők vezetésével. Tervek szerint a KHTK felnőtt együttese a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban játssza hazai mérkőzéseit - erről tájékoztatta a Félegyházi Közlönyt Isán András szakosztályvezető.

Részletek
Az NB III-as Hódmezővásárhelyt is legyőzte a KHTK

Az NB III-as Hódmezővásárhelyt is legyőzte a KHTK

2016. július 30. 17:40

Felkészülési mérkőzésen újabb sikert aratott a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgó csapata, amely július 30-án az NB III Közép csoportjában szereplő Hódmezővásárhelyi FC-t verte meg 3-1-re a Honvéd Sporttelepen. A magasabb osztályú Hódmezővásárhely legyőzése önbizalmat adhat a félegyháziaknak a bajnoki rajt előtt.

Részletek
Hatalmas magyar csapat indult el az olimpiára

Hatalmas magyar csapat indult el az olimpiára

2016. július 30. 12:30

Rengeteg szurkoló, családtag, és hatalmas médiaérdeklődés mellett elindult Rióba a legnagyobb létszámú magyar csapat a jövő pénteken kezdődő olimpiára. A Liszt Ferenc repülőtérről 12 órakor szállt fel a gép, amely magyar idő szerint vasárnap hajnali 1 órakor landol a XXXI. nyári olimpiai játékok helyszínén.

Részletek
Jó ütemben halad a felkészülés

Jó ütemben halad a felkészülés

2016. július 29. 09:00

Sikerrel abszolválta második felkészülési mérkőzését a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság címvédője Kiskunfélegyházi HTK. A játékosok három hete edzenek, barátságos találkozón ezúttal a kecskeméti Mercedes-KLA U-19-es akadémistáit győzték le 3-1-re július 27-én. A bajnoki nyitányt megelőzően az NB III-as Hódmezővásárhellyel, valamint a Szentessel is megmérkőznek a félegyháziak, emellett kupamérkőzést játszanak augusztus 6-án Szankon. A csapattól Marsa Levente és Juhász Miklós távozott, Ábel Zsolt visszaigazolt. A mérkőzést követően Szabó István, a KHTK vezetőedzője értékelt, valamint a felkészülésről is szót ejtett.

Részletek
Döntetlennel kezdett a címvédő KHTK

Döntetlennel kezdett a címvédő KHTK

2016. július 24. 13:30

Július 23-án, szombaton játszotta első felkészülési mérkőzését a Kiskunfélegyházi Honvéd TK együttese. Az FC Dabas II. csapata látogatott Kiskunfélegyházára. A szombati találkozó jól szolgálta mindkét csapat felkészülését. A bajnoki rajtig van még idő a hibák kijavítására. A nagy hőségben megrendezett mérkőzésen a csapatok küzdelemből jelesre vizsgáztak, a félegyházi drukkerek elégedetten nyugtázták a látottakat.

Részletek
Sorsoltak a Magyar Kupában

Sorsoltak a Magyar Kupában

2016. július 21. 16:00

Szerdán az MLSZ BKMI székházában tartották meg a Magyar Kupa 1. fordulójának sorsolását. A sorozatban a kötelezően induló 15 megye I-es csapat mellett, további 10 alacsonyabb osztályú gondolta úgy, hogy rajthoz áll. A 25 résztvevőt területi alapon csoportosították, illetve emelték ki.

Részletek
Palócföldön és Tiszaújvárosban is jeleskedtek

Palócföldön és Tiszaújvárosban is jeleskedtek

2016. július 21. 09:30

A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub két triatlon versenyzője vett részt a Magyarország legjobb utánpótlás versenyzői számára rendezett TRI-SHOP Utánpótlás Gálaversenyen Tiszaújvárosban, július 10-én - tájékoztatta szerkesztőségünket Németh László, a Jogging Plus Szuperinfo Futóklub vezetője.

Részletek
Négy helyszín, négy verseny

Négy helyszín, négy verseny

2016. július 18. 17:00

Mozgalmas heteken vannak túl a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesület tagjai. Egy korábbi döntésük értelmében nem indultak a jelentős költségvetésű világbajnokságon, helyette a burgenlandi Krumphof 3D íjászpályát célozták meg. 

Részletek