Átvették aranyérmeiket a KHTK labdarúgói - videóval

Átvették aranyérmeiket a KHTK labdarúgói - videóval

2016. június 4. 19:10

A Tiszakécske legyőzését követően biztossá vált, hogy zsinórban negyedik alkalommal ünnepelhet bajnoki címet a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Kecel elleni utolsó hazai mérkőzést követően június 4-én kapták meg érmeiket és a bajnoki kupát a KHTK focistái, csapatvezetői. Az aranyérmeket ünnepélyes keretek között Balla László alpolgármester, Busa Imre szakosztályvezető és Kerpics Ferenc, a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség versenyszervezője adta át a Honvéd Sporttelepen. A trófeát elsőként Palásti Sándor csapatkapitány emelhette magasba. A díjátadót követően természetesen az ünneplés és a pezsgőzés sem maradt el.

Részletek
 Szabó István - "A csapat megérett az NB III-ra" - videóval

Szabó István - "A csapat megérett az NB III-ra" - videóval

2016. június 5. 11:05

Ünneplést és könnyed győzelmet hozott a Kiskunfélegyházi HTK utolsó találkozója a megyei I. osztály 2015/16-os szezonjában június 4-én. Korán, már a második percben előnybe kerültek, irányítva a mérkőzést 3-1-re legyőzték a Kecel FC-t. Az első helyen záró KHTK zsinórban negyedik alkalommal nyerte meg a megyei I. osztályú bajnokságot és a tervek szerint vállalja az NB III-as szereplést. Az NB III-ba 19 megyei és 1 BLSZ I. bajnok közül 10 csapat kerülhet fel. A feljutásra 20 együttes pályázik, ám ez a szám változhat, ha nem minden aranyérmes vállalja a magasabb osztályt. Ebben az esetben sorsolással, osztályozó nélkül is feljuthat egy csapat. A sorsolást jövő hét elején, a rájátszás első mérkőzését június 11-12-én rendezik meg.

Részletek
Bajnoki címet ünnepelhettek az U14-es focisták - videóval

Bajnoki címet ünnepelhettek az U14-es focisták - videóval

2016. június 4. 20:15

A Kiskunfélegyházi HTK utolsó felnőtt bajnoki mérkőzésének szünetében, június 4-én vehették át aranyérmeiket a Félegyházi Térségi Sportiskola (A) U14-es játékosai és vezetői, akik megnyerték a korosztályos bajnokságot. Balog Huba utánpótlásedző tanítványai a megyei bajnokság északi csoportjában diadalmaskodtak. 18 találkozójukból 17-en győztek, csupán az utolsó előtti fordulóban a második helyezett Kecskeméti LC KTE SI (C) ellen szenvedtek vereséget. A szezont 51 ponttal zárták, 9 ponttal megelőzve a kecskemétieket. Az érmeket és a bajnoki kupát Balla László alpolgármester, Busa Imre szakosztályvezető és Kerpics Ferenc, a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség versenyszervezője adta át. A szurkolók vastapssal díjazták a félegyházi fiatalok eredményét.

Részletek
A fiatal nemzedéké a jövő

A fiatal nemzedéké a jövő

2016. június 4. 14:18

A férfi felnőtt csapat sikerei mellett az utánpótlásképzésre is nagy hangsúlyt fektetnek a Kiskunfélegyházi HTK Kézilabda Szakosztályánál. Az alakuló U12-es fiú csapat játékosai január óta ismerkednek a kézilabdával, május 31-én első nagypályás találkozóikat játszhatták a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban.

Részletek
Futással ünnepelték a nyarat

Futással ünnepelték a nyarat

2016. június 4. 14:00

Ragyogó napsütésben tartotta meg a Jogging Plus Szuperinfo Futóklub a 23. Kiskun Kupa utcai futóversenyt június 4-én szombaton, a Platán utcai Általános Iskolánál. A délelőtti futást a legkisebbek kezdték, 6 éves kor alatt 200 méteres táv várt rájuk. Őket az általános iskolások követték, az alsósok 400, 600 és 800 métert, a felsősök 1000 métert teljesítettek. A fő számra ezt követően került sor. A leghosszabb, 21 kilométeres kétkörös távot egyéniben, vagy váltóban teljesíthették. Lehetőség nyílt a távok rövidítésére, egy kör (10,5 km.), vagy fél kör (5 km.) megtételére.

Részletek
Ezüst hétvége a Fénypárducoknál

Ezüst hétvége a Fénypárducoknál

2016. június 2. 12:30

Május utolsó szombatján Kecskeméten és Abonyban ragadtak íjat a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai - tájékoztatta szerkesztőségünket Vas Tibor szakosztályvezető.

Részletek
Józsefes aranyeső az Országos Atlétika Diákolimpián

Józsefes aranyeső az Országos Atlétika Diákolimpián

2016. június 2. 09:00

Május 26-a és 31-e között Székesfehérváron rendezték meg az Országos Atlétika Diákolimpia döntőjét, ahol a kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola tanulói kimagasló eredményeket értek el. Három csapat-aranyérem mellett, három egyéni versenyző is Országos Diákolimpiai Bajnok lett.

Részletek
Kiskun Kupa Utcai Futóverseny

Kiskun Kupa Utcai Futóverseny

2016. június 2. 14:30

Huszonharmadik alkalommal rendezi meg Kiskunfélegyházán a Jogging Plus Szuperinfo Futóklub az utcai futóversenyt június 4-én, szombaton. Nevezni a helyszínen lehet 9 óra és 10.45 között. Nevezési díj felnőtt kategóriában 1000 forint személyenként. Minden célba érkező ajándékot kap a szervezőktől. Érdeklődni Németh Lászlónál lehet a 30/371-62-67-es telefonszámon, vagy e-mailben: [email protected].

Részletek
Együtt ünnepelhetnek a szurkolók

Együtt ünnepelhetnek a szurkolók

2016. június 4. 10:30

Mindhárom félegyházi csapatnak június 4-én, szombaton zárul a megyei nagypályás labdarúgó bajnokság. A megyei I. osztályt megnyerő Kiskunfélegyházi HTK hazai környezetben játssza utolsó találkozóját. Június 4-én, szombaton 15:30-kor a Kecel együttesét fogadják. A már tét nélküli összecsapást követően a félegyházi játékosok és csapatvezetők ünnepélyes keretek között vehetik át a bajnoki aranyérmeket a hazai szurkolók előtt. A megyei II. osztályban érdekelt Kiskunfélegyházi HTK II., valamint a Kiskunfélegyházi Vasutas egyaránt idegenben fejezi be a szezont. Az 5. helyen záró KHTK II. a harmadik helyezett Hetényegyháza vendégként szerepel 14 órától, míg a Vasutas játékosai a második helyezett Lajosmizse otthonában lépnek pályára 17 órakor.

Részletek