A Kész Arénában játssza hazai mérkőzéseit az NB II-es kézicsapat

A Kész Arénában játssza hazai mérkőzéseit az NB II-es kézicsapat

2016. szeptember 14. 16:30

Visszakerült a Kész Aréna Városi Sportcsarnokba az NB II dél-keleti csoportjának tavalyi ezüstérmese a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabda csapata. Tavasszal a Constantinum Sportcentrumban fogadta ellenfeleit a KHTK, de a tervek szerint a 2016/17-es szezonban ismét a Kész Aréna ad otthont a hazai mérkőzéseknek. A kézilabdánál használatos vaksz feltakarítását a KHTK tagjai, segítői oldják meg a találkozókat követően. Korábban gondot okozott a vaksz letakarítása a küzdőtérről, ezért találták ki ezt a megoldást a kézilabdások.

Részletek
Döntetlen a bajnoki nyitányon

Döntetlen a bajnoki nyitányon

2016. szeptember 5. 09:30

Fordulatos mérkőzésen 9-9-es döntetlennel kezdett a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a férfi NB I. keleti csoportjában. A szeptember 3-i nyitófordulóban az Egri Sport Club játékosaival mérkőztek meg a félegyháziak. A párosokat sikerrel abszolválták, a Korponai Zoltán - Pengő Gábor és az Erdélyi Szabolcs - Varga Károly összetételű páros is nyert. 2-0-át követően egyéni játszmák jöttek, amelyek során elsősorban Korponai Zoltán és Pengő Gábor szerepelt jó, négy játékukból mindketten hármat nyertek. Egyéniben Erdélyi Szabolcs egy találkozót vívott meg sikerrel, míg Varga Károlynak ezúttal nem sikerült pontot szereznie.

Részletek
Félegyháza-Tiszakécske csata a megyei II. osztályban

Félegyháza-Tiszakécske csata a megyei II. osztályban

2016. szeptember 3. 09:00

Hazai környezetben folytathatja jó szereplését a 2016/17-es labdarúgó bajnokságban a megyei II. osztályban szereplő Kiskunfélegyházi HTK II., amely szeptember 3-án szombaton 16:30-kor a Tiszakécske VSE második számú csapatát látja vendégül. A mérkőzés esélyesei a félegyháziak, akik egy esetleges győzelemmel akár a dobóra is felzárkózhatnak. A KHTK II. mellett a Kiskunfélegyházi Vasutas is szombaton lép pályára, a tavalyi bajnok Városföld otthonában vendégeskedik ugyancsak 16:30-tól. Vasárnap a megyei I. osztály tavalyi bajnoka, a Kiskunfélegyházi HTK az Akasztó otthonában vendégszerepel, ahol a 3 pont megszerzésére tör.

Részletek
Jakabszálláson nyert a KHTK II.

Jakabszálláson nyert a KHTK II.

2016. augusztus 29. 09:35

Folytatta jó szereplését a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK második számú csapata. Jakabszállásra látogattak a félegyháziak, ahol esélyeshez méltóan 3-0-ás győzelmet arattak augusztus 28-án. A gólok sorát a 9. percben Polgár Szabolcs nyitotta, majd a második félidőben Fricska Miklós és Kiss István is megzörgette a hazai hálót. A KHTK II. jó rajtot vett a megyei II. osztályú bajnokságban, zsinórban két idegenbeli győzelmet aratva az 5. pozícióban található. Az együttes legközelebb szeptember 3-án, szombaton 16:30-kor a Tiszakécske második számú csapatát fogadja.

Részletek
Pont nélkül zárt a Loki

Pont nélkül zárt a Loki

2016. augusztus 29. 10:05

Ezúttal sem szerzett pontot hazai pályán a Kiskunfélegyházi Vasutas, amely a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 3. fordulójában a Kerekegyházát fogadta augusztus 28-án. A két csapat ellentétesen kezdte a szezont, a félegyháziak két vereséggel, míg a vendégek két győzelemmel rajtoltak. A különbség a pályán is megmutatkozott, a Vasutas a 42. percig tartotta ellenfelét és bő egy órát követően háromgólos hátrányba került. A negyedik vendég találatot a duplázó Kis Richárd János szerezte a 89. percben (0-4). Három kör után pont nélkül állnak a félegyháziak, a kerekegyháziak vezetik a bajnokságot.

Részletek
Csontos Piroska is esküt tett

Csontos Piroska is esküt tett

2016. augusztus 28. 17:30

Letették az esküt a szeptember 7-e és 18-a közötti, Rio de Janeiró-i paralimpián versenyző magyar csapat tagjai a Nemzeti Színházban. A küldöttséget alkotók a színpadon kaptak helyet, az ünnepség kezdetén nagy ováció közepette emelkedtek fel a "mélyből". A Himnuszt a világhírű operaénekesnő, Miklósa Erika énekelte el.

Részletek
Szentkirály lovasa nyerte a Hírös Vágtát

Szentkirály lovasa nyerte a Hírös Vágtát

2016. augusztus 28. 13:15

A Hírös Hét Fesztivál csúcspontja idén is az augusztus 27-én megrendezett Hírös Vágta volt. A rendezvénynek, a tavalyihoz hasonlóan most is az izsáki úti Rudolf laktanya adott otthont, így a lovak és lovasok valóban autentikus, hagyományaiban is lovakhoz köthető helyszínen mérhették össze gyorsaságukat.

Részletek
Kiütéssel nyert a KHTK

Kiütéssel nyert a KHTK

2016. augusztus 28. 09:00

Magabiztos játékot mutatva 5-1-re legyőzte a Kiskőröst, így megszerezte első győzelmét a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 2016/17-es szezonjában. Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés, szűk egy óra alatt ötgólos előny alakult ki. A mutatott játék alapján megérdemelt az ilyen arányú siker.

Részletek
Szakmai nappal segítették a pedagógusok felkészülését

Szakmai nappal segítették a pedagógusok felkészülését

2016. augusztus 27. 14:15

A mindennapos testnevelésben dolgozó tanítók, pedagógusok, edzők és sportvezetők részére szakmai napot szervezett augusztus 26-án a Félegyházi Térségi Sportiskola Kosárlabda Szakosztálya. A foglalkozásokat a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban tartották meg gyermekek, iskolások bevonásával. A program célja, hogy minden szakmához szükséges tananyag, segédlet biztosítva legyen a testnevelést tartók számára, illetve még hasznosabban tudják megtölteni a magasabb óraszámot.

Részletek