Folytatódott a tenisz csapatbajnokság

Folytatódott a tenisz csapatbajnokság

2016. szeptember 4. 17:35

Győzelemmel kezdte az őszi szezont a férfi II. osztály D csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub. A hatcsapatos csoportban tavasszal három mérkőzést nyertek a félegyháziak, amivel a negyedik helyen álltak a tabellán. Újabb, szám szerinti negyedik sikerüket a még nyeretlen PTTE-Top Ten TC otthonában aratták szeptember 3-án, akiket 6-3-ra múltak felül. A félegyháziak szeptember 4-én a harmadik helyezett Match Point TC-t fogadták.

Részletek
Rekord résztvevő a strandröplabda kupán

Rekord résztvevő a strandröplabda kupán

2016. szeptember 4. 16:50

Kegyeibe fogadta az időjárás az Aranyhomok amatőr strandröplabda bajnokságra kilátogató szurkolókat, sportbarátokat és játékosokat szeptember 4-én a félegyházi strandon. A versenyre rekord létszámú, összesen 10 csapat nevezett. A félegyháziak mellett Kecskemétről, Táborfalváról, Izsákról és Orgoványról érkeztek röplabdások.

Részletek
Gödörben a Loki

Gödörben a Loki

2016. szeptember 4. 09:00

Újabb nagyarányú vereséget szenvedett a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjában a Kiskunfélegyházi Vasutas. A tavalyi bajnok városföldiek nem kegyelmeztek a gyenge formában lévő félegyháziaknak, alaposan megszórták a védekezésben szerényen muzsikáló Vasutast (9-1). A gólok sorát a 16. percben nyitották meg, szünetben már öttel vezettek, sőt a 63. percben kilencre növelték a különbséget. A félegyháziaknak a 78. percben sikerült szépíteniük, de ez sovány vigasz a végeredményt tekintve. A Vasutas második idegenbeli fellépésen újabb kilenc gólba szaladt bele, négy fordulót követően pont nélkül sereghajtó. A Vasutas helyi rangadó keretében szeptember 11-én, vasárnap 16:30-kor a Kiskunfélegyházi HTK II. csapatát látja vendégül.

Részletek
Hatot számoltak a Tiszakécskére a félegyháziak

Hatot számoltak a Tiszakécskére a félegyháziak

2016. szeptember 3. 20:20

Kiütéses, 6-0-ás győzelemmel tovább menetelt a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK II. Ezúttal a tiszakécskeiek második számú csapata volt a szenvedő fél, nem tudták megállítani a jó formában lévő félegyháziakat. Már a szünetig eldőlt a mérkőzés (3-0), szép gólokat és könnyed játékot láthatott a félegyházi publikum szeptember 3-án.

Részletek
Szeptember 17-én kezdődik a női futsal NB I-es bajnokság

Szeptember 17-én kezdődik a női futsal NB I-es bajnokság

2016. szeptember 3. 13:50

Elkészült a női futsal NB I sorsolása, amely után eldőlt, hogy idegenbeli rangadóval a Hajdúböszörmény otthonában kezd szeptember 17-én az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A bajnokságban ezúttal is 9 csapat vesz részt, a címvédő félegyháziak elsőként szeptember 25-én vasárnap 16 órától játszanak hazai pályán, amikor is a Szekszárdi Football Clubot fogadják a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. Az alapszakasz 18 fordulóból áll, a tervek szerint március elején ér véget.

Részletek
A Kész Arénában játssza hazai mérkőzéseit az NB II-es kézicsapat

A Kész Arénában játssza hazai mérkőzéseit az NB II-es kézicsapat

2016. szeptember 14. 16:30

Visszakerült a Kész Aréna Városi Sportcsarnokba az NB II dél-keleti csoportjának tavalyi ezüstérmese a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabda csapata. Tavasszal a Constantinum Sportcentrumban fogadta ellenfeleit a KHTK, de a tervek szerint a 2016/17-es szezonban ismét a Kész Aréna ad otthont a hazai mérkőzéseknek. A kézilabdánál használatos vaksz feltakarítását a KHTK tagjai, segítői oldják meg a találkozókat követően. Korábban gondot okozott a vaksz letakarítása a küzdőtérről, ezért találták ki ezt a megoldást a kézilabdások.

Részletek
Döntetlen a bajnoki nyitányon

Döntetlen a bajnoki nyitányon

2016. szeptember 5. 09:30

Fordulatos mérkőzésen 9-9-es döntetlennel kezdett a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a férfi NB I. keleti csoportjában. A szeptember 3-i nyitófordulóban az Egri Sport Club játékosaival mérkőztek meg a félegyháziak. A párosokat sikerrel abszolválták, a Korponai Zoltán - Pengő Gábor és az Erdélyi Szabolcs - Varga Károly összetételű páros is nyert. 2-0-át követően egyéni játszmák jöttek, amelyek során elsősorban Korponai Zoltán és Pengő Gábor szerepelt jó, négy játékukból mindketten hármat nyertek. Egyéniben Erdélyi Szabolcs egy találkozót vívott meg sikerrel, míg Varga Károlynak ezúttal nem sikerült pontot szereznie.

Részletek
Félegyháza-Tiszakécske csata a megyei II. osztályban

Félegyháza-Tiszakécske csata a megyei II. osztályban

2016. szeptember 3. 09:00

Hazai környezetben folytathatja jó szereplését a 2016/17-es labdarúgó bajnokságban a megyei II. osztályban szereplő Kiskunfélegyházi HTK II., amely szeptember 3-án szombaton 16:30-kor a Tiszakécske VSE második számú csapatát látja vendégül. A mérkőzés esélyesei a félegyháziak, akik egy esetleges győzelemmel akár a dobóra is felzárkózhatnak. A KHTK II. mellett a Kiskunfélegyházi Vasutas is szombaton lép pályára, a tavalyi bajnok Városföld otthonában vendégeskedik ugyancsak 16:30-tól. Vasárnap a megyei I. osztály tavalyi bajnoka, a Kiskunfélegyházi HTK az Akasztó otthonában vendégszerepel, ahol a 3 pont megszerzésére tör.

Részletek
Jakabszálláson nyert a KHTK II.

Jakabszálláson nyert a KHTK II.

2016. augusztus 29. 09:35

Folytatta jó szereplését a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK második számú csapata. Jakabszállásra látogattak a félegyháziak, ahol esélyeshez méltóan 3-0-ás győzelmet arattak augusztus 28-án. A gólok sorát a 9. percben Polgár Szabolcs nyitotta, majd a második félidőben Fricska Miklós és Kiss István is megzörgette a hazai hálót. A KHTK II. jó rajtot vett a megyei II. osztályú bajnokságban, zsinórban két idegenbeli győzelmet aratva az 5. pozícióban található. Az együttes legközelebb szeptember 3-án, szombaton 16:30-kor a Tiszakécske második számú csapatát fogadja.

Részletek