14 ország asztaliteniszezőinek rendeztek tábort

14 ország asztaliteniszezőinek rendeztek tábort

2016. augusztus 10. 09:00

Rekord létszámú, 42 külföldi és 20 hazai játékos részvételével augusztus 5-e és 12-e között tartják meg a Eurotalents Pre-Selection Camp elnevezésű nemzetközi asztalitenisz edzőtábort a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. Napi két edzéssel készülnek a gyerekek, a 2004-2005-ös korosztály országonkénti legjobb három leány -és fiú játékosait profi szakmai edzői stáb irányítja. A keleti régió és a szomszédos országok tehetségei mellett Svédországból, Dániából, Portugáliából, Belgiumból, Hollandiából és Görögországból érkeztek gyerekek.

Részletek
Könnyed kupasiker a bajnoki rajt előtt

Könnyed kupasiker a bajnoki rajt előtt

2016. augusztus 6. 19:25

Alaposan megszórta a Szanki OBSE-t a Kiskunfélegyházi HTK a Magyar Kupa 1. fordulójában augusztus 6-án. A szanki találkozón némi meglepetésre a hazai csapat kezdett jobban, a megyei III. osztály keleti csoportjában szereplő együttes meglepve a félegyháziakat bő 20 perc után már két góllal vezetett (2-0). Ezt követően magára talált a KHTK, még a szünet előtt megfordította az állást (2-3). A második játékrész gálamérkőzéssé alakult át, a szankiak nem tudtak lépést tartani a két osztállyal magasabban szereplő félegyháziakkal, akik meg sem álltak 10 gólig (2-10). A KHTK fölényes győzelemmel hangolt a bajnoki nyitányra.

Részletek
Kapusokat képeztek a Honvéd Sporttelepen

Kapusokat képeztek a Honvéd Sporttelepen

2016. augusztus 5. 18:30

Az előző évek sikerei hatására immár negyedik alkalommal rendeztek kapustábort Kerpits Ferenc és Tóth Péter kapusedzők vezetésével a Honvéd Sporttelepen július 18-a és 22-e között. A táborba 25 fő (23 fiú és 2 lány) jelentkezett. A legkisebb tanonc 7 éves, a legidősebb 18 éves volt. A helyi fiatalok mellett Kiskunmajsáról, Jászszentlászlóról, Tázlárról és Kecskemétről érkeztek kapusok, a program napi két edzésből, illetve egy órás szakmai videó elemzésből állt.

Részletek
Szabadnappal kezd a KHTK, itthon rajtolnak a megyei II. osztályú csapatok

Szabadnappal kezd a KHTK, itthon rajtolnak a megyei II. osztályú csapatok

2016. augusztus 5. 14:00

Véglegesség vált a Bács-Kiskun megyei labdarúgó bajnokság 2015/16-os szezonjának sorsolása. A megyei I. osztály címvédője a Kiskunfélegyházi HTK az első körben nem lép pályára, az augusztus 13-i és 14-i játéknapon a Tiszakécske Kalocsán, míg a Kecskemét Bácsalmáson vendégszerepel. A félegyháziak bemutatkozására augusztus 21-én kerül sor, vasárnap 17 órától hazai pályán a Bácsalmást fogadják a 2. fordulóban. A megyei II. osztály északi csoportjában mindkét félegyházi együttes hazai pályán kezd. Augusztus 13-án szombaton 15 órakor a Kiskunfélegyházi HTK II. a Városföldet látja vendégül, míg 17 órától a Kiskunfélegyházi Vasutas a Szabadszállást fogadja.

Részletek
Egy aranyat és két ezüstérmet szerzett a kecskeméti gokartos a vébén

Egy aranyat és két ezüstérmet szerzett a kecskeméti gokartos a vébén

2016. augusztus 4. 11:30

Július 27-e és 31-e között tartották izgalomban a Kart World Championship (teremgokart-világbajnokság) egyéni futamai a versenyzőket és a szurkolókat egyaránt a martinsicurói pályán. A kecskeméti Janecskó Adrián összetettben a 24. helyen végzett, háromszor állt a dobogón: egyszer arany-, kétszer ezüstérmet akasztottak a nyakába.

Részletek
Bajnoki címre tör a KHTK kézilabda csapata

Bajnoki címre tör a KHTK kézilabda csapata

2016. augusztus 2. 13:00

Megkezdte a felkészülést a 2016/17-es szezonra az NB II dél-keleti csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabda csapata. Az elmúlt két bajnokságot egyaránt második helyen záró félegyháziak az új idényben az aranyéremre törnek, a keretet több játékossal megerősítették. A felnőtt együttes mellett a juniorok, az U14-es fiatalok, valamint az újonnan alakult U12-es csapat is elkezdi a tréningeket Fekete Krisztián és Árvai Zoltán edzők vezetésével. Tervek szerint a KHTK felnőtt együttese a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban játssza hazai mérkőzéseit - erről tájékoztatta a Félegyházi Közlönyt Isán András szakosztályvezető.

Részletek
Az NB III-as Hódmezővásárhelyt is legyőzte a KHTK

Az NB III-as Hódmezővásárhelyt is legyőzte a KHTK

2016. július 30. 17:40

Felkészülési mérkőzésen újabb sikert aratott a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgó csapata, amely július 30-án az NB III Közép csoportjában szereplő Hódmezővásárhelyi FC-t verte meg 3-1-re a Honvéd Sporttelepen. A magasabb osztályú Hódmezővásárhely legyőzése önbizalmat adhat a félegyháziaknak a bajnoki rajt előtt.

Részletek
Hatalmas magyar csapat indult el az olimpiára

Hatalmas magyar csapat indult el az olimpiára

2016. július 30. 12:30

Rengeteg szurkoló, családtag, és hatalmas médiaérdeklődés mellett elindult Rióba a legnagyobb létszámú magyar csapat a jövő pénteken kezdődő olimpiára. A Liszt Ferenc repülőtérről 12 órakor szállt fel a gép, amely magyar idő szerint vasárnap hajnali 1 órakor landol a XXXI. nyári olimpiai játékok helyszínén.

Részletek
Jó ütemben halad a felkészülés

Jó ütemben halad a felkészülés

2016. július 29. 09:00

Sikerrel abszolválta második felkészülési mérkőzését a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság címvédője Kiskunfélegyházi HTK. A játékosok három hete edzenek, barátságos találkozón ezúttal a kecskeméti Mercedes-KLA U-19-es akadémistáit győzték le 3-1-re július 27-én. A bajnoki nyitányt megelőzően az NB III-as Hódmezővásárhellyel, valamint a Szentessel is megmérkőznek a félegyháziak, emellett kupamérkőzést játszanak augusztus 6-án Szankon. A csapattól Marsa Levente és Juhász Miklós távozott, Ábel Zsolt visszaigazolt. A mérkőzést követően Szabó István, a KHTK vezetőedzője értékelt, valamint a felkészülésről is szót ejtett.

Részletek