Három érmet szereztek az Országos Magyar Bajnokságon

Három érmet szereztek az Országos Magyar Bajnokságon

2016. szeptember 27. 09:00

Kiválóan teljesítettek a szeptemberi Serdülő Országos Magyar Bajnokságon a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának bokszolói. A kaposvári korosztályos bajnokin 47 szakosztály 155 versenyzője ragadott kesztyűt. A legfényesebb érmet Lőrincz Róbert érte el, 38 és fél kilogrammban magyar bajnok lett a 14 fős mezőnyben. 52 kilogrammban Provics Gergő 12 induló közül harmadik lett, míg Rácz Alex a 68 kilogrammos súlycsoportban ugyancsak bronzérmet szerzett a 13 fős mezőnyben. Mihály János szakosztályvezető tanítványai legközelebb az októberi Junior Magyar Bajnokságon lépnek ringbe.

Részletek
Tiszaalpáron nyertek, Halason kikaptak

Tiszaalpáron nyertek, Halason kikaptak

2016. szeptember 26. 14:05

Idegenben folytatták bajnoki szereplésüket a Dél-100 Kiskunfélegyháza megyei felnőtt kézilabda csapatai. A 2. fordulóban a nők Kiskunhalasra a KB Autoteam SE otthonába látogattak szeptember 25-én. A találkozó esélyesének a hazai csapat számított, a félegyháziak elsősorban védekezésben nem tudtak lépést tartani a halasiakkal (47-20). A Dél-100 Kiskunfélegyháza legeredményesebb játékosai Barna Claudia és Gácsi-Kiss Gerda 5-5 gólt szerzett. A férfiak ugyancsak idegenben Tiszaalpáron vendégeskedtek, ahol megszerezték első győzelmüket a bajnokságban. A találkozót már az első félidőben eldöntötték, amikor is 18-9-es előnyre tettek szert. A játék képe a későbbiek során sem változott, a félegyháziak magabiztosan 33-18-ra nyertek.

Részletek
Megszórták a Makói KC-t a kézisek

Megszórták a Makói KC-t a kézisek

2016. szeptember 26. 07:30

Egy félidő alatt eldöntve a mérkőzést magabiztos győzelmet aratott Makón a Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabda csapata az NB II dél-keleti csoportjának 2. fordulójában. A félegyháziak a Köröstarcsa megverését követően a Makói KC-nak sem adtak esélyt a pontszerzésre. A szünetben már 20-14-re vezettek és a különbség a második félidőben sem csökkent (33-26). Értékes két pontot szerezve a P&P KHTK hibátlan mérleggel holtversenyben a tabella élén áll. A csapat legközelebb október 2-án, vasárnap 17 órától a Kondorosi KK-t fogadja a Kész Arénában.

Részletek
Négy és fél ponttal kezdett a sakkcsapat

Négy és fél ponttal kezdett a sakkcsapat

2016. szeptember 25. 19:05

Első mérkőzését játszotta az NB II. Tóth László csoportjának 2016/17-es szezonjában a Félegyháza-Csongrád sakkcsapata szeptember 25-én. A nyitó fordulóban a kecskeméti TÁKISZ SE játékosai látogattak Kiskunfélegyházára. Tizenkét táblán hét parti döntetlenre végződött, a félegyháziak közül egyedül a második táblán játszó Gyugyi Péter nyert, négy mérkőzés kecskeméti sikerrel zárult. A félegyháziak 4 és fél pontot szerezve a 8. helyről folytatják a bajnokságot.

Részletek
Tisztes helytállás a Szekszárd ellen

Tisztes helytállás a Szekszárd ellen

2016. szeptember 25. 20:10

Fiatal és a női futsal NB I-ben debütáló játékosokkal állt fel a Szekszárdi Football Club ellen az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a bajnokság 2. fordulójában szeptember 25-én. A Kész Aréna megrendezett mérkőzés izgalmas csatát hozott, az Astra újoncai a vezetést is megszerezték és az utolsó percig szorosan tartották az állást erős riválisukkal szemben. (2-3)

Részletek
Bronzérmet szereztek az U12-es kosarasok

Bronzérmet szereztek az U12-es kosarasok

2016. szeptember 26. 14:35

Négycsapatos nemzetközi kosárlabda tornának adott otthont szeptember 25-én a Constantinum Sportcentrum, ahol a Félegyházi Térségi Sportiskola mellett a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia és két szerb (KK Backa Topola, KK Somborska Akademija) korosztályos csapat vett részt. A félegyháziak mindkét szerb együttes ellen pályára léptek. Az elődöntőben a KK Somborska Akademija ellen vereséget szenvedtek, míg a bronzmérkőzést 63-48-ra megnyerték a KK Backa Topola ellen. A tornán a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia szerezte meg a győzelmet.

Részletek
Továbbra is pont nélkül

Továbbra is pont nélkül

2016. szeptember 25. 18:15

Ezúttal sem szerzett pontot hazai pályán a Kiskunfélegyházi Vasutas, amely szeptember 25-én a Tiszakécske VSE második számú csapatát látta vendégül a megyei II. osztályban. Mind támadásban, mind pedig védekezésben alulmaradtak a félegyháziak, csupán a 36. percig őrizték meg kapujukat a góltól. A szünetben már kétgólos hátrányban voltak, végül 6-0-ás vereségbe szaladtak bele hazai pályán. A Vasutas egyedüli csapatként továbbra is pont nélkül áll, így sereghajtó a bajnokságban.

Részletek
Elbukta az első helyet a KHTK II.

Elbukta az első helyet a KHTK II.

2016. szeptember 25. 18:35

Hiába vezetett, végül pont nélkül távozott Lakitelekről a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 7. fordulójában. A szeptember 25-i összecsapáson a holtversenyben éllovas félegyháziak Keresztesi Zoltán találatával kerültek előnybe a 16. percben, de a hazaiak a szünet előtt nem sokkal kiegyenlítettek (1-1). A mindent eldöntő gól a hajrában született, a 82. percben Subicz Norbert vette be Oroszi Tibor kapuját (2-1). Vereségével a KHTK II. visszacsúszott a harmadik helyre, a bajnokságot a Városföldi SE és a Kiskunmajsa FC vezeti.

Részletek
Nehezen, de hozták a kötelezőt

Nehezen, de hozták a kötelezőt

2016. szeptember 24. 20:05

Az erőviszonyok alapján a Kiskunfélegyházi HTK győzelmére lehetett számítani a Harta SE ellen a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 7. fordulójában szeptember 24-én. A várakozásnak megfelelően egyoldalú mérkőzést láthatott a publikum, számtalan lehetőséget kidolgoztak a félegyháziak, amiből egyet gólra váltottak. A játék képe alapján jóval nagyobb különbség volt a csapatok között. A KHTK értékes három pontot szerezve feljebb kapaszkodott a tabellán.

Részletek
Hibátlanok maradtak a Mókusok

Hibátlanok maradtak a Mókusok

2016. szeptember 24. 18:10

A Mórahalom után a Szilády RFC csapatát is legyőzték a Kiskunmajsai Mókusok, így százszázalékos mérleggel állnak a Bács-Kiskun megyei női bajnokságban. Osztopáni Mihály tanítványai ezúttal 4-2-re múlták felül a Szilárdy RFC-t hazai pályán szeptember 24-én. A szünetben már 3-0-ra vezettek, a fordulás után ugyan némileg szorosabbá vált az állás, de így sem forgott veszélyben a Mókusok győzelme (4-2). A Mókusok legközelebb október elsején az Arany Bácska otthonában lépnek pályára.

Részletek