Itthon javíthat a Kiskunfélegyházi HTK

Itthon javíthat a Kiskunfélegyházi HTK

2016. augusztus 26. 12:30

Ismét hazai környezetben játszik a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A 3. fordulóban a Kiskőrös LC-t látják vendégül a félegyháziak augusztus 27-én, szombaton 17 órakor. Mindkét csapat egy-egy mérkőzést játszott a 2016/17-es szezonban. A KHTK az előző körben hazai pályán szenvedett balszerencsés vereséget a Bácsalmástól, míg a kiskőrösiek a Soltvadkertet győzték le 4-1-re az idénynyitón. A megyei I. osztály mellett a megyei II-es csapatok is pályára lépnek. A Kiskunfélegyházi Vasutas a Kerekegyházát fogadja, míg a KHTK II. Jakabszállásra látogat. Mindkét találkozót vasárnap 17 órától rendezik meg.

Részletek
Balszerencsés mérkőzésen kapott ki a KHTK

Balszerencsés mérkőzésen kapott ki a KHTK

2016. augusztus 21. 20:50

Idény eleji formát mutatva hazai pályán szenvedett vereséget a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A vendég bácsalmásiak szervett védekezéssel kevés teret hagytak a némileg pontatlanul játszó KHTK-nak. A találkozón két büntető is esett, a vendégek kihasználták a 11-est, a félegyháziak azonban nem. A KHTK játékának javulnia kell a bajnokság további szakaszára.

Részletek
Elhozták a 3 pontot Tiszaalpárról

Elhozták a 3 pontot Tiszaalpárról

2016. augusztus 22. 08:30

Megszerezte első győzelmét a megyei II. osztályú bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK II., amely a 2. fordulóban Tiszaalpáron győzött 2-0-ra augusztus 21-én. Bő egy órát kellett várni az első gólra, a 63. percben Valkovics Gábor jutatta előnyhöz a félegyháziakat (0-1). A hajrában csupán egy találat született, a 80. percben Szabó Tamás döntötte el a mérkőzést (0-2). A Kiskunfélegyházi HTK II. a Városföld elleni döntetlent követően győzelemmel folytatta a 2015/16-os idényt.

Részletek
Összeomlás a második félidőben

Összeomlás a második félidőben

2016. augusztus 22. 09:30

Nem sikerült jól az első idegenbeli találkozója a Kiskunfélegyházi Vasutasnak a megyei II. osztályú bajnokság 2. fordulóban. Nyárlőrincre látogattak a félegyháziak augusztus 21-én, ahol szoros első félidőt követően (3-2) 9-2-re maradtak alul. A hazai csapatból Torbán Csaba és Bera András egyaránt triplázott, Bali Gábor két gólt ért el. A Vasutasból Polgár István és Abonyi Péter szerzett gólt. A félegyháziak első pontszerzése továbbra is várat magára.

Részletek
Büntetőkkel maradt alul a KHTK

Büntetőkkel maradt alul a KHTK

2016. augusztus 17. 19:25

Nem esett gól a rendes játékidőben, 11-es rúgások döntöttek a Magyar Kupa 2. fordulójában a Harta SE - Kiskunfélegyházi HTK párharc továbbjutójáról augusztus 17-én. Nem a legerősebb összeállításában játszott a KHTK, a vegyes csapatot KHTK I-es és KHTK II-es játékosok alkották. A mérkőzés lefújását követően a büntetők a hazai pályán játszó Hartának mentek jobban, 5-3-ra diadalmaskodtak, így ők folytatják a Magyar Kupa 3. fordulójában. A Harta különös bravúrt bemutatva mindkét eddigi párharcát 11-es rúgásokkal nyerte meg. Az első körben a Kunszállást ugyancsak 0-0-át követően büntetőkkel verte meg 4-2-re. A KHTK hiába rúgott az 1. fordulóban 10 gólt Szankon, ezúttal egyszer sem tudta bevenni a hartaiak kapuját.

Részletek
Három hétvége, négy verseny

Három hétvége, négy verseny

2016. augusztus 18. 10:00

Négy helyszínen ragadtak íjat az elmúlt hetekben a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai: Zsákán, Nagyrédén, Ferencszálláson és Rákoskeresztúron. Július utolsó hétvégéjén, Zsákán Horváth Anna és Horváth Csenge képviselte a szakosztályt, céljuk az Országos Bajnokságra történő kvalifikációs szint teljesítése volt, amelyet sikeresen teljesítettek. Eredményeik: Horváth Anna pusztai gyerek lány 5. hely, Horváth Csenge vadászreflex gyerek lány 1. hely.

Részletek
Íjászdöntő a Parkerdőben

Íjászdöntő a Parkerdőben

2016. augusztus 17. 14:00

Szeptember 11-én, vasárnap tartja 32. versenyét, egyben a Történelmi DAR VS 2016 döntőjét a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesület. A versenyen egyéni és egyetlen állomáson sem versenyző íjászok is nevezhetnek szeptember 8-án, csütörtökön 17 óráig a [email protected] e-mail címen. A versenyt Kapus Krisztián önkormányzati képviselő nyitja meg. A díjakat Dr Faragó Zsolt, Kiskunfélegyháza város jegyzője, valamint Kóródi Ferenc, a FREDDO Kft. vezetője adja át.

Részletek
Félegyházi evezős a Paralimpián

Félegyházi evezős a Paralimpián

2016. augusztus 17. 07:00

Csontos Piroska mellett egy másik félegyházi származású parasportolónak, Lőrincz Krisztinának is szurkolhatunk a szeptemberi Paralimipán. A kerekesszékes sportoló egypárevezősként képviseli hazánkat az ötkarikás játékokon.

Részletek
Sorsoltak a Nemzeti Sakk Csapatbajnokságban

Sorsoltak a Nemzeti Sakk Csapatbajnokságban

2016. augusztus 15. 15:00

Augusztus 13-án, szombaton a Magyar Sakkszövetség Székházában (Budapesten) sorsolták ki a Nemzeti Sakk Csapatbajnokság 2016-2017-es szezon mérkőzéseinek időpontját, mindhárom osztályban (NB-I, NB-I/B és NB-II.). Városunkat a Kiskunfélegyházi Honvéd Testedzők Köre képviseli az NB-II-es osztály Tóth László csoportjában, hármas (3) rajtszámmal, „Félegyháza-Csongrád” néven.

Részletek
Győzelemmel rajtoltak az esélyesek

Győzelemmel rajtoltak az esélyesek

2016. augusztus 14. 19:30

A megyei II. osztályú küzdelmek mellett a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság is elindult augusztus 13-án és 14-én. A bajnoki címvédő Kiskunfélegyházi HTK szabadnaposként nem játszott az első fordulóban. Az elsőségre is esélyes csapatok egyaránt győzelemmel rajtoltak. A Bajai LSE a Kecelt győzte le 6-2-re, a Kecskeméti LC Bácsalmáson nyert 2-1-re. A tavalyi ezüstérmes Tiszakécske papíron a forduló rangadóját játszotta Kalocsán, a mérkőzés vártánál simábban 5-0-ás kécskei sikerrel zárult. A 2. fordulóban a Kiskunfélegyházi HTK játékosai is pályára lépnek, augusztus 21-én vasárnap 17 órakor a Bácsalmás ellen kezdik a szezont.

Részletek