Félegyháza-Tiszakécske csata a megyei II. osztályban

Félegyháza-Tiszakécske csata a megyei II. osztályban

2016. szeptember 3. 09:00

Hazai környezetben folytathatja jó szereplését a 2016/17-es labdarúgó bajnokságban a megyei II. osztályban szereplő Kiskunfélegyházi HTK II., amely szeptember 3-án szombaton 16:30-kor a Tiszakécske VSE második számú csapatát látja vendégül. A mérkőzés esélyesei a félegyháziak, akik egy esetleges győzelemmel akár a dobóra is felzárkózhatnak. A KHTK II. mellett a Kiskunfélegyházi Vasutas is szombaton lép pályára, a tavalyi bajnok Városföld otthonában vendégeskedik ugyancsak 16:30-tól. Vasárnap a megyei I. osztály tavalyi bajnoka, a Kiskunfélegyházi HTK az Akasztó otthonában vendégszerepel, ahol a 3 pont megszerzésére tör.

Részletek
Jakabszálláson nyert a KHTK II.

Jakabszálláson nyert a KHTK II.

2016. augusztus 29. 09:35

Folytatta jó szereplését a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK második számú csapata. Jakabszállásra látogattak a félegyháziak, ahol esélyeshez méltóan 3-0-ás győzelmet arattak augusztus 28-án. A gólok sorát a 9. percben Polgár Szabolcs nyitotta, majd a második félidőben Fricska Miklós és Kiss István is megzörgette a hazai hálót. A KHTK II. jó rajtot vett a megyei II. osztályú bajnokságban, zsinórban két idegenbeli győzelmet aratva az 5. pozícióban található. Az együttes legközelebb szeptember 3-án, szombaton 16:30-kor a Tiszakécske második számú csapatát fogadja.

Részletek
Pont nélkül zárt a Loki

Pont nélkül zárt a Loki

2016. augusztus 29. 10:05

Ezúttal sem szerzett pontot hazai pályán a Kiskunfélegyházi Vasutas, amely a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 3. fordulójában a Kerekegyházát fogadta augusztus 28-án. A két csapat ellentétesen kezdte a szezont, a félegyháziak két vereséggel, míg a vendégek két győzelemmel rajtoltak. A különbség a pályán is megmutatkozott, a Vasutas a 42. percig tartotta ellenfelét és bő egy órát követően háromgólos hátrányba került. A negyedik vendég találatot a duplázó Kis Richárd János szerezte a 89. percben (0-4). Három kör után pont nélkül állnak a félegyháziak, a kerekegyháziak vezetik a bajnokságot.

Részletek
Csontos Piroska is esküt tett

Csontos Piroska is esküt tett

2016. augusztus 28. 17:30

Letették az esküt a szeptember 7-e és 18-a közötti, Rio de Janeiró-i paralimpián versenyző magyar csapat tagjai a Nemzeti Színházban. A küldöttséget alkotók a színpadon kaptak helyet, az ünnepség kezdetén nagy ováció közepette emelkedtek fel a "mélyből". A Himnuszt a világhírű operaénekesnő, Miklósa Erika énekelte el.

Részletek
Szentkirály lovasa nyerte a Hírös Vágtát

Szentkirály lovasa nyerte a Hírös Vágtát

2016. augusztus 28. 13:15

A Hírös Hét Fesztivál csúcspontja idén is az augusztus 27-én megrendezett Hírös Vágta volt. A rendezvénynek, a tavalyihoz hasonlóan most is az izsáki úti Rudolf laktanya adott otthont, így a lovak és lovasok valóban autentikus, hagyományaiban is lovakhoz köthető helyszínen mérhették össze gyorsaságukat.

Részletek
Kiütéssel nyert a KHTK

Kiütéssel nyert a KHTK

2016. augusztus 28. 09:00

Magabiztos játékot mutatva 5-1-re legyőzte a Kiskőröst, így megszerezte első győzelmét a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 2016/17-es szezonjában. Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés, szűk egy óra alatt ötgólos előny alakult ki. A mutatott játék alapján megérdemelt az ilyen arányú siker.

Részletek
Szakmai nappal segítették a pedagógusok felkészülését

Szakmai nappal segítették a pedagógusok felkészülését

2016. augusztus 27. 14:15

A mindennapos testnevelésben dolgozó tanítók, pedagógusok, edzők és sportvezetők részére szakmai napot szervezett augusztus 26-án a Félegyházi Térségi Sportiskola Kosárlabda Szakosztálya. A foglalkozásokat a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban tartották meg gyermekek, iskolások bevonásával. A program célja, hogy minden szakmához szükséges tananyag, segédlet biztosítva legyen a testnevelést tartók számára, illetve még hasznosabban tudják megtölteni a magasabb óraszámot.

Részletek
Strandröplabda bajnokság lesz szeptemberben

Strandröplabda bajnokság lesz szeptemberben

2016. augusztus 26. 09:30

Aranyhomok amatőr strandröplabda bajnokságot szerveznek Kiskunfélegyházán, a városi strand területén szeptember 4-én, vasárnap 9.30-tól. A versenyen négy fős csapatok indulhatnak, amelyek szeptember 1-jéig nevezhetnek. A mérkőzések két nyert játszmáig tartanak, amelyek 21 pontig, illetve 2 pont különbségig tartanak. A harmadik szett 15 pontig, illetve 2 pont különbségig. A mérkőzésen kosárérintéssel való fogadás és az ellenfél terére történő átadás megengedett. Az első helyezett csapat serleget és érmeket, a második és harmadik pedig csapatérmeket kap. További információ kérhető Ónodi Lászlótól, a 06-20-462-9433-as telefonszámon.

Részletek