Büntetőkkel maradt alul a KHTK

Büntetőkkel maradt alul a KHTK

2016. augusztus 17. 19:25

Nem esett gól a rendes játékidőben, 11-es rúgások döntöttek a Magyar Kupa 2. fordulójában a Harta SE - Kiskunfélegyházi HTK párharc továbbjutójáról augusztus 17-én. Nem a legerősebb összeállításában játszott a KHTK, a vegyes csapatot KHTK I-es és KHTK II-es játékosok alkották. A mérkőzés lefújását követően a büntetők a hazai pályán játszó Hartának mentek jobban, 5-3-ra diadalmaskodtak, így ők folytatják a Magyar Kupa 3. fordulójában. A Harta különös bravúrt bemutatva mindkét eddigi párharcát 11-es rúgásokkal nyerte meg. Az első körben a Kunszállást ugyancsak 0-0-át követően büntetőkkel verte meg 4-2-re. A KHTK hiába rúgott az 1. fordulóban 10 gólt Szankon, ezúttal egyszer sem tudta bevenni a hartaiak kapuját.

Részletek
Három hétvége, négy verseny

Három hétvége, négy verseny

2016. augusztus 18. 10:00

Négy helyszínen ragadtak íjat az elmúlt hetekben a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai: Zsákán, Nagyrédén, Ferencszálláson és Rákoskeresztúron. Július utolsó hétvégéjén, Zsákán Horváth Anna és Horváth Csenge képviselte a szakosztályt, céljuk az Országos Bajnokságra történő kvalifikációs szint teljesítése volt, amelyet sikeresen teljesítettek. Eredményeik: Horváth Anna pusztai gyerek lány 5. hely, Horváth Csenge vadászreflex gyerek lány 1. hely.

Részletek
Íjászdöntő a Parkerdőben

Íjászdöntő a Parkerdőben

2016. augusztus 17. 14:00

Szeptember 11-én, vasárnap tartja 32. versenyét, egyben a Történelmi DAR VS 2016 döntőjét a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesület. A versenyen egyéni és egyetlen állomáson sem versenyző íjászok is nevezhetnek szeptember 8-án, csütörtökön 17 óráig a [email protected] e-mail címen. A versenyt Kapus Krisztián önkormányzati képviselő nyitja meg. A díjakat Dr Faragó Zsolt, Kiskunfélegyháza város jegyzője, valamint Kóródi Ferenc, a FREDDO Kft. vezetője adja át.

Részletek
Félegyházi evezős a Paralimpián

Félegyházi evezős a Paralimpián

2016. augusztus 17. 07:00

Csontos Piroska mellett egy másik félegyházi származású parasportolónak, Lőrincz Krisztinának is szurkolhatunk a szeptemberi Paralimipán. A kerekesszékes sportoló egypárevezősként képviseli hazánkat az ötkarikás játékokon.

Részletek
Sorsoltak a Nemzeti Sakk Csapatbajnokságban

Sorsoltak a Nemzeti Sakk Csapatbajnokságban

2016. augusztus 15. 15:00

Augusztus 13-án, szombaton a Magyar Sakkszövetség Székházában (Budapesten) sorsolták ki a Nemzeti Sakk Csapatbajnokság 2016-2017-es szezon mérkőzéseinek időpontját, mindhárom osztályban (NB-I, NB-I/B és NB-II.). Városunkat a Kiskunfélegyházi Honvéd Testedzők Köre képviseli az NB-II-es osztály Tóth László csoportjában, hármas (3) rajtszámmal, „Félegyháza-Csongrád” néven.

Részletek
Győzelemmel rajtoltak az esélyesek

Győzelemmel rajtoltak az esélyesek

2016. augusztus 14. 19:30

A megyei II. osztályú küzdelmek mellett a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság is elindult augusztus 13-án és 14-én. A bajnoki címvédő Kiskunfélegyházi HTK szabadnaposként nem játszott az első fordulóban. Az elsőségre is esélyes csapatok egyaránt győzelemmel rajtoltak. A Bajai LSE a Kecelt győzte le 6-2-re, a Kecskeméti LC Bácsalmáson nyert 2-1-re. A tavalyi ezüstérmes Tiszakécske papíron a forduló rangadóját játszotta Kalocsán, a mérkőzés vártánál simábban 5-0-ás kécskei sikerrel zárult. A 2. fordulóban a Kiskunfélegyházi HTK játékosai is pályára lépnek, augusztus 21-én vasárnap 17 órakor a Bácsalmás ellen kezdik a szezont.

Részletek
Egy gól döntött a megyei III-as bajnok javára

Egy gól döntött a megyei III-as bajnok javára

2016. augusztus 13. 19:10

Három ponttal távozott Kiskunfélegyházáról a megyei II. osztály északi csoportjába frissen feljutott Szabadszállási SE, a vendégek a Kiskunfélegyházi Vasutast múlták felül a nyitófordulóban augusztus 13-án. A mérkőzésen csupán egy gól született, a győztes találatot Progli István szerezte az 58. percben. A 16 csapatos bajnokság 2. fordulójában a döntetlennel kezdő Nyárlőrinc otthonába látogatnak a félegyháziak augusztus 21-én.

Részletek
Döntetlen a rangadón

Döntetlen a rangadón

2016. augusztus 13. 17:30

1-1-es döntetlennel kezdte a bajnokságot a Kiskunfélegyházi HTK II., amely az első fordulóban hazai pályán a tavalyi bajnok Városföldi SE-t látta vendégül a megyei II. osztályban. A presztízs mérkőzés izgalmasan alakult, mindkét fél megszerezhette volna a győzelmet, a két találat gyors gólváltás után az első félidő hajrájában született.

Részletek
Teljes nap a horgászaté - videóval

Teljes nap a horgászaté - videóval

2016. augusztus 14. 09:00

Hagyományosan, immár ötödik alkalommal ragadtak horgászbotot a pecások a Balog Tanya 24 órás horgászversenyén augusztus 13-án és 14-én. Az idei megmérettetés telt házat hozott, összesen 10 (3+1 fős) csapat nevezett. A változékony időjárás a fogásokra is kihatott, tapasztalatok szerint a délutáni és a hajnali időszak döntően befolyásolja a végeredményt. A győztes csapat első alkalommal egyedi készítésű vándorkupát kapott a szervezőktől.

Részletek
Német edzésmódszerrel tanították a fiatalokat

Német edzésmódszerrel tanították a fiatalokat

2016. augusztus 13. 09:00

A Rapid Wien utánpótlás megfigyelője Kisistók András, illetve Fütyü Illés edző vezetésével egyhetes utánpótlás focitábort tartottak augusztus 8-a és 12-e között a félegyházi Honvéd Sporttelepen. A helyi fiatalok technikai, taktikai és mentális foglalkozások keretében napi két tréningen vettek részt a német utánpótlás edzés módszereit követve. A tábor nem titkolt célja a fiatal tehetségek megismerése, nyomon követése, felkutatása – mondta el Kisistók András játékosmegfigyelő.

Részletek