A DVTK-Vénusz nyerte a Karácsonyi Kupát

A DVTK-Vénusz nyerte a Karácsonyi Kupát

2015. december 13. 18:55

Első alkalommal hódította el a miskolci DVTK-Vénusz a december 12-13-án megrendezett III. Karácsonyi Női Futsal Kupát. A négyes torna ezúttal is sok izgalmat tartogatott, a győzelemről döntő DVTK-Vénusz – Univerzum NFC mérkőzés egyben női futsal NB I-es bajnoki is volt, amelyen 2-2-es döntetlen született. Másodikként az Univerzum végzett. Az Astra Kiskunfélegyházi Bullsnak nem sikerült a címvédés, de fölényes, 11-2-es győzelemmel zárt a negyedik helyezett Debreceni EAC legyőzésével.

Részletek
Félegyházi tornász sikerek

Félegyházi tornász sikerek

2015. december 12. 20:00

A XIX. Rákoskerti Kupán vettek részt a félegyházi tornászok Budapesten, december elején. A mieink I. korcsoportban a dobogó 3. fokára állhattak fel, míg a nagyok, III-IV. korcsoportos csapatban a 8. helyet érték el, egyéniben Siber Szófia az igen előkelő 5. helyet.

Részletek
Két győzelem hazai pályán

Két győzelem hazai pályán

2015. december 13. 14:00

Kiskunfélegyházán rendezték meg az U17-es futsal bajnokság közép csoportjának 5. fordulóját december 12-én. A Félegyházi Térségi Sportiskola csapata három találkozót játszott, ezek közül kettőn győzött. Elsőként a Magyar-Máltai Szeretetszolgálat korosztályos együttesét fogadta, akiket könnyedén vert meg. A második mérkőzésükön erősebbnek bizonyult az ELTE-BEAC, de az utolsó találkozójukon ismét nyertek a félegyháziak, 8-1-re verték a Kastélydombi SE együttesét. Abonyi Péter tanítványai 16 ponttal a második helyen állnak csoportjukban.

Részletek
Súlyokat a magasba!

Súlyokat a magasba!

2015. december 16. 09:30

December 12-én a Darvas iskolában rendezték meg a XIII. Sébi-kupa fekvenyomó versenyt. Az évzáró megmérettetés egyben a III. Szabó József emlékverseny is volt. A verseny megkezdése előtt a fiatalon elhunyt sportoló, Szabó József nagypapája Feri József kupát adott át a világkupa győztes Szabó Tamásnak és Séberger Györgynek, a fiatalok sportolásának segítéséért.

Részletek
Kupával búcsúztatják az évet

Kupával búcsúztatják az évet

2015. december 12. 13:45

Komolyabb tét nélkül feszültek egymásnak a csapatok a III. Karácsonyi Női Futsal Kupa első játéknapján. A házigazda és címvédő Astra Elios Kiskunfélegyházi Bulls mellett az Univerzum NFC, a Debreceni EAC és a DVTK-Vénusz lépett pályára a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. Az Astra Kiskunfélegyházi Bulls december 12-én előbb az Univerzummal, majd a miskolci DVTK-Vénusszal találkozott. A gólzárpóros mérkőzéseket mindkét esetben a vendégek nyerték.

Részletek
Könnyed győzelem

Könnyed győzelem

2015. december 13. 12:00

A 2015-ös esztendő utolsó hazai meccsét játszotta december 11-én az Félegyházi Térségi Sportiskola kadett kosárcsapata. Az elmúlt hetek gyengébb teljesítménye alapján szoros találkozóra volt kilátás. A játék képe alapján megérdemelt félegyházi siker született, amelyen az eddig kevesebb lehetőséghez jutó fiatalok is pályára léptek. A kadett kosarasok idei utolsó mérkőzésüket december 16-án a Nagykőrösi Sólymok ellen játsszák.

Részletek
36 érmet gyűjtöttek az utánpótlás-úszók

36 érmet gyűjtöttek az utánpótlás-úszók

2015. december 11. 18:00

December 6-án rendezték meg a Kiskunfélegyházi Városi Strand és Uszodában a Bács-Kiskun megyei utánpótlás úszó rövidpályás bajnokságot. A Bács-Kiskun Megyei Úszó Szövetség és a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület által rendezett versenyen hat csapat (Kecskemét, Bácsalmás, Baja, Kiskunhalas, Kalocsa, Kiskunfélegyháza) több mint 100 versenyzővel nevezett 16 versenyszámban. Ezúttal szakmai alapkövetelmény-vizsgát is tehettek a fiatalok, mely mindenkinek sikerült. A Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület 12 aranyérmet, 11 ezüst és 13 bronzérmet szerzett. Felkészítő edzők: Vízhányó Emília, Kiss Brigitta, Luchmann Péter.

Részletek
Futsal fesztiválra várják a sportbarátokat

Futsal fesztiválra várják a sportbarátokat

2015. december 10. 17:05

Neves csapatok részvételével immár a III. Karácsonyi Női Futsal Kupát rendezik meg december 12-én 13-án a kiskunfélegyházi Kész Arénában. A házigazda és címvédő Astra Elios Kiskunfélegyházi Bulls mellett az Univerzum NFC, a Debreceni EAC és a DVTK-Vénusz lép pályára. A futsal gála első mérkőzését december 12-én, szombaton 9 órakor tartják meg, ekkor az Astra az Univerzummal csap össze. A kétszer 20 perces mérkőzések kora délutánig eltartanak, majd vasárnap délben a DVTK-Vénusz és az Univerzum bajnoki találkozóval folytatódnak. A mérkőzések sorát vasárnap 15:30-kor az Astra a Debreceni EAC ellen zárja. Ezt követően 17 órától látványos díjkiosztó gála keretében díjazzák a csapatokat.

Részletek
Kilenc országos bajnoki cím a kecskeméti uszonyosúszóknál

Kilenc országos bajnoki cím a kecskeméti uszonyosúszóknál

2015. december 10. 13:20

December 5-én és 6-án rendezték meg a Kecskeméti Fürdőben az uszonyosúszók Rövidpályás Országos Bajnokságát. A hazai csapat versenyzői összesen 36 alkalommal álltak fel a dobogóra, kilencszer a legmagasabb fokára. Három új országos csúcs is született a kecskemétiek részéről.

Részletek
Rossz napot fogtak ki a kadett kosarasok

Rossz napot fogtak ki a kadett kosarasok

2015. december 10. 15:15

Nem várt nagyarányú vereséget szenvedett hazai pályán a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata a Kecskeméti KA ellen a fiú kadett bajnokság december 9-ei játéknapján. A félegyháziaknak ezúttal semmi sem sikerült hazai pályán, messze tudásuk alatt szerepeltek. A kecskemétiek gyors játékot bemutatva könnyű pontokat szereztek, amivel már korán eldöntötték az összecsapást. Az együttes december 11-én, pénteken 19 órától a SZEDEÁK „B” ellen javíthat.

Részletek