Pálmonostorán maradt a három pont

Pálmonostorán maradt a három pont

2016. március 6. 19:45

Az őszi találkozóhoz hasonlóan ezúttal is legyőzte a Pálmonostora a Kiskunfélegyházi HTK II. csapatát a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában. A tavaszt mindkét együttes győzelemmel kezdte, az előző körben a Pálmonostora a Tiszaalpárt, míg a KHTK II. a Helvéciát verte meg. Most a hazaiak örülhettek, akik az 52. percben szerezték meg a vezetést Szalai Ádám góljával, majd a 74. percben Varga Tibor találatával megduplázták előnyüket és eldöntötték a mérkőzést (2-0). A Pálmonostora maradt a negyedik, míg a KHTK II. visszacsúszott a hetedik helyre a tabellán.

Részletek
Hat góllal folytatta a Vasutas

Hat góllal folytatta a Vasutas

2016. március 6. 19:10

Újabb hat gólos mérkőzést játszott a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában. A félegyháziaknak az előző találkozóhoz hasonlóan most sem sikerült megzörgetniük a hálót, így ismét ők voltak a szenvedő felek a Hetényegyháza gólparádéjának. A Vasutas mindössze a 26. percig bírta a hazai nyomást, majd a második félidő elején bő tíz perc alatt újabb négy gólt kapott. A végeredményt a mesterhármasig jutó Kenderes Zsolt állította be a 79. percben (6-0). A félegyháziak ezen a mérkőzésen is távolt álltak a pontszerzéstől.

Részletek
Döntetlennel nyitott a KHTK

Döntetlennel nyitott a KHTK

2016. március 6. 18:35

Nem sikerült kihasználnia a Baja és a Tiszakécske pontosztozkodását a Kiskunfélegyházi HTK focicsapatának, amely ugyancsak egy pontot szerzett a megyei I. osztály 17. fordulójában. A listavezető félegyháziak március 6-án az ötödik helyezett Kiskőröst fogadták a kecskeméti műfüves pályán. A fordulatos találkozón kétszer is vezetett a KHTK, előbb a 23. percben Mizsei Adrián góljával, majd a 83. percben Katona Balázs révén, de mindkétszer egyenlítettek a kiskőrösiek. Főleg a második vendég találat lehetett fájó, amely a 91. percben született (2-2). A mérkőzést mindkét csapat 10-10 emberrel fejezte be, az 58. percben Mizsei Adrián, míg a 68. percben Somlyai Péter jutott a kiállítás sorsára. Az iksz ellenére a KHTK továbbra is az első helyen áll.

Részletek
Javulni kell támadásban

Javulni kell támadásban

2016. március 9. 12:30

Nehéz hazai fordulón van túl a Félegyházi Térségi Sportiskola felnőtt női kosárcsapata, amely a megyei bajnokságban két rutinos kecskeméti együttessel mérkőzött meg. A tisztes helytállásban reménykedtek a félegyháziak, akiknek a játéka az első találkozón biztató volt, védekezésben sokat fejlődött, de a támadások befejezése pontatlanul alakult. A lányokat az eredmény ellenére dicséret illeti lelkesedésükért.

Részletek
Eredményesen rúgták a bőrt

Eredményesen rúgták a bőrt

2016. március 9. 14:50

Színvonalas tornán, a III. Szilády MiniCel Kupán vett részt a Félegyházi Térségi Sportiskola 2006-os korosztályú focicsapata, ahol szoros csatában harmadik helyet szerzett. A félegyháziak öt találkozót játszottak, amelyek közül kettőt megnyertek és csupán egyszer szenvedtek vereséget a későbbi győztes Szilády RFC-től. A torna válogatottjába beválasztották Szabó Bencét az Félegyházi Térségi Sportiskola játékosát.

Részletek
Megszakadt a jó sorozat

Megszakadt a jó sorozat

2016. március 5. 21:35

Rangadót veszített az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls Győrben, így minimálissá vált az esélye arra, hogy megszerezze a harmadik helyet a női futsal NB I alapszakaszában. A fordulót megelőzően a Győri Árkád-ETO három ponttal állt jobban az Astránál, de 8-4-es győzelmével 6 pontra növelte a különbséget a két együttes között. A fordulatos mérkőzésen kétszer is vezetett az Astra, előbb 2-1-re, majd a szünetben 3-2-re. Innen felkapaszkodtak a győriek, akik kiegyenlítettek, majd 6-3-ra elhúztak. 6-4-et követően a hajrában újabb két gólt szereztek, így megszakították az Astra idei veretlenségi sorozatát. Az Astrából Nádudvari Anna két találatot jegyzett, mellette Szabó Boglárka és Dikanová Dominika vette be a győriek kapuját.

Részletek
Gólzáport kapott a Békéscsaba - videóval

Gólzáport kapott a Békéscsaba - videóval

2016. március 7. 09:00

Megerőltetés nélkül, félgőzzel is fölényesen nyert a Békéscsaba ellen a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabdacsapata az NB II-es bajnokság dél-keleti csoportjának 14. fordulójában. A félegyháziak a megszokottnál több hibával ugyan, de végig vezetve 41-23-ra győztek. A második félidőben egy sajnálatos baleset is történt, a csabaiak egyik játékosát térdsérülés miatt kórházba vitték a mentők, emiatt percekig állt a játék. Sikerével a KHTK megőrizte első helyét a tabellán a szintén 26 pontos Kunszentmárton előtt.

Részletek
Hazai vereség – komoly áldozatokkal

Hazai vereség – komoly áldozatokkal

2016. március 9. 08:15

Nem tudta megállítani a Szentes csapatát a regionális junior bajnokságban szereplő Félegyházi Térségi Sportiskola kosárcsapata, amely küzdelmes mérkőzésen 83-61-es vereséget szenvedett a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban március 4-én. A vendégek agresszíven és jobban védekeztek a hazaiaknál, ami döntőnek bizonyult. A szerencse sem segítette a félegyháziakat, Klinkó Benedek és Faragó Ákos egyaránt megsérült.

Részletek
Őrzik harmadik helyüket az U17-es futsalosok

Őrzik harmadik helyüket az U17-es futsalosok

2016. március 4. 11:00

A budapesti /Népliget/ Építők Sportcsarnok adott otthont az U17-es futsal bajnokság közép csoportjának 8. fordulójának, amelyen a Félegyházi Térségi Sportiskola három mérkőzést játszott. A csoportból kiemelkedő Airnergy FC és az ELTE-BEAC ellen ezúttal sem volt esélyük Abonyi Péter tanítványainak, de a Magyar Máltai Sz. SE gárdáját magabiztos játékkal 8-3-ra legyőzték. Sikerükkel a félegyháziak megerősítették harmadik helyüket a táblázaton.

Részletek
Nem termett babér Vácott a futsalosoknak

Nem termett babér Vácott a futsalosoknak

2016. március 4. 10:00

Vácra látogatott a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata az U20-as fiú futsal II. osztályú bajnokság közép-nyugati csoportjának 10. fordulójában, ahol három találkozót játszott. Nem vártak könnyű ellenfelek a félegyháziakra, a csoportelső Airnergy FC mellett a házigazda Vác Futsal SE-vel és a Romhány SE-vel mérkőztek meg. Fütyü Illés tanítványai nem tudtak bravúrt elérni, a listavezetőtől 6-1-re kaptak ki, a Vác ellen 4-1-re maradtak alul és a Romhány SE-től is vereséget szenvedtek.

Részletek