A Rába ETO nyerte a férfi döntőt

A Rába ETO nyerte a férfi döntőt

2015. március 1. 19:20

Szoros első félidei játékot követően 4-1-re győzött a Rába ETO a férfi futsal Magyar Kupa félegyházi döntőjében. A finalista Veszprém az első játékrészben még tartotta a jobb erőkből álló győrieket, sőt egyenlítenie is sikerült, de a fordulás után egyre nagyobb fölénybe került az ETO, ami a gólokban is megmutatkozott. A Győr megvédte címét a Magyar Kupában.

Részletek
Még tanulják a focit a legkisebbek

Még tanulják a focit a legkisebbek

2015. március 2. 17:50

Március elsején rendezték meg a III. Csikós József „Csiki” Emléktorna U7-es korosztályának küzdelmeit. A versenyen a Kiskunfélegyházi HTK, a Kiskunmajsai FC, a Hírös-Ép és a Kunszállás SE apróságai léptek pályára. Az első helyet a Kiskunmajsa szerezte meg, megelőzve a Hírös-Ép, a Kunszállás és a KHTK csapatát. A torna gólkirálya a kiskunmajsai Szőke Bendegúz lett.

Részletek
Kupagyőztes lett az Astra Kiskunfélegyházán

Kupagyőztes lett az Astra Kiskunfélegyházán

2015. március 1. 16:00

Hátrányból fordítva 5-2-es győzelemmel szerezte meg az elsőséget a Magyar Kupa kiskunfélegyházi döntőjében az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A március elsejei fináléban sokáig a Hajdúböszörményi TE vezetett; már a 2. percben előnybe került és egészen a 28. percig nyerésre állt. Bő tíz perccel a találkozó vége előtt második alkalommal egyenlített ki az Astra (2-2), majd nyolc perccel a lefújást megelőzően a vezetést is átvette. Az erejével jobban gazdálkodó Astra innen már nem engedte ki a kezéből a győzelmet és újabb gólokat szerezve zsinórban harmadik alkalommal nyerte meg a női futsal Magyar Kupát.

Részletek
Csapat- és egyéni sikerek tornában

Csapat- és egyéni sikerek tornában

2015. március 1. 12:25

Szegeden rendezték meg február 28-án a tornászok Diákolimpiai Országos Elődöntőjét, amelyen Bács-Kiskun megyéből Kiskunfélegyháza is képviseltette magát az I. és a II. korcsoportban. Az országos döntőbe jutásért Csongrád, Pest, Veszprém és Bács-Kiskun megye három legjobb csapata versenyzett. A kiskunfélegyházi tornászlányok az igen előkelő harmadik, illetve második helyen jutottak a március végi döntőbe, amit Budapesten a nemrégiben felújított központi Sportcsarnokban tartanak meg. A csapatsikerek mellett nagyszerű egyéni eredmények születtek. Az I. korcsoportban Palásti Enikő összetettben a dobogó második fokára állhatott fel, a II. korcsoportban Siber Szófia második helyet, míg Gombás Bora ötödik helyet ért el.

Részletek
Lejátszották a férfi futsal elődöntőket, vasárnap rendezik a női -és a férfi finálét

Lejátszották a férfi futsal elődöntőket, vasárnap rendezik a női -és a férfi finálét

2015. február 28. 20:55

Kiváló hangulatban, sok szurkoló előtt tartották meg február 28-án a férfi futsal Magyar Kupa elődöntőket Kiskunfélegyházán, a KÉSZ Arénában. Elsőként az MVFC Berettyóújfalu- Rába ETO mérkőzésre került sor. A fordulatos találkozót a RÁBA ETO nyerte 7-3-ra. A másik elődöntőben a Rubeola FC Csömör a Futsal Club Veszprémmel találkozott. Az összecsapás fölényes, 5-1-es veszprémi sikerrel ért véget. A március elsejei finálék közül elsőként a lányokét rendezik meg. 13:30-kor az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a Hajdúböszörményi TE-t fogadja. 15:30-tól a RÁBA ETO- Futsal Club Veszprém férfi döntőt vívják a KÉSZ Arénában.

Részletek
Győzelemmel kezdett a Kiskunfélegyházi HTK

Győzelemmel kezdett a Kiskunfélegyházi HTK

2015. február 28. 17:10

A Kiskunhalasi FC-t fogadta február 28-án a Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi nyitófordulójában. A mérkőzésen csupán egy gól született, a 45. percben Csurka Ádám vette be a halasiak kapuját. A találat mint utóbb kiderült, három pontot ért a félegyháziaknak, akik megőrizték vezető helyüket az ugyancsak győzelemmel rajtoló Híd SC előtt a bajnokságban.

Részletek
Kiállítással, kihagyott büntetővel zárult a városi sárfoci - videóval

Kiállítással, kihagyott büntetővel zárult a városi sárfoci - videóval

2015. február 28. 16:55

Városi rangadóval kezdődött a megyei II. osztályú bajnokság északi csoportjának tavaszi idénye. A házigazda Kiskunfélegyházi Vasutas a Kiskunfélegyházi HTK II. csapatát fogadta. A felázott talajú pályán nagy küzdelmet láthatott a publikum. A mérkőzésen előnybe került a KHTK II., de a Vasutas gyorsan kiegyenlített, majd a 10 emberre fogyatkozó hazaiak a találkozó hajrájában büntetőt hibáztak. Az összecsapáson végül 1-1-es döntetlen született.

Részletek
Kiskunmajsai győzelem az U17-es tornán

Kiskunmajsai győzelem az U17-es tornán

2015. március 2. 17:20

Az U17-es korosztályú csapatok mérték össze erejüket február 28-án a III. Csikós József „Csiki” Emléktornán a Mezőgazdasági Szakközépiskola tornacsarnokában. A versenyen öt együttes indult el. Az első helyet a Kiskunmajsa szerezte meg, amely az összes találkozóját megnyerte. Másodikként a Kiskunfélegyházi HTK zárt három győzelemmel és egy vereséggel. A legtehetségesebb játékos Tamási Dominik lett a KHTK csapatából.

Részletek
Vége a korcsolyaszezonnak

Vége a korcsolyaszezonnak

2015. február 27. 15:00

A korisok legnagyobb szomorúságára elbontják a jégpályát a könyvtár mögötti parkolóban. Az üzemeltető összegzése szerint naponta több száz diák kötött korcsolyát az elmúlt negyven napban, ami 10 ezer fölötti alkalmat jelent. Jegyet hatezren váltottak, ami jelzi, hogy népszerűvé vált ez a sport Kiskunfélegyházán. A jövő héten már az autók vehetik birtokba a parkolót, de november közepén ismét megépül a korcsolyapálya, és a jövő év elején is várja a sportolni vágyókat.

Részletek