Kézilabda a Kiskun TV-n

Kézilabda a Kiskun TV-n

2016. március 11. 12:20

Kötelező győzelemre készül az NB II dél-keleti csoportjának éllovasa, a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabda csapata, amely március 13-án, vasárnap 17 órától a Köröstarcsát látja vendégül a Constantinum Sportcentrumban. Ősszel 29-21-re idegenben is győztek a félegyháziak, akik kiváló formának örvendenek. Az eddig lejátszott 14 mérkőzésből 13-at megnyertek. A találkozó teljes felvételét a Kiskun TV hírvideó portálon megtekinthetik nézőink.

Részletek
Az elsőt fogadja az Astra

Az elsőt fogadja az Astra

2016. március 11. 11:50

Parázs rangadó várható a női futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulójában, a bajnoki címvédő Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls a listavezető Tolna-Mözst fogadja március 12-én 17 órától a Kész Arénában. A mérkőzésnek a rájátszást megelőzően presztízs jelentőség is van, hiszen mindkét együttes esélyese a bajnokság 2015/16-os kiírásának. Ősszel a Tolna otthon tartotta mindhárom pontot, az Astrát a visszavágás vágya is fűtheti.

Részletek
Felkészülési futóverseny Százhalombattán

Felkészülési futóverseny Százhalombattán

2016. március 10. 10:30

Március 6-án rendezték meg Százhalombattán az Aquatlon felkészülési versenyt, mely egyben szintfelmérő is volt. A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub triatlonistái nyolc kategóriában indultak - tájékoztatta szerkesztőségünk Németh László, a klub vezetője.

Részletek
Pálmonostorán maradt a három pont

Pálmonostorán maradt a három pont

2016. március 6. 19:45

Az őszi találkozóhoz hasonlóan ezúttal is legyőzte a Pálmonostora a Kiskunfélegyházi HTK II. csapatát a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában. A tavaszt mindkét együttes győzelemmel kezdte, az előző körben a Pálmonostora a Tiszaalpárt, míg a KHTK II. a Helvéciát verte meg. Most a hazaiak örülhettek, akik az 52. percben szerezték meg a vezetést Szalai Ádám góljával, majd a 74. percben Varga Tibor találatával megduplázták előnyüket és eldöntötték a mérkőzést (2-0). A Pálmonostora maradt a negyedik, míg a KHTK II. visszacsúszott a hetedik helyre a tabellán.

Részletek
Hat góllal folytatta a Vasutas

Hat góllal folytatta a Vasutas

2016. március 6. 19:10

Újabb hat gólos mérkőzést játszott a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában. A félegyháziaknak az előző találkozóhoz hasonlóan most sem sikerült megzörgetniük a hálót, így ismét ők voltak a szenvedő felek a Hetényegyháza gólparádéjának. A Vasutas mindössze a 26. percig bírta a hazai nyomást, majd a második félidő elején bő tíz perc alatt újabb négy gólt kapott. A végeredményt a mesterhármasig jutó Kenderes Zsolt állította be a 79. percben (6-0). A félegyháziak ezen a mérkőzésen is távolt álltak a pontszerzéstől.

Részletek
Döntetlennel nyitott a KHTK

Döntetlennel nyitott a KHTK

2016. március 6. 18:35

Nem sikerült kihasználnia a Baja és a Tiszakécske pontosztozkodását a Kiskunfélegyházi HTK focicsapatának, amely ugyancsak egy pontot szerzett a megyei I. osztály 17. fordulójában. A listavezető félegyháziak március 6-án az ötödik helyezett Kiskőröst fogadták a kecskeméti műfüves pályán. A fordulatos találkozón kétszer is vezetett a KHTK, előbb a 23. percben Mizsei Adrián góljával, majd a 83. percben Katona Balázs révén, de mindkétszer egyenlítettek a kiskőrösiek. Főleg a második vendég találat lehetett fájó, amely a 91. percben született (2-2). A mérkőzést mindkét csapat 10-10 emberrel fejezte be, az 58. percben Mizsei Adrián, míg a 68. percben Somlyai Péter jutott a kiállítás sorsára. Az iksz ellenére a KHTK továbbra is az első helyen áll.

Részletek
Javulni kell támadásban

Javulni kell támadásban

2016. március 9. 12:30

Nehéz hazai fordulón van túl a Félegyházi Térségi Sportiskola felnőtt női kosárcsapata, amely a megyei bajnokságban két rutinos kecskeméti együttessel mérkőzött meg. A tisztes helytállásban reménykedtek a félegyháziak, akiknek a játéka az első találkozón biztató volt, védekezésben sokat fejlődött, de a támadások befejezése pontatlanul alakult. A lányokat az eredmény ellenére dicséret illeti lelkesedésükért.

Részletek
Eredményesen rúgták a bőrt

Eredményesen rúgták a bőrt

2016. március 9. 14:50

Színvonalas tornán, a III. Szilády MiniCel Kupán vett részt a Félegyházi Térségi Sportiskola 2006-os korosztályú focicsapata, ahol szoros csatában harmadik helyet szerzett. A félegyháziak öt találkozót játszottak, amelyek közül kettőt megnyertek és csupán egyszer szenvedtek vereséget a későbbi győztes Szilády RFC-től. A torna válogatottjába beválasztották Szabó Bencét az Félegyházi Térségi Sportiskola játékosát.

Részletek
Megszakadt a jó sorozat

Megszakadt a jó sorozat

2016. március 5. 21:35

Rangadót veszített az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls Győrben, így minimálissá vált az esélye arra, hogy megszerezze a harmadik helyet a női futsal NB I alapszakaszában. A fordulót megelőzően a Győri Árkád-ETO három ponttal állt jobban az Astránál, de 8-4-es győzelmével 6 pontra növelte a különbséget a két együttes között. A fordulatos mérkőzésen kétszer is vezetett az Astra, előbb 2-1-re, majd a szünetben 3-2-re. Innen felkapaszkodtak a győriek, akik kiegyenlítettek, majd 6-3-ra elhúztak. 6-4-et követően a hajrában újabb két gólt szereztek, így megszakították az Astra idei veretlenségi sorozatát. Az Astrából Nádudvari Anna két találatot jegyzett, mellette Szabó Boglárka és Dikanová Dominika vette be a győriek kapuját.

Részletek
Gólzáport kapott a Békéscsaba - videóval

Gólzáport kapott a Békéscsaba - videóval

2016. március 7. 09:00

Megerőltetés nélkül, félgőzzel is fölényesen nyert a Békéscsaba ellen a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabdacsapata az NB II-es bajnokság dél-keleti csoportjának 14. fordulójában. A félegyháziak a megszokottnál több hibával ugyan, de végig vezetve 41-23-ra győztek. A második félidőben egy sajnálatos baleset is történt, a csabaiak egyik játékosát térdsérülés miatt kórházba vitték a mentők, emiatt percekig állt a játék. Sikerével a KHTK megőrizte első helyét a tabellán a szintén 26 pontos Kunszentmárton előtt.

Részletek