Elkészült a részletes program

Elkészült a részletes program

2015. augusztus 25. 17:30

Amint arról már beszámoltunk, a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola első alkalommal rendezi meg a Kalász Kázmér nemzetközi asztalitenisz versenyt szeptember 5-én, szombaton. Az eseménynek a Kész Aréna városi sportcsarnok ad otthont, ahol a tervek szerint 30 asztalnál küzdenek meg a résztvevők. A tornán a felnőttek és az utánpótláskorúak külön kategóriákban indulnak el. Nevezni augusztus 28-ig lehet.

Részletek
Debrecenben edzőtáboroztak az ökölvívók

Debrecenben edzőtáboroztak az ökölvívók

2015. július 24. 09:00

Július 17-19. között háromnapos edzőtáborban vettek részt Debrecenben a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának tagjai. A regionális táborba Debrecenből és a környező településekről, városokból érkeztek bokszolók. A program délelőtt erőnléti futással, délután kesztyűzéssel telt a fiatalok számára. Emellett a szabadidőre is jutott idő, a tábort a közeli strand mellett rendezték meg.

Részletek
Szigorú feltételek, kevés versenyző

Szigorú feltételek, kevés versenyző

2015. július 22. 10:30

A pálmonostori fogathajtó verseny ma már több, mint amatőr hajtók megméretése. Olyan közösségi eseménnyé nőtte ki magát, amihez ragaszkodnak a helybeliek. Ám a verseny megszervezése egyre nehezebb a szigorodó feltételek miatt.

Részletek
 Rekkenő hőségben is eredményes Koppányok

Rekkenő hőségben is eredményes Koppányok

2015. július 21. 16:55

A DAR VS 3. fordulóját rendezte meg a HISZE tradicionális íjász szakága július 18-án Hetényegyházán, amelyen a félegyházi Turul Koppányok 16 indulóval és mintegy 10 kísérővel vettek részt. Gyönyörű környezetben, kiváló, változatos pályán küzdöttek az íjászok. A közel 150 előnevezőt a Nyíri erdőben lévő Vackor Erdei Iskola területén fogadták a szervezők Kalmár József vezényletével. 21 célállomáson 2D, 3D és egyedi célok vártak az íjászokra.

Részletek
Körversennyel zárták az évet

Körversennyel zárták az évet

2015. július 20. 16:20

A nyári leállást, pálya bezárást megelőzően házi körversennyel fejezték be a szezont a kiskunfélegyházi fallabdázók július 18-án. A tornán nem elsősorban az első helyért küzdöttek. Mindenki játszott mindenkivel, erőviszonytól, tudásszinttől függetlenül. Az összetartó esemény közös vacsorával, a Mozdulj Félegyháza SE gyűlésével zárult. A pálya a tervek szerint augusztus 10- 23. között zárva tart. Ősztől újult erővel -az idei évben megszokott módon -havi rendszeres tornákon küzdhetnek meg a fallabdázás szerelmesei.

Részletek
Strandröplabdázni várják a csapatokat

Strandröplabdázni várják a csapatokat

2015. augusztus 2. 18:00

Aranyhomok Kupa néven amatőr strandröplabda versenyt rendeznek augusztus 22-én a félegyházi strand területén. A torna ebben az évben is Ónodi László szervezésében valósul meg. A megmérettetésre négyfős csapatok jelentkezését várják, akik a 9 órai regisztrációt követően 10 órától küzdhetnek meg az elsőségért. A tavalyi esztendőben a „Kiskunfélegyházi Baggio és barátai” nyerték a kupát.

Részletek
Fővárosi csapattal bővül a dél-keleti csoport

Fővárosi csapattal bővül a dél-keleti csoport

2015. július 16. 09:55

Elkészítette a Magyar Kézilabda Szövetség a 2015/16-os szezon NB I-es, NB I/B-s és NB II-es bajnoki besorolását. Az ezüstérmes Kiskunfélegyházi HTK továbbra is az NBII dél-keleti csoportjában szerepel, ahol 12 csapat küzd meg a bajnoki címért. A félegyháziak mellett a Kiskunhalas és a Kiskőrös is ebben a csoportban vesz részt. A tavalyi bajnok Törökszentmikósi Székács az NB I/B keleti csoportjába került. Az NB II dél-keleti csoportjában új együttesekkel, nevezetesen a Kőröstarcsai KSK, a Karcag SE és a XVI. ker. KMSE-vel találkozhatunk.

Részletek
Fiatal kapusokat képeztek

Fiatal kapusokat képeztek

2015. július 17. 19:45

A modern labdarúgásban jelentősen átalakult a kapusok szerepe. Sokoldalúbb, labdabiztosabb, gyors reagálású, mentálisan erős portásokat követel a játék. A harmadik alkalommal megrendezett kapustáborban ezeket a képességeket fejlesztették, külön kitérve az egyéni hibák feltérképezésére, kijavítására. Kerpics Ferenc kapusedző és Tóth Péter 26 fiatallal foglalkozott a tábor során. A tréningeken Kornok Dávid, az Újpest 17 éves kapusa, az FC Köln utánpótlásába bejutott játékos is részt vett.

Részletek
Elkezdték az edzéseket a KHTK labdarúgói

Elkezdték az edzéseket a KHTK labdarúgói

2015. július 14. 09:45

A Kiskunfélegyházi HTK mindkét csapata elkezdte a felkészülést a megyei I. osztályú, illetve a megyei II. osztályú bajnokságra. A KHTK első csapata, a megyei I. osztály címvédője július 8-án tartotta első edzését, míg a KHTK II. játékosai július 13-tól kapcsolódtak be a tréningekbe. A csapatok felkészülési mérkőzéseket is leszerveztek a bajnoki rajt előtt. A Kiskunfélegyházi HTK első találkozóját július 22-én szerdán 17 órakor Tiszakécskén vívja, míg a KHTK II. július 17-én, pénteken 18 órakor Kisteleken szerepel.

Részletek