Kevés gól az évadzárón

Kevés gól az évadzárón

2015. december 5. 20:30

Továbbra sem sikerült kilábalnia a hullámvölgyből a Félegyházi Kézilabda SC férfi csapatának a megyei bajnokságban. A 11. fordulóban Soltvadkertre utaztak, ahol szoros csatában ugyan, de 20-16-os vereséget szenvedtek. A félegyháziak kevés gólt szereztek, ami nem bizonyult elegendőnek a pontszerzéshez. Az együttes a 2015/16-os szezonban mindössze egy mérkőzést nyert meg, egy találkozón ért el döntetlent. A bajnokságot 2016 februárjában folytatják a Paks ellen a Kész Arénában.

Részletek
Négy gól is kevés volt a pontszerzéshez

Négy gól is kevés volt a pontszerzéshez

2015. december 5. 15:40

Izgalmas, élvezetes találkozót játszott az Astra Kiskunfélegyházi Bulls az NB I-es futsal alapszakasz 9. fordulójában. A Budapesten megtartott mérkőzésen a még nyeretlen Szekszárddal csaptak össze az Astrás lányok december 5-én. A sok gólos találkozót a vendég szekszárdiak nyerték 7-4-re, így megszakították rossz sorozatukat. A mérkőzésen végig a Szekszárd vezetett, az Astra az eredmény után rohant. A szünetben már 4-1 volt a vendégek előnye. Az Astra legközelebb a 38. percben állt a pontszerzéshez, de 6-4 után a szekszárdiak szereztek újabb gólt.

Részletek
Mikulás-kupán rúgják a bőrt

Mikulás-kupán rúgják a bőrt

2015. december 4. 16:00

Bőrgolyóval ünneplik a Mikulást az amatőr focisták a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban december 5-én és és 6-án. Az idei teremlabdarúgó tornára nyolc csapat nevezett, a lebonyolítás értelmében két csoportban körmérkőzéseket vívnak. December 6-án vasárnap 11 órától az egyenes kiesési szakasz kezdődik el, a döntőt délután rendezik meg. A tavalyi Mikulás-kupát a Fortuna együttese nyerte, másodikként a Kunszállás, harmadikként a Spílerek végeztek.

Részletek
Baján jártak a félegyházi úszók

Baján jártak a félegyházi úszók

2015. december 3. 13:30

Múlt hétvégén két, komoly hagyományokkal rendelkező úszóversenyen vett részt a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület. A versenyre Csehország, Románia és Magyarország ifjú úszói állhattak a rajtkőre. Összesen 26 egyesület 347 tagja nevezett a XIII. Halászlé Kupa Nemzetközi Úszóversenyre, melyet Baján, a Városi Uszodában rendeztek meg.

Részletek
Négy KHTK játékos szerepelt a megyei labdarúgó válogatottban

Négy KHTK játékos szerepelt a megyei labdarúgó válogatottban

2015. december 2. 16:30

Az elmúlt hétvégén, november 28-29-én rendezték a megyei válogatottak tornáját öt megyei válogatott részvételével. A Kiskunfélegyházi HTK együtteséből négy játékos került be a keretbe, akik közül Valkai Tamás (védő) minden mérkőzésen, Palásti Sándor (középpályás) csapatkapitány és Tóth Péter (kapus) három mérkőzésen kezdőként játszottak Vanó Sándor vezetőedző együttesében. Mizsei Adrián, egy mérkőzésen kapott lehetőséget. Bács megye válogatottja nagyszerűen szerepelt, és bejutott az országos döntőbe, amit december 5-6-án rendeznek Pomázon. A sikeres szereplésről Tóth Pétert, a KHTK és a megyei válogatott kapusát kérdeztük.

Részletek
Bizonyított a  Bács-Kiskun megyei labdarúgó válogatott

Bizonyított a Bács-Kiskun megyei labdarúgó válogatott

2015. november 30. 15:30

50%-osra sikerült a Bács-Kiskun megyei válogatott szombati eredménye. Csongrádot simán verték, Pest megyétől viszont kikaptak. Vasárnap magabiztos sikerrel kezdte a napot a Bács megyei válogatott Jász-Nagykun-Szolnok ellen, majd nagy csatában 1 -0-ra győzték le a békésieket.

Részletek
Elvitték a kettő pontot

Elvitték a kettő pontot

2015. november 29. 20:20

Nem sikerült pontot szereznie a Félegyházi Kézilabda SC megyei női csapatának a bajnokság 10. fordulójában. Az alsóházban tanyázó félegyháziak a középmezőnyhöz tartozó Nemesnádudvari NKSZE-t fogadták. A mérkőzés első félidejében mindössze 5 hazai gól született, amivel jelentős hátrányba került az együttes. A különbség a második játékrészben sem csökkent, így a vendégek szerezték meg a győzelmet (16-27). A Félegyházi Kézilabda SC legeredményesebb játékosa ezúttal Tarjányi Petra volt, aki hatszor zörgette meg az ellenfél hálóját.

Részletek
Döntetlen a rangadón

Döntetlen a rangadón

2015. november 29. 19:25

Az előző szezon két meghatározó együttese, a Hajdúböszörményi TE és az Astra Kiskunfélegyházi Bulls csapott össze a női futsal NB I első fordulójából elhalasztott mérkőzésén, november 29-én. A gólokban bővelkedő találkozón már a 8. másodpercben vezetést szerzett az Astra Szabó Boglárka góljával, de előnyét nem tudta megtartani, a szünet előtt a hazaiak megfordították az állást (2-1). Ezt követően ismét az Astra percei következtek, Gál Tímea két gólt lőtt, majd Dikanová Dominika is betalált (2-4). Hiába került kétgólos előnybe az Astra a hajdúböszörményiek nem adták fel és az összecsapás hajrájában kiegyenlítettek (4-4). A félegyháziak izgalmas mérkőzésen értékes egy pontot szereztek.

Részletek
Két és fél pontot szereztek a sakkozók

Két és fél pontot szereztek a sakkozók

2015. november 29. 16:55

Élre ugrott az Orosházi SE sakkcsapata az NB II Tóth László csoportjának 5. fordulójában. Az Orosháza ellenfele a Félegyháza-Csongrád volt, amely mindössze két és fél pontot gyűjtött esélyesebb ellenfelével szemben. A félegyháziak közül egyedül Cs. Kovács László nyerte meg partiját, Kemény Csaba, Karsai István és Szekeres Sebestyén egyaránt döntetlent ért el. A bajnokságot az Orosházi SE vezeti 39 és fél ponttal, a félegyháziak 22 egységgel a 11. helyen állak.

Részletek
Nagyot küzdöttek a kosárcsapatok

Nagyot küzdöttek a kosárcsapatok

2015. december 2. 09:00

A Félegyházi Térségi Sportiskola kadett, női és junior együttese is pályára lépett a bajnokság soros fordulójában. A kadett "B" csapat több újonccal a keretben elsősorban tapasztalatot szerzett, míg a nők a megyei felnőtt bajnokságban megnyerték első mérkőzésüket. A junior korúak a csoport második Egert fogadták, akikkel szemben a második félidőben maradtak alul.

Részletek