Makón osztották a pofonokat

Makón osztották a pofonokat

2016. március 17. 18:45

A diákolimpiát megelőzően a felkészülés jegyében pofon partin vettek részt a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának tagjai. Varga István és Mihály János tanítványai közül Lantos Olivér, Lantos Dominik, Sándor Olivér, Lőrincz Róbert és Mátrai Klaudia utazott el a megmérettetésre, ahol 27 egyesület 100 versenyzője ragadott bokszkesztyűt. Az öt fiatalból négyen szorítóba léptek és mindannyian megnyerték mérkőzésüket.

Részletek
Kifogott a Gödöllő a félegyháziakon

Kifogott a Gödöllő a félegyháziakon

2016. március 15. 16:10

Megszakadt a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola jó sorozata az NB I-es bajnokság keleti csoportjában. A 15. fordulóban a Gödöllői Egyetemi AC otthonába látogattak, ahol némi meglepetésre 10-8-as vereséget szenvedtek. Elsősorban az egyéni partik során gyengélkedtek a félegyháziak, a párosok megnyerését követően csupán Pengő Gábor nyert három játékot. Erdélyi Szabolcs, Varga Károly és Korponai Zoltán ezúttal egy-egy egyéni mérkőzésen győzött a négyből, ami nem volt elegendő a pontszerzéshez. A Gödöllő visszavágott az őszi 13–5-ös vereségért. A félegyháziak maradtak a második helyen és legközelebb március 19-én 11 órától a veretlen és listavezető DVTK – Volán fogadják hazai pályán.

Részletek
Hódmezővásárhelyen játszottak a gyerekek

Hódmezővásárhelyen játszottak a gyerekek

2016. március 15. 15:40

A 3. fordulóval folytatódott a IV. korcsoportos gyermek Vidék Bajnokság, amelynek a kék csoportbeli küzdelmeit Hódmezővásárhelyen rendezték meg március 12-én és 13-án. A házigazda Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club mellett a Csongrád, a Gyula, a Szentes II., az Octopus Búvár – és Vízilabda Egyesület, valamint a Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület csapatai találkoztak. A félegyháziak négy mérkőzést játszottak; a bajnoki éllovas Csongrádtól, valamint a Szentes II. és az Octopus ellen alulmaradtak, a házigazda Hódmezővásárhelyt 14-5-re legyőzték. Az együttes három fordulót követően továbbra is ötödik a tabellán.

Részletek
Eredményes karatékák

Eredményes karatékák

2016. március 17. 11:30

Nagyszerűen szerepeltek a Kyokushin Kumite SE karatékái a félegyházi Kiskun Kupán és a Szentesi Regionális Kelet-magyarországi diákolimpián, ahol 4 ezüst és 2 bronz érmet szereztek. Jelenleg is készülnek egy nemzetközi meghívásos versenyre, amire az egyesület versenyzői mintegy 10 fővel képviseltetik magukat.

Részletek
Örömíjász verseny Pálmonostorán

Örömíjász verseny Pálmonostorán

2016. március 15. 09:30

Március 13-án, vasárnap rendezte meg a Huszka József HE Pálmonostorán a második Toportyántúra örömíjász versenyét. A Koppányok 10 fővel vettek részt a megmérettetésen, ahol összesen hét érmet szereztek. Makány Mátyás köszöntő szavai után Héjja Bella tárogatón adta elő a Himnuszt, majd elkezdődött a verseny.

Részletek
Rangadót nyertek a kézisek (videóval)

Rangadót nyertek a kézisek (videóval)

2016. március 14. 19:50

A tavaszi szezon legnehezebb mérkőzését játszotta a Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabda csapata, amely az NB II-es bajnokság 15. fordulójában a Köröstarcsát fogadta március 13-án. Fej-fej melletti küzdelmet láthattak a nézők, a vendégek többször is felzárkóztak egy gólra, csupán az utolsó percekben alakult ki 4-5 fórnyi előny a félegyháziak javára. 32-28-as sikerével a KHTK megőrizte vezető helyét a bajnokság élén.

Részletek
Elhunyt Verebes József

Elhunyt Verebes József

2016. március 13. 16:45

Hetvennégy éves korában elhunyt Verebes József, a nyolcvanas évek legendás győri sikercsapatának vezetőedzője. A magyar labdarúgás egyik kivételes egyénisége edzőként alkotott maradandót. A nevesebb magyar klubok közül irányíthatta a Videotont, a Rába ETO-t, az MTK-t, a Honvédot, a Vasast és a Diósgyőrt. 1987-ben először lehetett szövetségi kapitány, majd 1993 szeptembere és 1994 júniusa között másodszor. A szakember egy ideje már súlyos beteg volt, ma fél háromkor otthonában hunyt el.

Részletek
Hátrányból fordított a KHTK

Hátrányból fordított a KHTK

2016. március 13. 19:10

Megőrizte vezető helyét a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK, amely március 13-án Bácsalmáson szerezte meg a három pontot. A Bácsalmás mindig kellemetlen ellenfél, Florin Nenad tanítványai az elmúlt évek során többször is megnehezítették a félegyháziak dolgát. Ez most sem volt másként, a KHTK a 30. percben hátrányba került, innen azonban a második félidőben fordított. A 67. percben előbb Medgyesi László egalizált, majd négy perccel később Tóth István megszerezte a győztes gólt (2-1). A félegyháziak előnye továbbra is egy pont a Tiszakécske előtt, amely a Jánoshalmát verte meg, a harmadik helyezett Kalocsa Kiskőrösön győzött.

Részletek
Kevés siker idegenben

Kevés siker idegenben

2016. március 13. 13:00

Egyik félegyházi csapat sem szerzett pontot a megyei kézilabda bajnokság 15. fordulójában. A Félegyházi Kézilabda SC felnőtt női együttese az első helyért küzdő Bácsbokod otthonába látogatott, ahol nagy arányú vereséget szenvedett. Az első félidő rosszul alakult a lányoknak, mindössze 3 gólt dobtak, amivel el is dőlt a találkozó. A férfiak ugyancsak március 12-én Bácsalmáson szerepeltek, jóval szorosabb csatában, de alulmaradtak. A félegyházi csapatból Tóth Viktor 10 gólig jutott.

Részletek
Három pont műfüvön

Három pont műfüvön

2016. március 12. 20:25

A Honvéd Sporttelep nagypályájának állapota miatt ezúttal is műfüves pályán játszott a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú bajnokság 18. fordulójában. A Soltvadkerti pályán villanyfényben 18 órától fogadta a Jakabszállást, akiket ha nehezen is, de Fodor Ferenc 66. percben szerzett góljával legyőzött. A KHTK II. a tizedik találkozóját nyerte meg a szezonban és őrzi hetedik helyét a bajnokságban. A Jakabszállás maradt a tizennegyedik.

Részletek