Kiskőrösön nyert a Kiskunfélegyházi HTK

Kiskőrösön nyert a Kiskunfélegyházi HTK

2015. augusztus 23. 20:40

Jó rajtot vett a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság címvédője, a Kiskunfélegyházi HTK a 2015/16-os szezonban. Az előző heti győzelmet követően az együttes augusztus 23-án a 2. fordulóban Kiskőrösön is nyerni tudott. A mérkőzésen két gól született, mindkettőt a félegyháziak szerezték. Előbb a 38. percben Szabó Attila, majd a 74. percben Katona Balázs vette be a kiskőrösi kaput. A KHTK két kör után 6 ponttal hármas holtversenyben vezeti a bajnokságot.

Részletek
Négy továbbjutó a Hírös Vágtán

Négy továbbjutó a Hírös Vágtán

2015. augusztus 24. 10:20

A rossz idő miatt sokat kellett küzdeni a pálya rendbetételével a szombati kecskeméti Hírös Vágtán, így a döntőre nem maradt idő, a négy előfutam győztese mind továbbjutott a szeptemberi Nemzeti Vágtára.

Részletek
Hamarosan indul a futsal-szezon

Hamarosan indul a futsal-szezon

2015. augusztus 24. 11:30

Dombó János 124 tétmérkőzésen ült a kispadon az Astra Kiskunfélegyházi Bulls vezetőedzőjeként és mindössze hét mérkőzésen szenvedett vereséget, 92 százalékos eredményességi mutatója pedig önmagáért beszél. A kiváló szakember minden idők legerősebb női bajnokságát vizionálja és a vele készített interjúban elárulta, hogy miben rejlik az Astra ereje.

Részletek
Nem bírt a Hetényegyházával a Vasutas

Nem bírt a Hetényegyházával a Vasutas

2015. augusztus 23. 11:30

Két hárompontos csapat találkozott a megyei II. osztály északi csoportjának 2. fordulójában Kiskunfélegyházán a Vasutas pályán augusztus 22-én. A félegyháziak ellenfele a Hetényegyházi SC volt. A mérkőzésen a vendégek szerezték meg a vezetést, szünetben 1-0-ás előnyben voltak. Ezt követően a második félidő elején Makai Zoltán révén egyenlített a Vasutas (1-1). A hajrá végül a heténynek sikerült jobban, újabb két gól rúgva eldöntötték a mérkőzést. (1-3)

Részletek
Rangadót veszített a Kiskunfélegyházi HTK II.

Rangadót veszített a Kiskunfélegyházi HTK II.

2015. augusztus 22. 18:40

A Pálmonostora csapatával találkozott augusztus 22-én hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 2. fordulójában. A két együttes az előző idényben nagy harcot vívott a harmadik helyért és most is izgalmas mérkőzés alakult ki. A felázott, mély talajú pályán a helyzeteit jobban kihasználó Pálmonostora szerezte meg a győzelmet (0-1). Az összecsapást a pálmonostoriak 10 emberrel fejezték be.

Részletek
Csattantak a pofonok

Csattantak a pofonok

2015. augusztus 22. 19:00

Nemzetközi Utánpótlás Ökölvívó Versenyt rendezett augusztus 22-én a korábbi Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében a hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia félegyházi szakosztálya. A pofon partin 4 egyesület 22 öklözője ragadott kesztyűt. A felkészülést szolgáló versenyen a félegyháziak mellett kikindai és helvéciai ifjoncok, valamint a KSC tagjai léptek szorítóba.

Részletek
Kecskemétiek nyerték a strandröplabda kupát

Kecskemétiek nyerték a strandröplabda kupát

2015. augusztus 22. 16:30

Nem fogadta kegyeibe az időjárás augusztus 22-én az Aranyhomok Kupa résztvevőit a félegyházi strandon. Az esős idő ellenére négy csapat nevezett a strandröplabda tornára. Kiskunfélegyházát a „Baggio és barátai”, valamint a „Zyklon-B” képviselte. Kecskemétről két csapat, a „Messziről jöttek” és a „Megtorlók” indultak el.

Részletek
Folytatódik a labdarúgó bajnokság

Folytatódik a labdarúgó bajnokság

2015. augusztus 21. 21:10

Mindhárom megyei labdarúgó csapat pályára lép a bajnokság 2. fordulójában. Kiskunfélegyházi HTK Kiskőrösön szerepel augusztus 23-án, vasárnap 17 órától. A megyei I. osztály címvédője, a KHTK győzelemmel rajtolt, míg a Kiskőrös vereséget szenvedett a nyitó fordulóban. A megyei II. osztály északi csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK II. és a Kiskunfélegyházi Vasutas is itthon játszik. A KHTK II. augusztus 22-én, szombaton 16 órától a Pálmonostorát fogadja, a Vasutas ugyancsak augusztus 22-én 17 órától a Hetényegyházával mérkőzik meg hazai pályán.

Részletek
Hazai tornával hangolnak a bajnokságra a kézisek

Hazai tornával hangolnak a bajnokságra a kézisek

2015. augusztus 20. 16:35

A Kész Aréna Városi Sportcsarnok ad otthont a Bács- Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség által szervezett Czagány Károly Emléktornának augusztus 29-30-án. A felkészülési versenyen a Kiskunfélegyházi HTK kézilabda csapata mellett a Kiskunhalas UKSC, a Holler UFC, a Traun, a Kalocsai KC és a Kiskőrösi KSK vesz részt. A hat együttes két hármas csoportban mérkőzik meg. A csoportok első két helyezettjei vívják az elődöntőket, majd a döntőt. A torna kiváló felkészülést nyújt a szeptemberben induló bajnokságra.

Részletek
Sportszervező került a Kész Arénába

Sportszervező került a Kész Arénába

2015. augusztus 26. 19:55

A kosárlabdázás berkein belül ismert edzőt, Simon Zoltánt nevezték ki július elsejétől a Kész Aréna Városi Sportcsarnok sportszervezőjének. A vezető céljai között szerepel a csarnok kihasználtságának növelése, nagyobb rendezvények rendszeres megvalósítása. Emellett elérné, hogy több félegyházi lakos, sportszerető és fiatal látogassa az eseményeket, mérkőzéseket.

Részletek