Arany- és ezüstérmesek a félegyházi tornászlányok

Arany- és ezüstérmesek a félegyházi tornászlányok

2016. február 15. 13:30

Szegváron rendezték meg a 26. Forray Máté országos meghívásos emlékversenyt, amelyen 61 csapat vett részt. A népes mezőnyben a Félegyházi Térségi Sportiskola tornászlányai I. korcsoportban a dobogó legfelső fokára állhattak fel, megismételve ezzel tavalyi sikerüket - tájékoztatta szerkesztőségünket Juhász Tamás edző.

Részletek
Győzelem a Barátság Kupán

Győzelem a Barátság Kupán

2016. február 15. 09:00

Torna sikerrel zárta a romániai Nagyszentmiklóson megrendezett Barátság Kupát az NBII tavaszi rajtjára készülő Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabdacsapata. A versenyen négy együttes vett részt. A házigazdák mellett a Makói KC, valamint a szerbiai Ada játékosai léptek pályára. A félegyháziak szoros mérkőzéseket vívva elsőként a makóiakat győzték le 32-28-ra, majd a Nagyszentmiklóst múlták felül 33-30 arányban. A Barátság Kupa gólkirályi címét Fodor Tamás, a KHTK játékosa szerezte meg. A félegyháziak február 20-án kezdik az NBII-es bajnokságot. Szombaton 12 órától a XVI. kerületi KMSE-t fogadják a Constantinum Sportcentrumában.

Részletek
Jól sikerült a főpróba - rangadót nyert az Astra

Jól sikerült a főpróba - rangadót nyert az Astra

2016. február 14. 19:05

Az első helyezett Hajdúböszörmény skalpját begyűjtve hangolt a női futsal Magyar Kupa négyes döntőjére a címvédő Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls. Az alapszakaszbeli mérkőzésen 4-3-as Astra-siker született a budapesti Kruj István Sportcsarnokban. A találkozó több fordulatot is tartogatott, a vezetést a hajdúböszörményiek szerezték meg, de az első félidőben Király Bianka és Gál Tímea góljaival fordított az Astra (2-1). A második játékrészben a vendégek kétszer is kiegyenlítettek, de 3-3 után Nagy Anett találatára már nem érkezett hajdúböszörményi válasz. Az eddigi éllovas vendégek második vereségük szenvedték el a bajnokságban, az Astra továbbra is negyedik a tabellán.

Részletek
 Mókus-siker Akasztón

Mókus-siker Akasztón

2016. február 14. 20:35

Elhozták a kupát a Kiskunmajsai Mókusok Akasztóról, ahol a II. Di Angelo női teremtornát rendezték meg február 14-én. A Valentin-napi verseny szerencsét hozott a Mókusoknak; a Kalocsai Méhecskéket 2-0-ra, a Sziládyt 5-1-re, míg a házigazda Akasztó A csapatát 2-1-re győzték le. Egyedül az Akasztó B ellen szenvedtek vereséget. A torna gólkirálynője a Mókusok játékosa, Bezsenyi Zsuzsanna lett.

Részletek
Folytatódott az U17-es futsal bajnokság

Folytatódott az U17-es futsal bajnokság

2016. február 14. 14:45

A Pestszentimrei Sportkastélyban rendezték meg az U17-es futsal bajnokság közép csoportjának 7. fordulóját február 14-én, amelyen a Félegyházi Térségi Sportiskola korosztályos csapata is pályára lépett. Az együttes a listavezető Airnergy FC-vel szemben 7-3-ra maradt alul, majd szoros találkozón a Magyar Máltai Sz. SE-től is kikapott 3-2-re. Utolsó találkozójukon a félegyháziak fölényes 10-1-es győzelmet arattak a Kastélydombi SE ellen és 19 ponttal a harmadik helyen állnak a a bajnokságban.

Részletek
Kötelező győzelmek – félgőzzel

Kötelező győzelmek – félgőzzel

2016. február 16. 09:00

Két sikerrel kezdett a Félegyházi Térségi Sportiskola U14-es fiú kosárcsapata a regionális serdülőbajnokság alapszakaszának első fordulójában február 14-én a Kész Arénában. A két hónapos téli pihenő során a fiúk kiestek a tétmeccsek ritmusától, de a felkészülésük jól sikerült, amit az eredmények is igazolnak. Simon Zoltán vezetőedző értékelésében elmondta, az együttestől nagyobb koncentrációt vár a közeljövőben, ami szükséges a további jó eredmények eléréséhez. A csapat két győzelmének köszönhetően a legfelső „A” csoportba került, amelynek küzdelmeit március második felében tartják.

Részletek
Bali Cintia, Rabi Illés és Francia Balázs nyerte a fallabdát

Bali Cintia, Rabi Illés és Francia Balázs nyerte a fallabdát

2016. február 14. 12:35

Három kategóriában huszonöten ragadtak ütőt a Mozdulj Félegyháza SE Squash Kupáján a félegyházi fallabda pályán február 13-án. A nőknél négyfős mezőny gyűlt össze, közülük Bali Cintia vihette haza a trófeát. A férfiak az erőviszonyoknak megfelelően ezúttal is két kategóriában küzdöttek. A legerősebbek között (férfi I.) Rabi Illés nyert Kozma Jánost megelőzve. A férfi II. kategóriában Francia Balázs Dongó Pétert legyőzve nyerte el a kupát.

Részletek
Rangadó a női futsal NB I-ben

Rangadó a női futsal NB I-ben

2016. február 13. 14:00

Presztízs mérkőzést játszik a Magyar Kupa négyes döntője előtt egy héttel az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls, amely a listavezető Hajdúböszörményt fogadja a női futsal NB I alapszakaszában február 14-én. A 10. fordulóból elhalasztott találkozót a budapesti Kruj István Sportcsarnokban rendezik meg vasárnap 16 órakor. Az Astra számára jó erőpróba lesz a mérkőzés, a riválisával szemben értékes pontokat szerezhet. A Magyar Kupa sorsolásának köszönhetően az is előfordulhat, hogy ez a két csapat kerül szembe a jövő heti fináléban, ehhez az Astrának a Győri ETO-t, míg a Hajdúböszörménynek a Tolna-Mözst kell felülmúlnia a kupa elődöntőjében.

Részletek
2 arany, 2 ezüst, 2 bronz

2 arany, 2 ezüst, 2 bronz

2016. február 12. 16:30

Február 6-án és 7-én, a Szegedi Úszó Egylet rendezésében, a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Uszodában tartották VIII. TYR Kupa nemzetközi úszóversenyt. A nyolcadik alkalommal kiírt TYR Kupán 22 egyesület mintegy 330 fiatalja küzdött a két nap során, köztük a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület 5 fővel képviseltette magát a népes mezőnyben, Vízhány Blanka, Kis Boglárka, Vízhányó András, Endre Barna és Szekeres Norbert állt rajtkőre. A fiatalok a 14. helyet vívták ki a csapatverseny rangsorában. A nemzetközi rangot a szerb és román versenyzők biztosították.

Részletek
Kenguruk és tinik versenyeztek

Kenguruk és tinik versenyeztek

2016. február 12. 11:30

Kecskeméten és Szegeden játszottak a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) csapatai az elmúlt hétvégén. Az U11-es fiú kenguruk Kecskeméten, míg a lányok Szegeden játszottak.

Részletek