Nyeregbe lovasok!

Nyeregbe lovasok!

2014. június 9. 20:15

A korábbi évek hagyományaihoz híven a rendezvény szervezőinek csapata idén is lóháton teszi meg a találkozó helyszínére vezető utat. Június 10-én reggel 7 órakor Pálosszentkútról, a helyi atyák áldásával indult útnak Solymosi Bertold, Fekete Benő és Zerinváry Szilárd.

Részletek
Mi szem - szájnak ingere...

Mi szem - szájnak ingere...

2014. június 9. 18:40

Kalandpark, ugrálóvár, népi játékok, íjászat, lovaglás és kocsikázás. Felsorolni is nehéz mennyiféle játék, kikapcsolódási lehetőség várta a gyerekeket és szüleiket Selymesben június 7-én a negyedik alkalommal megrendezett gyermeknapon.

Részletek
Öregember nem vén ember

Öregember nem vén ember

2014. június 9. 18:19

Szórakozásra, kikapcsolódásra invitálta tagjait június 6-án a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesülete. Az Ipartestület székházában megrendezett egész napos rendezvényre 110 szépkorú fogadta el a meghívást, és valamennyien aktívan, jó hangulatban töltötték a napot.

Részletek
Regisztrációval védekeznek a tolvajok ellen

Regisztrációval védekeznek a tolvajok ellen

2014. június 9. 16:53

Több mint százan regisztráltatták kerékpárjukat június 6-án a Petőfi téren. A rendőrség munkatársai adatlapon rögzítették a tulajdonosok és biciklijük adatait. Fotót is készítettek a kétkerekűekről és azonosító címkével látták el őket. Az adatok bekerülnek a rendőrségi nyilvántartásba. Ennek alapján lopás esetén sokkal könnyebb lesz megtalálni a járgányokat és lefülelni a tolvajokat. Kiskunfélegyházán eddig közel 400 kerékpárt regisztráltak.

Részletek