Csökkenhet az illegális szeméthegyek száma

Csökkenhet az illegális szeméthegyek száma

2014. június 14. 15:02

Közel ötmilliárd forintos fejlesztésnek köszönhetően még idén ősszel elindulhat a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés a Homokhátsági Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás nyolcvankét településén, így Kiskunfélegyházán is. A fejlesztés Bács-Kiskun és Csongrád-megye mintegy háromszázezer lakosát érinti.

Részletek
Bortúra Csongrád-Bokrosra

Bortúra Csongrád-Bokrosra

2014. június 14. 14:38

A félegyházi Borbarát Klub tagjai látogatnak el Csongrád-Bokrosra július 5-én, ahol megismerkednek a táj borkultúrájával, megnézik a borospincét és meg is kóstolhatják a finom nedűket.

Részletek
Kossuthvárosi Juniális

Kossuthvárosi Juniális

2014. június 13. 14:02

Június 14-én, szombaton újra Kossuthvárosi Juniális várja az érdeklődőket a városrész közparkjában. Az eddigi évekhez hasonlóan színes programok szórakoztatják majd a látogatókat, a vállalkozó kedvűek főzőversenyen és kispályás labdarúgó bajnokságon is kipróbálhatják tudásukat.

Részletek
Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció

Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció

2014. június 13. 13:19

E címmel és témakörben hirdet kétkörös – országos és megyei –, felmenő rendszerű alkotópályázatot a 10-18 év közötti fiatalok számára az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. A pályázat célja megtalálni azokat a különösen kreatív, ötletes és tetszetős kommunikációs megoldásokat, amelyekkel az eddigieknél is hatékonyabban érhető el a tűzmegelőzéssel érintett célközönség.

Részletek