Jótékony cirkusz

Jótékony cirkusz

2015. május 8. 09:40

Egy amerikai stílusú show műsorral vendégszerepel Félegyházán a Last Vegas cirkusz. A társulat ötven rászoruló gyereket is vendégül lát, akik azon kívül, hogy ingyen láthatják a produkciót, kedvükre rágcsálhatják a pattogatott kukoricát, vattacukorral és üdítővel is megkínálják őket. A rászorulók kiválasztásában az önkormányzat segített.

Részletek
Anyakönyvi hírek

Anyakönyvi hírek

2015. május 7. 08:25

A Kiskunfélegyházán és környékén 2015. 18. hetében házasságot kötők és elhunytak névsora a Félegyházi Közlöny hírportálon.

Részletek
Felhőszakdás, jégeső is lehet

Felhőszakdás, jégeső is lehet

2015. május 6. 19:15

Az Északnyugat-Európa felett napok óta kavargó ciklon hosszan elnyúló hidegfrontja szerdán este átvonul az országon. Csütörtökön a front mögött mindenütt csökken a felhőzet, és a keleti országrészben is mérséklődik a meleg.

Részletek
Versek ünnepe a Darvasban

Versek ünnepe a Darvasban

2015. május 7. 11:15

Magyarországon 1964 óta József Attila születésnapján, április 11-én ünneplik a magyar költészet napját. Az ünnepet megelőző hetekben a Darvas iskola diákjai magyar líra gyöngyszemeiből választottak maguknak egy-egy verset, melyet először az osztálytársaik előtt mutattak be, majd a legjobbak az iskolai versenyen szavalták el a számukra legkedvesebb művet.

Részletek
Szállt az ének a Darvas iskolában

Szállt az ének a Darvas iskolában

2015. május 6. 15:45

Immáron negyedik alkalommal gyűltek össze a népdalszerető fiatalok a Darvas iskolában. A Dr. Katonáné Varga Krisztina által szervezett „Száll az ének” Népdaléneklési versenyre 7 iskola 25 tanulója regisztrált.

Részletek
Nyereményjáték-nyertesek

Nyereményjáték-nyertesek

2015. május 6. 14:00

Sorozatunkban időről időre bemutatjuk a Félegyházi Közlöny olvasóinak a Róna Kincse fürdőben rendelkezésre álló kezelési formákat. Minden TAJ-számmal rendelkező magyar állampolgár beutaló mellett évente kétszer igénybe veheti a fürdőgyógyászatot, a fizikoterápiát és a gyógytornát akár megelőzésképpen, vagy már kialakult krónikus mozgásszervi betegség esetén.

Részletek
Nemzetközi kiállítás Tiszaalpáron

Nemzetközi kiállítás Tiszaalpáron

2015. május 6. 17:00

Második alkalommal rendezték meg a Tiszalpáron Idea-Expo kiállítást, melynek az általános iskola tornaterme adott otthont. Az ötletek, újdonságok, találmányok nemzetközi kiállításán és vásárán száz kiállító vett részt többek között Szerbiából és Horvátországból, de a külföldi és a magyar alkotókon, feltalálókon kívül helyiek is bemutatkoztak.

Részletek
Gyógyulás és wellness

Gyógyulás és wellness

2015. május 7. 07:30

Egy 38 és egy 36 fokos gyógyvizes, valamint egy csapvízzel feltöltött, 30 fokos úszómedence áll a kezelésre, pihenésre érkező vendégek rendelkezésére a félegyházi Róna Kincse Gyógyfürdőben. „Tesztelésünk” újabb állomásaként elidőztünk a nátrium-hidrogénkarbonát és metakovasav hatóanyag tartalmú, a mozgásszervi betegségekre és a gerinc degeneratív betegségeire bizonyítottan jótékony, emellett mentális felüdülést is nyújtó gyógyvízben.

Részletek