Bezár a Téli tárlat

Bezár a Téli tárlat

2014. december 18. 13:05

A Kecskeméti Katona József Múzeum Igazgatósága ezúton közli, hogy a Cifrapalota Kiállítóhely 2014. december 22-től 2015. január 5-ig zárva lesz.

Részletek
Ingyenesen elvihető komposzt anyag

Ingyenesen elvihető komposzt anyag

2015. január 2. 07:30

A Városfenntartó és Szolgáltató Költségvetési Szervezet ezúton tájékoztatja a Tisztelt Érdeklődőket, hogy Nyomás II. T. 4. számú telephelyén (a belváros felöl a Szegedi úti vasúti átjáró után balra, a volt Dégáz telephely mellett) felhalmozott, kb. 100 m3 komposzt anyag ingyenesen elvihető.

Részletek
Petőfire emlékezve

Petőfire emlékezve

2014. december 30. 20:30

Petőfi Sándor születésének 192. évfordulója tiszteletére rendez ünnepséget december 31-én, szerdán Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár.

Részletek
Tűz Jászszentlászlón, egy ember meghalt

Tűz Jászszentlászlón, egy ember meghalt

2014. december 17. 08:50

Jászszentlászlón a Rákóczi utcában egy negyven négyzetméteres melléképületből füst szivárgott szerdán reggel. A melléképület egyik helyiségében papírhulladék, ágy és berendezési tárgyak égtek. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az épületben egy elhunyt személyt találtak. Az esettel kapcsolatban tűzvizsgálati hatósági eljárás indult - tájékoztatta lapunkat Kovács Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Részletek
Lakcím nélkül

Lakcím nélkül

2014. december 17. 10:30

Van, hogy egy egész élet kincsei és kellékei elférnek egyetlen ágyon. Vannak, akiket karácsonykor sem vár meleg otthon, szerető család, kalácsillat. Kiskunfélegyházán a 100 fő befogadására alkalmas nappali melegedő, a 82 férfi és 43 nő elhelyezését nyújtó éjjeli menedékhely, továbbá a 14 férőhelyes átmeneti szállásból álló hajléktalan ellátó rendszer kísérli meg legalább komfortosabbá tenni a fedél nélkül élők ünnepét.

Részletek
Jutalomfalattal ünnepelnek

Jutalomfalattal ünnepelnek

2014. december 17. 09:00

Néhány szerencsés kutyus új gazdája társaságában várhatja már az angyalkát. Persze a kutyamenhelyen maradtaknak sem lesz ugyanolyan a karácsony, mint a többi nap: ők jutalomfalattal és más finomságokkal ünnepelnek.

Részletek