Győzelemmel kezdtek az U16-os kosarasok

Győzelemmel kezdtek az U16-os kosarasok

2017. október 18. 10:30

A Félegyházi Térségi Sportiskola U16-os kosárlabdacsapata is megkezdte bajnoki szereplését a regionális kadett fiú bajnokságban október 16-án. A félegyháziak hazai környezetben a gyengébb játékerőt képviselő Mezőberényi KK-t fogadták a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Simon Zoltán vezetőedző tanítványai már az első negyedben jelentős előnyre tettek szert, a második negyedtől folyamatos cserékkel kizökkentek ugyan játékritmusukból és az egészpályás letámadásuk se működött még gördülékenyen, de nem forgott veszélyben győzelmük. A fiúk becsülettel küzdöttek, minden játékos pályára került a meccs folyamán – tájékoztatta szerkesztőségünket Simon Zoltán edző.

Részletek
Diákolimpia-csúcsot állítottak fel a józsefes diákok

Diákolimpia-csúcsot állítottak fel a józsefes diákok

2017. október 17. 08:30

Október 14-én és 15-én rendezték meg Budapesten, a Diákolimpia Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokság Országos Döntőjét, ezzel elrajtolt a 2017/2018. tanév döntőinek sorozata. Az eseményen kiválóan szerepeltek a megye diákjai: a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola új diákolimpia-csúcsot állított fel a lányok III-IV. korcsoportos súlylökés versenyében, illetve a Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola diákjai is új csúcsnak örülhettek a lányok III-IV. korcsoportos magasugrás versenyében.

Részletek
Gyarapították győzelmeik számát az U14-es kézilabdázók

Gyarapították győzelmeik számát az U14-es kézilabdázók

2017. október 16. 10:30

Kiskunmajsán rendezték meg az U14-es fiú kézilabda bajnokság Badó László régiójának „B” csoportjának harmadik játéknapját október 15-én, amelyen a Kiskunfélegyházi HTK csapata is pályára lépett. A KHTK második győzelmét szerezte a szezon során, az Orosházi FKSE II. korosztályos csapatát 20-14-re múlta felül. A hibátlan mérlegű Soltvadkerti KUSE már nehéz diónak bizonyult, a soltvadkertiek 24-10-re nyertek. A bajnokság következő játéknapját október 28-án, Izsákon tartják.

Részletek
Idegenben kaptak ki a megyei kézilabdacsapatok

Idegenben kaptak ki a megyei kézilabdacsapatok

2017. október 15. 20:30

Nem zártak sikeres játéknapot október 14-én és 15-én a Félegyházi Kézilabda SC megyei felnőtt csapatai a bajnokság 4. fordulójában. A férfiak a még nyeretlen Euroscale Kecskemét II. otthonába utaztak, ahol szoros első félidőt követően 30-22-re alulmaradtak. A nőkre még nehezebb feladat várt, hiszen a hibátlanul szereplő kiskunhalasi KB Autoteam SE fogadta őket. A mérkőzés már az első félidőben eldőlt, a Félegyházi Kézilabda SC női csapata nem úszta meg a nagy vereséget (54-17).

Részletek
Népes szülősereg kísérte el az U9-es kézilabdacsapatot

Népes szülősereg kísérte el az U9-es kézilabdacsapatot

2017. október 15. 16:00

Első hivatalos mérkőzését játszotta a Kiskunfélegyházi HTK U9-es fiú kézilabdacsapata a kisiskolás bajnokság Badó László régiójában október 15-én. A kecskeméti bajnoki fordulóra félegyházi szülők is elkísérték csemetéiket, figyelve bemutatkozásukat, első pályára lépésüket. A fiúcsapat összetartását jól mutatta, hogy a mandulaműtétből lábadozó Boros Dávid is a kerettel tartott. A Kis Barbara által vezetett nebulók két mérkőzést játszottak és a Mizse KC ellen az első góljaikat is megszerezték – tájékoztatta szerkesztőségünket Isán András, szakosztályvezető.

Részletek
Vereség a zsúfolt nap végén

Vereség a zsúfolt nap végén

2017. október 14. 21:25

Szoros program várt az Astra felnőtt csapatára október 14-én, délelőtt Üllőn az ETO FC ellen játszottak a lányok a nagypályás Magyar Kupában, este pedig Szekszárdon léptek pályára a női futsal NB I. soros fordulójában. Tartalékos összeállításban utazott Szekszárdra az Astra, a nyolc fős keretet négy 20 év alatti játékos alkotta. A Szekszárd FC kihasználta a felkínált lehetőséget és megszerezte a három pontot. Az első félidőben még tartotta magát az Astra (0-2), végül azonban nem kerülte el a nagyarányú vereséget (0-6). A pontvesztés ellenére az Astra továbbra is dobogós pozícióban áll a bajnokságban.

Részletek
Megszakadt a jó sorozat

Megszakadt a jó sorozat

2017. október 14. 20:30

Zsinórban hat megnyert mérkőzést követően éllovasként a harmadik helyezett Kerekegyházi SE otthonába utazott a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában. A találkozó nem a félegyháziak kedve szerint alakult, a hazaiak a 18. percben megszerezték a vezetést, amire az 57. minutumban Farkas Péter válaszolt (1-1). Ezt követően csak a kerekegyháziak vették be a kaput, az egyenlítést követően az 59. percben ismét náluk volt az előny, a hajrában pedig fölényessé tették győzelmüket. 5-1-es sikerével a Kerekegyházi SE visszaelőzte a KHTK II. csapatát a bajnokság élén.

Részletek
Könnyed győzelem - videóval

Könnyed győzelem - videóval

2017. október 15. 13:30

Magabiztos játékkal a vártnál simábban nyert a P&P Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata az NB II délkeleti csoportjának 4. fordulójában. A KHTK zsinórban negyedik sikerét aratta, a szenvedő fél a még veretlen Túrkevei VSE 16-12-es félidőt követően 28-20-ra maradt alul. A bajnokságot hibátlan mérleggel kezdő KHTK az 5. fordulóban az aranyéremre törő Békéscsaba DKSE-t fogadja október 21-én, szombaton 17 órakor a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban.

Részletek
Fordított és nyert a KHTK

Fordított és nyert a KHTK

2017. október 15. 12:00

Megszakította négy meccses nyeretlenségi sorozatát, legyőzte a Kiskunhalasi FC-t a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában. A Halas került előnybe a találkozón, de a KHTK-nak sikerült fordítania (2-1). 2-2-őt követően a mindent eldöntő gólt Csurka Ádám szerezte a 86. percben, ami három pontot jelentett csapatának (3-2).

Részletek