A félegyháziak derekasan „küzdöttek” az országos bajnokságon

A félegyháziak derekasan „küzdöttek” az országos bajnokságon

2017. szeptember 27. 09:30

A Félegyházi Térségi Sportiskola Thai Box Szakosztályának versenyzői részt vettek a WFC Hungary és a Muaythai Országos Szakszövetség által megszervezett K-1, K-1 Light Országos Bajnokságán. Provics Gergő, a dobogó legmagasabb fokára állhatott kadett korcsoportban 63,5 kg-ban. A fiatal sportoló a szokott higgadtságával és teljes technikai arzenáljának felvonultatásával bizonytalanította el ellenfeleit, ezzel megszerezve az országos győzelmet.

Részletek
XI. Hirös Félmaraton Kecskeméten

XI. Hirös Félmaraton Kecskeméten

2017. szeptember 26. 18:30

A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub sportolói és a félegyházi lelkes amatőr futók vettek részt a XI. Hirös Félmaraton futáson Kecskeméten, a Hetényegyházi Sporttelepen, szeptember 24-én. A rendezvény célja az egészséges életmód népszerűsítse és a futás örömeinek megismertetése korra, nemre tekintet nélkül. Mindannyian sikeresen teljesítették a távokat, kiváló eredményekkel.

Részletek
Az erőemelés csúcsán

Az erőemelés csúcsán

2017. szeptember 30. 14:30

Sikeres évet tudhat maga mögött Szabó Tamás fekvenyomó bajnok. A 46 éves félegyházi sportoló 2017-ben a magyar bajnokság megnyerése mellett aranyérmet szerzett az Európa-bajnokságon, a szeptemberi világbajnokságról pedig ezüstéremmel tért haza. Régi vágya teljesült Szabó Tamásnak az EB megnyerésével, a nagyobb címek közül egyedül ez hiányzott a vitrinjéből. Az idei versenyszezont fekvenyomó Világkupával zárja, amire címvédőként készül.

Részletek
Győzelemmel kezdett a megyei férfi kézilabdacsapat

Győzelemmel kezdett a megyei férfi kézilabdacsapat

2017. szeptember 25. 09:55

Mindkét megyei felnőtt csapat pályára lépett a bajnokság első körében szeptember 23-án és 24-én. A Félegyházi KSC női együttese Kalocsára látogatott, ahol 21-9-es félidőt követően 38-22-re maradt alul. A csapat legeredményesebb játékosaként Péter Ildikó 8 gólig jutott. Az előző szezont 9. helyen záró férfiak a D-V SE Csávolyhoz utaztak szeptember 24-én. Érvényesítve a papírformát a szünetig háromgólos előnybe kerültek (12-9) és a különbséget a második játékrészben tovább növelve magabiztosan nyertek 28-19-re.

Részletek
Kiállítás és vereség Kecelen

Kiállítás és vereség Kecelen

2017. szeptember 24. 19:35

Idénybeli második vereségét szenvedte el Kecelen a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 7. fordulójában, szeptember 24-én. A jó formában lévő hazaiak a 35. percben Valkai Tamás kiállítását követően emberelőnybe kerültek, a létszámfölényt a második félidőbenben sikerült kihasználniuk. Varga Stefano duplájával és Tóth István öngóljával már 3-0-ra is vezettek, a KHTK-nak a 90. percben csupán csak szépítenie sikerült (3-1). A Kecel FC zsinórban negyedik sikerét aratta, a KHTK 8 ponttal az 5. helyet foglalja el a táblázaton.

Részletek
Elkezdődött a sakk csapatbajnokság

Elkezdődött a sakk csapatbajnokság

2017. szeptember 24. 18:25

Az első fordulót bonyolították le az NB II-es sakk csapatbajnokság Tóth László csoportjának 2017/18-as szezonjában, amelynek keretében a Félegyháza-Csongrád játékosai a Gyulai SE tagjaival ültek asztalhoz. Tizenkét táblán kilenc játék is döntetlennel zárult, a félegyházi csapatból egyedül Szekeres Sebestyén nyert, míg vendégoldalon Tamás Kornél és Magold Filip örülhetett győzelemnek. A Félegyháza-Csongrád 5 és fél pontot szerzett a nyitókörben.

Részletek
Kiskunhalason szerepeltek az U12-es kézilabdázók

Kiskunhalason szerepeltek az U12-es kézilabdázók

2017. szeptember 25. 09:00

Kiskunhalason vette kezdetét a fiú U12-es gyermekbajnokság Badó László régiójának C csoportja, amelyben a Kiskunfélegyházi HTK korosztályos csapata is részt vesz. Az előző kiírás alsóházának második helyén záró együttes a Mizse KC ellen 12-21-es vereséget szenvedett, de a Kiskunhalas UKSC második számú együttesét 9-8-ra megverte a nyitófordulóban. A bajnokság második játéknapját ugyancsak Kiskunhalason, október 22-én bonyolítják le.

Részletek
Idegenben nyertek az asztaliteniszezők

Idegenben nyertek az asztaliteniszezők

2017. szeptember 24. 12:30

A DVTK II. elleni döntetlent követően idegenben léptek asztalhoz a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosai szeptember 23-án, a férfi NB I. keleti csoportjának 2. fordulójában. Az Apagy SE I. ellen párosban Korponai Zoltán – Pengő Gábor 3-1-es győzelemmel kezdett, Erdélyi Szabolcs és dr. Francia Balázs 3-2-ra kikapott. Egyéniben Pengő Gábor, Korponai Zoltán, valamint Erdélyi Szabolcs is három-három játékot nyert, ami 10-8-as félegyházi győzelmet eredményezett.

Részletek
Magabiztos félegyházi győzelem

Magabiztos félegyházi győzelem

2017. szeptember 23. 20:15

Tovább folytatta bajnoki menetelését a megyei III. osztály északi csoportjában a Kiskunfélegyházi Vasutas SK. Az együttes veretlenül sorrendben harmadik győzelmét aratta, a 7. fordulóban az Ágasegyházát ütötte ki 3-0-ra. A gólok sorát Kiss István nyitotta, a 18. percben, majd pedig a 33. minutumban is betalált (2-0). A mérkőzés hajrájában Makai Zoltán is bevette a kaput, kialakítva ezzel a 3-0-ás végeredményt.

Részletek
Magabiztos siker a bajnoki rajton - videóval

Magabiztos siker a bajnoki rajton - videóval

2017. szeptember 24. 17:30

Könnyed győzelemmel kezdett a P&P Kiskunfélegyházi HTK kézilabda csapata az NB II dél-keleti csoportjának nyitófordulójában szeptember 23-án. A KHTK játékosai a Karcagi SE ellen léptek pályára a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Az erőviszonyok alapján félegyházi sikerrel lehetett számítani, Miksi István vezetőedző játékosai igazolva a papírformát, 18-10-es félidőt követően 41-23-ra nyertek.

Részletek